Liečivostná obrovská sila tejto bylinnej tinktúry darovanej od Boha pre svet.

20.03.2019 15:55

Liečivostná obrovská sila tejto bylinnej tinktúry darovanej od Boha pre svet.

17.12.2017

Milí čitatelia. Dostala som od Pána Boha pre mňa a môjho manžela do tohoto ročného obdobia liečivú tinktúru na upevnenie nášho zdravia. Ihneď ma napadlo, že by som sa s touto Božou radou na naše zdravie podelila aj s Vami Bohu oddanými. Pýtala som sa nášho láskavého Pána Boha, či môžete aj Vy statoční túto liečivú tinktúru užívať tak ako ja s manželom. Odpoveď bola že áno, tak Vám to tu píšem.

 

Švédske kvapky.

Do tohoto napĺňajúceho zimného obdobia treba ešte ku liečebnej kúre z Lapachom a tinktúrou zo sibírskeho ženšena pridať tri krát do dňa užívanie tinktúry zo švédskych kvapiek od značky Marie Treben, ktorej dušu som mal veľmi rád, nakoľko táto žena ani jednu odovzdanú liečebnú receptúru zo svojich vedomostí odovzdanú chorým a trpiacim neprisvojila sama sebe ani svojemu daru liečiteľskému, ale vždy povedala druhým táto bylinka je darom požehnaným od Boha na vašu bolesť, tak ako to robí aj moja Laura a budem vašim telám užívanie tejto tinktúry do žehnanej sily vstrebateľných jej mimoriadne liečivých účinkov žehnať ja Boh sám, lebo opravenie od pôvodnej receptúry švédskych kvapiek v ktorej bolo nadelených oveľa viac bylín som vniesol do jej duše ja Boh sám, keď za pôvodnými veľkom počte bylinkami sa strácala ich liečivá účinnosť a tie najdominantnejšie a najsilnejšie zatláčali liečivý účinok slabších byliniek do úzadia a zbytočne potom zaberali miesto v pohári na výrobu tinktúry a preto ja Boh som duši tejto ženy vniesol zmenu pôvodnej receptúry náhľadom videnosti do takého jej pohľadu, v ktorého obraze ihneď poznala aké bylinky musí obsahovať tá najsprávnejšia receptúra tinktúru zo švédskych kvapiek tvorená, týmto pomenovaním nazvaná. Do každého dňa treba túto tinktúru po jednej polievkovej lyžici užívať dobou troch celých mesiacov každým dňom a nikdy nie skôr ako po hodine užitia tinktúry zo sibírskeho ženšenu. Tento bylinný výluh v spojitosti s liečebnou kúrou Lapacha a ženšenu bude vo vašom tele vytvárať veľmi silný liečivý komplex voči zimným mnohým ochoreniam získaným z nachladnutia organizmu od zimy, nesmierne bude celú vašu nervovú sústavu mobilizovať a stavať do obrovskej sily a zdraviu navracať skryté chorobnosti vo vašich telách. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

Na internete som hľadala v mnohých lekárňach tie najsprávnejšie a najkvalitnejšie švédske kvapky podľa Pána Boha. Náš láskavý Pán Boh mi odobril tieto, na kúpu ktorých Vám posielam link a ja som si ich už aj objednala. Vaša Laura

anezka.sk/700-ml-svedske-kvapky-horke-ihlich-original

 

Komentáre:

  1. Drahý Bože otecko náš jediný ďakujeme Ti za všetko.
    Peter K. | 24.03.2019

    Boźe otecko náš všemocný, jediný ,s celého srdca Ti ďakujeme za všetky dary z Tvojej prekrásnej prírody, ktoré nám s láskou dávaš a poźehnávaš cez našu láskavú a drahú pani Lauru.Si náš najlepší lekár na tomto svete, ktorý si Ty jediný stvoril a všetko krásne a liečivé dal a poźehnal.
    Drahá pani Laura, ďakujem Vám za tieto prevzácne receptúry pre nás statoćných a Pánu Bohu oddaných, ktoré nám s láskou odovzdávate od otecka nebeského a nadovšetko láskavého, aj Vám patrí naša vďaka za Vašu obetavosť a láskavosť.
    Drahá pani Laura a pán Vladimír, ak by ste hocićo kedykoľvek potrebovali, ja Vám s láskou a rád vźdy pomôźem, tak ako Vy ste vźdy mne s láskou odovzdali všetku pomoc a rady od nášho všemocného a láskavého a nadovšetko dobrotivého otecka nebeského .Ja som tu vždy pre Vás a vźdy aj budem to Vám sľubujem.

