Láska.

02.05.2020 04:08

Láska.

Tinka | 15.05.2013
pán Boh môj milovaný, na prvom mieste je láska k tebe, ale zaujíma ma láska medzi dvoma ľuďmi. Chcela by som vedieť, či to, že sa dvaja ľudia milujú je znamenie od Teba, že majú byť spolu. Existuje možnosť, že dvaja ľudia sa ľúbia z čistého srdca a ty by si nechcel aby boli spolu šťastní?
 

Božia odpoveď:
Boha by nikdy nemala viniť tvoja duša z toho, že odmieta žehnať tvoj nie pravostnou láskou z druhej strany záludnosťou jeho duševného smeru vzťah, do tvojej láskavej tváre ako hromový mrak vnášaný, čo zastiera aj tvoj náhľad do reálu jeho videnosti zlého vanu vo vašom len jednostrannom vzťahu. A Boh tvoju dušu má veľmi rád, ale nikdy nebude v svojej Božej moci žehnať pre tvoju dušu, čo jej veľmi ubližuje a tým nepriateľom v pohľade Božom sa stáva ten, koho pravostnou láskou miluješ, ale Boh udržať v tejto duševnej nesúladnosti tvoj vzťah udržiavať nikdy nebude len preto, že to tvoja duša tak preveľmi od svojeho všemocného Boha chce. Len nezúfaj a obráť svoj duševný zrak čo najskôr do vzdialeného smeru inam od svojeho falošného priateľa, ktorého láskavá ukazovaná tvár má svoju skrytú podobu v úzadí obrazom jedovatého hada, ktorý sa vo svojej veľkostnej sile dobre nakŕmený potravou s tvojou dušou len hrá, ako s ďalšou korisťou ktorej vpichne jed do duše a viac už potrebovať jej blízkosť nebude, lebo sa stal už takouto lásky potravou už prekŕmený a odpľuvne za tvojou dušou len svoje jedovaté sliny na posledné zbohom. Do každého duševného láskou naplneného vzťahu Boh dostáva svoju požehnanosť a ak obe duše seba milujúce milujú aj svojeho Boha, tak sa neni čoho obávať, keď aj všetky hádky a škriepky medzi nimi ktoré prináša čas ich žitia vzájomný, Boh hasí do iskierok už ani netlejúcich, zobúdzajúc obe pohnevané duše späť do navrátenosti lásky ich vzájomnej. A presmerovanosť lásky jedného z partnerov do duše druhej a ešte keď o tomto úlete lásky svojeho partnera dotyčná osoba nevie, zastavuje Boh požehnanosť takémuto vzťahu, aby neboli duše obe spojené do budúceho manželského zväzku bez cítenej lásky vzájomnej, čo Boh odmieta vo vzťahoch láskou spojených žehnať dostáva pomenovanie láska len zo strany jednej duše cítená a druhou stranou hlboko klamaná a telesne podvádzaná. Ku takýmto vzťahom partnerským či manželským, Boh svoju pomoc neposiela, ale odovzdáva tú najlepšiu pre nich radu čo najskôr ísť od seba, lebo keď toto včasne obaja partneri neučinia, veľmi svoje duše do budúcnosti trápia vzájomne, robia si protivenstvá rôzne, alkohol sa pre nich môže stať spolu s hazardom ten najlepší kamarát, prebývajú na lôžkach druhých v sexuálnych hrách a veľmi si ubližovaním vzájomným naväzujú na svoje duše tiahu karmy, či už zo žiaľu nad neláskou svojeho partnera alebo z roztopaše svojej, ako dostávanú lásku od druhého čo najskôr z povrchu zemského odpratať. A aby k tomuto hriechom nejedným takéto duše neprišli o lásku Božiu a o nadelenú karmickú tiaž ďalšiu, tak Boh pre dobro takýchto duší ich láske nerovný vzťah odmieta svojou mocou žehnať. Do duševnej blízkosti toho, koho ľúbiš úprimne otoč svoju tvár naopak pohľadom odvráteným, nakoľko v jeho duši platí zákon nepísaný, ale fungujúci a platný „ KEĎ SA ŽOBRÁK KRÁĽOM STAL A KRUTOVLÁDCOM OSTAL V HOLDE SVOJEHO ZÍSKANÉHO POSTU SÁM VYHLÁSENÝ POVERENÍM DUŠE SVOJIM, LEBO HO TO BAVÍ A BAVIŤ BUDE VŽDY.“
Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.