Kostihoj lekársky.

24.05.2020 11:17

Kostihoj lekársky.

Eva | 7.06.2015

Milý môj Pane Bože, chcela by som sa Ťa opýtať na bylinku "Kostihoj lekársky". Ako ho správne používať a na ktoré problémy? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Ďakujem aj Vám pani Laura za čas, ktorý venujete všetkým nám.

 

Božia odpoveď:

Oddávna veľkostná liečivá sila bylinky kostihoj zvanej až do dnešnej súčasnej doby využívaná je do zhojenia všetkých poškodených kostí, z ktorých vyťahuje chorobné ložisko von až z kostnej drene a začína vnútorne kostnú ranu zaceľovať v svojej liečivostnej sile. Do kostihoja nesie sa vždy bylinného aplikačného použitia najmä v kostných a nie svalových poraneniach vždy najlepšie pripravenou masťou, osvedčenou dobrou receptúrou z bylinných kníh, do zradnosti v skoro žiadnej netreba mať obavy zo zlého popísania tej ktorej bylinky, akurát zmena do tohoto obdobia vašeho pozemského bytia nastáva v dávkovaní potrebného množstva bylinného zloženia, do ktorého sa pre vašu dobu niesť musí potrebná zmena do navýšenia každej jednej opísanej v bylinnej knihe. Do kostihoja lekárskeho sa najväčšia liečivá sila vniesla do jeho koreňa, do jediného ktorého sa liečivosť využiť do chorého tela dá vonkajšou aplikáciou v masťovom základe, do ktorého zarobenia netreba niesť ani najmenšiu obavu a pripraviť dá sa nasledovne:

Koreň kostihoja v množstve 200 gramov vsypeme do bravčovej horúcej masti, aspoň do 200 gramov a krátko necháme na najsilnejšom plameni opražiť. Dobou piatich dní zakryté na chladnom mieste nechať odstáť a následne zohrejeme a cez sitko alebo plátenko precedíme.

Ku najlepšej liečivostnej aplikačnej metódy sa pre túto bylinku stáva masťový základ a nie žiadna tinktúra, do ktorej následného kožnými receptormi povrchovými kapilármi vstrebania sa liečivá sila do kostnej štruktúry hĺbkovo nedostáva a cítená úľava počas natierania kostihojovou tinktúrou je len prechodná a pôsobí anesteticky najmä na svalové vlákna. Do prípravy najsilnejšieho liečiva z bylinky kostihoja najúčinnejšia a najliečivejšia masť pripravená sa stáva, s ktorou zahojiť dokážete všetky kostné zranenia a kĺbové poškodenia pravidelnosťou natierania aspoň 2x do dňa. Zakryť natreté miesto vždy mikroténovým vreckom a obviazať obväzom. Do žiadneho čo sa týka masti z kostihoja liečiva, nepozná botanická záhrada lepšieho bylinného lieku do zahojenosti poškodených kostí. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.