Ku dostanému tomuto obdobiu bude dobre naplniť od Boha odoslanú túto liečivú kúru na nevstup do vašeho tela korona vírusového ochorenia.

09.09.2020 02:57

Ku dostanému tomuto obdobiu bude dobre naplniť od Boha odoslanú túto liečivú kúru na nevstup do vašeho tela korona vírusového ochorenia.

09.09.2020

Staňte sa vy duše láskavé pre vaše schránky telesné toto nebezpečné obdobie chrániť zázvorovým čajom, ktorého nesmierna liečivá sila ochráni vaše telá od veľkého nevideného vírusového nebezpečia. Tento čaj treba piť množstvom litra denne dobou troch celých mesiacov. Osem balíkov zázvoru treba preliať litrom vriacej vody a ponechať lúhovať dvanásť hodín, potom nápoj scediť a počas dňa po dúškoch piť. Toto treba činiť ale pravidelne bez vynechávania, ako keď užívate antibiotiká, aby mohli v pravidelnosti ich užívania zabrať. Zázvor môže byť sušený a keď použijete čerstvý v potrebnom váhovom množstve bude potrebné ho variť štyri celé minúty. Nápoj sa môže osladiť medom a popíjať ho počas dňa doslova po hltoch treba. (1 balík zázvoru musí vážiť 20 gramov).

 

Do každého dňa bude treba raňajšie studené sprchy aplikovať dobou dvoch celých minút omývaním celého tela pravidelnosťou nesmierne dôležitou dlhodobo.

 

Do každého dňa bude treba zjesť tridsať borievok (jalovec) dobou troch celých mesiacov. Borievka môže byť aj sušená. Pán Boh mi odobril túto borievku pri kúpe na internete. Je najlacnejšia zo všetkých a kvalitná, nepoškodí zdravie. Táto stála okolo 18 € a inde to isté množstvo aj 40 € za 1kg. Ja som si ju objednala z tohto portálu na ktorý Vám posielam link ale vy si už nájdite podľa seba aj niekde inde ak chcete.

www.masiarske-potreby.sk/korenie-a-bylinky/jalovec-cely-dvojito-tieneny-1-kg-balenie-505.html

Pravdou je, že najlepšia borievka je čerstvá a teraz pre ňu prichádza obdobie na zber, len moje telo po autohavárii na tom nie je dobre, aby som šlapala po kopcoch, lebo mám v sebe veľa titanu ako náhradu kostí a cítim to. Preto som si objednala sušenú, ktorá je tiež účinná v svojej liečivosti. Ale ak máte možnosť a ste fyzicky zdatní, nazbierajte si niekde v lese čerstvé borievky. Sú veľmi zdravé.

 

Do každého dňa bude treba začať užívať dvakrát do dňa pätnásť tisíc miligramov nie šumivého celaskonu dobou dvoch celých mesiacov.

 

Tri krát do dňa zjesť po štyri čajové lyžičky kardamonu dobou troch celých mesiacov.

 

Pre terajšie obdobie bude táto receptúra pre vaše ochránené zdravie v tejto nebezpečnej dobe postačujúca a výsledok svojich snáh budete cítiť navracajúcou silou späť do vašich tiel.

 

