Kofola oddávna zdraviu neškodná.

17.05.2020 10:56

Kofola oddávna zdraviu neškodná.

11.08.2018

Položila som dnes Pánu Bohu otázku keď som bola s manželom v obchode a chceli sme si kúpiť nejaký chutný nápoj do týchto horúcich dní na kofolu, či ju vyrábajú kvalitne alebo nie, či je prospešná alebo škodlivá pre naše zdravie. Lebo spomedzi veľkého množstva nápojov ktoré obchod ponúkal, na etikete skoro každého bolo napísané, 100% koncentrát, bez konzervantov, bez chemických prídavných látok a umelých sladidiel atď. Človek dnes pri takom nespočetnom množstve nápojovej ponuky nevie ktorému nápoju môže pri kúpe dôverovať a  či je bezpečný pre jeho zdravie. Nás dnes zaujala kofola a preto keď sme prišli domov som sa na ňu Pána Boha do písma opýtala aj keď som si ju radšej nekúpila. Vždy keď chcem čokoľvek kúpiť z potravín, vždy sa najskôr poradím s mojim láskavým Pánom Bohom, či je produkt kvalitný alebo zdraviu škodlivý. Preto som pre Vás milí čitatelia spublikovala dnešný Boží odkaz, ktorý pre mňa láskavý Pán Boh odoslal k mojej otázke na pitie kofoly. Na dobré zdravie a osvieženie všetkým jeho konzumentom prajem. Laura

 

Boží odkaz:
Kofola zradné žiadne chemické skryté látky neobsahuje a vyrábaná je na báze takých kvalitných surovín ako plzenské pivo čo sa týka všetkých ingrediencií potrebných k jej dokonalej a lahodnej nezameniteľnej chuti oproti Coca-Cole, ktorej názov reklamný zabezpečuje okamžité ochorenie, ktoré v jej pití dlhý čas drieme nezobudené v ľudskom tele a pravidelnosťou nápojovej jej konzumácie prebúdza v telesnej schránke každého človeka rakovinové bunky v tele také spiace, ktoré nemuseli byť do aktivity prebudené, keby do tela nebolo prijaté nápojové coca-colové pitie oproti kofole, ktorej všetky testované Božím pohľadom zložky tvoriace tento nápoj sa nestávajú pre ľudské telo ani najmenej škodlivé a osviežiť dokážu nielen telesnú schránku ale aj ľudskú myseľ. Stať bez obáv sa môže pitie vašej obľúbenej kofoly v naplnení, keď oddávna nebola nikdy výroba tohoto nápoja schemizovaná do premenenej škodlivosti ľudského tela a preto sa jej pitie stáva do ľudského organizmu bezpečné a zdravie neohrozujúce. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 16.08.2018
    Pripájam sa k ostatným a veľmi pekne ďakujem za tento odkaz o kofole. Dostali sme vzácnu radu!

  2. Eva H | 15.08.2018

    Ďakujem Vám pani Laura za zverejnenie tejto Božej odpovede na Kofolu. Aj keď veľmi nepijem takého nápoje niekedy dobre padne pohár na osvieženie. A chcem poďakovať aj za odpoveď na Coca Colu, o ktorej som si nemyslela, že je taká škodlivá. Priznávam, že občas som ju kupovala. Ďakujem Otče náš za poučenie a Vám pani Laura ešte raz veľká vďaka za zverejnenie.

  3. Júlia P. | 13.08.2018
    Ďakujem pani Laure, že sa opýtala Pána Boha na Kofolu a za zverejnenie. Ďakujem Otče Bože za odkaz. Teší ma, že existuje slaký nápoj, ktorý si môžem bez výčitiek a s potešením vychutnať.

