Láskavá Bohom poslaná duševná voľnosť, k duševnej spútanosti voči mojim všetkým túžobným snom, Božím príkazom.

02.05.2020 15:09

Láskavá Bohom poslaná duševná voľnosť, k duševnej spútanosti voči mojim všetkým túžobným snom, Božím príkazom.

Bolo by ku duševnej spútanosti voči predsavzatým cieľom tvojej duše potrebné tieto láskavé Bohom poslané slová ochrannej liečivej modlitby vedenej k duševnej odviazanosti odriekať.

 

Láskavý môj dobrotivý Bože. Nes hlasom svojej všemohúcej vôle, ten príkaz k mojej viazanosťou mojich túžobných nesplnených cieľov spútanej duše, do väzenských duševných pút, ktorého naplnením sa stratí okamžite závislosť mojej duše na predsavzatiach, ktoré do svojich túžob moja vôľa bude niesť do cieľa ich splnenia a viac nikdy sa nebude pozerať na to, čo sa sen môj túžobný volá, stratenosťou svojej slobody dávnymi spomienkami, ktoré sa pre jej vnem stanú touto chvíľou Božím vyslyšaním týchto slov navždy zabudnuteľný a nikdy viac neopakovateľný sen. Amen.

 

Komentáre:

  1. Julia L. | 06.05.2020
    Láskavy Môj Jediný Bože Láskou z mojej duše a z celého srdca Ti Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za prekrásnu modlitbu pre naše duše .Sú veľkým potešením a uzdravením ne telo aj dušu .Láskvy Môj Jediný Bože vďačne ĎAKUJEM za dušu p.Laury cez ktorú sa staráš o naše duše na zemi najväčšou láskou z mojej duše .Milá p Laura Veľmi pekne Vám ĎAKUJEM za všetko čo pre nás robíte láskou z mojej duše .S láskou a vďakou.

  2. Lukáš | 03.05.2020
    Ďakujem veľmi za ďalšiu modlitbu, ktorú v tejto dobe veľmi potrebujem znova si ma pane Bože potešil a ukázal, že na nás dohliadaš a pomáhaš nám v tom čo nás trápi a bráni nám byť spokojný. Veľmi pekne ďakujem pani Laura za túto modlitbu ako aj za všetku prácu, ktorú pre nás robíte. S láskou a vďakou Lukáš.

Pridať komentár