  2. Ďakujem BOŽE
    Renata R. | 22.03.2019

    Drahá p. Laura,
    ďakujem za tieto rady nášho milovaného Otecka kvapky som si objednala a určite ich budem užívať s láskou a poctou k nášmu milovanému Oteckovi. Ďakujem milovaný BOŽE za tvoju ochranu , ktorú nám odovzdávaš . Milovaný Otecko Ďakujem za všetko láska moja som veľmi šťastná že si môj ochranca pretože len Ti jediný si Ten najväčší milujem ťa celou dušou a láskou spravil si ma šťastnou a ja svojím životom spravím šťastným niekoho iného a ten bude rozdávať lásku ďalej a takto to funguje a bude lásky viac a viac a viem že budeš stáť pri mne a takejto vymoženosti sa nikdy nevzdám . Pani Laura veľmi si Vás a Vášho manžela vážim a vždy budem ste pre mňa veľmi blízky a navždy budem stáť pri Vás ďakujem. Prosím Vás buďte šťastný ľúbim Vás z celého srdiečka.

  3. Ďakujem milovaný Bože Otče
    Elena | 22.03.2019

    Najdrahší láskavý Otče Bože, ďakujem za zázračne liečivo pre nás , za Tvoju láskavú náruč , za všetko čo nám poskytuješ. Milujem Ťa. Prosím Ťa sním všetko trápenie, bolesti, smútok našej vzácnej Laure , Vladkovi. Drahá pani Laura ďakujem za vašu obetavosť pre nás .

  4. Ďakujem Ti Bože
    Valéria | 29.12.2017

    Ďakujem Ti Bože za tvoju receptúrku, že aj ja som si ju mohla prečítať a objednať takú vzácnosť, ktorú len ty môžeš požehnať nám všetkým pre naše telesné schránky. Ďakujem a ďakujem aj pani Laure za čas strávený pri písaní. Ďakujem z celého svojho srdca.

  5. užívanie kvapiek
    Erika | 21.12.2017

    Pani Laura chcela by som sa opýtať,pri kúre z Lapachom je užívanie kvapiek 3 krát do dňa -1 polievkova lyžica ,alebo len jedna polievkova lyžica denne?

    Laura reaguje:

    Tinktúru treba užívať 3x do dňa po jednej polievkovej lyžici. To znamená 3 polievkové lyžice za deň.

    Erika reaguje:

    ďakujem veľmi pekne ,za vysvetlenie.

  6. Srdečná vďaka
    Eva C. | 18.12.2017

    Ďakujeme Ti láskavý Otče Bože aj za túto vzácnu radu pre naše zdravie za starostlivosť o nás všetkých.Ďakujeme milá pani Laura,že sa vždy s nami podelíte o tieto veľmi vzácne rady od nášho Nebeského Otca.

  7. vrúcna vďaka
    Erika | 18.12.2017

    Milý Bože aj ja ďakujem za ďalšiu radu od Teba,a Vam pani Laura za Vašu obetavú prácu,ktorú robíte pre Nás všetkých.Boh Vás žehnaj.

  8. Vďaka
    Andrea | 18.12.2017

    Milý Pane Bože, milá pani Laura, ďakujeme srdečne za ďalšiu úžasnú radu!

  9. Užívanie u detí
    Mária | 17.12.2017

    Otecko Náš Nebeský, ďakujeme ti že na nás myslíš a že nám odkazuješ rady pre naše zdravie. Pani Laurika, veľmi Vám ďakujeme za ďalší tak dôležitý odkaz. Chcem Vás však poprosiť či môžu aj deti užívať tieto kvapky a ak áno, tak v akom dávkovaní. Ďakujeme.

    Božia odpoveď:
    Kvapky v tomto bylinnom zložení deti žiadneho veku až do dospelosti nesmú užívať, nakoľko budú oslabované v svojej imunite vysokou účinnosťou byliniek ktoré imunitu zdvíhajú do posily a vlastná ich imunita by v ich užívaní zlenivela, spoliehajúc sa na svoju posilu z tohoto bylinného liečivého zdroja. Amen.

    Mária reaguje:

    Zo srdca Ti ďakujem Pane Bože a aj Vám drahá pani Laurika.

