Liečebné cviky od Boha na odstránenie nechutenstva do jedla a zápchy.

30.06.2018 14:54

Milí čitatelia. Odovzdávam Vám od láskavého Pána Boha prijaté mojou dušou do písma liečivé cviky na odstránenie zápchy a zlepšenie chuti do jedla. Zápchou trpí dnes veľmi veľa ľudí. Je veľmi nebezpečná pre telo každého človeka, ktorý nosí v svojom tele preplnené hrubé črevo. Veľa ľudí, ktorí ma žiadali o Božiu pomoc na cítené dlhotrvajúce bolesti v oblasti žalúdka, pečene alebo v celom bruchu, mali neustály pocit nafúknutého a plného brucha a mali dlhotrvajúce nechutenstvo do jedla si mysleli, že majú chorú pečeň, alebo chorý žalúdok. Mnohým z nich bolesť spod rebier vystreľovala až dozadu do chrbta pod lopatky. Báli sa že sú vážne chorí. Pán Boh mnohým z nich diagnostikoval preplnené hrubé črevo, ktoré keď si dali do poriadku poriadnym jeho  naučeným pravidelným vyprázdňovaním s pomocou liečivých cvikov, čajov, korenín, klystírov, lebo bez nich to málokedy ide tak ako by ono potrebovalo byť očistené, tak všetky ich bolesti vymizli a neostalo po nich ani stopy. Keď je preplnené hrubé črevo, človeku nechutí jesť. Je to prirodzená obranná reakcia tela, ktoré už nechce viac zaťažovať celý metabolický a vylučovací systém ešte viac ako je a preto človek nemá pocit hladu a stráca chuť do jedla, aby svoje preplnené hrubé črevo už viac nedopĺňal o odpad, ktorý do seba dostať ako ďalšiu záťaž všetkým vnútorným orgánom nepotrebuje. Zápcha najčastejšie vzniká nedostatkom pohybu človeka, nedostatkom potrebného množstva tekutín počas dňa, na čo veľa ľudí moc nedbá a konzumáciou akéhokoľvek mäsa. Každé mäso, bravčovina, hydina, výrobky z mäsa atď. zapeká a telo ho dlho trávi a spracuváva. Taktiež zápchu spôsobuje aj malý príjem jedla počas dňa, čím sa veľmi spomalí metabolizmus a následne aj pohyb v črevách. Tieto cviky od Pána Boha Vám pomôžu zrýchliť peristaltiku hrubého čreva a naštartovať ho do lepšej funkčnosti. Vždy pred každým jedným cvičením nezabudnite poprosiť láskavého Pána Boha o požehnanie liečivých účinkov týchto cvikov pre Vaše telo. Stačí Pána Boha krátko poprosiť vždy tesne pred cvičením, lebo tieto cviky mi do počutia nadiktoval Pán Boh na pomoc tým ľuďom, ktorých zapeká a nedokážu sa pravidelne vyprázdňovať.

 

Liečebné cviky od Boha na odstránenie nechutenstva do jedla a zápchy.

  1. V ľahu na bruchu obe ruky sa niesť musia položené vedľa tela a do výšky zdvíhať trup s nádychom. V každom jednom zdvihu zotrvať 20 sekúnd. Opakovať 12x za sebou.

  2. V ľahu na chrbte dlaňou ľavej ruky sa chytiť pravého kolena dobou výdrže dvoch celých minút.

  3. V ľahu na chrbte obe nohy dostať do pokrčenia a pritisnúť k hrudi, dostať sa môže pomoc oboch rúk dobou výdrže 30 sekúnd.

  4. V ľahu na chrbte predkopávať striedavo ľavou a pravou nohou, 12x každou nohou.

  5. V ľahu na chrbte otočiť trup na zemi položený do pravej strany (akoby ste chceli urobiť úklon trupu na zemi), obe nohy otočiť na zemi v posunutí do ľavej strany a zdvihnúť do výšky do možnosti maximálnej výdrže.