Začnite Bohom odoslanú túto liečivú receptúru napĺňať čo najskôr a nebudem žehnať liečivosť jej účinkov dušiam tým, ktoré nepatria svojim menom do archivácie tejto stránky platnou registráciou a aj keby vaše duše tieto moje slová v liečivostnej receptúre komukoľvek ste odovzdali, bude z nej bezvýznamná a bezcenná snaha každého, kto do Božej rodiny na tejto stránke nepatrí, lebo som Boh ja takto rozhodol a ak porušíte pravidlá mojej Božej vôle a budete sa snažiť touto receptúrou svet zachraňovať, budete vidieť výsledok navždy neúčinný v napĺňaní tejto liečivej receptúry, ktorej postuláty som ja Boh odovzdal len tým dušiam, ktoré do tejto stránky vstupujú platnou svojou registráciou. Milujem vaše duše a v svojej láske k vám som vám poslal zo svojej náruče také liečivá, ktoré sa stanú pre vaše telesné schránky posilou a zázrakom, v ktorého príchode sami zistíte, že spomedzi nespočetného množstva narastajúceho chorých ľudí vy ste telom zdraví a nedotknutí zákerným korona ochorením. Ja Boh budem túto liečebnú kúru požehnávať len dušiam akceptujúcim mojich Božích slov a ich porušenie odmením neúčinnosťou všetkých liečív pre ich telo. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Valéria | 31.12.2020
    Ďakujem Bohu za skončenie liečby a zdravie.
    Láskavý Bože, chcem sa Ti veľmi poďakovať, za to že som mohla brať túto liečbu na koronu. Už som liečbu dobrala, cítim sa dobre a ani som nebola chorá počas tohto nepriazniveho obdobia. Ďakujem za starostlivosť, pomoc zdravie. Len s tvojou Božou pomocou môžeme všetko zvládnuť. Veľmi pekne ďakujem Vám pani Laura, za čas a napísanie tejto liečby, ktorú nám poslal láskavý Boh. Opatrujte sa aj s pánom Vladkom veľa zdravíčka Vám prajem. Verím Bohu, že bude dobre a táto zlá stiuácia pominie. Lúbim Vás aj teba môj Bože. S láskou Valéria

  2. Daniel | 15.09.2020

    Ďakujem Bohu aj Vám pani Laura za ochrannú liečebnú receptúru proti kovidu. Chcem sa láskavý môj Bože opýtať túto otázku: možno že je to predčasné, lebo očkovacia vakcína proti kovidu je už vo viacerých štátoch vyvinutá, ale ešte na ľuďoch neotestovaná. Ale ja predpokladám Otče Bože, že Ty už vieš všetko dopredu, tak sa chcem opýtať na tieto vakcíny či sú a budú dobré – účinné a či budú bezpečné pre ľudský organizmus alebo naopak škodlivé?! Vopred za stručnú odpoveď ďakujem, aby som Vás pani Laura moc nezaťažoval.

    Božia odpoveď:
    Krajnosťou tohoto očkovacieho séra donútením vašej duše z vonkajšieho okolia dostanete do svojeho tela nie sérum ochranné ale sérum kovidového nakazenia v malej jeho zostave, ktorú vaše telo buď prijme alebo ochorie touto nákazou premožiteľom jej sily nad prehrou oslabeného vašeho imunitného systému. Každá jedna duša z vás sa rozhodnúť musí ale sama zahrať si so svojim zdravím vabank, v ktorom môže byť buď víťaz alebo ďalší nakazený člen vašej spoločnosti. Stúpenci zdravotníckej sily nikdy nenaberú odvahy do svojeho odbornosťou znalého tela toto sérum prijať ani keby na nich akýkoľvek nátlak nadriadený vyvíjali a radšej prídu o svoje pracovné miesto ale budú vedieť že ostanú naďalej žiť, aj keď s rizikom ktoré sa však vždy dá snahou každého človeka prekonať dobrou starostlivosťou o seba, čo predstavuje oveľa menej nebezpečia ako vpustiť do svojeho tela to, čo ani vedecký výskum v svojich vynálezoch dobrých očkovacích sér nepozná a nedokáže predvídať čo za čakajúcu ničivú bombu do ochranného séra svojou vzdelanosťou ale zároveň silnou nevedomosťou vložil ako nie liečivo ale pripravenú ničivú nálož k zlovestnému výbuchu, ktorého čas on nevie ale ľudské ošetrené telo touto vakcináciou spozná a ucíti ihneď. Staňte svoje duševné cítenie pochopenosťou všetkých svojich pocitov do toho stavu, v ktorom vašim dušiam vaša duša najsprávnejšiu odpoveď napovie, lebo bude odoslaná od samotného Boha a preto si vážte svoj celý život a dobré zdravie hoc aj rôznymi chorobnosťami navštívené, ktoré však Boh vyliečiť dokáže a predsa nepotrebujete do svojeho tela umelým zásahom vedátorov korona vírus získať, ak budete rozmýšľať a v hĺbke svojej duše Boží hlas počúvať, ktorého zvučnosť silnej ozveny počuť určite dokážete v svojich intuíciách duše ako odpoveď na svoju otázku ako sa správne v tejto situácii rozhodnúť, aj keď nátlak zvrchovanosti slabý nebude, ale si uvedomte, že vy predsa nie ste žiaden pokusný králik o ktorého živote rozhoduje ten, kto ho chová pre svoje potreby ale inteligentný a vnímavosťou od Boha obdarený človek, ktorý svoj rozum neschováva do vreciek ale používa každý deň do správneho uvažovania, ktorého smer cesty kráčanej vašej duši osvetľuje samotný Boh láskou svojou. Amen.

