Medvedí cesnak.

14.03.2013 20:21

Medvedí cesnak.

Peter | 12.03.2013

Teraz je doba výskytu a zberu medvedieho cesnaku. Chcem sa spýtať Vás p.Laura alebo nášho milujúceho nebeského Otca ak s tým nemáte skúsenosť,ako najlepšie uskladniť, vylúhovať alebo spracovať túto bylinu a aký je jej účinok na organizmus. Ďakujem pekne za odpoveď. S pozdravom Peter.

 

Božia odpoveď:

Boh lúčmi svojej všelásky liečivostnú nesmiernu silu tejto bylinke požehnal, keď všetci čo žijete touto dobou na zemi nosíte návleky znečisteného celého tela skoro z vás jedinec každý, čo dokáže liečivosť tejto páchnucej bylinky zastaviť odhodením vnútornej telesnej špiny z telesných útrob tam kam správne patrí, do kontajnera vašej zbernej nádoby zvanej toalety. Do každého ročného obdobia bude dobre počítať počet surových lístkov ktoré skonzumujete do vnútornej kúpeľnej očisty vašich znečistených organizmov. Nikto na tomto svete doteraz nedokázal správny postup do spracovania tejto nesmierne liečivej bylinky nájsť, keď to čo do jej sily zalejete alkoholom zahubí v nej tok jej životodárnej zobúdzajúcej sa z jari sily zatopením v alkohole, kedy táto bylinka v svojej liečivej sile oproti ostatným rastlinám liečivým ktoré takouto stratou svojej životodárnosti ponorením do alkoholu v sile nezničíte, táto uhynie a nie liečivú maceráciu z jej výťažkov budete piť ale prázdnu alkoholovú štruktúru. Zdrojom najliečivejších účinkov sa pre túto bylinku nesie nespracovanosť žiadnym spôsobom ale konzumácia v surovom jej čerstvom stave. Denne tri lyžice posekanej bylinky včasne z rána zapiť čistou vodou a stačí jej užívanie do potrebnosti dôkladnej vnútornej očisty vašich tiel napĺňať dobou dvoch celých týždňov ale každým dňom čo spustí vo vašich telách upratovací proces ako vy nazývate jarné upratovanie pred veľkou nocou ktoré radi nemáte no a vo vašom tele sa toto isté bude diať so všetkými cievami so znečistenou krvou od bacilov s oslabenou pečeňou zanesenou jedmi z potravy ktoré už nevládze vysilená z tela vyhodiť. Do každého dňa v tomto období jedzte túto bylinku vždy len čerstvú, kedy má najväčšiu životodárnu liečivú svoju očistnú silu a zber jej nečiňte nakoľko dostane liečivosť tejto bylinky do nulovej podoby. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen. 

Komentáre:

  • Elena | 05.03.2018

    Milovaný môj Otecko nebeský, nekonečne ďakujem za Tvoju lásku k našim dušiam . Všetko to čo potrebujeme máme na tejto zemi. Všetko si stvoril , o všetko sa s láskou staráš, spravuješ. Len Ty jediný vieš tu silu každej bylinky , ako s ňou naložiť , aby nás nasýtila a aký blahodarný má účinok na naše zdravie. S Tvojim všemocným požehnaním ma obrovskú silu. Milujem Ťa Otecko.
    Vzácna pani Laura , veľké ďakujem za vašu námahu

  • Marta | 15.05.2013

    Dobrý deň, mne rastie cesnak medvedí s kvetmi žltými a ružovými. Je to dobrý cesnak medvedí?Ďakujem.

    Božia odpoveď:

    Tento druh cesnaku medvedieho sa pravostným originálom toho pravého v svojich účinkoch poskytnutého liečiva nestáva a je to len vylepšená vo vzhľade jeho kópia. Do krásy väčšej nesie strácanosť účinnosti svojej liečivej, čo netreba do jeho použitia využívať. Do láskavej od Boha odoslanej tejto Božej odpovede bolo Božie toto jej odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

Pridať komentár