Láskavý Bože, chcem Ti poďakovať za každučký deň svojho života, ktorým ma neustále sprevádzaš.

07.04.2023 23:59

  1. Ďakujem Boze môj milovaný
    Veronika | 13.04.2024
    Chcela by som veľmi pekne poďakovať,za liečbu pre môjho syna ktorú s Božiu pomocou úspešne ukončil.Bozinku ďakujem ze si mu dal silu zvládnuť to cele ďakujem hlavne za druhú šancu a za vsetko❤️neviem si predstaviť uz den bez teba tvojich modlitieb a tvojej nezištnej pomoci nám ktory ta milujeme.dakujem veľmi pekne .ďakujem aj Vam pani Laura za sprostredkovanie a za vsetko co pre nás robíte.nech vás otecko nás ochraňuje stále.Len vďaka vám Laura sa pozerám na tento svet inak. ,Dakujem ze môžem byt súčasťou tejto stránky vobec❤️s laskou Nika

  2. Skorocel kopijovity
    Zuzana | 03.04.2024
    Pekný večer prajem. Chcela som sa vrúcne poďakovať pani Laurike za prijatie a zverejnenie tak dôleżitho odkazu o skoroceli. Vedela som že sa používa pri kašli no netušila som ,že aj pri bolestiach v žalúdku a črevách. Mňa neskutočne dlho bolel žalúdok , hrubé črevo ma pravidelne a niekolo týždňov budilo. Ta bolesť bola nepríjemná, vôbec som nemohla naspäť zaspať.
    Skorocel som si dala prvý krát minulý týždeň v pondelok a výsledky sa ukázali hneď. Celu noc som spala bez budenia a bolesti. Už týždeň chodím do záhrady natrhám si čerstvé listy a užívam v ich chuti. Nezjedla som ich plné hrste možno len do 15-20 listkov a výsledok je neuveriteľný.Dakujem ti
    Otecko nebeský. Tvoja Božia záhrada je plná takýchto liečivých, zázračných bylin a my nemáme poňatia. Nauč nás svojou laskou rozpoznavať všetko okolo nás. Ty si jedinečňý a vrúcne Ti ďakujem a aj pani Laurike,
    dakujem

  3. Poďakovanie za liečby
    Gabriela | 27.03.2024
    Drahá pani Laura ,
    prepáčte nám, že sme sa Vám dlho neozvali, ale ten čas tak rýchlo letí, ale vždy ostávate u nás v srdci, lebo ste nám veľmi pomohli. Každá liečba, každá rada sú pre nás veľkým požehnaním. Veľmi často zlyhávame, ale vždy sa snažíme vstať. Viem, že to nemáte ľahké, ale Vás BOH nikdy neopustí . Veľmi si Vás vážime.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  4. Pani Laura❤️
    Timea | 15.03.2024
    Pani Laura túto správu by som rada venovala Vám. To čo ste mi vďaka pánu Bohu do života priniesli je to najlepšie čo sa mi stalo ,každá liečba,každý hovor,každá rada,každá Vaša obeta.Ste veľmi silná žena,ktorá je pre mňa veľkou inšpiráciou.Už skoro od malička ste súčasťou môjho života ,mám Vás veľmi rada a vždy sa za Vás budem modliť.Chcem Vám poslať veľa lásky a dobrého priania,najviac koľko môžem,v každej situácií ,v ktorej v mojom živote budem môcť budem pri Vás.Ďakujem Bože za pani Lauru,daj jej silu všetko zlé zvládnuť ,nech sa nikdy nevzdáva a nech jej všetko zlo dá pokoj lebo je tým najlepším človekom ,ktorého poznám.

  5. Ďakujeme za otvorenie očí
    Marta | 15.03.2024
    Pane Bože, chcem sa Ti poďakovať, že sme vďaka Tebe v mnohých veciach iní ako ostatní ľudia. A obrazne povedané "vyčnievame z davu". Napríklad
    nedôverujeme lekárom, neberieme
    antibiotiká, nedali sme sa zaočkovať, a mohla by som
    pokračovať... A sme Ti nesmierne vďační za to, že si nám prostredníctvom pani
    Laury otvoril oči v mnohých veciach.
    Ukázal si nám tu správnu cestu a sme radi, že vnímame svet/ život inak ako
    napríklad pred 10timi rokmi. Toľko si
    nás naučil, toľko trpezlivosti s nami máš, toľko lásky si nám dal, že sa to
    nedá ani opísať. Milujeme Ťa Pane Bože a ďakujeme za všetko. Aj za to krásne, aj za to čo nás ma niečo naučiť a posunúť bližšie k Tebe. Ďakujeme za
    pani Lauru, za jej čas, za jej láskavosť,
    za jej ochotu, za jej obetavosť, za všetko čo pre nás urobila. Veľmi si to
    vážime a máme ju veľmi radi. S láskou
    Marta s rodinou

  6. Pozor na mamon, výstraha pre všetkých
    miro | 16.01.2024
    Ďakujem Vám všetkým a hlavne veľká vďaka Vám pani Laura a pane Bože. Prosím odpustite a prepáčte mi za to, že sa musíte zaoberať takým debilom ako som ja. Prepáčte a odpustite mi že Vám všetkým ubližujem tým aký som a že sa pre to niektorí z Vás aj trápite. Ja sám som si život zničil v honbe za mamonom. Dávajte si pozor a berte si moje schybenie k srdcu ako výstrahu pred hromadením niečoho tak primitívneho a nepodstatného ako sú v živote peniaze. Zapredal som za peniaze všetko dôležité v mojom živote, robil som to roky, až sa pán Boh na to už pozerať viac nemohol a zastavil moje kroky. Za čo Mu ďakujem a ľutujem to Bože ako som sa veľmi v živote zmýlil. Pomalými krokmi a celými rokmi som kráčal po schodoch dole, viete kam. Vy kráčate po schodoch hore, tak ako sa to má. Dávajte si pozor a nech som na výstrahu každému z Vás, ktorých duše sú čisté, úprimné, nesebecké, nelakomé, obetavé a láskavé. A ja si budem brať naopak príklad z Vás, Boží bojovníci. Nevzdám sa nikdy kým dýchať budem, budem bojovať o svoju dušu a pána Boha prosiť o milosť a záchranu mojej mamonom prehnitej duše. Nedá sa slúžiť dvom pánom, nemôžeme slúžiť Bohu aj mamonu. Duša môže mať iba jedného pána, a tým má byť pán Boh. A ja som si pred rokmi vybral zle. Vytriezvenie mojej peniazmi opitej duše je veľmi bolestivé, mnohí z Vás viete o čo ide a dávajte si pozor nech sa Vám podobné nestane, tak ako mne. Aj keď z tých sračiek, ktoré som si sám spôsobil svojou zlou voľbou, už ani nevidím na svetlo sveta, chcel som Vám dať tento odkaz, aby slúžil ako výstraha, lebo nechcem aby niekto z Vás dopadol tak ako ja. Viem, že mnohí to lepšie viete a nemáte tento problém, ale ak to niekomu niekedy pomôže, neopierajte sa v živote o nič iné ako o pána Boha. O čokoľvek iné sa opriete, zrúti sa to ako domček z karát. V mojom prípade to boli peniaze a blahobytný život. Treba veriť Bohu a nie veciam tohoto sveta, lebo tento svet raz skončí ale pán Boh je večný.
    Je potrebné, aby dobro vo svete cirkulovalo, treba ho vedieť prijímať, ale aj násobiť a šíriť ďalej, ja som ho žiaľ celé tie roky iba prijímal. Hanbím sa ako pes pred každým jedným z Vás, ale hlavne pred Tebou Bože, prepáč.

  7. Božia lekcia, ktorá nám otvorila oči a srdcia. Veľká vďaka.
    Júlia B. | 01.01.2024
    Ďakujem Otče Bože môj láskavý a Vám obetavá milá pani Laura, Vaša pomoc pre nás Vás stála veľmi veľa síl. Pomohli ste nám s láskou.
    To bola najkrajšia Božia lekcia akú som zažila.
    Pán Boh našu rodinu vytiahol rohatému z papule. Dozvedeli sme sa veľké pravdy, ktoré sa možno ťažko počúvajú, ale sú tak trefné, že každý pochopí..
    Musela som odísť ja a 2,5 ročný syn od muža.
    Po tomto ťažkom ale nevyhnutnom kroku, prišla pomaly zmena. Vrátila sa láska do naších duší, môj muž sa zmenil z chlapa zlého, sebeckého, namysleného, lakomého.. na muža dobrého, ktorý rád robí dobré skutky, pomáha.
    Ostáva nám už len každý deň prosiť Pána Boha, aby láska bola v našich dušiach, aby sme boli lepšími ľuďmi, aby sme sa dokázali polepšiť, aby viedol naše myšlienky a kroky správnym smerom.
    Ľúbim Vás pani Laura.
    Milujem Ťa Otče Bože nekonečne!
    Nesmierna vďaka!

