Lopúch.

30.05.2020 11:41

Lopúch.

Peter | 23.05.2013

Laskavy nas otecko chcem sa ta velmi pekne opytat ci je lopuch ktory rastie v prirode ci uz koren alebo lopuchove listy pre nas dobry a liecivy na nieco a ak ano, akym sposobom si ho mame pripravit a pouzit. Dakujem ti otce Boze moj laskavy, z velkou laskou a pokorou sklanam pred tebou svoju tvar.

 

Božia odpoveď:

Bolo Bohom do lopúchových listov vnesené nesmierne silné liečivo, ktorého podobné liečivé účinky obsahuje v svojej liečivej sile váš obľúbený a lákavosťou krásnej červenej farby a sladkej chuti melón, keď zvyšuje činnosť ľadvín do takej aktivity, do akej naučené pracovať v svojom fungovaní nie sú, zvýšenou nadmernou tvorbou moču, čo je vašim telám veľmi prospešné prirovnaním k otužovaniu studenou rannou sprchou do aktivácie zobudenia celého imunitného systému, v čom podobnou silou len na inú telesnú oblasť pôsobí lopúchový čerstvo natrhaný list, ktorý posilňuje nesmierne vaše ľadviny častým nutkaním na močenie a oni sa musia snažiť aj keď sa im moc nechce v ich oslabení všetok moč z vašeho tela do poslednej jednej kvapky vylúčiť, čím absolvujú fantastický výcvik do zlepšenosti zvýšenej svojej funkčnosti, čo pre vaše telá bude to znamenať, že aj vaša krv nebude tak veľmi znečisťovaná od zadržiavaného a dlho uschovaného moču vo vašom močovom mechúre a následnou zlepšenosťou dobrej funkčnosti vašich ľadvín budú aj ostatné všetky vnútorné orgány v svojej práci pomáhať unaveným ľadvinám vykonávať nadčasy za ich lenivosť odľahčené a môžu sa venovať len funkčnosti jednej a to tej svojej. Ku koreňovému základu lopúchového listu nebola dostaná taká obrovská liečivá sila, ako píše vaša celá náučná literatúra. Lebo koreň vyživuje zo svojej životodárnej sily celý lopúchový list, čo znamená, že každé liečivo do koreňa obsiahnuté presúva svoje liečivé zložky všetky do žilovitých obrovských lopúchových listov v ktorých ich hromadí a drží pokope. Lopúch treba čo najkvalitnejšou liečivou formou prípravy niesť do zaparenia všetkých jeho listov vriacou vodou a piť čajom liečivým. Zvnútra prijatý organizmom dokáže s ľudským telom robiť priam divy, lebo štartuje do väčšej funkčnej sily celé vaše oslabené ľadviny, v ktorých posilnení začne rásť aj sila ostatných vašich orgánov vnútorných, čoho výsledkom sa bude ukazovať zdravá funkčnosť celého vašeho tela do ďalších žitých rokov. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Peter | 03.06.2013

Drahy nas otecko chcel by som sa spytat ako casto mame pit lopuchove listy(denne, raz tyzdenne...), kolko caju z lopuchovych listov mame vypit (deci, dva deci, pol litra...) kolko listov treba na caj a aku dlhu dobu je dobre pit lopuchove listy (tyzden, mesiac...) Otecko nas velmi pekne ti dakujem za odpoved pretoze lopuch prave krasne rastie. Milujem ta celym srdcom.

 

Božia odpoveď:

Do liečebných účinkov lopúchového listu treba dodržať kúru čajového pitia dobou pol roka najmä takým ľuďom, ktorých ľadviny pracujú v oslabenosti a zastavuje sa v ich telách odtok potrebného moču. Do každého dňa bude pre nich potrebné vypiť 2x do dňa po pol litri čaju, do prípravy ktorého bude opäť treba litrovú nádobu naložiť do plna čerstvým na drobné kúsky nasekaným lopúchovým listom, zaliať prevarenou vodou a opäť celú noc nechať lúhovať. Do zdravých ľudí bude tento čaj postačujúce piť v rovnakej príprave ako pre chorých, len s časovým obmedzením dobou celého jedného mesiaca v kúre preventívnej do potrebného množstva tiež jedného litra. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.