Kto neskúsi, nezistí.

19.02.2018 18:55

Kto neskúsi, nezistí.

Dagmar | 19.02.2018
Chcem napísať svoj príbeh pre poučenie druhých ľudí. Pred rokmi som bola navštíviť pani Lauru so žiadosťou o pomoc. Mala som chorobu sklerózu multiplex, bola som na vozíčku. Lekári mi povedali, že choroba sa zastaviť nedá, iba spomaliť jej priebeh. Vedela som že nedožijem toľko, koľko by som dožila bez tejto choroby. Neostávalo mi nič iné (topiaci sa aj slamky chytá) ako skúsiť vyhľadať pomoc liečiteľa. Pamätám si ešte hoc to bolo dávno, že mi pani Laura aj s manželom vysvetľovali liečbu vonku na lavičke pred domom. Bolo leto, vonku bolo pekne, teplo a bolo  by dosť obtiažne mňa na vozíčku trepať chore schodmi k nim do domu. Milá pani Laura mi povedala, že mám silný krvný zápal ktorý mi túto chorobu spôsobuje. Povedala som si že nemám čo stratiť, iba získať. Lebo keby som liečbu u pani Laury neskúsila, predčasná smrť príde na 100%. Veľa som si o tejto chorobe aj sama pozisťovala. Po príchode domov som si zohnala veci ktoré som na liečbu potrebovala a začala sa liečiť s tým vedomím, že nemám čo stratiť. Dala som informáciu aj mojej sestre, že som dostala liečbu u pani Laury a mala som z liečiteľky aj jej pomoci dobrý pocit, tak som ju sestre odporučila, lebo ona mala tiež veľmi vážny zdravotný problém. Ona na moje odporúčanie pani Lauru navštívila, nemala chorobu spôsobenú krvným zápalom ale pomoc od Boha dostala. Prišla domov aj s liečbou, ale vzápätí na to ako mi telefonicky povedala, že počula alebo čítala už neviem presne, proste dozvedela sa od nejakých ohováračov, že pani Laura je podvodník a uverila tomu. Ako mi povedala, ona šarlatánom veriť nebude, liečbu nebude robiť a zverila sa do rúk lekárom. Výsledok je takýto. Moja sestra je už vyše roka mŕtva a ja ktorá som “šarlatánom” uverila, ako vidíte žijem keď tu píšem, chodím po vlastných, vozíček som zahodila, som zdravá. Je pravda že nebehám ako keď som mala dvadsať, lebo už mám svoj vek ale sama bez pomoci si zájdem do obchodu, alebo na kratšiu prechádzku a obriadim sa sama bez cudzej pomoci. Je mi ľúto mojej sestry, ktorá uverila rečiam ohováračov a klamárov a pomoc od pani Laury nevyskúšala. Som presvedčená, že mohla byť ešte medzi nami. Plynie z toho také poučenie, že netreba tak ako moja sestra urobila vopred odsúdiť človeka a jeho pomoc bez toho, že by sme ju nevyskúšali. Najskôr treba skúsiť a podľa výsledku zistíme, či je liečiteľ a jeho pomoc dobrá ale nie. Ďakujem vám pani Laura a aj pánu Bohu za pomoc ktorú ste mi od neho poskytla. Už som sa vám dávno ďakovala telefonicky keď ste ešte nemala stránku. Som rada, že mám kde teraz napísať pre poučenie druhých ľudí, aby neurobili rovnakú chybu ako moja sestra. KTO NESKÚSI, NEZISTÍ. Dagmar

 

  • Rišo | 21.02.18
    Pani Dagmar mám podobnú skúsenosť ako vy, preto píšem. Tak ako píšete, kto neskúsi nezistí. Mal som lupienku, ktorá mi zasahovala lakte a hánky prstov. Kamarátka v škole mi povedala o pani Laure, že dostala od nej liečbu a vyliečila sa. Keď som to doma povedal rodičom, dosť agresívne ma odhovárali. Ja som si ale povedal vtedy, že keď to neskúsim tak sa mi isto nepomôže, lebo v nemocnici mi hovorili že síce to nie je až tak zlé, ale choroba bude postupovať s najväčšou pravdepodobnosťou. Tak to zvyčajne býva podľa ich praxe. Dostal som liečbu na 4 mesiace, nebola až taká ťažká ako niektorí ľudia hovoria, dalo sa to zvládnuť. Po týchto štyroch mesiacoch všetko zmizlo, ruky mám čisté, pokožka pekná a zdravá. Keď to videli rodičia “spadla im sánka”. Očividne sú radi že som sa vyliečil. Môj otec si odo mňa vypýtal adresu stránky liečiteľky Laury a chodí na ňu denne, keď videl moje uzdravenie. Včera sa vyjadril, že po dlhom čítaní tejto stránky a keď vidí že mne tá žena pomohla, tak táto žena nemôže byť zlý človek, lebo celá jej stránka je o Bohu. A keď ju pán Boh obdaril takým vzácnym darom pomáhať ľuďom (dôkaz videl na mne) tak musí to byť žena od Boha. Kto neskúsi, nezistí!

  • Marcela | 21.02.18
    Veľmi rada chodím na túto stránku. Ďakujem vám pani Laura že ste ju vytvorila. Najradšej čítam tieto príbehy Bohom uzdravených ľudí. Keď som mala 11 rokov zomrela mi mamička na ťažkú chorobu. Dodnes za ňou smútim. Škoda že som vás vtedy ešte nepoznala. Asi preto tak rada čítam tieto príbehy uzdravených ľudí. Tu sa presviedčam o tom, akú má náš pán Boh veľkú silu, moc a ak je jeho vôľa tak doslova urobí zázrak tam, kde medicína nedokáže. Ďakujem za vás pánu Bohu a modlím sa k nemu aby vás ochránil. Ste na tejto zemi vzácnosť.

  • Zdeno | 22.02.18
    Ja tiež rád chodím na túto stránku a máte pravdu všetci čo tu píšete, že ten kto neskúsi, nezistí. Mám chorobu s ktorou lekári nevedia pohnúť už 3roky. Preto idem skúsiť u tejto pani liečiteľky, aby som zistil. Napíšem a dám vedieť neskôr ako to dopadlo. Ďakujem vám všetkým za inšpiráciu a nakopnutie.

  • daniela | 23.02.18
    Draha pani Laura, velmi sa tesim z Vasho rozhodnutia o odblokovaní stránky. Ďakujem z celého srdca za možnosť čítať znova tie nádherné modlitby a rady. Ďakujem, že aj napriek zlým a neprajným ludom máte v sebe tú jedinečnosť pomáhat nám. Velmi velmi ďakujem. Pán Boh nech Vas žehná. Mam Vás velmi rada.

Pridať komentár