Lipa.

28.05.2020 11:54

Lipa.

Janulienka | 26.05.2013
Láskavý Pane Bože, za chvíľu začne kvitnúť lipa a preto by som sa Ťa chcela opýtať aké má účinky, ako správne si máme pripraviť čaj, ako dlho by sme ho mali piť. Má lipa aj iné využitie pre nás?
Ďakujem Ti Pane Bože za všetkých, ktorí čítajú túto stránku.
Ďakujem aj našej zlatej pani Laure.

 

Božia odpoveď:
Lipové kvetenstvo dostalo od Boha to v sile naplnenej účinnosti požehnané liečivo, ktoré zasadzuje údernosť svojej sily všade do takých telesných miest, do ktorých vzniká oslabenosť z pôsobenia nikým nevideného bacila, ktorý sa ešte vo vašom tele len zobúdza a prehliada si zvnútra celý váš telesný systém, do akého miesta by rozložil svoje bacilonosičské telo v ktorom mu bude dobre a nehrozí, že ho imunitný systém bez upozornenia vyženie. Do miesta v tele takého si nájde svoje lehovisko, ktoré sa stáva v ľudskom tele daného jedinca oslabené vplyvom častých prichádzajúcich ochorení a zaborí svoje bacilské pazúry do neho ako do mäkkej periny, v ktorého svojom objatí sa snaží celý múdry imunitný systém klamať zovňajškom, ako že je dobrý priateľ prizvaný na priateľskú návštevu do blízkosti daného jeho zisteniu v náleze milému orgánu, aby keď sa už dlhšie stane na ňom usadený nevidený imunitným systémom začal konať svoju záškodnú prácu, čo nazvať sa dá bakteriálna nákaza prepuknutá však až v neskorší čas oproti vniku tohoto bacila do vašeho tela, do ktorého viditeľného ochorenia sa známka chorobnosti ešte nejaví žiadna. Ku liečivosti lipového kvetu dostal Boh tú jeho liečivej sile požehnanosť, že likviduje veľmi účinne všetky tie vo vašom tele bacile, ktoré sa snažia byť neviditeľné a uložené sú v oslabenom vašom orgáne nehybne ako v mäkkej perine, aby náhodou obranný váš systém ich nelokalizoval a nevyniesol z vašeho tela von. Do lipového kvetu bude najlepšie piť jeho liečivostnú silu v predstihu do telesnej ochrannej zásoby priamo z čerstvého kvetu natrhaného zo stromu a to najmä tí, ktorí bývajú často chorí opakovanými častými infekčnými onemocneniami. Do každého takéhoto jedinca treba dostať do získanosti posilnenosti všetkých oslabených orgánov pitie lipového čaju v množstve jedného litra za deň dobou tak dlhou, kým tento kvet na strome neodkvitne. Do počtu kvietkov treba dostať také ich množstvo, ktoré zaplní celý litrový džber kvietkami do plna a zaleje sa len vriacou vodou, bez žiadneho varenia a najmenej 12 hodín bude potrebné tieto kvietky lúhovať.
Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.