    Re: Janulienka | 18.02.2022

    Milovaný môj Pane Bože, z celého srdca ďakujem za tento odkaz. Priznám sa, že v poslednej dobe pri preberaní tovaru od kuriéra nepoužívam ani rúško, ani rukavice. Myslela som si, že sa mi nemôže nič stať, keď sme vonku na čerstvom vzduchu, pretože je pravdou, že máloktorý kuriér má rúško a tá chvíľka, kým si prevezmem balík ma nemôže zdravotne ohroziť, ale po prečítaní odkazu od Teba vidím, že môže. No ale aspoň na hygienu rúk nikdy nezabúdam.
    Nedávno som si v mobile prečítala uložený článok o postupe pri starostlivosti chorých s covidom 19, sú tu písané aj možnosti prenosu vírusu, kde sa okrem iného píše, že vírus vo vzduchu prežije 3 hodiny, na dreve 4 dni, vodou sa neprenáša, prenos jedlom nie je zistený, prežitie na skle, kove, papieri, keramike do 5 dní, na hliníku do 8 hodín, na oceli a plaste do 3 dní. Pane Bože, prosím Ťa, môžem sa spýtať, sú tieto informácie správne? Ak je to také vážne, tak si už určite budeme dávať väčší pozor!!! Ďakujem.
    Koncom februára sa uvoľnia všetky opatrenia, vírus asi prestane účinkovať, jednoducho asi zmizne, lebo naša vláda tak rozhodla. Nebude potrebné sa preukazovať covid pasom a po skončení platnosti tohto preukazu bude osoba v režime základ, teda ako keby nebola nikdy zaočkovaná. Nechápem, načo bolo dobré toto očkovacie šialenstvo a ešte aj u malých detí nad 5 rokov, keď zrazu od marca pominie celé nebezpečenstvo nákazy vírusom a podľa vlády bude všetko v poriadku...
    Môj milovaný Pane Bože, touto cestou Ti chcem vyjadriť nesmiernu vďačnosť a vysloviť veľké poďakovanie za Tvoju Božiu ochranu mojej rodiny od nebezpečného vírusového ochorenia a prosím Ťa o ochranu aj do ďalšieho obdobia. Milujem Ťa. Srdečne pozdravujem aj pani Laurinku s manželom a posielam im veľa pozitívnej energie. Ste úžasní ľudia. Patrí vám môj obdiv. Boh vám žehnaj.

    Božia odpoveď:

    Žiadne informácie nie sú pravdivé. Vírus lieta po vzduchu neustále a sadá všade tam, kam ľudská ruka dosiahne. On čas svojej výdrže na žiadnom predmete nesleduje, bude vždy a všade, lebo ste národ nepoučiteľný, chodíte bez rúšok a rukavíc, lebo to je hanba pre vás, a otravné. Vírus spĺňa môj Boží plán a vaše duše jeho presile nad vašim zdravím mu pomáhajú. Tento vírus nezmizne žiadnou snahou nikoho. Uvoľnené opatrenia vlády mu dajú prirodzený let, väčšiu ničivostnú silu a voľnobeh na plné útočné obrátky. Amen.

  3. Erika | 20.09.2020
    Ďakujem Bože láskavý za túto liečbu.Chcem sa spýtať zázvorový čaj je po uvarení veľmi hustý .Môže sa zriedit z vodou,alebo z niekou inou tekutinou? Ďakujem.

    Laura reaguje:
    Milá Erika. Zázvorový nápoj je hustý. Pán Boh chcel, aby ste mali silný koncentrát a treba ho užívať po lyžiciach vo viacerých denných dávkach. Treba všetko vypiť, môžete si pridať 2-3 dc vody. 