  8. Požehnané Vianoce ,všetkým verným Bohu
    Erika | 23.12.2023
    Prajem Vam všetkým verným Bohu ,požehnené Vianoce .Samozrejme aj našej pani liečiteľke Laure.Prajem Vam pokoj v duši.Nech Vás Boh ochraňuje.A ešte poďakovanie posielam za túto Božiu stránku.Ja viem že som už viac krát ďakovala ,ale budem znova ďakovať,lebo je to nádherná Bohom riadena stránka.A nebyť pani liečiteľky Laury ,tak tento poklad tu nemáme.Ďakujem.Vážim si ,že som spoznala pani Lauru. Opatrujte sa všetci.S láskou Erika.

  9. Láska je dar od teba Bože
    Peter a Mária | 29.11.2023
    Láskavý a náš drahý Otče Bože, ďakujeme ti z celého srdca za pomoc a ochranu, za každú pomoc ktorú si nám odkázal. V živote sme od teba dostali to najdrahšie - lásku. Máme krásnu rodinu, jeden druhého, máme krásne deti. Čo viac si môžeme priať. Veľká vďaka patrí pani Laurike, ona nás naučila ku tebe sa priblížiť. Vážiť si to čo máme, vidieť to úplne inak, prosiť a ďakovať za všetku tvoju lásku a tvoje dary. Napísala nám neskutočne veľa liečieb, modlitieb, rád a odkazov. Za to jej neskutočne ďakujeme.
    Bože Otče náš z celého srdca ti patrí obrovské naše ĎAKUJEME.

  10. Milujeme ťa pane Bože
    Mária | 26.11.2023
    Ďakujem pane Bože za nádherný pocit, je to úžasné cítiť tvoju blízkosť a lásku akú som pocítila po operácii kolena, bolo to niečo úžasné vedieť a cítiť že na operáciu dozeras ,ako si mi to odkazal v liečbe .Bol to nádherný nezabudnuteľný a úžasný pocit ,ktorý som zažila keď som sa prebrala z narkózy ,nevedela som zastaviť slzy dojatia Ďakujem láskavý otecko že si pri mne stal .Odpusť mi, prosím moje schybenia ,ktorých nie je málo prosím, mrzi má každý zlý skutok. Vám pani Laura ďakujem za Vašu obetavú prácu nech Vás pán Boh žehná. Prosím pani Laura odpustite mi moju hlúposť, nikdy o Vás nechcem prísť.
    ♥️

  11. Margita | 14.11.2023
    Pozdravujem Vás pani Laura.
    Mám Vás pani Laura rada a nesmierne si Vás vážim a ďakujem že vykonávate  Božiu vôľu a odovzdávate nám Božie odkazy, zázračné modlitby bez ktorých by som už asi nežila.  Pán Boh mňa a moju rodinu ochraňuje a aj usmerňuje, počúva moje modlitby a prosby  k Nemu a ja si  to nesmierne vážim..Nebyť ochranných, posilňujúcich psychiku modlitieb bola by som stratená a možno aj na psychiatrii. Velikánska vďaka Tebe Bože a Tvojmu prorokovi Laure.
    Ľúbim Ťa Bože a prosím o odpustenie a ochraňuj nášho proroka na každom kroku.
    S láskou a vďakou
    Margita.

  12. Ďakujem Ti Bože za pani Lauru
    Timea | 12.11.2023
    Pán Božko z celého srdiečka ti ďakujem za to ,že mám možnosť byť pri tebe takto bližšie.Ďakujem ti Bože ,že to môže byť práve prostredníctvom pani Laury .Pani Laura,ste úžasna,silná a dobrosrdečna žena ,od ktorej sa mám čo učiť,dobrota a láska ,ktorá ide z každého vášho slova je inšpiratívna.V mojich ťažkých chvíľach som si stále opakovala vaše slová a myslela na vašu silu odolávať každému strachu,temnému útoku a útokom zlých ľudí.Napriek čomukoľvek čo zažívate ste našou oporou.Neviem si predstaviť o vás prísť a úprimne ma mrzí každá situácia,v ktorej sme sa mohli zachovať lepšie.Želám Vám veľa lásky a pokoja ,vždy tu budeme pre Vás.Ďakujem ti Bože za túto jedinečnú možnosť vďaka tebe sa takto liečiť a poznávať skutočné pravdy o nás i našom svete,pozdravujem ťa do nebíčka a prosím o odpustenie od všetkých tých nesprávnych myšlienok ,ktore som k sebe pustila,ďakujem ti za to,že môžem žit a všetko zveriť do tvojich rúk!
    ❤️

  13. Srdečna Vďaka Láskavej p.Laure
    Julia.L | 04.11.2023
    Draha pani Laura chcem Vám z celeho srdca Poďakovať za obetavosť vašho života a všetkej vašej Lásky pre tento svet .Nesmierne Vám Ďakujem z celého srdca za to že nás vediete k Láskavemu Pánu Bohu Jedinému ,podporujete nás a ste nám vždy opora aj keď to máte nesmierne ťažke vo vašom živote s prekažkami nie jednoduchými .Vždy ste pri nás a pomáhate ako sa len dá a riešite naše problemy s Pánom Bohom vyprosujete pomoc aby bolo len dobre a kráčali sme ďalej vpred a hlavne správne .Ďakujem Vám Drahá Láskava pani Laura z lásky a celeho srdca viac ako tisíc krát za vašu láskavosť pre celý svet nikto by sa tak neobetoval ako vy .Vážim si Vás Drahá pani Laura a Ďakujem Vám za všetko čo ste pre mňa urobila a moju rodinu v živote Ľubim Vás a vždy budem .Amen

  14. Krst
    Marta a Jaro | 04.11.2023
    Pane Bože chceme Ti z celého srdca poďakovať za túto Božiu stránku, na ktorej sme našli aj krst a mohli sme tak pokrstiť naše deti. Sme nesmierne vďační a radi, že sme ich mohli pokrstiť my, rodičia a že je to krst priamo od Teba. A samozrejme veľká vďaka patrí pani Laure, že prijíma pre všetkých čitateľov tejto stránky Božie odkazy. Ďakujeme. S láskou Marta a Jaro

  15. Božia ochrana
    Gabriela | 18.10.2023
    Ďakujem Ti Bože, za každú pomoc, ktorú nám prejavuješ. Ďakujem, že zemetrasenie, ktoré bolo na Slovensku skončilo bez ľudských obeti. Naša rodina tiež cítila tieto otrasy, ale našťastie bytovka v ktorej bývame nebola poškodená. Taktiež chcem poprosiť Boha o ochranu nášho Slovenska. Viem, že nás varuješ, lebo ľudia nehľadajú pravého Jediného Boha, ale utiekajú sa o pomoc k cirkvi, ktorá nehlása pravdu o Bohu.
    Pani Laura chcem sa veľmi poďakovať, že ste našej rodine otvorili oči a srdcia, ku komu sa máme modliť. Sme šťastní, že Vás máme na Slovensku aj keď vieme, že nemáte ľahký život vždy nám pomáhate. Vaše rady, liečby upozornenia sú veľkou pomocou.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  16. Pán Božko nelieči len naše telá ale aj duše
    Timka | 17.10.2023
    Každý krásny okamih,láska,čistota,príroda,zvieratká,dobrí ľudia a všetko to ,čo cítime v tých najkrajších snoch je darom od Boha.Môžeme ho nájsť kdekoľvek kam sa pozrieme ,pokiaľ ho hľadáme ,môžeme však aj podľahnúť strachu a vnímať to,čím nám zlo chce zaslepiť oči, aby sme už Boha tak nevnímali a naopak videli len zlo .Vždy máme na výber a ja viem ,že som si bez zaváhania vybrala pána Boha.To že mi pán Božko stále poskytuje pomoc a vyslicháva moje prosby je to najkrajšie čo sa mi mohlo v živote udiať,tak prečo toľko strachu a obáv,keď jediný kto na konci celého môjho nádherneho života stále bude so mnou je pán Boh,žiadni priatelia,peniaze,majetky a to ,za čím sa tak ženieme.Oprieť sa o pána Boha a naozaj mu zveriť svoje ťažkosti je najoslobodzujejšia vec akú poznám.Ďakujem ti pane Bože a daj nám prosím silu stále odolávať zlu a pokušeniam.Milujem ťa a aj vám všetkým ostatným posielam lásku ,lebo vždy je šanca na nový začiatok! 

  17. Ďakujem že pri mne stojíš Bože .
    Mária | 15.10.2023
    Chcem sa ti Bože poďakovať za liečbu na moje koleno ,už dva mesiace mám poškodený meniskus a potrebujem operáciu velmi som sa bála narkózy, keďže som mala problém so srdiečkom ale tvoj odkaz ma upokojil.Nic krajšie a a tak plné lásky som ešte nezažila ,ako to že budeš dozerať na operáciu a pri mne stat a nemusím sa ničoho báť iba tebe verím a milujem ťa Ďakujem aj za pani Lauru pozehnaj jej prosím jej práca je náročná ale plná lásky a oddanosti obdivujem ju a jej silu!Boh vám žehnaj.

