Kolážou majoránkového liečiva obnovená celá vaša nervová sústava.

02.07.2013 10:44

Kolážou majoránkového liečiva obnovená celá vaša nervová sústava.

Kroky cítenej vašej duševnej únavy svojou obrovskou liečivostnou silou majoránkový čaj okamžikom vypitého už počiatočného dúšku zastaví, nakoľko dokáže v svojej nesenej sile doslova letovať a zvárať popretŕhané v telesnej schránke každého človeka nervové spojenia, ktorých prerušenosť kolážnou vám známou technikou pospája do celku jednotného celého vašeho nervového systému, od ktorého sily závisí vaša životná spokojnosť a dokázateľná úspešnosť napĺňaním vašich všetkých túžobných snov, ich dokončenou konečnou realizáciou. Do tohoto majoránkového liečiva obrovskú dôverčivosť vložte a začnite piť majoránkový čaj najmä všetci tí, ktorí sa cítite nesmierne stiahnutí zo sily, vyčerpaní a v tele slabí, nakoľko od naplnenosti liečivej majoránkovej kúry dokážete v spätnom navrátení svojej duševnej a telesnej sily dvíhať z povrchu zeme ťažké skaly, do zdvihu ktorých ste ani ten najmenší ich posun doteraz učiniť v snahe svojej nedokázali. Kolážnu obnovu celého nervového systému činiť môžete nasledovným týmto prípravným majoránkovým receptom:

Do litra studenej vody treba dostať 5 balíkov majoránky a nechať ju variť dobou dvoch celých minút a nechať najmenej 12 hodín lúhovať. Bude dobre toto činiť do každého dňa dobou dvoch celých týždňov a celá kúra môže byť zopakovaná najskôr až po dvoch prešlých mesiacoch bez majoránky v tele.

Do prinavrátenosti obrovskej sily v svojom tele pitím majoránkového čaju v tejto od Boha odoslanej receptúre získate aj pre svoje unavené duše od bolestného svojeho pozemského žitia veľké posilnenie, čo okamihom už v prvopočiatku tejto nesmiernej liečivej majoránkovej kúre všetci pocítite, lebo toto vaše pitie od láskavého svojeho Boha získate požehnané do cieľa očakávaných z nej vašich snov, do splnenosti ktorých som vaše duševné poznanie obohatil o tento majoránkový recept získaný z Božej studnice pravdy cez duševný príjem mojej oddanej a vernej služobnice Laury. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

S úprimnosťou v svojej duši a nesmiernou láskou k Tebe dobrotivý môj Otče nebeský Ti ďakujem za odoslanie tejto Božej receptúry pre nás všetkých. Tvoja služobnica Laura

 

Poznámka:

Napíšte prosím komentár k tejto liečebnej kúre aj tí čitatelia stránky, ktorí ste ju už napĺňali a popíšte pre všetkých aké blahodárne účinky mala pre vaše telo a nervový systém. Ďakujem, Laura

 

Komentáre:

  1. Elena | 05.03.2018
    Najvzácnejší , najdrahší Otecko nebeský, obrovské ďakujem za zázračnú liečbu, ktorú si nám zoslal. Len Ty jediný vieš, čo potrebujeme. Ďakujem milovaný Otecko za Tvoju obrovsku starostlivosť , ktorou nás zahŕnaš. Za všetky dary , zázraky. Ďakujem aj za vzácnu Lauru,kto tu si nám zoslal z Tvojej Božej làskavej náruče , aby nám ukazovala cestu k Tebe. Milujem Ťa az po posledného dychu.
    Pani Laura veľké ďakujem , že kráčate najťažšiu duševnou cestou posledného Božieho proroka, za vašu obetavosť, úsilie 

  2. Marcel | 01.03.2018
    Ďakujem DOBROTIVÉMU BOHU a Vám pani Laura za túto receptúru, ktorú ste nám zaslali a odhalili ste tak nesmiernu silu liečivej bylinky majoránky, pre nás ľudí. Ja ju URČITE vyskúšam s tým postupom, ktorý ste nám zaslali. Chcem súčasne aj Vám zaželať VEĽA SÍL a ODHODLANIA do ďalšieho života a aj keď viem, že je to pre Vás a Vladka ťažké znášať osočovanie od niektorých ľudí, ale myslite radšej na to, že je OVEĽA VIAC ľudí, ktorí Vás majú RADI a ktorí Vás PODPORUJÚ !!! Boh Vás žehnaj opatruj a ochraňuj !!! Boh pomáha hlavne Vám, ale niekom už nepomôže !!!

  3. Margita | 28.02.2018
    Tak ako za všetky liečebné receptúry mi pomohli a choré vyliečili aj túto majoránkovú liečbu som už užívala a musím povedať, že je to úžasná posila -ukľudnenie nervov a nabratie neuveriteľnej duševnej a telesnej sily.
    Ďakujem Bohu za túto liečbu a Vám pani Laura že ste nám majoránkový čaj nám obyčajným hriešnym ľuďom odkaz odovzdala.
    PANE BOŽE veľmi ďakujem Milujem Ťa a prosím o odpustenie.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  4. Renata R. | 27.02.2018
    Túto Božiu receptúru som ešte namala možnosť naplniť ale vždy keď sa od p. Laury na týchto stránkach objaví aká koľvek pomoc pre nás idem do toho s vierou a láskou lebo viem že ma Otecko môj milovaný vždy podrží a pomôže . Nemám obavy už z ničoho ale teším sa a to veľmi . Netreba sa báť ničoho ale veriť nebáť sa nieje čoho len viera a láska k BOHU nás bude držať v duševnej a fyzickej pohode. Môj milovaný Otecko mi pomohol cez p. Lauru už veľa krát a vždy na 1000 percent . Tak načo chodiť po lekároch som zdravá a láskou napĺňaná a ten Satanisko to vie a dobŕdza a dobŕdza a včera som ho pekne do toho pekla poslala nech si ide svojou cestou lebo ja BOHA môjho budem milovať celý svoj život v láske a spokojnosti . Veľmi sa snažím niekedy sa viac poddám ale stále mám silu a energiu ho poslať do toho jeho pekla smradľavého. . Milujem iba BOHA , ľúbim ho a budem a toto je moja sila iná neexistuje to už viem a toho sa držím a všetko je v poriadku . Nedajte mu šancu a milujte BOHA tak ako nám p. Laura odkazuje v láske k nám všetkým lebo ona je to najmilšie stvorenie na tomto svete . Ľúbim ťa milovaný BOŽE a ďakujem za všetko nie som dokonalá ale milujem ťa a teším sa že mi tvojou láskou spríjemňuješ môj život na tejto zemi. Ďakujem

  5. Lukáš | 27.02.2018
    Tak ako všetky Božie receptúry tak aj táto je jedna z mnohých, ktorá mi veľmi pomohla v mojom živote. Sú to tak skvelé a úžasné receptúry, ktoré priamo liečia od pána Boha ak Vám požehná, že priamo v nej cítite Božiu lásku. Tá sila duševná a fyzická po užití tejto receptúry je neuveriteľná. Ale vždy musí byť spojená s modlitbami k pánu Bohu aspoň u mňa to je tak pretože v mojom prípade je to mnohonásobne účinnejšie. Vrele všetkým, ktorý máte pocit, že túto receptúru potrebujete tak je to niečo úžasné. Ďakujem jedine pánu Bohu a pani Laure za receptúry, ktoré si človek nie až tak vždy váži a to je naša chyba a hriešnosť. Odpusť nám pane Bože.

Pridať komentár