  4. Andrea K. | 15.09.2020
    Láskavý Pane Bože, ďakujem ti zo srdca za túto i ostatné kúry, prípravky a rady, ktoré nám cez pani Lauru odkazuješ. Ďakujem, že sa o nás neustále staráš a my máme možnost si takto upevňovať naše zdravie a chrániť sa pred chorobou,najmä v týchto neľahkých časoch.
    Srdečná vďaka pani Laura za Váš čas, ochotu a dobrotu pomáhať našim dušiam.
    S láskou, Andrea

  5. Viera S. | 14.09.2020
    Ďakujem veľmi pekne za receptúru, ale aj za výstrahu pred očkovaním. Zrejme budeme pod veľkým tlakom a možno sa budeme musieť rozhodnúť, či obetovať zamestnanie alebo sa dať zaočkovať. Pane Bože prosím, ochraňuj v tejto dobe všetkých dobrých ľudí. Amen.

  6. Eva Č. | 12.09.2020
    Otecko náš Nebeský ďakujeme Ti za túto liečivú receptúru proti korone. Teraz vieme, ako sa potrebujeme chrániť pred nebezpečenstvom, ktoré na nás ludi všade po tichu číha. Ďakujeme Vám pani Laura za odovzdanie tejto vzácnej receptúry, nesmierne si to vážime. S pozdravom Dominika a Eva

  7. Renata R. | 10.09.2020
    Ďakujem Bože láskavý za tieto rady v tejto ťažkej dobe. Ako vždy perfektne načasované p. Laurinka ste naša záchrana. BOH môj milovaný ľúbim ťa veľmi a ďakujem vrúcne a s láskou.Pani laurinka a môžem aj ja užívať túto liečbu popri liečbe ťažkých kovov. Aj to sprchovanie hneď do studenej vody? Ďakujem veľmi

    Laura reaguje:
    Pani Renatka, môžete robiť túto liečivú kúru na koronu aj spolu s liečbou na ťažké kovy. Ide o to, či zvládnete obe liečby súčasne poctivo napĺňať, lebo keď budete z nejakej z nich niečo vynechávať, liečba nezaberie. Je to už na Vás. Ak si neveríte že zvládnete obe liečby, tak najskôr dokončite tú na ťažké kovy a potom robte kúru na kovid. Ráno treba ísť rovno pod studenú vodu a teplú predtým si nedávať. Vždy choďte na začiatku sprchovania od nôh smerom nahor, nikdy nie opačne.

    Renata reaguje:
    Pani Laura veľmi Vám zo srdiečka ďakujem mám Vás veľmi rada a súhlasím s Vami dokončím jednu kúru a potom začnem druhú aby to nebolo na mňa veľa. ďakujem zo srdiečka veľmi , veľmi. ďakujem Bože drahý za všetko milujem ťa a budem milovať .A ďakujem Ti za moju priateľku Danušku D. je to zlatý s dobrý človek ktorý mi dáva veľa energie a pocitu šťastia .Amen

  8. Ľuboš | 10.09.2020
    Ďakujem pani Laura za prijatie Božej pomoci a vďaka Bohu za pomoc v tejto pandemickej-chaotickej dobe. Sú to rady nad zlato a je to úžasný pocit vedieť čo pomôže proti korone. Chcel by som sa ešte opýtať, že či treba čerstvý zázvor pred varením čaju šúpať a či sa má po 12h vyluhovaní vyhodiť alebo sa môže tiež jesť. Ďakujem.

    Božia odpoveď:
    Ku zázvoru bude treba dostať kvalitné jeho ošúpanie, nakoľko môže byť jeho povrch chemicky ošetrený a po uvarení sa bez obáv môže skonzumovať v jeho liečivostnej sile obohatenej o vlákninový základ. Amen.

  9. Margita | 10.09.2020
    Srdečne ďakujem Pane Bože za najúčinnejšiu ochrannú liečbu proti korona, ďakujem Ti Pane Bože aj za vysvetlenia, čo môže spôsobiť vakcinácia. Vám pani Laura ďakujem za ochotu a vynaloženú silu.BOH Vám žehnaj aj Vášmu manželovi.