  18. Ďakujem Bohu za liečbu pre psíka na upchaté črevá
    Valéria | 14.10.2023
    Láskavý Bože, ďakujem veľmi pekne za liečbu pre môjho psíka na jeho zapchaté črievka. Mám ho rada dal si ho ku mne je poslušný, stráži ma, čakáva ma keď prídem z roboty domov, ležkáva pri mne je také moje malé chlpaté zlatíčko. Už sa podľa mňa dlho trápil s tými črievkami až tak som si to nevšimla lebo je stále taký vysmiatý, hravý aj papká tak mi to až tak nenapadlo. Je pravda, že má trošku menej lebo veľa pracujem ale aj to už sa zmení a bude viac pohybu aby normálne normálne zas fungoval a rozbehli sa mu črievka. Ďakujem za pomoc pri aplikovaní klystíru. Bála som sa či ho to nebude bolieť alebo či mu neublížim ale pekne a statočne držal s tvojou božou pomocou. Nenapadlo mi keď kakával, že by mohol mať upchaté črievka. Keď som bola u veterinárky nezistila že ide o črievka ona riešila žľazy, ktoré mu chcela vytláčať ale ja som to nedovolila som sa bála a bolo mi ho ľúto aby mu blížila. Doblížila by mu veľmi lebo mal zapečené hovienka v sebe... Som vďačná Bože za liečbu pre neho. Je to lepšie neporovnateľné ako bolo už nie je na zadných nôžkach tak citlivý má to všetko také okolo ritky také mäkučké nič mu tam nevadí. Som šťastná, že je v poriadku a dá sa to zvládnúť a určite ho to tak nebolelo ako keby mu vytláčala žĺazy, ktoré ako pani Laura povedala má v poriadku. Ďakujem Ti Bože ešte raz veľmi z lásky za liečbu. Ďakujem pani Laure za jej čas a ochotu na prijatie liečby. Z lásky ďakujem Valéria.

  19. Ďakujem Ti Bože za liečbu proti vypadávaniu vlasov
    Valéria | 14.10.2023
    Milý môj Bože veľmi pekne Ti ďakujem za liečbu, ktorú si mi poslal cez milovanú pani Lauru. Zo srdca ti ďakujem Bože za starostlivosť,
    za lásku za to ako na mňa pozeráš svojím bedlivým okom. Veľmi pekne ďakujem za vzácnu liečbu pre moje oslabené telo. Bože vážim si veľmi ako ma v živote pozoruješ a pomáhaš mi neustále v každom období. Som rada, že ťa mám a kráčam touto cestou. Vďačím Tebe Bohu za veľmi veľa v mojom živote. Ďakujem za muža, ktorého si mi poslal do života. Pekne sa o mňa stará zaujíma sa o mňa aj o môj zdravotný stav veľa vecí si všíma. Aj vďaka nemu si mi poslal pomoc na vypadávanie vlasov. Ja by som to asi neriešila a skúšala by som to nejako sama ale neporadila by som si
    Bože bez tvojho zásahu vôbec. Neprišla by som na to kde je problém vôbec nie. To len Ty máš tu moc a prehľad o všetkých a o všetkom. Som Ti vďačná za všetky liečby, usmernenia a modlitby veľmi z lásky Ti Bože môj Ďakujem. Ľúbim Ťa z celého srdca. Ďakujem pani Laure z lásky, že si našla čas prijať pomoc od Teba Boha veľmi Ti Bože za ňu Ďakujem. S láskou Valéria

  20. Ďakujeme ti Bože za ochranu
    Júlia, Anton a Vaneska | 09.10.2023
    Ďakujeme ti Bože z celého srdca, že si nás a náš domček dnes ochránil pred zemetrasením na Slovensku. Veľmi sa musíš hnevať, keď si niečo také dopustil na naše malé Slovensko. Akí sme zlí, keď sa toto všetko deje? Prevelmi. Co sa ešte musí udiať, aby sme sa spamätali? Nestačí to? Bože, vždy ťa budeme ľúbiť, uctievať a velebit. Si náš poklad, ktorí si nedáme. Boh ochraňuj našu Lauriku a našich priateľov tejto stránky. Ľudia, spamätajme sa.

  21. Poďakovanie Pánu Bohu a pani Laure za pomoc a rady.
    Kristína | 07.10.2023
    Drahý Bože veľmi pekne Ti dakujem za túto stránku, za všetky modlitby, rady a pravdy, ktoré tu človek môže najsť a ktoré sú pre nás ľudí nenahraditelné. Veľmi pekne dakujem za Modlitbu za čistotu duševneho myslenia, táto modlitba je nadherná a veľmi mi pomáha vždy ked to potrebujem. Bože veľmi Ti dakujem za každú radu, ktorú si mi dal vždy ked som to potrebovala. Bez tvojej pomoci by som už možno bola mrtva alebo by som k tomu nemala daleko. Ochranil si ma od zlých ľudí a pomohol si mi prekonať obdobia, ktoré pre mňa boli veľmi ťažké. S celého srdca dakujem. Veľmi pekne dakujem aj pani Laure, ktorá je vždy ochotná pomôc každému kto to potrebuje. ĎakujemVám za každú radu a povzbudenie, ktoré ste mi dali. Ste veľmi silná žena pani Laura a ja si Vás veľmi vážim. Držím Vám palce a modlím sa za Vás a ešte raz Vám aj panu Bohu velmi veľmi pekne dakujem.Kika

  22. Ďakujem Ti Bože za starostlivosť v živote a lásku.
    Valéria | 19.09.2023
    Láskavý môj Bože chcem sa Ti veľmi poďakovať z hĺbky svojho srdca a duše za všetku Tvoju starostlivosť v živote. Ďakujem, že ma smeruješ a nenechávaš ma samú a vo všetkom mi pomáhaš ako môj Otec láskavý. Som vďačná za každú radosť ale aj smútok a prekážky v živote všetko to má svoj význam a posunie ma to vpred. Každá prekážka je v živote pre niečo a donúti ma to premýšľať. Som vďačná Tebe Bože tam kde som, čo všetko mám, ale aj nemám lebo nie všetko potrebujem. Ďakujem za rodinu, zdravie, silu, lásku za prácu, ktorú zbožňujem. Bože každý deň stojíš pri mne pomáhaš mi nech som kdekoľvek smeruješ ma nech robím čokoľvek. Som Ti vďačná úplne za všetko v mojom živote. Ďakujem Bože za láskavú pani Lauru za jej trpezlivosť a lásku k nám všetkým. Veľmi nám pomáha a ty to Bože vieš. Ochraňuj ju a opatruj ju lebo len ty Bože nás všetkých vieš chrániť. Veľmi Ťa môj Bože milujem ešte raz ďakujem zo srdca za všetko. S láskou Valéria.

  23. úspešne zvladnutie skúšok a práca ktorá ma vždy bavila je teraz mojim povolaním
    Erika | 07.09.2023
    Drahý môj láskavý Bože.Do nebies Ti ďakujem za zvládnutie dnešných skúšok ktoré som dnes mala.Potrebovala som ich zvládnuť ,aby som mohla pracovať v novej práci.Modlidba za zvládnutie skúšok ,bola Bože môj vyslyšaná.ĎAKUJEM Ti Bože aj za prácu ,naozaj som sa veľmi bála zmeniť prácu,ale teraz viem ,že som urobila dobre.Prácu ktorú teraz mám som vždy od malička chcela robiť ,ani vo sne by mi nenapadlo že sa mi to podarí.A iba vďaka Tebe Bože môj som ju získala.A všetko čo v živote mám mám iba od Teba Bože môj.A Vám milá pani Laura ,posielam prianie všetkého dobrého,aby Vaša dušička bola spokojná .Ďakujem Vám zo srdca čo všetko pre Nás robíte,lebo iba vďaka Vám máme túto stránku,modlidby,a hlavne Vieru v Boha.ŽIVOT NIE JE ĽAHKÝ .NO BEZ BOHA JE ŤAŽŠÍ.

  24. Poďakovanie za Božiu liečbu
    Júlia T. | 05.09.2023
    Ďakujem ti Bože za liečbu, ktorú mi naša drahá Laurika odovzdala. Som ti nesmierne vďačná za zdravie, život, šťastie. Netušila som, akým svinstvom nás kŕmia. Jednoducho myslia len na svoje peniaze a ľudia ich vôbec ale vôbec nezaujímajú. Ďakujem p. Laurika za odovzdanie liečby. Boh vás ochraňuj. Ľúbim vás aj teba bože.

