Klinčeková dezinfekčná očista organizmu.

29.05.2018 10:26

Klinčeková dezinfekčná očista organizmu.

18.05.2016  

Stálosť vnútornej pH hodnoty vo svojom organizme v jeho celistvosti získate zastavenosťou zbytkových všetkých bacilových nánosov v ich ešte mierne pôsobiacej bakteriálnej sile, ktorá vo vašom tele ešte naďalej drieme z dostávaných zimných príchodzích infekcií, do ktorých počas dlhých zimných mesiacov vaše schránky telesné nakazenosťou podliehali. Každá bakteriálna infekčná nákaza prichádzala do vašeho tela cez ústa a hrdla v postupe smerom nadol do prieduškových orgánov a treba začať zabíjať skrytosť ich zostatkov bakteriálnych tiel preživších ale stále spiacich, nezahubených navždy do bacilovej ich smrti liečivostnou silou prevzácneho klinčeka, do ktorého bude potrebné v tomto období pre vaše schránky telesné jeho každodenné užívanie a to takým spôsobom, že navečer po jedle zjedenom poslednom a po vyčistení zubov bude treba žuť 5 klinčekov dobou celého mesiaca a nevyplúvať z nich ostatky bez šťavy, ale aj tú prehltnúť bude treba nakoľko sa dostanú do vašeho hrubého čreva a aj napriek tomu, že životodárnu liečivú šťavu v sebe už neobsahujú, pôsobia na celé hrubé črevo ako silné Savo, lebo sťahujú v danosti svojej klinčekovej sily všetky cudzorodé nákazy z hrubého čreva do seba a ich dezinfekčná sila pôsobí aj naďalej vo vašom tele, lebo Bohom toto liečivo dostali požehnané do celého základu hmotného od začiatku až po koniec vlastniť túto liečivú silu aj po vysatí šťavy z klinčekového základu. Túto kúru bude dobre ešte raz dostať do naplnenia v mesiaci október po letnom nájazde infikovaného hmyzu a po nákaze z nesprávnych potravín čo sa týka živelnosti narastajúcej rýchlej nákazy v nich ako sú šaláty majonézové, zmrzliny a vajíčkové potravinové produkty podliehajúce v letných mesiacoch skorej nákaze. Klinčeková liečivá sila poumýva celé vaše telo dokonale zvnútra v dezinfekčnej účinnosti oveľa silnejšie ako vlastní chemicky vyrobené Savo a s dlhotrvajúcim účinkom. Do väčšieho počtu klinčekov sa nenesie potrebnosť, nakoľko by ich liečivo veľmi silné nesplnilo svoj cieľ a vaše telo by ho mohlo vylúčiť a päť klinčekov sa nesie tak málo pre vaše telo, že ono ho doslova celé vyžmýka aby z jeho vnútra aj poslednú liečivú kvapku vysalo a toto chcel Boh zdraviu vašich tiel naplniť, aby všetko liečivo z klinčekov vaše telo vstrebalo a ani kvapku z neho nevylúčilo. Bude klinčekové liečivo upokojovať aj vaše oslabené srdečné fungovanie ukľudňovaním všetkých nervov vo vašej celej nervovej sústave zároveň. Boh láskou k vašim dušiam Božie toto slovo cez duševný príjem Laury odoslal. Amen.

 

Poznámka:

Ďakujem Pánu Bohu za túto receptúru pre naše telá.

