Korona opäť navrátená vírusová nákaza do tohoto obdobia v prichádzajúci zimný čas.

19.10.2023 19:21

Korona opäť navrátená vírusová nákaza do tohoto obdobia v prichádzajúci zimný čas.

19.10.2023
Do každej snahy človeka, nepodľahnúť tejto zákernej a mnohokrát smrteľnej choroby, bude potrebné do bezpečia svoje telo dať nosenosťou respirátora každým dňom, nakoľko je to nenákladná a spoľahlivá zábezpeka ako nevpustiť korona votrelca do svojeho zatiaľ ešte zdravého tela. Staňte sa duše všetky zodpovedné sami za svoje dobré zdravie touto veľmi účinnou prevenciou a nemusíte sa tohoto zradného ochorenia báť ani najmenej, keď viditeľné rúško bude vo vonkajšom prostredí neustále na vašej tvári, čo sa stáva dostatočne dobrá zábezpeka zachráneného vašeho zdravia pred tým nebezpečenstvom, ktoré ovzdušie neviditeľnosťou svojou jeho blízkosť ponúka. Do tohoto obdobia bude potrebné zvýšiť dávku nešumivého celaskonu do dvoch denných dávok po desať tabliet, čo predstavuje desať tisíc mg celaskonu dobou dvoch celých mesiacov a zároveň s ním začať užívať sušený zázvor dva krát do dňa po tri čajové lyžičky kopcom naložené dobou dvoch celých mesiacov. Kto z vás nenabral odvahu do každého rána činiť naplnenosť studeného sprchovania, dostať tento veľmi účinný počin by mal začiatkom už aj zajtrajší deň a neprestávať v jeho liečebnom napĺňaní kým je ešte čas a ste zatiaľ zdraví, lebo studenou sprchou aktivujete okamžite obranný telesný systém štartovaním obrannej funkcie všetkých bielych krviniek, ktoré sa pod prúdom studenej vody začnú okamžite množiť a brániť váš organizmus od chorôb. Dokážte všetky duše ochrániť svoje zdravie, nakoľko nikto iný to za vás neurobí v takej sile zodpovednosti ako vy. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Poznámka:

Milí čitatelia. Nedávno som pozerala zloženie vitamínov ktoré užívam a skoro v každom okrem pangaminu som našla stearan horečnatý. Dala som si to do googla a našlo mi, že je to E-fér. Pod týmto článkom bol druhý, kde sa písalo, že stearan horečnatý je toxický. Takže mi sa snažíme pre svoje zdravie užívať vitamíny ako podporné liečivá a nakoniec z celej jednej tabletky je v nej minimum vitamínu a maximum nebezpečných prídavných látok, konzervantov a toxínov, za čo ešte platíme nemalé peniaze. Chémia je už všade. Človek musí poriadne rozmýšľať čo bude v dnešnej dobe môcť ešte zjesť, aby ho to nezabilo. (napr. ukrajinské toxické obilie, slnečnica, kukurica ...) Heliol, ktorý je veľmi obľúbený, som kúpila v potravinaách s pôvodom krajiny Ukrajina, ešte že som si to všimla, lebo na etikete bolo veľkým napísané, že ho vyrába Palma na Slovensku a ľudia sa o viac nestarajú a nepozerajú ďalej na fľaši popis o pôvode dodávateľa slnečnice, lebo tento olej dlhé roky poznajú že je pôvodom zo Slovenska a myslia si, že aj slnečnica je slovenská, len sa treba dobre pozrieť na spodok fľaše a tam som videla napísané veľmi malým a nenápadným písmom, že krajina pôvodu je Ukrajina a olej z jedovatej slnečnice vyrába Palma a.s. Bez váhania som ho vyhodila. Prečítajte si o tom stearane horečnatom, dávam vám link:

www.modrykonik.sk/blog/keepfit/article/stearan-horecnaty-vysoko-skodlivy-6qpr4b/

a našla som aj stránku, kde predávajú vitamíny bez stearanu horečnatého. 

www.sensilab.sk/sensilab-vitamaze-vitamin-c-zinok-tablety

Prvým zákazníkom dávajú veľmi dobrú zľavu na každú krabičku vitamínu, ktorý keď si budete chcieť objednať, len treba zaškrtnúť políčko na hlavnej stránke chcem zľavový kód a oni vám ho pridajú ku košíku. Oplatilo sa mi kúpiť od nich vitamíny, ktoré vyrábajú nemci a oni si veľmi dávajú záležať na čistote vyrobených svojich liečiv, čo sa týka ich kvality. Všetko majú bez chémie a Pán Boh láskavý mi túto kúpu z ich stránky odobril. Inde by som už nekupovala, keď som zistila, koľko svinstva a chémie mnoho ľudí do seba vložilo dlhým obdobím užívania vitamínov s vedomím, že užívajú pre svoje dobré zdravie vitaminózne liečivá a pritom je to toxický odpad v ich obalovom plnení s prítomnosťou stearanu horečnatého.