  25. Poďakovanie Láskavej pani Laure
    Júlia.L | 20.08.2023
    Drahá pani Laura pozdravujem Vás z celeho srdca .Chcela by som sa Vám veľmi pekne poďakovať z celeho srdca za všetko čo ste pre mňa urobila a robite v tomto čase môjho ťažkého obdobia .Veľké vrúcne Ďakujem viac ako tisíc krát za vašu lásku ,láskavosť,oporu ,podporu ,rady,silu isť ďalej .Ďakujem za všetky odkazy od Láskaveho Pána Boha ktoré ste mi odovzdávala a dávate .Ďakujem nekonečne a veľmi si to vážim čo pre mňa všetko robíte a vyprosujete od Láskaveho Pána Boha ani si to nezaslúžim .Nikto by to pre mňa nikdy neurobil .Nekonečne som Vám Vďačná za všetko .Ľúbim Vás a vždy budem .Draha pani Laura chcem sa Vám aj ospravedlniť z celeho srdca úprimne aj za všetko zlé čo som Vám v živote urobila aj vašej rodine .Nehnevajte sa veľmi pekne Vás prosím na moju dušu .Veľmi ma to mrzí ospravedlňujem sa Vám a odprosujem Vás nehnevajte sa ,odpustite mi ,ľutujem všetko to zlo ktoré som Vám urobila .Ďakujem Vám z celého srdca Ľúbim Vás ste Nekonečné Dobro Nesmierná Láskavosť a Láska .Mam Vás rada ste mojim nekonečným vzorom .Amen

  26. Poďakovanie Láskavemu Bohu za nekonečnú milosrdnú pomoc pre moju hriešnu dušu.
    Júlia.L | 20.08.2023
    Otče Bože Láskavy pozdravujem Ťa z celého srdca a z hĺbky mojej duše do nebíčka kde prebývaš.Chcem sa Ti Môj Jediný Bože poďakovať nesmierne ,vrúcne viac ako milion krát za pomoc ktorú si mi poskytol a poskytuješ v mojom terajšom ťažkom období.Ďakujem Ti že si ma nezahubil ale dal si mi a dávaš šance na zmenu života a duševnej čistoty .Ďakujem za Tvoju Nekonečnu Milosrdnú pomoc nikdy bez Tvojej pomoci by som to nedokazala zvladnuť ani by som na to nikdy neprišla čo treba všetko zvladnuť.Otče Bože Láskavy veľmi si to nesmierne vážim milion a milion krát Ďakujem z celeho srdca všetkou láskou akú mám v srdci a duši nesmierne Ti Vrúcne Ďakujem je to všetko málo čo lre mňa robíš .Sľubujem Ti Láskavy Môj Bože že Ti budem slúžiť verne a oddane pokiaľ tu žiť budem všetkou láskou z môjho srdca .Ľubim Ľubim Ťa Môj Najdrahši Otecko Nebesky.Oteck Nebesky len v Tvojej Náruči je vždy pomoc ,nádej a riešenie nikdy a nikdy si ma neopustil len Ty Jediny vždy mi podaš ruku v pravý čas a vedieš ma spravne .Veľke vrucne Ďakujem Otecko Môj Jediný.Ďakujem Ti Láskavy Môj Otecko za rodinu ktoru si mi dal ktorá ma neopustila ale ma podporuje .Drahá p.Laura, môj muž ,moja dcéra z celého srdiečka ďakujem za oporu a podporu nekonečnu trpezlivosť všetko zvladnuť.Ďakujem Ti Otecko Ľubim svoju rodinku .Ďakujem Vám Drahá p.Laura za nekonečnu trpezlivosť a energiu ktorú ste mi obetovala Bohom žehnanou silou z celeho srdca Vám Nesmierne Ďakujem za vašu pomoc ,oporu ,podporu ,za vyprosenie pomoci od Láskaveho p.Boha za vašu lásku ,dôveru,obetavosť nesmierne Vám Ďakujem viac ako tisíc krat aj to je málo čo pre mňa v živote ste urobila a robíte Ľúbim Vás z celeho srdiečka .Veľmi si to vážim .Amen

  27. Voda
    Marta | 16.08.2023
    Pane Bože, som človek, ktorý zbožňuje vodu, či už keď sa sprchujem alebo kúpem. A tak mi pri sprchovaní napadlo, aký zázrak prírody je voda. Môžeme sa ňou umyť, zahnať smäd, umyť riad, poliať úrodu, pridať do jedál, využívame ju skoro všade. A je to zázrak od Teba. Ďakujem Ti za tento zázrak a kiežby si aj veľké firmy, ktoré znečisťujú prírodu uvedomili, aké dary Zeme od Teba máme a že si to treba vážiť a chrániť. Milujem Ťa Pane Bože a ďakujem za úžasný svet ako si ho Ty vymyslel a stvoril. Ochraňuj prosím pani Lauru a dopraj jej všetko, po čom túži. S láskou Marta

  28. Margita | 16.08.2023
    Ďakujem za oslobodenie
    Ďakujem Tebe Bože za pani Lauru cez ktorú nám posielaš všetko dôležité pre šťastný život. Posielaš nám zázračné, lečivé modlitby, ktoré vyriešia všetky problémy a trápenia, len ich treba odovzdávať do Tvojich Božích rúk a nebrať spravodlivosť do svojich rúk. Je ťažké sa to naučiť, lebo my ľudia všetko chceme riešiť po svojom. Ja som to vďaka modlitieb od Teba Bože. pochopila. Všetko trápenie s mojimi deťmi som odovzdávala denne do Tvojich Božích rôk do Tvojej Božej náruče. Len Ty Bože vieš kedy a ako dané trápenie treba vyriešiť. Ty si Pane Bože vyriešil vďaka modlidby Božia ochranná modlitba za dušu človeka, ktorá pod ťarchou kliatby nedôveruje že ju vlastní. a tiež modlitby Ochrana pred zlobou kolegyne v práci. Pane Bože na chvíľku som sa zamyslela či je to pravda a je to naozaj pravda to trápenie si mi zobral a oslobodil si nielen mňa ale aj môjho syna. Pane Bože som šťastná že si na mňa nezabudol pred asi 11 rokmi kedy som sa dozvedela 1X o pani Laure a odvtedy verím len v Teba Jediného Boha všemohúceho a v žiadne iné modly.
    Ďakujem Ti OTČE BOŽE za všetko, ochraňuj a požehnávaj prosím pani Lauru a moju rodinu, veď nás len tou cestou správnou .
    Pozdravujem Vás pani Laura a ďakujem za Vašu trpezlivosť ochotu, mám Vás rada.
    S láskou a vďakou
    Margita

  29. Ďakujem
    Zuzana | 16.08.2023
    Láskavý Otecko .
    S úprimnou láskou v srdci sa Ti chcem poďakovať za dnešný deň. Je to deň kedy sa mi presne narodila moja Karolina a je to ten veľmi dôležitý deň , keď práve ona dnes dokončila veľmi ťažkú časť svojej liečby, ktorá jej zachráni život. Ďakujem Ti Bože, lebo len s Tvojou Božou pomocou sme to dali, aj keď to bolo niekedy ťažké. Už ostala len ta ľahšia časť liečby a ja verím, že po jej ukončení bude mojea dcéra opäť zdravá. Daj jej silu pokračovať Otecko, nech to nikdy nevzda a ma lásku v duši pre každého.
    Ľúbim Ťa Otecko a aj vas pani Laurika.
    Boh vám žehnáj.

  30. Poďakovanie za záchranu dieťaťa - dodatok
    Júlia P. | 19.07.2023
    Nedávno som tu na stránke ďakovala Pánu Bohu, že mi odkázal veľkú pravdu, Príde mi, že by som mala ešte spomenúť, že náš synček, ako sme opustili zahraničie a prišli domov behom 12 hodín úplne vyzdravel. A to mal deň pred tým veľmi vysokú teplotu.
    Vždy to bolo rovnako. Vždy tam po 7 dňoch ochorel, najrpv vysoká teplota a potom zapchatý nos a kašeľ. Najprv sme to pripisovali ventilátoru v kúpelni, ktorý vkuse bežal a tým vysušoval vzduch a robil prievan. Snažili sme sa to riešiť, ale málokedy to pomohlo.
    No keď sme zmenili byt, stalo sa to znovu. A tento krát nám pani Laura vysvetlila, že malému sa tam nepáči, a keď tam ešte dlhšie budeme, zdravie sa mu už nebude dať prinavrátiť.
    Zo skúseností viem, že tieto rady treba počúvať, lebo časom sa vždy do bodky naplnia.
    Toto synové uzdravenie je dôkazom, aká veľká pravda to bola.. Choroba nestihla prepuknúť, upokojil sa, že je opäť vo svojom milovanom domove, v prostredí, ktoré pozná a kde má aj svojich malých dobreznámych kamarátov :)
    Bolo krásne sledovať tento zázrak. Ako mu to urobilo dobre a ako je stále zdravší a šťastnejší.
    Som vďačná, že som to mohla zažiť a pochopiť. Som vďačná, že môžem svoj život upraviť tým smerom aby bolo dobre celej našej rodine, že vôbec mám tú možnosť.
    Pozdravujem Ťa Otče Bože láskavý do nebíčka, pozdravujem milú pani Lauru, a aj čitateľov tejto krásnej stránky.