  10. Peter | 09.09.2020
    Si veľmi láskavý Pane BOŽE.Moc Ti ďakujem za túto Božiu ochrannú liečbu.

  11. Gitka | 09.09.2020
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože, chcem sa Ti vrúcne z celého srdca poďakovať za Tvoju silnú liečivú kúru proti korona vírusu, ktorú si nám poslal svojou dobrotivosťou a starostlivosťou o nás cez duševný príjem našej vzácnej a drahej pani Laury. Drahý môj Otče Bože žehnaj a ochraňuj našu vzácnu pani Lauru a tiež jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože nadovšetko. S láskou a vďakou Gitka

  12. Júlia.L | 09.09.2020
    Láskavý Môj Jediný Najstarostlivenši Milostný Bože z celého srdiečka a najväčšou láskou Veľké Vrúcne Ďakujem za Boží odkaz a nenahraditeľné liečivú receptúru do tohoto veľmi náročného obdobia .Láskou nekonečnou len Tebe Najdrahší Bože Ďakujem že sa o nás tak staráš .Veľké Vrúcne Ďakujem milá p.Laura za odovzdanie Božieho odkazu liečby od Láskavého Nášho Pána Boha .Nech Vam Láskavý Boh žehna každou sekundou života žitného na zemi aj s p.Vladkom .S úctou a láskou.

  13. Júlia P. | 09.09.2020
    Ďakujem krásne Otče Bože za túto silnú kúru. Obsahuje toho naozaj veľa zdravého a silného. S Tvojim požehnaním a touto kúrou sa naozaj nemusíme tejto choroby a jej následkov báť.
    Ďakujem aj Vám pani Laura, že ste nám ju posunuli ďalej.
    Teším sa, že môžem užívať kúry z tejto stránky.

  14. miro | 09.09
    Otče Bože, ďakujeme pekne za liečbu, ja sa chcem len opýtať, že keď som v mesiacoch Apríl, Máj a Jún užíval Kardamón 2x denne po 3čl, či platí aj pre mňa táto dávka? Ďakujem.

    Laura reaguje:
    Je potrebné užívať všetko spolu ako bolo odkázané, bez ohľadu na to, čo človek z tejto receptúry predtým užíval alebo nie.

  15. Milka | 09.09.2020
    ÚÚÚha, tak to nevyzerá dobre s koronou na Slovensku a asi aj vo svete. Podľa toho, že pán Boh dal ďalšiu receptúru a veľmi silnú tak sa domýšlam,že to nebude dobre a počet nakazených aj mrtvych sa bude rapídne zvyšovať. Ďakujem ti Bože za odovzdanú receptúru a aj vám pani Laura za jej prijatie a nám odovzdanie. Mohla ste o 02hod v noci spať, ale asi nás máte rada, keď takto obetujete svoj spánok v prospech nás, druhých ľudí.

  16. Lukáš | 09.09.2020
    Ďakujeme pane Bože za najúčinnejší liek proti korone. Je to pre nás veľká vzácnosť čítať tieto slová priamo od pána Boha a veľmi si to vážime, že môžeme čítať a napĺňať tieto Božie receptúry. Ďakujeme Vám pani Laura za prijatie a odovzdanie Božej receptúry. Chcel by som sa opýtať či môžem, aj ja napĺňať túto receptúru k liečbe ktorú mám na chrbticu. A otázku aj pre ostatných balík zázvoru rátať ako 20 gramov? Ďakujeme s láskou, vďakou a pokorou Lukáš a mama.

    Laura reaguje:
    Môžete aj popri liečbe na chrbticu napĺňať túto receptúru a balíček zázvoru sa počíta ako 20 gramov. 

  17. Júlia T. | 09.09.2020
    Ďakujem otecko nebeský za prevenciu proti koronavírusu, ľúbim ťa a bezhranične ti dôverujem. V akej dávke môžu túto prevenciu užívať 9 ročné detičky. Ďakujem z celého srdca za odovzdanie receptúry a ochraňuj otecko nebeský našu zlatú p. Lauriku a jej manžela.

    Božia odpoveď:
    Túto liečivú receptúru deti nepotrebujú a získavať musia sami navyšovanie dobrej imunity bez pomoci týchto liečiv. Amen.

  18. Marika | 09.09.2020
    Ďakujem pane Bože za liečbu z celého srdiečka ta milujem a sľubujem ze ju nikomu nepoviem. Pozehnaj pani Laure prosím. 

Pridať komentár