Mandarinky.

19.05.2020 19:00

Mandarinky.

27.01.2016

Šťavnaté, krásne zafarbené ovocie nazvané chutná a vzhľadom lákavá mandarinka, obsahuje v svojich dužinách v tejto dobe stroncium z chemických postrekov, ktoré žiadne telo nedokáže v svojej snahe ani snahe lekárov vylúčiť žiadnym spôsobom samoregeneračnej jeho snahe danej Bohom, nakoľko bude otrava stronciom ohrozovať všetky vaše vnútorné orgány, do ktorých zvýšenej obrannej snahy nastolená bude taká ich oslabenosť v tomto boji, že časom môžu jeden po druhom odchádzať a zlyhávať nesené v ukážkach poruchovosti jednotlivých orgánov, na príčinnosť ktorých dysfunkčnosti neukáže žiaden merací diagnostický prístroj, nakoľko stroncium má v svojej štruktúre tú vlastnosť, že sa doslova prediera do každej bunky vašeho tela ako moľa v šatníku a začne jej vnútro rozožierať a vycucávať z nej životodárne jadro, až nakoniec takáto bunka odumrie a nezvratný proces pôsobenia chémie z konzumácie mandariniek bude v neviditeľnosti svojej pokračovať ďalej v ničivosti svojej pre vaše telo, až nakoniec vyhrá víťazstvom nad celým vašim imunitným systémom, ktorý bude deň po dni likvidovať, ak sa pojedania mandariniek do tohoto obdobia nedokážete vzdať. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 27.01.16

    Ďakujem PANE BOŽE za dôležité upozornenia pre naše zdravie. Až sa mi rozum pozastavuje čo všetko dokážu ľudia urobiť pre peniaze, mamon, ale Ty OTECKO náš nás vždy varuješ od nebezpečenstva, ktoré nám hrozí. Tisíc krát TI BOŽINKU ďakujem.
    Pani Laura Vám patrí nekonečná vďaka lebo bez Vás by sme boli stratení. Pozdravujem aj Vás pán Vladimír a ďakujem.
    S úctou, láskou a pokorou Margita

  2. Eva z Nitry | 28.01.16

    Ďakujeme Ti Otče Bože za túto dôležitú informáciu, ktorou nás vystríhaš pred otravou. Myslím, že za všetkým je iba honba za mamom. Je to síce lákavé, keď sú v obchodoch krásne mandarínky a aj banány ale keby sme do nich videli tak by sme ich určite nekupovali. Je to však veľmi smutné, že vedome sa to postrekuje látkami, ktoré majú otravný vplyv na organizmus človeka. Musíme sa držať toho, že máme konzumovať iba to čo rastie v našich zemepisných šírkach, aj keď bohužiaľ aj to nemusí byť vždy zdravé. Ešte raz veľká vďaka aj Vám pani Laura, že pre nás preberáte tieto dôležité rady a odkazy od nášho Otecka.
    Eva

  3. Elena | 28.01.16

    Bože Otče ďakujem Ti za Tvoje varovné slová, čo sa bude diať po požití na oko vábivých ovocných plodov, lenže presiaknutých do poslednej bunky nebezpečnou chémiou. Takže ďalší akože zdravý produkt zo zdravovedy. Otecko nebeský bez tvojich Božích právd, varovaní, bez Tvojho daru nám ľuďom proroka Laury by nás vyvracalo ako muchy po biolite.
    Klam, podvod, podlosť, nenásytnosť, honba za peniazmi, závisť, nenávisť.................... toto nás vedie do záhuby.
    Stratili sme vieru, lásku, pokoru, obetavosť, pomoc jeden k druhému ..................... čo má vystihovať človeka.
    Bože Otče nekonečné ďakujem za všetko a za všetkých, pani Laura aj vám ďakujem, že stále myslíte na nás, aj napriek vyčerpanosti, zaneprázdnenosti, vždy ste nám na pomoci. Vladko ďakujem aj vám, lebo pri každom prepisovaní Božieho odkazu na túto prenádhernú pravdivú stránku  diktujete slovíčko po slovíčku pani Laure, aby Božie slová boli prístupné k čítaniu pre všetkých nás.
    Bože Otče nadovšetko Ťa milujem.
    Elena