  31. Poďakovanie za záchranu dieťaťa
    Júlia P. | 17.07.2023
    Otče Bože, ďakujem Ti zo srdca, za to, že si nám odkázal po pani Laure pravdu, prečo je náš 2 ročný synček pravidelne za istých okolností chorý.
    Ďakujem Ti veľmi, že si nám dal možnosť ho ešte zachrániť.
    Bolo to jasné rozhodnutie, čo je nám dôležitejšie. Ale zároveň ťažké, všetkého ostatného sa vzdať a zariadiť to. Ale dôležité je, že sa to zariadiť dá, tak to treba iba zvládnuť.
    Mrzí ma len, že som si to skôr neuvedomila, ako a prečo moje dieťa trpí a že som si išla za svojím sebeckým šťastím na úkor svojej rodiny. A pritom to všetko ku šťastiu vlastne ani nepotrebujem.
    Potrebujem len Teba Pane Bože, Tvoju lásku, a za všetky naše spoločné chvíľky s rodinou som Ti vďačná a vážim si zdravie ktoré si nám dal.
    Vážim si a ľúbim aj pani Lauru. Je to skvelá láskavá žena, Zo srdca Ti za ňu a energiu ktorú nám venuje ďakujem.
    Milujem Ťa Otče Bože

  32. ĎAKUJEM
    Marta | 11.07.2023
    Pani Laura, velmi Vám ďakujem za to, že ste.
    Za každú radu, pomoc, liečbu i pokáranie, keď bolo treba. Vždy máte pravdu,lebo Vás vedie Boh, náš Tatičko Nebeský. Ďakujem Bohu, že mi dovolil byť bližšie k Nemu a spoznať Vás pani Laura. Držte sa a nenechajte sa zlomiť našou hlúpotou ludskou. Mám Vás velmi rada a modlím sa za Vašu silu. Marta

  33. Ty Bože vypočuješ každému moje zúfalé prosby
    Zuzana | 11.07.2023
    Veľmi pekne sa Ti chcem Otecko môj poďakovať, ako si vypočul moje zúfalé prosby o pomoc pre moju dcéru. Momentálne máme mesiac liečby za sebou a čo nikdy nikto nechce pri tejto nároćnej liečbe , aby sa bylinky jednoducho pri poslednom hlte vyvrátili. Lenže jej sa to stalo a mňa chytila panika, preteže dokončenie tejto liečby je veľmi dôležité, aby nám neumrela . Ostávali 2 hodiny do polnoci a ja som ju nemohla zobudiť. Vložila som všetko do Tvojich Božich rúk.
    Sľúbia som Ti Bože , večnú chválu a vďaku a lásku az do konca života na tejto zemi
    Keď jedla druhú rundu od začiatku , bála som sa, že to nezvladne, ale verila som, že Ty Otecko jej pomôžeš.
    DAKUJEM Ti veľmi veľmi.....
    Ďakujem Ti , že si nám oporou a pomàhaš nám, že počuješ môj hlas.
    Ešte jedno na srdci mám, aby si nám chranil našu Lauriku a dal jej energiu. Ty si všemocný ,. LUBIME TA

  34. Vichrica s krupobitim
    Zuzana | 25.06.2023
    Otecko, Tvoja všemocná ruka zas zasiahla. Valila sa na nás búrka. Už zo vzdialenejšich miest hlasili silne krúpobitie. My sme sa ponáhľali , aby sme stihli pozbierať prvú väčšiu úrodu malín z našej plantáže. Ale počasie nás vyhnalo a ja som sa postavila na dvor, pozerala ako čierné oblaky veľkou rýchlosťou prelietajú ponad mňa , ako z pravej strany udierajú blesky....
    Nikdy v živote som nevidela oblaky tak blízko zeme. Mala som pocit, že sa ich môžem dotknúť keby vystriem ruku .
    Veľmi som sa bála, cítila som Tvoj hnev a Tvoje právo všetko zrovnať so zemou.
    Ale aj tak napriek tomu som Ťa prosila, aby si ušetril naše maliny. Odovzdala som všetko do Tvojích rúk , s prosbou o ušetrenie naších malín. Prišiel neuveriteľne silne vietor , stihla som akurát zvesiť kvety a schovať ich. Prišlo silne krupobitie a ja som len cez okno zufalo pozerala ako padaju krúpy velke aj ako golfove loptičky . Pozerala som na našu plantáž , ktorú v čiernom oblaku nebolo vidieť a myslela som, že je po úrode. Dnes som sa vybrala ,že pozberám čo nájdem, a budem rýchlo hotová. No musím sa priznať, že doobea som zberala 2 hodiny a po obede aj s detmi a svokrovcami ďalšie 2 hodiny. Vietor , ktorý lámal stromy, krúpy ktoré sekali slnečnicu a ine plody naším malinam neubližili .Pane Bože, zimomriavky mi chodia po celom tele ,keď si len pomyslim čo dokáže Tvoja Božia Ruka. Si tak úžasný , dokonalý a tak veľmi Ťa milujeme, za všetko Ti ďakujeme. Budeme Ťa velebiť, ctiť a milovať do konca nášho pozemského života.
    Amen
    ❤❤❤

  35. Ďakujem ti Otče Bože za každodennú oporu, rady a Požehnanie
    Martin | 19.06.2023
    Drahá pani Laura,

    rád by som sa Vám a pánu Bohu úprimne z hĺbky svojho srdca a duše za všetko čo pre mňa neustále robíte poďakoval. Aj napriek Vášmu extrémnemu vyťaženiu a vyčerpaniu mi vždy pomôžete, poradíte a nasmerujete ma na tú pravú a správnu cestu. Tentokrát by som Vám a pánu Bohu rád poďakoval za radu ohľadom obstarania novšieho auta. Pre mnohých to môže vyznieť ako úplná somarina s ktorou som sa v rámci prosby o radu od pána Boha na pani Lauru obrátil. No opak je pravdou.

    Mal som staršie auto, ktoré mi pred niekoľkými rokmi pán Boh tiež odobril. Keď som sa vtedy obrátil na pána Boha s prosbou o radu v tejto veci, ani som si vtedy nevedel predstaviť, aká je to obrovská pomoc! V dnešnej dobe existuje veľké množstvo "šmelinárov" (pardon za výraz), ktorí striehnu na každom kroku s jediným cieľom. Predať za každú cenu a nestarať sa o to čo a v akom stave posunú ľuďom, pričom mnohí na auto šetria "celý život".

    Auto bolo jazdené s pomerne veľkým nájazdom kilometrov. Jasné, keď človek kupuje ojazdené auto, počíta, resp. mal by počítať s nejakými drobnými investíciami, ktoré sú potrebné hneď po jeho obstaraní. Avšak, pár mojich kamarátov si v tom istom období kúpili nové, alebo takmer nové autá s maximálne trojciferným nájazdom kilometrov za pomerne veľké obnosy peňazí. Na pohľad boli síce dychberúce, no po niekoľkých týždňoch sa im v autách začali kaziť také veci, ktoré nie je šanca vidieť ani okom toho najskúsenejšieho mechanika (vnútorné kabeláže, výrobné vady v motore a podobne). Zatiaľ čo iní riešili problémy na nových autách, ja som si vďaka rade od pani Laury a pána Boha jazdil bez najmenšieho technického problému. Na aute som za tých niekoľko rokov najazdil naozaj veľa kilometrov bez jediného problému. Samozrejme, bežná údržba ako výmena olejov, filtrov a brzdových platničiek sa nepočíta, to je štandard, ktorý musí dodržiavať každý, ale skutočne auto funguje doteraz bez najmenšej chybičky a investície.
    Obrovská a srdečná vďaka Vám pani Laura a taktiež obrovská a úprimná vďaka z hĺbky duše aj tebe Otče Bože.

    Ako roky ubehli, prišiel čas auto vymeniť. Dlho som sa odhodlával, chvíľu som bol v stave že chcem, potom že nechcem, neskôr som zneistel a nevedel aké auto by som chcel. Pracovné vyťaženie a extrémne vyčerpanie tomu nepomáhalo a bol som zúfalý. Bál som sa poprosiť pani Lauru o radu.
    Po niekoľkých týždňoch, mesiacoch som sa nakoniec odhodlal. Našiel som si pár možností a poprosil som pani Lauru a pána Boha o radu a pomoc. Autá, ktoré sa mi výzorovo na fotografiách páčili, boli v podstate nové, resp. v zábehu, kde som si myslel že to bude istota výbornej kúpy lebo na nich bola aj továrenská záruka, mali mnohé skryté vady a chyby o ktorých som nemal ani najmenšej potuchy, a pán Boh ich neodporučil kúpiť.
    Zo siahodlhého zoznamu mi odobril pán Boh jedno auto z Nemecka. Hneď ako mi pani Laura a pán Boh toto vozidlo odobrili, som kontaktoval predajcu. Ten mi ale po niekoľkých hodinách prestal odpisovať a poobede napísal, že auto je predané. Bol som smutný a sklamaný a to aj z dôvodu, že som zaťažoval pani Lauru a nakoniec to takto dopadlo. Nedalo mi to! Hovorím si, asi to tak malo byť (auto bolo síce výborné, no keď som sa teraz tak spätne na to pozrel tak bolo extrémne ďaleko a bolo určené asi pre niekoho druhého) a pohľadal som alternatívy aj na Slovensku.
    Našiel som ďalších pár možností, skompletizoval som zoznam a bol som si istý že dve zo zoznamu budú určite tie pravé a správne voľby. Vybehol mi tam ešte jeden inzerát, ktorý sa mi ale že vôbec nepáčil, ešte aj názov predajcu znel ako prvotriedny "šuflikant", hovorím si, však doplním do zoznamu aj tento inzerát len "proforma". Čuduj sa svete, ten čo sa mi nepáčil bol ten pravý a správny.
    Na fotkách sa mi to auto pôvodne vôbec nepáčilo, no čo sa týka vyýbavy malo všetko čo som si tak v kútiku srdiečka a duše dávno prial. Kontaktoval som predajcu, dohodol som sa na obhliadke a šiel som tam.
    Keď som prišiel na miesto a uvidel to auto, odpadol som(v dobrom slova zmysle). To auto bolo nádherné a mne to vyrazilo dych. Auto je bez najmenšej kozmetickej vady a po technickej stránke je ešte len v "zábehovom" režime. S predajcom sme sa teda dohodli a uzatvorili obchod.

