Kokosový bio olej.

09.05.2020 18:55

Kokosový bio olej.

09.05.2020

Láskavý Bože, chcela by som sa spýtať či je prospešné používať pre nás kokosový bio olej, či už na prípravu jedál alebo ako telový olej..?

Ďakujem za možnosť opýtat sa

daniela

 

Božia odpoveď:

Dostanosťou v obsahovosti výživných látok, dokáže kokosový olej sťahovať do svojeho obsahového zloženia zlé a nepotrebné látky, ktoré vyťahuje z vašeho tela, do ktorého bude jeho vnútorným požitím nastávať detoxikácia, výslednosťou jeho liečivého pôsobenia. Za najsilnejšie jeho liečivé účinky dostáva obohatenosť krvi takými silnými liečivami, v ktorých sa nachádzajú všetky potrebné látky do kompletného obohatenia celého krvného riečišťa a to najmä dostanosťou výživy krvných doštičiek, červených a bielych krviniek, čoho výslednosťou bude zloženie vašej krvi merateľné v dobrých krvných výsledkoch. Zabezpečuje kokosový olej trvalostnú záruku v dobrom vašom zdraví, nakoľko dokáže byť celé vaše telo zdravé, ak v ňom preteká zdravá krv, čo naplniť dokáže tento kokosový olej, vďaka nesmierne vysokému obsahu v prírodnej forme ľahko telom vstrebateľného železa, ktorého príjem vaše telo absorbuje okamžite, bez čo len najmenšieho jeho vylúčenia. Vaše zloženie krvi bude obohatené v celom jej obsahu, od ktorého ozdravenia sa budú všetky metabolické procesy do správnej funkčnosti vnútorných orgánov naživovať. Do konzumácie kokosového oleja dostávam ja Boh svoj súhlas, no nesúhlas do použitia vyprážania a tepelného jeho spracovania, nakoľko pôsobením vysokých teplôt, bude v svojich liečivých účinkoch pôsobiť ako silný karcinogén. Čo sa týka aplikácie do kožných kapilár, neodporúčam toto kozmetické liečenie, lebo zapchávať bude natreté týmto olejom všetky kožné póry od obrovského tukového nánosu a tie nedokážu samovoľne a prirodzenou svojou funkčnou úlohou vynášať z vašeho tela všetky nečistoty, ktoré vaše telo prostredníctvom nich musí vylúčiť, ale toto nedokáže, skrz ich kožnú zablombovanosť. Bolo by dobre kokosový olej niesť len do vnútorného užívania a nikdy ho tepelne ani kozmeticky nepoužívať. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 15.05.2020
    Pane Bože ďakujem zo srdca za odpoveď.

  2. daniela | 12.05.2020

    Ďakujem zo ♥️ za odpoveď.

  3. Renata R. | 12.05.2020
    Ďakujeme Otecko láskavý tvoje rady pre nás sú nenahraditeľné . Pani Laura vďaka Vám duša naša láskavá za tieto rady do života .
    Som veľmi šťastná že ste už späť pri nás všetkých ľúbim Vás úprimnou láskou. ďakujem Bože.

  4. miro | 12.05.2020
    Bože ďakujem ti za tento odkaz o kokosovom oleji, práve som pred pár dňami otvoril kýblik 2,5ltr že ho idem minúť na vyprážanie. našťastie len dvakrát som na ňom vyprážal, ale už aj ho idem vyhodiť.ďakujem a prajem pani Laure a pánovi Vladovi veľa zdravia!

  5. Iva | 11.05.2020
    Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za Tvoje Božie liečby a rady, ktorými nás liečiš a uzdravuješ. Veľké ďakujeme ako sa o nás staráš a ochraňuješ od všetkých chorôb. Ľúbime Ťa a vždy aj budeme. Pani Laura ďakujeme za odovzdanie Božej rady a za túto vzácnu a nádhernú Božiu stránku. S láskou Iva a syn Lukáš.

Pridať komentár