Pozerala som aj zloženie vitamínu C 1200mg z jedného nemenovaného internetového obchodu, ktorý obsahoval ako farbivo oxid titaničitý. Prečítajte si, čo o ňom píšu:

www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E171 (tu píšu že fér potravina)

www.mpsr.sk/oxid-titanicity-e171-uz-nie-je-povazovany-za-bezpecny-pri-pouziti-ako-pridavnej-latky-do-potravin/526-111-526-16721/

(tu píšu že nie je bezpečný). 

Tak kde je pravda a kto na to dopláca svojim zdravím, ktoré môže stratiť ak bude užívať vitamíny s rôznymi škodlivými prídavnými látkami, celkom zbytočnými a mnohými E-čkami.?

Veľa zdravia prajem vám všetkým. Vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Júlia a Anton T. | 25.10.2023
    Ďakujeme Ti Bože za tvoje cenné rady a Vám p. Laurika za Božie odkazy. Ľúbime Vás a opatrujte sa.

  2. Julia.L | 25.10.2023
    Ďakujem Ti Láskavy Bože za starostlivosť o naše duše na zemi z celeho srdca z láskou ,vrúcne Ti veľmi pekne Ďakujem za odkaz priamo z Tvojej Naruče .Liečby su zázračne a fantasticky úžastne .Ďakujem viac ako tisic krat z celeho srdca Otče Bože milujem Ťa a ďakujem za zdravie iba Tebe Môj Láskavy Bože.Ďakujem Vám Drahá pani Laura za Boži odkaz a pridanu liečbu Ľubim Vás .Amen

  3. miro | 24.10.2023
    Pane Bože Ďakujem že na nás myslíš, že sa o nás staráš a pomáhaš nám tu na zemi. Ďakujem za túto novú kovidovú preventívnu liečbu a ďakujem aj pani Laure za prijatie tohoto odkazu. Liečbu som už aj začal užívať...Bože, milujem ťa.

  4. Júlia B. | 23.10.2023
    Ďakujem Pane Bože za preventívnu liečbu pre naše zdravie,
    Aj za všetky rady Tebe a aj pani Laure.
    Ľúbim Vás milá pani Laura,
    milujem Ťa Otče Bože láskavý!

  5. Jaroslav | 22.10.2023
    Pane Bože Ďakujem za ďalšie varovanie pred vírusmi A tak isto ďakujem aj za Pani Lauru ze ju tu stále máme. Je to náš živý poklad.

  6. Maria | 22.10.2023
    Ďakujem pane Bože za liečbu, bez tvojej Božej pomoci by sme to nezvládli, si naša jediná nádej .Ďakujem za tvoju lásku k nám hriešnikom .Ďakujem aj Vám pani Laura za Vašu obetavú prácu ktorú pre nás robíte .Milujem ťa pane Bože .

  7. Margita | 22.10.2023
    Drahy Boze dakujem za tak dolezity odkaz pre nas zivot a zdravie , vam pani Laura dakujem za ochotu nam tento odkaz odovzdat , mam Vas rada a vazim si Vas
    Pane Pane Boze Lubim Ta A dakujem
    Margita

  8. Peter | 22.10.2023
    Otče Bože láskavý, ďakujeme Ti za tieto odkazy a varovania. Máme možnosť ochrániť svoje telá pred týmto ochorením.
    Tu je vidieť predsíznosť práce pani Laury, ktorá ide až do detailov. Kto by to kedy zisťoval z nás, že tie vitamíny sú vlastne nekvalitné a možno aj zbytočne sa nimi kŕmime.
    Veľká vďaka Vám patrí pani Laura i Vám! Ste jedinečná, ste jednoducho skvelá!

  9. Erika | 20.10.2023
    Láskavý Bože do nebies ďakujem za Tvoj odkaz pre Nás.Ďakujem aj Vám milá pani Laura ,čo všetko robíte a pridávate na Božiu stránku.Iba tu nájdem čistú pravdu o všetkom.Naozaj by ma vôbec nenapadlo aké svinstvá obsahujú vitamíny.A my ich užívame s vedomím ,že budeme zdraví.A pravda je zasa niekde inde.Krmia nás odpadom.Ďakujem ešte raz a nech Vás Pán Boh láskavý žehná za Vašu obetavú prácu,ktorú vykonávate.Viem že to nemáte ľahké.Vážim si Vás veľmi.S láskou Erika.

  10. Marta | 20.10.2023
    Bože ĎAKUJEM za tieto varovania a rady.
    Ďakujem Ti, že nám dávaš možnosť sa chrániť a ukazuješ ako.
    Ďakujem Vám pani laura za Vašu obetavú prácu.
    Lúbim Vás.
    Ďakujem

Pridať komentár