    Čo týmto všetkým chcem vlastne povedať? Že nie je dôležité to "pozlátko" prvotne lahodiace nášmu pohľadu oka, ale hlavne tie skryté a bežným okom nás smrteľníkov neviditeľné veci. A to je vždy a v každom smere nášho života.

    Preto by som Vám pani Laura a tebe Otče Bože úprimne z hĺbky svojho srdca a duše poďakoval za Požehnanie a každú jednu radu, tak v tejto, ako aj v mnohých iných veciach s ktorými som sa na Vás neustále obracal. Pani Laura, pán Boh Vám žehnaj a daj zdravia!

    p.s. Je naozaj také ako som si ho vysníval....

    S láskou

    Martin

  36. Krvný zápal.
    Zuzana | 19.06.2023
    Láskavý Otecko ani neviem kde začať.
    Viem , že niesom dokonalou dušou, ale snažím sa. Snažím sa byť lepším človekom a či mi to ide, vidíš a vieš len Ty Otecko najlepšie.
    Momentálne mám toho veľa. Ku každodenným povinnostiam, pribudla ďalšia a veľmi dôležitá.
    Moja 10 ročná dcéra ochorela. Z krvi zistili mononukleozu, čo na slovensku liečia antibiotikami a moja sesternica s tým bola na infekčnom a dlhodobo uživala antibiotika a ešte cely rok jej pravidelne mesačne sledovali krv , či sa to zlepšuje. No tu to neliečia. Preto som požiadala o Božiu pomoc. Odpoveď ma veľmi zaskočila , krvný zápal... Keďže som v minulosti nezvladla túto liečbu, vedela som čo nás čaká. Preto som poprosila po desiatich rokoch o novú príležitosti aj pre seba, aby som dcére bola oporu. Ty Otecko si mi liečbu poslal. Dal si mi druhú šancu, za čo Ti nesmierne ďakujem. Začala som všetko vážiť, rátať , objednávať. ..
    Prišiel deň , keď všetko prišlo. Bolo toho veľmi veľa. Skoro 30 kg čaju pre obe a plus ešte všetko ostatné. Máme malý byť, takže dve veľké krabice s bylinkami nám momentálne robia spoločnoť v spálni.
    Večer som dala variť čaj, aby bol na nový deň priprvený. A začali sme ...
    Bolo to veľmi náročné. Ako pre mňa tak pre dcéru . Snažila som sa jej vysvetliť, že musí všetko zjesť a vypiť, lebo mňa môže oklamať ak vyleje napriklad čaj , ale povedala som jej , že potom klame samú seba, lebo Ty Otecko všetko vidíš.
    Vidím, že aj ona sa snaží a ďakujem Ti ,že to tak zvládla a prosím Ťa Otecko pomôže jej to zvládnuť do konca. Vieš , že Ťa veľmi miluje. Vieš, źe je to dobrá dušička. Zabolelo ma a veľmi ,keď mi povedala,že ju asi neľúbiš, keď musí byť tak chorá, že ona je unavená už dlhšie a keby skôr dostala inú liečbu, nemusela mať krvný zápal. Odpusti mi môj Bože, odpusti..... videla som ,že je unavená, angínova, bez energie.... a ja hlúpa som Ťa skôr nepožiadala o pomoc ... Odpusti mi, že som sa hanbila volať pani Laurike a žiadať ju o pomoc. O to si to teraz vyčítam viac, keď viem, že je to moja vina. Prosila som aj dcéru o prepáčenie, nech sa na mňa nehnevá, źe to ja som na vine a že Ty Bože môj ju veľmi miluješ a dal si jej možnosť sa vyliečiť.
    Už máme prvý týždeň liečby za sebou , dúfam, že úspešne . Robim všetko podľa zoznamu a dúfam, že tentokrát to zas nepokazím . Pane Bože veď moje ruky a mysel , aby som na nič nezbudla a správne naplnila liečbu. Ešte nás čakajú necelé dva ťažšie mesiace a štyri dúfam bezproblémové s čajom a propolisom . Láskavý Bože pomôž nám prosím zvládnuť našu liečbu , podľa Tvojho Bozieho receptu.
    Ďakujeme Ti Otecko za pani Lauriku, že nám liečby prijala . Ochráň ju od všetkého zlého, daj jej silu , energiu .
    Ďakujeme Bože, že Ťa máme a že tu máme pani Lauriku.
    Ľúbime ŤA Bože Otče aj vás pani Laurika ❤️

  37. Milá pani Laurinka,

    Ďakujem Vám krásne za pomoc a prijatie Božej pomoci k mojej duši a telu.
    Z lásky k Bohu a Vám zo srdiečka úprimne,, veľké Ďakujem...

    S pozdravom Július

  38. Milý môj Nebeský Otecko
    Miroslava | 05.06.2023
    Otecko môj Najdrahší, ďakujem Ti za uvedomenie si mojej životnej nesprávnosti žitia tohto života. Ďakujem Ti za možnosť, kedy prostredníctvom Tejto Božej stránky veľmi vzácnej, som dostala možnosť nazrieť na seba samú a uvedomiť si moje nedostatky. Ďakujem Ti za vypočutie mojich modlitieb a za Tvoju láskavú požehnanosť, keď vďaka Tebe sa mi podarilo odohrať ročníkový koncert aj záverečnú skúšku v škole na najlepšie hodnotenie o akom som v duši veľmi snívala. Ďakujem Ti za požehnanie môjho rozumu, kedy sa mi veci do školy učia ľahšie a ďakujem Ti za psychickú pomoc pri stresových situáciach, kde ja duša bez Teba láskavý môj Bože sa vzdávam a neverím si. Ďakujem Ti za požehnanosť tohto života, kde mám možnosť nápravy mojej hriešnej duše. Ďakujem Ti za pochopenie veľkosti lásky a za tvoju trpezlivosť. Ďakujem Ti za šance, ktoré mi dávaš a za odpustenie mojich hriechov. Ďakujem Ti za Tvoje Božie články a za našu pani Lauru. Veľmi Ťa Milujem Láskavý Bože a ďakujem Ti za to, že Ťa môžem cítiť v každodennom mojom bytí, lebo cítiť Ťa je neopísateľne nádherný pocit. Milujem Ťa.

  39. Poďakovanie
    Martin | 05.06.2023
    Bože, ďakujem ti za každodenné smerovanie, opateru, zdravie, lásku, učenie, podporu. Ďakujem za stránku, kde mám možnosť vďaka pani Laure čítať tvoje odkazy. Ďakujem ti za všetko čím som a veľmi ťa milujem. Odpusť mi, ak som ťa niekedy zarmútil alebo som hľadal útočisko tam, kde som ho ani nenašiel. Stále si bol so mnou a ja budem s tebou. Veľmi ťa ľúbim a ďakujem za teba.

  40. Môjmu milovanému Bohu
    daniela | 29.05.2023
    Vďaka Bože,
    vďaka za to, že vôbec ďakovať smiem.
    Dnes som čítala krásne vyznanie k Tebe a v ňom bolo: Daj mi Bože silu rozpoznať, že už si mi dal všetko k šťastnému životu tu na Zemi.
    Áno, dal si mi všetko. A je už na mne ako s tým naložím a ako si to budem vážiť a velebiť vďačnosťou. Vedz môj milovaný, že si to vážim a nesmierne. Ďakujem Ti zo srdca a milujem Ťa za to, že Si v mojom živote.
    Ďakujem za Laurinku tú úžasnú dušičku ❤️

  41. Ďakujem za moje deti
    Marta | 27.05.2023
    Pane Bože, chcem sa Ti z celého srdca poďakovať za moje deti. Pred troma rokmi si mi doprial stať sa mamou úžasného chlapčeka a teraz k nám pribudlo krásne dievčatko. Počas prvého tehotenstva som sa liečila na krvný zápal a liečbu som dokončila až po pôrode, no vďaka Tebe je synček zdravý napriek tomu, že som mala v tele zápal. A druhé tehotenstvo po liečbe od teba bolo úplne bezproblémové a skončilo krásnym a rýchlym pôrodom zdravého dievčatka. Som Ti nesmierne vďačná za moje deti. Prosím Ťa o ich ochranu a tiež ochranu pani Laury. Milujem Ťa Pane Bože.
    S láskou a vďačnosťou Marta

