Liečivostná nesmierne účinná sila oslabenému srdečnému svalu v dôsledku dlhodobého stresu.

27.08.2019 23:42

Liečivostná nesmierne účinná sila oslabenému srdečnému svalu v dôsledku dlhodobého stresu.

Receptúra od Pána Boha | 5.09.2015

Bolo by dobre do tohoto začínajúceho jesenného obdobia vypiť do každého dňa pol litra čaju zo šípok a čerstvých listov orecha až do doby posledného októbrového dňa. Zastavuje táto rastlinná dvojkombinácia prerúšanosť pravidelného srdcového rytmu spôsobeného dlhodobým stresom, posiľňuje oslabenosť srdcového svalu, zabraňuje kornateniu vencovitých srdečných tepien, zásobuje prívod dostatočného množstva kyslíka do srdca, odvádza zlú krv v srdcovom svale von z tela vďaka účinným látkam, ktoré táto dvojbylinná celistvá spojitosť obsahuje a vďaka dobrému okysličovaniu krvného riečišťa doslova dokáže meniť zlú krv za dobrú, čo z vás pocíti každý jedinec pravidelným jej každodenným užívaním. Dokáže zlikvidovať všetky krvné zrazeniny a tromby ich rozbitím vďaka ozdravnému prísunu kvalitného kyslíka, dotykom ktorého sa všetky nečistoty v krvi topia a z vašeho tela do poslednej smietky vylúčia. Začať bude treba čo najskôr, aby nezačali orechové listy na strome černať. Môžu byť na čaj použité aj opadané žltnúce listy z orecha z konárov stromu ale aj zo zeme. Šípky najlepšie použiť čerstvé.

 

Do liečivého čaju treba použiť nasledovnú túto prípravu:

2 polievkové lyžice čerstvých podrvených šípok a 10 orechových nastrihaných listov treba zaliať 1/2 l vriacej vody a do celej noci ponechať vylúhovať. Ďalší deň scediť a vypiť.

 

Svoje srdce oslabené stresom veľmi posilníte touto liečivou od Boha k vašim dušiam odoslanou kúrou a ozdravnosť jej silných liečivých účinkov si bude pamätať dlho až do doby dvoch celých rokov. Dobrou liečivou megalátkou obsiahnutou v orechových listoch sa zobudí vaše srdce z nostalgie a dokáže biť v svojom tlkote pravidelne bez akejkoľvek arytmie.

Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

Komentáre:

  1. Majka | 17.09.2016
    Ďakujem z celého srdiečka pani Laura. Pán Boh, nech Vám žehná.

  2. Andrea | 02.09.2019
    Láskavý Pane Bože, ďakujem srdečne za liečby, ktoré nám posielaš. Ďakujem pani Laura za odovzdanie všetkých kúr, aj tejto na naše oslabené srdcia. Aj ja mám pocit, akoby prišla ako na zavolanie. Ďakujeme veľmi krásne! :-)

  3. Anna | 31.08.2019
    Srdečná vďaka za pripomenutie ďalšieho jedinečného receptu pre naše preťažené srdiečka.

  4. Julia L. | 31.08.2019
    Láskavy Môj Jediný Najstarostlivejší Tatínko Nebeský .Láskou z mojej duše Ti Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za liečbu na srdiečko veľmi ju v tomto čase potrebujem život prináša veľmi veľa stresu a srdiečko ma bolí práve teraz .Včera som si čajik aj hneď uvarila a dnes vypila je fantasticky .Nekonečne Veľké Vďačné z celého srdiečka ĎAKUJEM .Som v oblasti kde priroda je veľmi uprataná ľuďmi a zviratkami len Ty Láskavy Jediný Bože vieš ako hľadám bylinky keď potrebujem a vždy ma dovedieš a ukážeš miesto kde sú pre moju dušu a dnes si ma doviedol ku tak prekrásnemu kru prekrásnych zrelých šípok ,celý ker obsypaný niečo prekrásne a neuveriteľné . Veľmi ma to potešilo a nekonečne prekvapilo . Len Ty Láskavy Bože vieš prekvapiť ,potešiť,obdariť, všetko do sekundy sekundy vyriešiť .Vďačne Veľké Vrúcne ĎAKUJEM do najvzácnejšiej Náruče Svojho Jediného Boha .Milá p.Laura láskou z mojej duše Vám Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za Vášu obetu aj p.Vladkovi za všetko čo pre nás svojou láskou robíte .Nech Láskavy Jediný Najvzácnejši Boh žehná vašim dušiam ,životom každou sekundou . Veľká Vďaka.

  5. maria | 31.08.2019
    DAKUJEM z celeho srdiecka moj laskavy otecko za uzasnu recepturu ti stale vies co potrebujeme a vyslisis nase prosby si nasa jedina pomoc a zachrana ,dakujem za lasku a pomoc nasim hriesnym dusiam MILUJEM ta pane BOZE. DAKUJEME pani Laura

  6. Viera S. | 29.08.2019
    Drahý Bože, ďakujem Ti za ďalšiu ozdravnú kúru. Verím, že mi dodá síl pred zimou, lebo už teraz sa cítim vyčerpaná. Ľúbim Ťa za všetko, čo mi poskytuješ, aj za to, čo som sa vďaka tejto stránke a pani Laure naučila.