  6. V ľahu na bruchu obe nohy zdvíhať do výšky dobou 30 sekúnd.

  7. V ľahu na chrbte obe pokrčené nohy v kolenách otáčať do ľavej a pravej strany, 12x do každej strany.

  8. V ľahu na chrbte objať obe kolená v pokrčení oboch nôh rukami, pritisnúť ich čo najviac k hrudi a opisovať nimi kruhy do pravej a do ľavej strany. Do každej strany 12x.

  9. V ľahu na chrbte oboma vystretými nohami krúžiť do pravej a do ľavej strany. 12x do každej strany.

  10. V stoji mierne rozkročnom hlboko predkláňať a zakláňať trup dobou celej jednej minúty. (Pri záklone sa treba nadýchnuť a pri predklone vydýchnuť a vtiahnuť brucho čo najviac dnu do tela.)

  11. V stoji oboma dlaňami rúk tlačiť silno do oblasti žalúdka 24x.

 

Len tieto liečivé cviky dostať bude treba dva krát do dňa do ich každodenného napĺňania, aby bola spomalená činnosť hrubého čreva naštartovaná do spätného jej správneho fungovania. Boh dostávať žehnanú liečivosť týchto cvikov všetkým dušiam v ich napĺňanosti bude a najväčším tvojim nepriateľom zastavovať bude ich liečivosť do tela, ktorej dotyk ani okamihom nepocítia. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Komentáre:

  1. Júlia P. | 10.07.2018
    Ďakujem Pane Bože láskavý za tieto cviky a ich požehnanie od Teba. Začala som ich cvičiť pred týždňom. Už druhý alebo tretí deň môj problém so zápchou zmizol a tým pádom sa cítim oveľa príjemnejšie. Jesť tiež vládzem do sýta. Teším sa tomuto účinku a ešte budem cviky nejakú dobu cvičiť

  2. Renata R. | 02.07.2018
    Milovaný Otecko tvoje cvičenia sú tie najlepšie a pomáhajú okamžite ja cvičím a posilňujem liečbu na môj problém s pomočovaním a zabralo to už po dvoch týždňoch a stále sa to zlepšuje každý jeden cvik je fantastický a neskutočne liečivý . Ďakujem Ti Otecko môj milovaný aj za tieto cviky a keď skončím liečbu určite ich začnem cvičiť lebo mám tiež trochu problém ale aj tieto moje cviky mi veľmi pomáhajú s trávením si náš kúzelník a fantastický liečiteľ a ja Ti nesmierne ďakujem Ľúbim Ťa a milujem p. Laura vďaka za Vašu pomoc a láskavosť.

  3. Eva H | 02.07.2018
    Drahý milovaný Otecko nebeský. Ďakujem Ti za tieto úžasné liečebné postupy. Je to úplne zázračné, ako dokážeš vždy v správnom čase nám poslať prostredníctvom našej drahej Laury to čo práve potrebujeme. Už sa asi týždeň trápim s podobným niečim a teraz pozriem na stránku a vidím, že si nám poslal niečo čo nám pomôže. Vrúcna vďaka za túto starostlivosť a ďakujem aj pani Laure za jej nesmierne namáhavú prácu, za odovzdávanie Tvojich rád a odporúčaní. Táto stránka je naozaj Boží dar pre nás všetkých.Ľúbim Ťa drahý Božičku.

  4. Iva | 01.07.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za Božie cviky. Vďaka Ti Otče Bože ako sa staráš o naše telá a naše duše. Len ty vieš čo potrebujeme. Ľúbime ťa Otče Bože láskavý. Ďakujeme pani Laura za odovzdanie liečivých cvikov. S láskou Iva a syn. 

  5. Zuzana | 30.06.2018
    Ďakujem Otecko za liečivé cviky. Je to neuveriteľné ako nám posielaš vždy to čo potrebujeme. Už dlhšiu dobu mi po jedle akoby stvrdne žalúdok a mám čudné bolesti v bruchu . Tiež som myslela, že asi pečeň či žalúdok sú na príčine. Keď som si ľahla bolo vidieť akoby mi narástl hrča v žalúdku a pohybuje sa. Naozaj veľmi čudné . Ako v tehotenstve , keď babätko sa rozťhuje a kope no s tým, že rovnaké tlačivé pohoby mávam v žalúdku. Viem, že s týmito zázračnými cvikmi to všetko prejde. Milá Laurika ďakujem za váš čas , ktorý nám s láskou venujete ako naša mamina.

