Liečivostná sila peľového zrna zanesená do celého vašeho tela za cieľom vašeho láskavého Boha ochrániť zvnútra všetky metabolické orgány od znečistenia mnohými infekčnými nákazami.

03.09.2018 12:19

Milí moji čitatelia. Vložila som do stránky dávnejší Boží odkaz na peľové zrnká z toho dôvodu, že mne aj manželovi Pán Boh odporučil ich v tejto dobe užívať. Preto sa chcem s Vami mojimi vernými podeliť o túto Božiu receptúru, ktorá aj keď bola prijatá dávnejšie, podľa Pána Boha je do tohoto obdobia potrebná pre naše telá a v tomto čase ju bude dobre napĺňať. Pán Boh vie jediný prečo. Je na Vás, ako sa rozhodnete. Ja osobne už dva týždne túto receptúru napĺňam v nezmenenom jej dávkovaní. Prajem veľa zdravia a Božieho požehnania k jej liečivým účinkom pre Vás od Pána Boha. Vaša Laura

 

Liečivostná sila peľového zrna zanesená do celého vašeho tela za cieľom vašeho láskavého Boha ochrániť zvnútra všetky metabolické orgány od znečistenia mnohými infekčnými nákazami.

 

04.09.2013

Klásky ochrannej skrýše celej vašej duše pre pozdné toto letné obdobie začnite ku posilnenosti celej ich vonkajšej a aj vnútornej štruktúry posiľňovať zo včelích zásob prijateľnosťou peľového zrna do svojeho celého telesného vnútra do času tohoto obdobia vašeho pozemského do obživy všetkého, čo v letnom čase zasiahnuté bolo nevidenou vašim pohľadom skrytou infekciou a čo váš metabolický celý systém bojom jeho aktívnych snáh preveľmi unavilo a odovzdať vám slovkom vypovedaným nedokáže ale len cez budúce prichádzajúce nečakanosťou času choroby z prechodenej a neliečenej infekcie. Do každého dospelého človeka bude pre toto obdobie veľmi prospešné a ozdravné peľové zrnká konzumovať do každého dňa dva krát po jednej kopitej veľkej lyžici dobou 3 celých mesiacov a malým deťom od veku piatich rokov dostávať bude potrebné 2 malé lyžičky zjedené naraz len raz za celý deň. Do liečebnej tejto kúry dostávať bude Boh sám duši každej napĺňajúcej odovzdanosť Božej žehnanej svojej sily do každého jedného peľového zrnka vloženej pre vaše dobré zdravie, nakoľko ja Boh duše vaše všetky veľmi milujem a zobudím vaše všetky telesné schránky v napĺňaní tejto kúry do veľkej posily, od ktorej získaného príchodu zdravie dostanete odmenou z mojej Božej náruče a mnohé skryté choroby odnesiete z vašich telesných útrob ak následnú peľovú kúru do tohoto prichádzajúceho obdobia zimného času napĺňať dokážete. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Erika | 12.09.2018
    ďakujem znova za tento liečivý peľ,chcem sa opýtať ,môžem užívať peľ aj spolu z ľubovníkovým čajom,ktorý teraz užívam?

    Laura reaguje:
    Môžete pani Erika.

  2. Julia L. | 11.09.2018
    Láskavy Môj Bože láskou z mojej duše veľmi pekne ďakujem za liečivko pre naše duše a ochranu pre naše telesné domčeky .Každé Tvoje liečivko Láskavy Môj Bože je viac ako fantasticky zázračne liečivé v každom čase ako nám ordinuješ kedy správne užívať .Láskavy Môj Bože si Nenahraditeľný Najvzácnejší lekár pre môj život a moju dušu .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože a uctievať si ťa budem po celý môj život pokiaľ ma tu necháš .Milá p.Laura veľmi pekne Vám ďakujem za božiu receptúru ,ďakujem Vám za obetavosť ,lásku pre naše hriešne duše som štastná že vás mám.

  3. daniela | 11.09.2018
    Ďakujeme Bože za Tvoju vzácnu radu ohľadom pelovych zrniečok. Aj Vám drahá pani Laura, že na nás vždy myslite..

  4. Iva | 04.09.2018
    Otče Bože láskavý, veľmi ďakujeme za túto Božiu receptúru s peľovými zrnami. Asi pred 3 rokmi sme ju užívali. Je veľmi liečivá a chutná. Vďaka Ti Otče Bože láskavý, že sa staráš o naše telá a naše duše, že nás liečiš a uzdravuješ. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a ďakujeme. Pani Laura ďakujeme, za odovzdanie Božej receptúry. S láskou a vďakou Iva a syn.

  5. Jana | 04.09.2018
    Drahý milovaný Bože, veľmi pekne z celého srdca ďakujem za vzácnu radu a jedinečný liek pre naše zdravie. Vám drahá Laura taktiež veľká vďaka za opätovné pripomenutie liečiva potrebného do tohoto obdobia. S láskou Jana Ďakujem za všetko ❤️❤️❤️

  6. Monika D. | 04.09.2013
    Drahý Bože, drahá pani Laura.
    Vrelá vďaka za všetky rady a výklady. Sú to najlepšie články aké som kedy čítala lebo sú neskutočne pravdivé a veľmi mi pomáhajú vniesť do života a celkového myslenia poriadok.
    Otázky k peľovej kúre:
    Zrnká sa uźivajú na laćno?
    S medom či nápojom?
    Máme obmedziť počas tejto kúry mäso nakoľko zrnká obsahujú veľké množstvo bielkovín?
    S láskou a úctou, Monika

    Božia odpoveď:

    Bude pre čo najlepšiu každým telom vstrebateľnosť tohoto produktu zo včelieho úľu zjesť najmä prvú dávku do lačného žalúdka a do druhej dávky treba dostať jej požitie až na záver večera do posledného zjedeného jedla. Do zapitia tohoto včelieho produktu bude celkom postačujúca obyčajná pitná voda, pretože v kombinácii s medom by telesné schránky v slabšej ich konštitúcii a chatrnom telesnom zdraví mohla nesmierne preťažiť, kedy by ich oslabené telo nedokázalo túto vitamínovú megabombu vstrebať a čoskoro vylúčilo z neho von čo znamená, že žiadna zásoba žiadnych minerálnych a vitaminóznych látok okrem dobrého celaskonu by nemala byť spoločníkom pri užívaní peľového zrna. Do postavenia mäsových bielkovín netreba sa obávať ich namnoženia v tele súhrnnosťou s bielkovinami zŕn peľových, nakoľko spolu vytvoria v naviazanosti vzájomnej tak silný obsahom bielkoviny v tele základ, že tento zdroj jeho sily dokáže vyživovať oslabené vo vašom tele všetky bunečné štruktúry tie, do sily ktorých stratenej nenesú už správne svoje fungovanie oslabenosťou svojou a treba sa týchto nakumulovaných bielkovín z mäsa a peľových zŕn nie obávať ale pozerať v ich príjme na bunečnú oživenosť cítenou radosťou svojej duše za zdravie, ktoré svojemu telu vnášate touto peľovou výživou. Do láskavej tvojej otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

Pridať komentár