LÁSKA sa nedá ukradnúť, kúpiť ani privlastniť.

28.04.2014 21:21

LÁSKA sa nedá ukradnúť, kúpiť ani privlastniť.

Margita | 09.04.2017
Pane Bože ďakujem Ti za všetko čo pre mňa a moju rodinu si urobil a robíš, za liečby, za cviky, za megaštartér,za pani Lauru, jej manžela. Som šťastná že si mi poslal najdrahšie  dary do môjho života, nebolo to zlato ani drahokamy, ale je to pravda o Tebe Jedinom Bohu, ktorý môže a dokáže všetko, dať lásku,vypočuť prosby,modlitby, odovzdať rady, liečiť  rany a choroby. Za toto všetko ja ani neviem ako sa poďakovať, možno slovo ĎAKUJEM a ĽÚBIM ŤA BOH môj to vyjadrí.
PANE BOŽE prosím o požehnanie pre mňa a moju rodinu a odpustenie mojich schybení.
Vám pani Laura a Vladimír posielam veľa,veľa Lásky, vyprosujem požehnanie od nášho Tatíka. Chcem Vám povedať že si Vás vážim, mám Vás rada a ďakujem Vám za všetko.
Na Božej stránke obrázky, ktoré vkladáte sú úžasné, medvedíca s malým medvedíkom prejavujú obrovskú lásku, cítim že aj Vy ste aj mne  touto cestou poslali veľa lásky. LÁSKA je  preveľmi dôležitá nehmotná vec v živote, ktorú mnoho ľudí nepozná a nedá sa ničím nahradiť. Naučili ste mňa milovať JEDINÉHO BOHA,ďakovať, odpúšťať a prosiť o BOHa pomoc a odpustenie. Toto už je dnes pre väčšinu ľudí na svete neznáma vec a je to nemoderné  a preto to je na svete tak ako to je.
Reflex v Markíze som nevidela, ale chcem Vám iba povedať, aby ste si z toho nič nerobili.Ste Boží prorok a to ľudia nevedia "stráviť", to sa nedá ani kúpiť ani ukradnúť ani privlastniť. Vždy na svete to bolo tak že nešikovný  závidel šikovnému, šťastný šťastnému. A "Psí hlas" do neba nejde a tí ľudia, ktorí si zaslúžia vedieť pravdu o JEDINOM BOHu, PÁN BOH ich nasmeruje správnym smerom. Raz príde čas, keď títo neprajníci budú hľadať pomoc a prosiť o pomoc JEDINÉHO BOHa cez Vás pani Laura. Prajem Vám pokoj ,radosť,spokojnosť do  Vašho srdiečka. Posielam lásku a prosím BOHA o požehnanie pre Vás a Vášho Vladka aj ten to má tiež ťažké.
S láskou, vďakou a pokorou Margita.