  42. Veľké Ďakujem Bohu za všetky dary v mojom živote.
    Valéria | 21.05.2023
    Láskavý môj Bože, chcem sa Ti veľmi poďakovať za všetku starostlivosť, vedenie, prácu, ochranu, zdravie, lásku, trpezlivosť s mojou dušou na tejto Zemi. Daroval si mi dar života, v ktorom ma vedieš či už kráčam správne alebo zlyhávam. Stojíš pri mne a pozoruješ kroky. Dar slobodného rozhodnutia je na mne ako všetky skúšky, situácie budem zvládať. Často si to všetko chcem uľahčiť a nechcem mať všetky tie skúšky ale nedá sa tomu vyhnúť ak má život správny bez skúšok to nejde. Odpusť mi Bože, že som netrpezlivá a všetko by som chcela hneď a následne prídu situácie kedy si uvedomím, že viem prečo to nejde hneď a prečo má všetko svoj čas. Vďačím Ti Bože za všetko čo mám, čo si mi pomohol zvládnuť na všetkom máš ty zásluhu a so všetkým mi pomáhaš. Nedokážem to bez Teba nech robím hocičo. Ty to vieš a ja to viem tiež. Som slabá na to aby som videla veci ako vidíš ty do nás a každého človeka máš prečítaného a vieš čo potrebujeme. Vďačím Ti za dar práce ako ma napĺňa a baví. Veľká vďaka za pomoc pri práci, za modlitbu, za tvoju Božiu ochranu, bez ktorej svoju náročnú prácu vykonávať nedokážem. Je neopísateľné ako Ty Boh nás miluješ a neustále nám hriešnym pomáhaš a mnohí si to ani neuvedomujeme. Vidím to teraz každý boží deň ako pomáhaš cez nás ľudí a my ani nevieme, že sa to deje ale deje sa to a tie duše to cítia, je to krásne. Ďakujem Ti Bože za zdravie, lebo je to ďalšia dôležitá súčasť života, že sa postavím z postele, spravím krok, ohnem sa, vystriem sa, urobím všetky úkony a povinnosti čo v ten deň potrebujem. Veľká Ti vďaka za všetky tie cviky, liečivá, rady, modlitby. Ďakujem Ti Bože za lásku, lásku k Tebe Bohu, k práci, k všetkému čo robím. Učím sa milovať a odpúšťať aj tomu čo mi ublížil nie vždy je to jednoduché ale pracujem na tom aj keď spomienky sa vymazať nedajú. Prajem si kráčať po Tvojej Božej ceste až po kým Ty nepovieš dosť aj keď mám predtým všetkým rešpekt už od detstva som sa nad tým zamýšľala. Verím Tebe Bohu lebo nikto sa tak o mňa nepostará ako Ty Bože môj. Niekedy je toho na mňa veľa a myslím si, že to nezvládnem a kašlem na všetko lebo mám toho plné zuby ale aj také chvíle musia byť a prosím Ťa o pomoc lebo len Ty vieš všetko vyriešiť. Ľúbim Ťa Bože odpusť mi moje slabosti pýchu, chamtivosť, neskromnosť, nadradenosť a ďalšie moje zlé vlastnosti. Je to neustály boj životom a prajem si to zvládnuť na čele s Tebou lebo je krásne a neopísateľné, keď Ty pomáhaš tá radosť z každého dňa je iná taká čarovná spokojnosť na duši. Neviem to ani opísať. Ďakujem Ti Bože ešte raz za všetko je to nevýslovná a nekonečná vďaka za to všetko čo si pre mňa urobil a ja neustále robíš. Ľúbim Teba Boha a nechcem sa Ťa nikdy vzdať ani pani Laury, ktorá je odvážna, statočná a bojovná duša. Ďakujem Ti za ňu, že ju máme, že nám pomáha a podporuje. Nikto sa o ňu lepšie nepostará ako Ty Boh. S láskou Valéria

  43. Bože otec môj jediný
    Martin | 20.05.2023
    Ďakujem Bože môj, ďakujem za tvoju lásku, opateru, možnosti a pohľady, ktoré mi dávaš. Veľmi ťa milujem a skláňam sa pred tvojou láskou a múdrosťou. Ďakujem, že tu môžem byť, že si ma priviedol k stránke tvojho slova, skrz mne nepoznanú pani Lauru, ktorej veľmi ďakujem, za jej krásnu dušu, skrz ktorú môžem viac vidieť. Ďakujem za tvoju ochranu Bože a všetko čím som.

  44. Poďakovanie.
    Janka | 17.05.2023
    Milá pani Laurinka,
          Z celého srdca Vám ďakujem za milé slová útechy. Veľmi  ma potešili a aj pomohli. Tiež som sa ukľudňovala tým, že Molinke už možno nebolo pomoci, lebo s pribúdajúcim vekom jej pribúdali  aj problémy a v poslednom čase mali s ňou deti už dosť veľké starosti a výdavky. Vyčítame si len to, že možno, keby sme boli niektoré veci urobili inak (myslím, že by bol operoval iný lekár, alebo by sme hneď išli na veterinárnu pohotovosť , kde nám do mobilu tvrdili, že zvracanie psa po operácii nie je samozrejmosťou, lebo operujúca lekárka povedala, že áno, je normálne, keď pes zvracia 2 – 4 dni a chúďa zvracala až 6 dní), tak si ešte mohla aspoň dáky rok, dva požiť. Veď operácia dopadla dobre, tak nám dala nádej na jej prežitie, no žiaľ, nestalo sa tak a tak odišla...  Keby sa nebola prebrala z tej operácie, pretože mala veľmi slabé srdiečko, boli by sme spokojnejší, že sme pre ňu urobili maximum, ale takto nám zostali výčitky, že sme niečo pokazili a mohla tu byť ešte s nami...
         Na moju 50tku som dostala obraz od Janky, kde sme odfotení pri stromčeku ešte v roku 2016..... moja maminka, ja, moje deti Tomáško, Janka, Mirka a psík Molinka. Visí na stene, takže ju máme na očiach každý deň, ešte je to síce bolestivý pohľad na obraz,  ale budeme na ňu s láskou spomínať...
         Ja som síce aj myslela na Vás, pani Laurinka, že ja si tu vylievam dušu za psíka a Vás postretlo väčšie nešťastie za Vášho milujúceho manžela. No mrzí ma to, prepáčte mi, ale keď je človek v takom smútočnom rozpoložení a keď si nevie rady, narieka a tak si odľahčuje svojej bolesti aj tam, kde je bolesť oveľa väčšia. Myslím tým, že Vy máte väčší smútok, ako ja. Ale aj Vašou útechou je vaša vzájomná láska, ktorá Vás s manželom spája a ktorá nekončí jeho fyzickým odchodom.
         Váš manžel Vám zanechal nádherný láskyplný odkaz, prežili ste spolu krásnych 35 rokov, plných lásky a porozumenia, nádherne sa to číta, aj keď to veľmi bolí... Cítim s Vami. Ja, napríklad vôbec neviem, čo to je, ja môžem o tom len snívať, lebo som si s mužom nikdy nerozumela, mal iné názory, spôsoby, bol tvrdohlavý a každá žena žijúca na tomto svete bola lepšia ako ja. S mojím manželom som zažila viac zla ako dobra a šťastná som bola len vtedy, keď sa mi narodili moje deti. Ale chvála Pánu Bohu, už mám toto zlé obdobie za sebou a som veľmi rada, že mi Pán Boh v mojom živote pomáhal a že mi dal silu sa od neho oslobodiť.
         Ešte som Vám chcela napísať, že vždy som rada chodievala ku vám domov, ja som videla medzi vami tú vašu manželskú lásku a verte mi, že som sa úprimne tešila z nej spolu s vami oboma, len som nechápala, že ako sa môžu nájsť takto dvaja ľudia, ktorí sa majú tak radi a rozumejú si. No už viem,  bola to Božia odmena za vašu spoločnú vernosť a oddanosť nášmu milostivému a láskavému Pánu Bohu...
    S láskou Janka.

  45. Poďakovanie Láskavému Pánu BOHU
    Marek | 08.05.2023
    Láskavý Otecko Nebeský. Chcem sa Ti úprimne poďakovať za to všetko, čo pre moju hriešnu dušu robíš. Pane BOŽE ďakujem za všetky liečby, ďakujem za prevzácne cviky a ďakujem aj za veľmi účinné modlitby. BOŽE Otče si neopísateľne úžasný a dokonalý Chcem sa poďakovať, že si mi pomohol zvládnuť liečbu na oslabenú krv. Ty Pane vieš, aké to pre mňa bolo ťažké. Ďakujem aj Vám pani Laura za Vašu pomoc a čas, ktorý ste pre mňa venovala. Milujem ŤA Pane BOŽE a Ľúbim Vás drahá pani Laura. Vrúcne a úprimne Vám zo srdca ďakujem. Marek.

  46. Láskavý Otče Bože môj jediný
    Miroslava | 07.05.2023
    Milovaný a jediný môj Nebeský Otecko. Celou svojou dušou sa Ti chcem poďakovať za požehnanosť každého jedného dňa, ktorý mi s láskou dávaš a s ktorou ma vedieš. Ďakujem Ti, že vždy dáš mojej duši pocítiť, či skutky, ktoré konám, sú v súlade s Tvojou Božou nekonečnosťou. Ďakujem Ti za modlitby, ktorými som Ti bližšie a za nekonečnú lásku, ktorou ma obdarúvaš. Ďakujem Ti za prístup na túto Božiu stránku a za informácie, ktorými vďaka Tebe disponujem. Ďakujem Ti za nájdenie lásky v živote, za partnera, ktorý kráča so mnou po spoločnej ceste. Ďakujem Ti za moju maminku, vďaka ktorej som sa dostala k Tebe a za lásku, s ktorou ma vychováva. Ďakujem Ti, že môžem cítiť silu lásky a za možnosť kráčať Tvojou cestou. Milujem Ťa celou svojou dušou. Ďakujem Ti.