Nedalo mi milí čitatelia a musela som zareagovať na liečivú klinčekovú kúru, ktorú som od láskavého Pána Boha prijala pre naše zdravie. Pravda je taká, že tento recept poslal Pán Boh mne a môjmu manželovi, lebo ja sa Pána Boha vždy pýtam, či nepotrebujeme niečo s manželom v danom období užívať. Aký vitamín našim telám napríklad chýba. Pán Boh nám obom odporučil žuť klinček. Užívame ho asi len štyri dni, ale preto Vám toto píšem, že aj napriek ťažkému a náročnému životnému obdobiu ktoré sme teraz museli obaja prekráčať som sa začala po užívaní klinčeka cítiť oveľa silnejšia a prekvapujúco aj duševne kľudnejšia. Je to až zázračné a nečakane rýchle pre mňa cítiť takéto posilnenie tela a oslabenej mojej psychiky a pripisujem to klinčekovej liečivej sile, ktorú musel Pán Boh okamžite veľmi silno a rýchlo požehnať pre naše telá, lebo ináč si neviem nárast svojej telesnej sily a duševného vnútorného kľudu vysvetliť. Tiež aj môj manžel sa cíti oveľa lepšie. Preto som sa láskavého Pána Boha opýtala, či by ste aj Vy mohli túto kúru s klinčekom absolvovať, či by Vám tiež urobila dobre tak ako nám obom. Bolo mi napísané že áno. Tak preto som pre Vás dnes prijala zápisom túto receptúru a odovzdávam Vám ju so želaním, aby ste aj Vy pocítili blahodárne liečivé účinky tejto klinčekovej kúry na svojich telách ako som pocítila aj ja so svojim manželom. Veľa dobrého zdravia Vám želám všetkým, získanom napĺňaním tejto kúry poslanej od našeho láskavého a dobrotivého Pána Boha. Nezabudnite vždy pred užívaním klinčekov poprosiť Pána Boha o požehnanie ich liečivých účinkov pre Vaše telo. Poproste Pána Boha o to, aby Vaše telo dokázalo vstrebať z klinčekov všetko liečivo a odovzdalo ho do tých miest, ktoré sú obsadené ešte doteraz nejakou bakteriálnou infekciou, aby každé infekčné ložisko vo Vašom tele s pomocou a požehnaním Pána Boha vykynožilo dočista a navždy. Mám Vás rada, ste moji internetoví verní a dobrí priatelia a sľubujem Vám, že sa vždy s Vami podelím o prevzácne Božie liečebné receptúry, aby sme boli všetci spoločne zdraví a dožili vysokého veku ak to bude v Božej vôli. Ako žartom hovorí môj manžel, aby sme zomreli keď budeme do neskorého veku zdraví, budú nás musieť zastreliť. S láskou Laura

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 19.06.2018
    Otecko Nebeský môj najdrahší. Ďakujem za silné účinky klinčeka. Jeho silu som pocítila už na tretí deň. Nervy sa mi ukľudnili a môžem povedať, že už niesom tak nervózna a psychicky vyčerpaná. Myslím, že s Tvojou pomocou budem po mesačnej liečbe ako znovuzrodená. Milujem Ťa Otecko a ďakujem srdečne.

  2. Olga M | 05.06.2018
    Milovany pane Boze, draha pani Laura!
    Zajtra koncim s dvojmesacnou magneziovou kurou a hned mozem zacat s klincekmi. Je to uzasne sledovat ako nas milovany otec drzi nad nami svoju ochrannu ruku. Vzdy vsetko v pravy cas.
    Nebesky Otce, dakujeme Ti za Tvoj dalsi vynikajuci recept a prosim ochranuj nam pani Lauru. Srdecna vdaka. S laskou Olga M

  3. Julia L. | 03.06.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne Ti chcem poďakovať za Láskave Božie upozornenia v akom čase kedy čo máme užívať .Vďačne z celého srdca láskou veľmi pekne ďakujem za všetky božie nenahraditeľné receptúrky okamžite zaberajúce .Liečivko klinčekov som už užívala minulý rok a je to úžastná dezinfekcia .Všetky liečivka z Božej Náruče sú milion krát nenahraditeľné a milion krát úžastné Pánom Bohom požehnané .Kto Pána Boha Miluje a Boh žehná liečivka tak tá duša vie aké nenahraditeľné liečivká ponúka len Láskavy Milujúci Pánbožko .Láskou a nekonečnou vďačnosťou len Tebe do Božej Nenahraditeľnej Náruče Bože Láskavy ĎAKUJEM .Milá p. Laura veľmi pekne Vám vďačne zo srdca ďakujem za vašu obetu a lásku pre nás hriešnikov .

  4. Erika | 01.06.2018
    Ďakujem láskavý Bože za to ako sa o Nás staráš a pomáhaš naším dušiam.Chcem sa spýtať môžem túto kúru bez obavy činiť aj pri mojej liečbe na chrbát?Vďaka patrí aj Vam pani Laura.Boh Vás žehnaj.

    Laura reaguje:
    Áno, môžete.

  5. Lukáš | 30.05.2018
    Otče Bože ďakujeme aj za túto receptúru, ktorou stále bedlivo pozeráš na naše telá a vieš čo a kedy je pre nás potrebné. Veľmi si ju vážime ako aj každú radu od Teba. Ďakujeme Ti za skvelých a silných ľudí ako je naša pani Laura a jej manžel, ktorý mi vždy dobre poradia a povzbudia aj napriek tomu, že sami majú veľa starostí. Ochraňuj nám ich pane Bože prosím aby boli stále silnejší a silnejší a aby aj oni sami boli spokojný a šťastný. Ďakujeme pani Laura za to že Vás máme. S láskou Lukáš a mama.

