Liečivé kamene.

09.09.2018 11:12

Liečivé kamene.

Lenka | 25.05.2013
Prosím o odpoved Pána Boha aj pani Lauru, či sú kamene ako napr. ruženín, ametist, krištál, tyrkys, hematit a mnoho iných, či pomáhajú a majú schopnosť ochranovať ludí, tak, ako je o nich písané na portáloch. Velmi pekne dakujem.

 

Božia odpoveď:
Keby dokázalo celé vaše ľudstvo dôkladnejšie v svojich výskumoch nahliadnuť do vnútornej štruktúry každého neživého kameňa, získalo by do svojeho poznania celý dlhý zoznam ochorení, do ktorých dokáže tento daný konkrétny kameň vzniknutosť chorobnej postupovosti svojou vibračnou od Boha dostanou žehnanou liečivou silou zastaviť a dať navždy jej pokračovaniu stop. Pokrytie celého zemského vašeho povrchu v symbióze vytvára živá a neživá príroda, ktorej úloha od Boha je pomáhať každému živému tvorovi na zemi, ktorý o jej produkty svoj záujem prejaví, čo ale poznanosť vašeho sveta nedokázala v tajomstvách neživej prírody doteraz dôkladne preskúmať a to, čo píše literatúra a celý internetový portál o liečivostnej sile kameňa sa do celej pravdy ešte neprebádanej stáva len jednotretinová cesta ich bádania, do odkrytia ktorej našli dostatok dôkazov o liečivostnej sile neživých kameňov, no bude dobou dlhých ešte rokov trvať čas, do ktorého dokážu získať kvalitné a potvrdené informácie aj o kamienkoch v rodokmene nezaujímavé a pre vedu nepodstatné, lebo nie sú vzácne a to sa nesú obyčajné voľne položené kamienky v riečnych vodách a malých horských jazierkach ktorých dno dláždia, lebo ich spolupatričnosť s matkou zemou je obrovská silou naviazanosti ich vzájomnej sily, v ktorej spojení naberú obyčajné nie pekné kamienky v neznámej vode úžasný životodárny náboj vstrebaný do svojeho vnútra z hĺbky zeme a oni nie sú zaujímavé pre nikoho z bádateľov, nakoľko nemajú oslnivý žiarivý lesk a žiadnu krásou farebnosť a treba tieto kamienky v prírodných vodách pozbierať a vložiť do svojeho vzácneho a pre vás milého pohára, do ktorých zovretia keď stisk svojich dlaní dostanete zásobovať budú vaše čakrové centrá do nesmiernej ich obživy čo oni dokážu v sile svojej prírodnej rozpoznať, ktorá z vašich čakier slabšie pracuje a nedostáva správny prenos potrebnej výživy energie do jej patriacej sile podriadenému orgánu. Do stisku týchto kamienkov bude potrebné najskôr ich namočiť do čistej studenej vody na niekoľko hodín a zovretím oboch dlaní ich držať aspoň stiskom silným dobou pätnástich minút, čo dokáže viesť k postupnej odblokácii spomalených a správnej funkčnosti zastavených vašich čakier.

 

Do začiatku každého prvotného stisku týchto kamienkov treba Bohu tieto slová potrebné odoslať, od vyslyšanosti ktorých bude tento akt vašej snahy Bohom láskavým požehnaný do nesmiernej liečivostnej sily:

Bože dobrotivý, zahášaj svojou Božou všemocou oslabenosť každej mojej čakry vstrebanosťou celým jej vnútrom životodárnej vibračnej sily z tých všetkých kamienkov, ktoré držím v tejto chvíli v svojej každej dlani a zobúdzaj všetky zaspávajúce moje energetické centrá do aktivity dostanosťou takej ich spätne navrátenej funkčnej sily, že s Tvojim požehnaním láskavý môj dobrotivý Bože budú všetky aktívne a fungujúce správne, za čo Tvojej láskavej pomoci dobrotivý môj Bože vrúcne z celého srdca ďakujem a ľúbiť Ťa po celý svoj ďalší pozemský život dušou svojou do každého dňa budem. Amen.

Tieto Bohom požehnané slová treba vždy pred každým zovretím kamienkov v rukách dva krát odriecť za sebou, čo bude pre každú vašu oslabenú a spomalenú čakru v rotácii tým najlepším liekom do zlepšenia jej funkčnosti. Do tohoto liečivého kamienkového aktu bude potrebné dostávať naplnenosť v období mesačného úbytku, kedy bude najlepšia liečivá sila jeho vykonania pre vaše choré telá.

Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Anna | 10.09.2018
    Veľké ďakujem Pánu Bohu ale aj Vám milá pani Laura za potvrdenie liečivej sily liečivých kameňov a aj za modlitbu posilňujúcu ich liečivé účinky.

Pridať komenár