  10. Poďakovanie
    Gitka | 17.12.2017

    Najdrahší Bože, ďakujem Ti z celého srdca za ďalšiu nesmierne vzácnu receptúru pre naše zdravie. Ďakujem našej milej Laurinke, že sa s nami podelila o tento vzácný Boží odkaz. Ďakujem Ti Otče Bože za Tvoju starostlivosť o nás, za Tvoju láskavú pomoc, ktorú nám svojou dobrotivosťou posielaš. Milujem Ťa Otecko náš Nebeský a navždy budem. Ďakujem Laurinke za prijatie a odovzdanie odkazu, za jej lásku, ochotu a veľkú obetavosť.

  11. Dakujemee Bože
    Daniela | 17.12.2017

    Najvrúcnejšia vďaka Bože za starostlivost o nás❤️..draha Laura aj Vám veľké dakujem❤️

  12. Ďakujem pánu Bohu aj vám pani Laura
    Ivana | 17.12.2017

    Ďakujem aj ja pánu Bohu za jeho pani Laure odovzdanú liečebnú radu pre naše zdravie. Tak ako písala Tinka, milá pani Laura ste neskutočne dobrý a šľachetný človek za to, že si tieto cenné Božie rady nenechávate len pre seba. Okamžite si idem tuto tinktúru zaobstarať a teším sa z toho, že ma túto zimu isto neprepadne žiadna chrípka alebo jej podobné choroby z nachladenia. Môžete sa ma opýtať prečo som si taká istá? Istá som si preto, lebo doteraz za tie dlhé roky všetky liečebné kúry z tejto stránky keď som na sebe, manželovi a deťoch aplikovala, vždy zabrali na 100%. Je to až neuveriteľné že oproti lekárom, ktorí vám v takýchto prípadoch zimných výrazných ochorení nasadia antibiotiká aj niekoľkokrát po sebe nezaberajú, alebo len na chvíľu a choroba sa vráti. V dávnej minulosti než som spoznala pani Lauru a chodila som po doktoroch som sa cítila ako pokusný králik alebo laboratórna myš preto, lebo lekár nevedel a vystriedal na mne aj pätoro antibiotík rôzneho druhu vždy zo slovami, že snáď tieto zaberú. Odkedy poznám pani Lauru a používam recepty pre svoje zdravie z tejto stránky, som nebola u lekára už dobrých päť rokov, s výnimkou kontroly u gynekológa. Aj tam je to v poriadku. Preto niet pochýb ani najmenších, že naša milá pani Laura má tieto liečebné procedúry od samotného pána Boha preto, lebo ona žiadne liečiteľstvo neštudovala a liečby zaberajú absolútne perfektne. Pán Boh sa nikdy nemýli lebo nás stvoril a lekár je len človek ktorý sa mýliť môže.

  13. Ďakujeme
    Lukáš | 17.12.2017

    Pane Bože ďakujeme Ti s akou láskou sa o nás staráš a neustále nám pomáhaš pri našich trápeniach. Tvoje Božie receptúry nám veľmi uľahčujú znášať všetky útrapy v živote, ktoré by sme určite bez Tvojej Božej pomoci nezvládli. Či už je to posila našich duší alebo telesných schránok všetko je to daná pomoc len od Teba milovaný Otecko nebeský. Ľúbime Ťa Otče Bože a ďakujeme aj našej Laure za prijatie a podelenie sa s nami o tieto veľmi účinné a nesmierne potrebné rady pre naše utrápené telá a duše. S láskou Lukáš a mama.

  14. Ďakujem
    Jana | 17.12.2017

    Drahý ,láskavý Bože. Ďakujem z celého srdca za vzácny ďalší liečik pre naše zdravie. Veľká vďaka patrí aj vám drahá Laura,že ako vždy na nás myslíte a podelíte sa s ami o tieto vzácnosti ,ktoré vám Božíček posiela. Ďakujem za všetko. S láskou Jana❤️❤️❤️

  15. Poďakovanie

    Tinka | 17.12.2017

    Ďakujem ti otče Bože za ďalšie liečivo, ktoré si nám odporučil cez našu drahú pani Lauru do tohoto zimného obdobia. Je fantastické ako sa o nás staráš. Velmi ťa lúbim, nadosmrti budem len tvoja duša za tvoju opateru mne hriešnej. Pani Laura mám vás rada a ďakujem aj vám za to, že ste dostala túto liečebnú radu len pre vás a manžela a bola ste tak láskavá a ochotná a posunula ste ju aj nám ostatným. Mohla ste si to nechať iba sama pre seba. Na tom vidno, že nie ste egoista a chcete dobre aj druhým ľuďom. Ste dobrý a prajný človek, čo je v dnešnom svete svetlá výnimka.

Pridať komentár