  6. Peter K. | 30.05.2018
    Bože otecko láskavý ,s celého srdiečka Ti ďakujem za túto prevzácnu a liečivú radu pre naše telá v užívaní klinčekov.
    Bože tatinko len Tebe patrí naša najväčšia láska a chvála za Tvoju lásku ku nám všetkým, lebo len Ty sa o nás všetkých staráš a pomáhaš nám v našom každodennom trápení.
    Chcel by som sa Ťa Bože otecko v pokore svojej duše spýtať, či by som mohol túto klinčekovú očistu organizmu skombinovať s jarnou očistnou kúrou s ricínovým olejom a kardamonom, ktorú som si dnes začal po splne mesiaca robiť a tiež ak napĺňam od Teba Bože liečbu na trávenie.
    Milujem Ťa Bože ocko môj a ďakujem za odoslanie každej pomoci a liečivej receptúry pre nás všetkých a tiež veľká vďaka našej drahej pani Laure za prijatie a odovzdanie tejto receptúry pre naše telá a za jej láskavosť podeliť sa s nami o každé od Teba Bože dobrotivý dané liečivo a radu .
    Bože tatinko môj jediný ,požehnávaj a ochraňuj Tvoje láskavé božie dieťa našu drahú pani Lauru aj pána Vladimíra jej manžela a posilňuj ich dušičky a telíčka nekonečnou silou a láskou za ich nekonečnú oddanosť a láskavosť pomáhať nám v našom trápení a odovzdávať neúnavne všetku pomoc od Teba Boh náš jediný a láskavý.

    Božia odpoveď:
    Ku dostanej klinčekovej dezinfekčnej kúre sa môže bez obáv stať napĺňateľom tejto liečivej prenesmierne receptúry aj v spojení s všetkými zdraviu prospešnými liečivami ktoré v tejto dobe užíva, nakoľko zosilnený liečivý účinok dostane v spojení všetkých liečiv do obrovskej mega liečivej sily vstrebávanosťou jednotlivých prírodných komponentov do vnútra celého svojeho tela. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.
    Peter K. reaguje:
    Môj všemocný a drahý Bože otecko,nesmierne Ti ďakujem za Tvoju láskavú odpoveď na moju otázku, milujem Ťa Bože môj lebo len s Tebou môžem byť zasa zdravý a len Ty Bože otecko si náš jediný najlepší lekár na tomto svete a náš najlepší priateľ. V pokore svojej duše Ti ďakujem za všetko a najviac za našu drahú pani Lauru,Tvoje prekrásne Božie dieťa, bez ktorej láskavej dušičky by sme tu mnohý nesmierne trpeli a nepoznali pravdu.Milujem ťa Bože a vždy v pokore svojej duše budem.

  7. Gabriela a Jozef | 30.05.2018
    Vsemohuci a vecny Boze, zo srdca Ti dakujeme za dalsiu liecebnu kuru odovzdanu od pani Laury. Pozdravujeme Vas pani Laura i Vasho manzela a prajeme Vam vela sil a zdravia. Vdaka.

  8. Zuzana | 29.05.2018
    Klinčeková kúra.
    Otecko Nebeský. Vrúcne Ti ďakujem za našu Lauriku. Napriek všetkým starostiam a všetkému čo vždy prežíva , všetky údery ktoré dostáva , vždy myslí aj na nás ostatných a s láskou a nehou nám vždy chce pomôcť a podelí sa o Tvoje rady a receptúry. Viem, že na celej tejto zlom prehnitej zemi nieje čistejšia a láskavejšia duša , ako náš prorok naša Laura. Vrúcne Ťa prosíme o jej ochranu . Žehnaj nám ju a aj Vladka každým dňom, lebo verím, že k Tebe privedú ešte veľmi veľa duší. Ďakujem za túto kúru, viem , že pomôže aj môjmu telu ako každá rada Tebou poslaná. Posielam Ti Otecko nekonečne veľa lásky a bozkov . Ďakujem Ti.

  9. Klinčeková kúra a žihľava
    Renata R. | 25.05.2016
    Láskavý Otecko milovaný veľmi ťa ľúbim a milujem a ďakujem za každú tvoju liečivú pomoc . Začala som makovú liečbu a neviem či môžem pre mojej liečbe ešte piť žihľavu a klinčeky lebo som dosť vyčerpaná .ďakujem Vám p. Laura za Vašu ochotu a lásku milujem Vás všetkých

    Božia odpoveď:
    Vašu otázku pani Renátka som položila Pánu Bohu a dostala som takúto odpoveď.
    Ku tvojej liečebnej s veľkou dôverou napĺňajúcej sa receptúre bez obáv tvoja duša môže začať liečivý nápoj zo žihľavy piť a aj klinčeky požívať. Amen.