  7. Renata R. | 29.08.2019
    Milovaný Otecko láskavý ďakujem za Tvoju láskavosť ozdravovať nás od všetkých zlých vplyvov na tejto zemi . Túto liečbu určite budem potrebovať v tomto ťažkom období môjho podnikania ale viem že s tebou to dám tak ako vždy potrebujem tvoju silu. Milujem ťa z celého srdiečka a ďakujem za každú liečbu. P. Laura zo srdca ďakujem.

  8. Mária a Peter | 28.08.2019
    Drahý Otecko Bože, drahá naša pani Laurika. Veľmi Vám ďakujem za tento odkaz. Tak nesmierne cítim ako mi hapruje srdce a viem sama že ho mám oslabené. Božinku, ty všetko vieš.... som tak nesmierne vďačná. Až mi srdce zaplesalo keď som si prečítala nadpis a že presne toto je to čo teraz tak veľmi potrebujem. Prosila som ťa a ty si ma vypočul. Nesmierne ďakujem. Pani Laurika sme veľmi vďační za Vašu silu a pomoc.

  9. Peter Ako liečby nádherne fungujú (23.09.2015) 

    Asi pred viac ako 2 mesiacmi mi začalo haprovať srdce.Z ničoho nič som mal pocit akoby sa malo v sekunde zastaviť, ale rozbehlo sa silným jedným buchnutím. Vždy som to musel predýchať. Stávalo sa mi to aj niekoľkokrát denne. Bol som z toho dosť nervózny a vykoľajený. Hovorím si, asi prišla už moja doba, a Otecko si ma zrejme už zoberie k sebe...nepríjemné chvíle, hlava sa mi nekrútila, tlak je zrejme ok. Stresy z mojej rodinnej situácie a víkendové ponocovania sa odrazili na stave môjho srdca.. Už už som sa chcel objednať k pani Laure, keď akoby na zavolanie Pán Boh zoslal liečbu na srdce a krvný obeh zo šípok a orechových listov.

    Dnes mám za sebou asi 12 dní pitia tohoto skvelého čaju, a môžem Vám povedať že odvtedy som nemal ani jeden záchvev na mojom srdci. Ľudia dobrý, verte liečbam, verte všetkému čo tu čítate od Pána Boha nášho. Ja som tak šťastný Otče Božinku, veľmi Ťa za to MILUJEM!!!!!!!!! Večná vďaka Tebe Bože. Čo si to Ty za neskutočne obrovskú lásku Tatinko náš??? To sú veci o ktorých môžu ľudia za bránami tejto Božej stránky len a len snívať. Bože dobrý, NECH SA UŽ KONEČNE ZOBUDÍ TENTO SVET ZO SPÁNKU NEVERECTVA!!!
  10. Margita | 5.09.2015
    Pozdravujem Vás pani Laura, ďakujem že na nás myslíte a odovzdávate od nášho Jediného Pána Boha odkazy pre naše choré telá. Prepáčte chcem sa spýtať z akého orecha list má byť - lieskový alebo vlašský. Srdečná vďaka,
    Margita

    Odpoveď:
    Milá Margitka, list má byť z vlašského orecha.

    Margita reaguje: 
    Naša milá maminka pani Laura ďakujem Vám veľmi za odpoveď.
    Pekný večer Vám aj všetkým Bohu verným, s pozdravom Margita

  11. daniela | 6.09.2015
    Ďakujemeeee drahá Laura!

  12. Ingrid K. | 6.09.2015

    Ďakujeme pani Laura za všetko!

  13. Tomáš | 6.09.2015

    Pani Laura, veľmi pekne ďakujem za odovzdanú Božiu radu, všetky do poslednej si ich veľmi vážim.

  14. Maťa | 7.09.2015

    Ďakujem Otče Nebeský za ďaľšiu liečebnú kúru, Vám pani Laura veľká vďaka za prijatie a odovzdanie liečby pre nás všetkých.

  15. Erika | 7.09.2015

    Ďakujeme za Božiu radu, pani Laura. A chcela by som opýtať, môžu tento čaj piť aj deti?

    Odpoveď:

    Táto liečebná receptúra deťom neprináleží.

  16. Helena | 9.09.2015

    Pán Boh vie, čo v tejto stresmi zložitej dobe potrebujeme, každá receptúra od neho, čo som odskúšala pomohla a navyše sa odstránili aj iné problémy, veľké. Ďakujem, láskavý môj Bože. Chcela by som sa opýtať, či nevadí, že sú šípky nedozreté a či sa má čaj piť po dúškami, hm? Ďakujem za Váš drahocenný čas, pani Laura.

    Odpoveď:

    Čaj sa po dúškoch piť nemusí, môžete ho vypiť naraz a osladiť medom. Šípky musia byť dozreté.

  17. Valéria | 14.09.2015

    Bože, ďakujem Ti za receptúru, ktorú si nám poslal. Pani Laura ďakujem Vám za čas, ktorý ste si našli na odovzdanie Božej liečby. Veľká vďaka Bože, pani Laura.

  18. Peter | 15.09.2015

    Ďakujeme Ti Pane Bože za tento liečivý čajík a veľká vďaka aj Vám drahá pani Laura.

Pridať komentár