  6. Julia L. | 30.06.2018
    Láskavý Môj Bože z celého srdiečka ďakujem za Božie cviky všetko čo posielaš na túto zem k našim dušiam je úžastne zázračne liečivé .Tvoje rady ktoré nám posielaš nenájdeme nikde len na Tvojej najúžastnejšiej sránke na svete .Posielam Ti Lásku do nebička za Tvoju Najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa nám dostáva .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože.Veľmi pekne Vám Ďakujem Milá pani Laura za predanie odkazu .Láskavy Bože opatruj milujúcu našu láskavu p.Lauru aj jej manžela .S pozdravom.

  7. Júlia P. | 30.06.2018
    Práve som „odpadla“ od prekvapenia. Presne tento problém ma trápi. Často mi nejde jedlo dolu krkom, napína ma z neho a trápi ma zápcha. Ďakujem veľmi pekne Pane Bože za cviky a vám pani Laura za sprostredkovanie a zverejnenie. Vážim si všetku pomoc.

  8. Peter K. | 29.06.2018
    Drahý Bože otče ,veľmi pekne Ti ďakujeme za tieto od Teba dané liečivé cviky na posilnenie trávenia a odstránenie zápchy.Bože tatinko, len Ty si všemocný a len Ty nám vždy odovzdávaš cez drahú pani Lauru, Tvoje Božie dieťa všetko liečivé a potrebné pre nás, aby si nám pomáhal v našom každodennom trápení.Bože otecko len Tebe patrí naša vďaka za Tvoju lásku ku nám všetkým a len Tebe Bože odovzdávam svoju lásku najväčšiu.
    Bože môj láskavý, mohol by som tieto liečivé cviky pripojiť ku liečbe presne na tento problém s trávením ktorú momenálne napĺňam?
    Ďakujem Bože môj, milujem Ťa a dôverujem iba Tebe.

    Laura reaguje:
    Áno, môžete si ich pripojiť k tejto liečbe.

  9. Gitka | 29.06.2018
    Láskavý Bože môj dobrotivý, ďakujem Ti z celého srdca za liečivé cviky na odstránenie zápchy a zlepšenie chuti do jedla. Veľmi ma potešilo keď som dnes na tejto prenádhernej Božej stránke našla tieto liečivé cviky. Určite a rada láskavým Pánom Bohom doporučené cviky budem cvičiť. Klystír si aplikujem už 3 roky, pomáha mi so zaneseným a dlhými rokmi preplneným hrubým črevom. Mám s ním len tie najlepšie skúsenosti, je doslova mojou záchranou a vrele ho doporučujem. Ďakujem našej vzácnej a drahej pani Laure za odovzdanie týchto liečivých cvikov. Nesmierne si vážim náročnej a ťažkej práce pani Laury, ktorú pre nás s veľkou láskou, obetavosťou a ochotou vykonáva. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko a vždy, navždy budem. Prosím Ťa dobrotivý môj Bože o Tvoju každodennú ochranu a pomoc pre našu pani Lauru a jej manžela Vladka. S láskou Gitka

  10. Elena | 29.06.2018
    Bože Otče milovaný, Tvoje zázračne liečby, rady, cviky, modlitby sú skutočne zázračne. Si náš najlepších lekár, ochranca, záchranca. Nekonečne Ti ďakujem za Tvoju lásku , starostlivosť o nás a za všetko čo nám zosielaš, za celý obsah Božej stránky aj za našu vzácnu Lauru, ktorá s laskou, obetavosťou , veľkou námahou prijma Tvoje prevzácne slová cez svoju dušu a vkladá na vzácnu Božiu stránku. Milujem Ťa Otecko nebeský, celou svojou dušou, len s Tebou dokážeme kráčať týmto životom.
    Pani Laura veľké ďakujem za vašu obetavosť, námahu aj Vladkovi, že Vám po tejto najťažšej duševnej Bohom predurčenej ceste posledného Božieho proroka pomáha .

Pridať komentár