    Renata R. reaguje:

    Milovaný môj Bože ďakujem ti z celého srdiečka . Ja viem že nie som v tvojej liečebnej receptúre úplne stopercentná niekedy vynechám prepáč mi to Bože niekedy nevládzem ráno vstať. Milujem ťa Otecko, ľúbim a ďakujem pani Laura za Vašu pomoc . Budem sa snažiť ešte viac .

  10. Gabriela | 19.05.2016

    Milá pani Laura,
    ďakujem Vám, že stále myslíte na nás aj keď ste veľmi unavená a niekedy mám pocit, že je to nad ľudské sily.
    Keď si predstavim seba a svoje starosti vtedy často nevidím trápenia iných ľudí. Je mi to ľúto, že často cítite poníženie od ľudí, ktorým ste veľmi pomohli.
    Ja tiež patrím k tým, ktorí zlyhali pred Bohom.
    Mám pocit, že táto očistná kúra mi má tiež pomôcť. Budem prosiť Pána Boha o požehnanie tejto liečby.
    V modlitbách budem myslieť na Vás aj Vášho manžela, aby Otec Nebeský ochraňoval Vašu rodinku.
    Máme Vás veľmi radi Gabriela a Michal

  11. vďaka
    daniela | 19.05.2016

    Láskavý Bože, drahá Laura ďakujem vrúcne za odovzdanie ďalších vzácností pre nás!!!

  12. Obrovské poďakovanie Pánu Bohu
    Gitka | 19.05.2016

    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, láska moja nekonečná, posielám Ti do nebíčka k Tvojej Božej tvári z celého srdca OBROVSKÉ POĎAKOVANIE za túto novú receptúru a pomoc pre moju nesmierne preťaženú celú nervovú sústavu a vyčerpanosť celého tela. Cítím sa fyzicky a duševne veľmi vyčerpaná, unavená, slabá, bez energie a sily. Otče Bože Tvoju vzácnú a nevyčísliteľnú pomoc v tomto pre mňa veľmi ťažkom období si nesmierne vážim a budem Ti za ňu každý deň moc a moc ďakovať. Otče Bože vrúcne Ťa prosím o požehnanie liečivého účinku tejto pomoci pre moje ubolené telo a dušu. Ďakujem našej milovanej Laurinke za duševný príjem tejto pomoci a že nám ju s láskou odovzdala. Otče Bože prosím Ťa ochraňuj, opatruj Laurinku a tiež jej manžela Vladka navždy od všetkého zlého a požehnaj im každý deň. Ľúbim Ťa Otče Bože a duša moja celý život len Teba jediného velebiť, milovať a oslavovať bude až do konca mojho pozemského života. S láskou a úctou Gitka

  13. Obrovské ďakujem
    Margita | 19.05.2016

    Pozdravujem ŤA BOH môj aj Vás pani Laura. Ďakujem Ti PANE BOŽE z ďalšiu receptúru na ochranu nášho zdravia, ďakujem za nášho proroka pani LAURU, ktorá vynakladá tak veľa svojej sily pre nás ostatných ľudí,dáva nám tak veľa lásky, že za toto všetko je málo napísať slovo ďakujem. Vyprosujem pre Vás pani Laura a Vášho Vladka od nášho jediného BOHA POŽEHNANIE lebo viem že len Božie požehnanie ochráni človeka, ešte raz OBROVSKÉ ĎAKUJEM.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  14. Ďakujem zo srdca Pánu Bohu, aj Vám pani Laura
    Júlia P. | 19.05.2016

    Ďakujem krásne Pane Bože za túto receptúru, je úžasné ako sa o nás staráš a koľko lásky ide z Tvojich slov.
    Môžem sa spýtať, že či klinčeky môžem užívať aj ja? Lebo neviem, či si zaslúžim a prepáčte, keď Vás niekedy zbytočne otravujem.
    Je mi ľúto pani Laura, že si prežívate s manželom teraz ťažšie obdobie. Dúfala som, že sa máte už konečne trošku lepšie, vidím, že som sa mýlila. Tiež sa za Vás modlím a prajem Vám všetko len dobré. Ďakujem, že ste mysleli s láskou aj na nás.
    S láskou Júlia

    Božia odpoveď:

    Ku získaniu liečivej klinčekovej sily dostať naplnenosť Bohom žehnanej kúry duša tejto ženy môže. Amen.

    Júlia P. reaguje:

    Ďakujem Otecko láskavý, až som sa rozplakala od šťastia. Prepáč za všetko. Budem sa snažiť polepšovať naďalej.