  47. Ďakujeme za všetko
    Marta a Jaro | 02.05.2023
    Pane Bože a milá pani Laura, prešli už 3 krásne roky, kedy nám náš synček robí radosť a to vďaka Tebe Pane Bože a vďaka pani Laure, ktorá nám odovzdala od Teba odkaz. Pane Bože, Ty vieš, že nebolo ľahké urobiť, čo si nám vtedy odkázal, ale my sme Ti plne dôverovali a vedeli sme, že všetko dobre dopadne, keď Ťa budeme počúvať. A tak to aj bolo. Stačilo sa len na Teba spoliehať a odovzdať všetko do Tvojich rúk. Sme Ti nesmierne vďační za to, že môžme byť rodičia a za všetko, čo pre nás robíš. Milujeme Ťa Pane Bože. Prosíme Ťa o ochranu pani Laury, daj jej veľa zdravia, veľa síl a úsmev na tvári. Prosíme Ťa, vynahraď jej všetko, čo pre nás ľudí robí. S láskou Marta a Jaro

  48. Usilovná včielka
    Zuzana | 26.04.2023
    Láskavý Otecko. Chcem sa Ti veľmi poďakovať za toto obdobie. Je to obdobie , keď včielky vylietajú zo svojich úľov a neúnavne pracujú.
    Ďakujem Bože za Lauriku , lebo aj ona je veľmi usilovná včielka a neúnavne prijíma liečby, rady a modlitby pre naše hriešne duše a vkladá ich na Tvoju Božiu stránku.
    Milá pani Laurika , nekonečná vďaka patrí vašej čistej dušičke, ktorá sa o nás stará. Našla som si v nových radách a modlitbách zas niečo aj pre moju dušu a telo. Musím sa priznať, že vodníkov zelený žihľavový nápoj mi veľmi chuti a po prvom týždni cítim veľkú zmenu v tele. Ďakujem vám, ešte raz ,že na nás neustále myslíte a vkladáte nové príspevky, čo vám určite berie veľa energie. Prosím Otecka, nech vám doplní tej energie, pohody a sily k vášmu poslaniu. Ľúbime vás milá pani Laurika.

  49. Vďaka za záchranu života našej dcérky
    Daša s rodinou | 16.04.2023
    Čoskoro bude rok, čo si nám Otče Bože zachránil dcérku. Obrovská VĎAKA patrí Tebe, Bože, že si jej dal druhú šancu na život, že si ju uzdravil a stále uzdravuješ. Tá vďaka, ktorú cítime, sa vyjadriť slovami nedá. Ďakujeme za každú vypočutú prosbu a modlitbu. Za to, že si nám dával obrovskú silu, že si nás nenechal padnúť. Tebe, Bože, patrí všetka chvála za požehnanie a zdravie našej dcérky. Pre Teba, Bože, nie je nič nemožné, Ty robíš zázraky a my sme ten zázrak zažili. Nie je nič horšie, ako vidieť vlastné dieťa bojovať o život, ale naša viera nám dávala nádej, vložili sme život našej dcérky do Tvojich rúk a verili sme, že iba Ty ju môžeš uzdraviť. Ďakujeme za milosť a prosíme o odpustenie všetkých našich hriechov. Posielame Ti všetci, Bože, najväčšiu vďaku a lásku z hĺbky našich duší ďaleko do nebíčka. Ľúbime Ťa, Bože.
    Vám, milá pani Laura, patrí takisto poďakovanie za Vaše láskavé slová, za všetky rady, prijaté odkazy, liečby a cviky, za všetko. Nech Vám pán Boh žehná zdravie a veľa síl. Ďakujeme. Ľúbime Vás.

  50. Ďakujem ti Otče Bože za Liečbu
    Martin | 11.04.2023
    Drahá pani Laura,

    znova neviem kde by som začal, pretože by som Vám toho chcel povedať viac. Znova sa ozývam po dlhšej dobe (keď sa tak nad tým zamýšľam je to u mňa štandard ozvať sa s oneskorením a veľmi sa za to ospravedlňujem). Veď Vy do mňa "vidíte", mne to tak nejak vždy dlhšie trvá kým to všetko tak nejak vnútorne spracujem. Rád by som sa Vám úprimne poďakoval za pomocnú ruku ktorú mi vždy aj v tých najťažších chvíľach podáte. Ďakujem Pánu Bohu a aj Vám za pomoc, za snáď milióntu šancu ktorú mi neustále dávate aj napriek mojím vážnym zlyhaniam a schybeniam. Rád by som sa Vám úprimne poďakoval aj za liečbu, ktorú ste mi odovzdali od pána Boha. Ďakujem ti Otče Bože, že pri mne vždy stojíš, znova si ma zachránil a dal mi liečbu na môj zdravotný problém.

    Poviem Vám, že aj napriek tomu že by som asi nejaký základný prehľad a rozhľad skrz rozloženia orgánov v tele človeka mal mať, žiaľ vôbec nemám. Som proste somár, nikdy som sa o to nejak nezaujímal, lebo mi nič nebolo, nič ma netrápilo. Teraz keď som začal mať problémy s tou brušnou dutinou, žalúdkom a asi aj črevami, som sa veľmi zľakol. Tá nevedomosť, to je pliaga (samozréjme môžem si za to sám, mal by som rozšíriť základné obzory). Neviem prečo, čo sa to so mnou miestami dialo, ale prepadávali ma nedobré a pochybovačské myšlienky. Hambím sa za ne a je mi to veľmi ľúto, a preto Vám aj píšem. Rád by som sa Vám aj pánu Bohu úprimne z hĺbky svojej duše a srdca ospravedlnil že mi vôbec nejaká pochybnosť skrz liečby napadla. Ono to bolo ako keby ma prepadlo nejaké zlo, ako keby mi niekto vtláčal tieto myšlienky do hlavy (moja hlúposť/tuposť v kombinácii so zlom, ktoré nás prepadáva je ťažký oriešok). Nedal som sa, ale neviem ako to všetko funguje, tak som mal potrebu Vám to napísať. Naozaj mi je to veľmi ľúto že mi také niečo napadlo. Liečbu samozrejme dodržiavam a už to bude čoskoro mesiac čo užívam vitamíny a papám oregano.

    Viem že ste veľmi vyťažená a každý od Vás niečo chce, a preto Vás nechcem zaťažovať, ale prečo to všetko píšem? Lebo Vás mám rád a veľmi si vážim všetko čo ste pre mňa urobili. Ďakujem pánu Bohu za Vás a aj za jeho milosť. Ja som si to nedávno tak uvedomil na všetkom tom čo sa dialo za posledné roky, že je obrovský a neskutočný dar už len to, že som Vás mohol stretnúť, že môžem komunikovať s pánom Bohom, že proste ste mi podali záchrannú a pomocnú ruku v "hodine dvanástej", keď som bol po krk ponorený v "bahne". Otče Bože ďakujem ti a ďakujem pani Laura aj Vám. Pán Boh Vám žehnaj a ochraňuj Vás na každom Vašom kroku.

    Ešte raz Vás prosím odpusťte, mám Vás veľmi rád a za všetko Vám veľmi pekne ďakujem.

    Otče Bože, ďakujem ti za všetko čo pre mňa robíš, prosím Požehnaj mi túto liečbu a pomôž mi to zvládnuť dodržať a vyliečiť sa, dať sa do poriadku.

    S Láskou

    Martin 

  51. Milujeme ťa pane Bože
    Mária | 08.04.2023
    Milovaný Bože,všetka chvála patrí len tebe ,všetká naša láska len jedinému tebe .Bože Otče si náš spasiteľ,náš poklad ,naše svetlo v tme .Ďakujeme ti za prekrásne modlidby pre naše duše .Ty stále vieš ,čo potrebujeme a ochraňuješ nás od všetkého zlého .Odpusť nám ,prosím naše hriechy ,zmiluj sa nad nami .Si náš pán Boh a nikdy Ťa neprestaneme milovať .Buď pochválený a zvelebený náš Kráľ.
    ♥️

  52. Vďakyvzdanie ,Hlboká Úcta ,Poklona len Jedinému Láskavemu Bohu v tento Veľkonočný čas.
    Júlia L. | 08.04.2023
    Jediný Môj Najláskavejši Bože pozdravujem Ťa do nebies kde prebyvaš.Hlboko sa Ti klaniam Môj Jediný Všemocný Láskavy Pan a Boh posielam Ti všetku moju lásku z celého srdca ,hlboke vďakyvzdanie Aleluja Aleluja Hosana Hosana odoslana všetkou mojou duševnou láskou ,uctou a pokorou a všetky moje modlitby ,lásku,prosebné slová,vďačnosť v tomto čase Veľkonočnom keď ľudia uctievaju modly a všetko možne len nie Svojho Jediného Boha .Veľmi pekne z celeho srdca a hľbky duše Ťa Môj Bože prosím odpusti nám hriešnikom a zmierni svoj hnev a trest k našim dušiam že sme tu na Teba úplne zabudli a svet je neveriaci.Zmiluj sa nad nami .Buď Pochváleny a Zvelebený Môj Jediný Láskavy Boh ,Pán a Kraľ.