  4. Jana | 13.08.2018
    Ďakujeme za opäť vzácny odkaz pre naše zdravie.Vždy keď mám po nejakom čase chuť na sladší nápoj siahnem po kofole.Neviem ani sama že prečo,ale vždy som mala pocit že je neškodná vždy som radšej siahla po kofole.Ďalujem z láskou Bože za túto radu.Vám drahá Laura tiež veľká vďaka za odovzdanie pre nás všetkých.S láskou Jana

  5. Dasa | 13.08.2018
    Zo vsetkych sladenych napojov kupujeme hlavne Kofolu. Po precitani na stranke o Coca cole sme ju vylucili, aj ked ja osobne colu rada nemam, lebo je odporne sladka. Detom som hovorila, ze ked si budu chciet kupit na pitie nieco sladke, tak len Kofolu. Brala som to tak, ze ved Kofola ma uplne ine zlozenie ako cola, je vyrabana z byliniek a je to iny vyrobca. Tymto dakujem Panu Bohu za odkaz, ze mozeme Kofolu nadalej s cistym svedomim uzivat. Vam pani Laura dakujem za zverejnenie tohto odkazu pre vsetkych, aj pre tych, ktori nemaju spristupnenu celu stranku.

  6. Anna | 13.08.2018
    Veľmi pekne ďakujem za tento Boží odkaz o kofole, ktorú miluje aj moja vnučka a mala som výčitky svedomia, či robím dobre, keď jej ju kupujem. Teraz ju budem kupovať bez obáv a s radosťou aj pre seba.

  7. Helena Š. | 12.08.2018
    Ďakujem ti, láskavý Bože,za túto skvelú správu.Coca colu nepijem,ale priznám sa,že Kofolu áno.Ked ideme na bicykle, vždy po ceste zastavíme a osviežujeme sa týmto lahodným studeným nápojom.Je skvelé, že sú ešte také receptúry, ktoré neškodia našim teličkam...

  8. Peter K. | 11.08.2018
    Drahý otecko náš všemocný, s celého srdca Ti ďakujeme, že nám vždy všetko s láskou vysvetlíš a tak isto veľká vďake patrí Vám naša drahá pani Laura, za odovzdanie tohoto odkazu aj pre nás ostatných.Po pravde o coca cole som už odkaz dávnejšie na tejto krásnej Božej stránke čítal a tiež som si myslel že aj kofola je škodlivá tak ako cola, ale Bože Ty vidíš dokonale do všetkého a všetko vieš, lebo si Boh všemocný a nekonečne múdri.Vďaka Ti Bože otecko za všetko, milujem Ťa a dôverujem len Tebe. 

  9. Renata R. | 11.08.2018
    Ďakujem p. Laura niekedy cítim chuť na sladký nápoj a kofola je asi jediné čo by som vypila . Občas si ju doprajem ale veľmi málo tak si ju dám bez výčitiek a super pocitu. Milovaný OTČE s láskou ďakujem za dobré rady pre naše telá .ďakujem.

  10. Julia L. | 11.08.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne ďakujem za Boží najvzácneši odkaz pre naše telesné domčeky .Kofola je chutný nápoj ale nekupujem ho ani nekonzumujem lebo som si myslela že je škodlivý ako coca -cola .Vďaka Tebe Láskavy Môj Bože teraz budem vedieť že bez obáv ho môžem v horúčavach občas konzumovať .Milá p.Laura veľmi pekne ďakujem za odovzdanie Božieho odkazu .Pozdravujem Vás.

  11. Ľudmila | 11.08.2018
    Nevedela som prečo som dosť často mala chuť na kofolu, ale bála som sa ju kupovať, či nie je ako coca - cola tou zapijaju aj lieky to musí biť účinné.Som vďačná pánu Bohu za tento odkaz a samozrejme drahej pani Laure,že nám ho všetkým odovzdala.
    S láskou Ľudmila.

  12. Lukáš | 11.08.2018
    Ďakujeme pani Laura za podelenie sa s týmto Božím odkazom. Ja som veľa krát na to myslel či je tak škodlivá ako coca cola a vďaka pánu Bohu vieme odpoveď. Ďakujeme za zverejnenie. S pozdravom Lukáš a mama.