  15. Vrelá vďaka
    Veronika T. | 19.05.2016

    Pane Bože vrelá vďaka za ďalšiu vynikajúcu receptúru pre naše zdravie.
    Veľká vďaka patrí aj Vám pani Laura za jej odovzdanie od Pána Boha. S úctou a pokorou Veronika T.

  16. Nekonečná vďaka za ďalšiu vzácnu radu nad zlato.
    Jana | 19.05.2016

    Drahý Otče Bože,ďakujem za ďalšiu vzácnu radu a pomoc pre naše telo i dušu. Ďakujem že sa o nás staráš a zosielaš nám tie najlepšie lieky,ktoré žiaden lekár pozemský nepozná a ktoré nás vyliečia z našich chorôb a trápení. Ďakujem za našu drahú Lauru,ktorá nám ich s láskou vždy odovzdá. Ako vidím prišla vhod mnohým čo sa cítime slabo a unavene. Ďakujem aj Vám drahá Laura,že ste na nás myslela a podelila ste sa o túto vzácnu pomoc a s láskou nám ju odovzdala. Vážim si Vás za všetko čo pre nás robíte. Nech Vás s manželom Pán Boh opatruje a chráni od všetkého zlého a žehná nám všetkým. Ľúbim Vás a vàžim si Vás. Milujem ťa Otče Bože. ❤️❤️❤️

  17. Ďakujeme!
    Ingrid | 18.05.2016

    Pane Bože, pani Laura, pán Vlado srdečná vďaka, myslím na vás. ❤️

  18. Božie liečivé bylinky..
    Daniela P. | 18.05.2016

    Otecko, milujem stromy, kvety, dúhu, prekrásnu našu planétu. Obdivujem dokonalosť a spojitosť všetkého, čo si stvoril okolo nás. Otecko, modlím sa, aby sa ľudia odvrátili od všetkého zlého. Modlím sa pre pani Lauru a pána Vladka, ktorí naprávajú všetko zlé na tomto svete k lepšiemu skrz Teba Otecko. Ďakujeme za vzácnu receptúru. S úctou a s láskou Daniela.

  19. Poďakovanie
    Viera | 18.05.2016

    Ďakujem Pánu Bohu za novú receptúru. Cítim sa hodne unavená a budem šťastná, ak mi požehná liečivé účinky pre telo. Každý z nás má niekedy lepšie, inokedy horšie obdobie. Modlím sa za Vás, aby to ťažšie, horšie rýchlo vystriedalo to lepšie.

  20. Obrovská vďaka
    Simona | 18.05.2016

    Drahý Bože ďakujem z celého srdca za túto vzácnu radu,nakoľko sa cítim strašne unavená fizycky aj duševne.
    Vam pani Laura patrí moja vrúcne vďaka tiež že na nás myslíte..,mám Vás veľmi rada.
    Bože milujem ťa!

  21. ďakujem za novú receptúru
    miro | 18.05.2016

    Pani Laura a pán Vlado, držte sa. Neviem čo sa deje, ale modlím sa aby ste sa mali dobre a boli silní. Verím že už Vám bude lepšie, nech už to bolo čokolvek, už aby sa to nevrátilo. Prajem Vám veľa síl a ďakujem Bohu za novú receptúru. Buďte silní!

  22. Ďakujem
    Marta | 18.05.2016

    Veľká vďaka Pánu Bohu, za úžasné liečby a aj Vám pani Laura za vašu lásku a obetavosť,No neviem či si vôbec zaslúžim užívať tieto liečby i keď mám povolený prístup na stránky, I za to som vďačná a prajem všetkým veľa síl.

  23. Dakujem Vam zo srdca drahy Otce ,dakujem pani Laura
    Silvia | 18.05.2016

    Drahy Otecko,draha pani Laura. Chcem sa nasmu Oteckovi,podakovat ,ze mozem citat vsetky tieto uzasne a dobre rady pre nas organizmus a pre nas dobry zivot. Nie je to dlhy cas, odkedy som poziadala,o spristupnenie tejto stranky, ktora mi hned bola nasim Oteckom povolena citat,no zakazdym ked citam, tvoje odkazy Otce ,tisnu sa mi slzy do oci a dakujem za tuto nekonecnu lasku,a ze aj ja mozem byt jej sucastou! Je to krasna a nekonecna laska,Dakujem ti Boze! A Vam pani Laura takisto dakujem za Vase krasne slova , je z nich citit obrovsku lasku,dakujeme! BOH Vam zehnaj!

  24. Vďaka
    Erika | 18.05.2016

    Vďaka Bože za ďalšiu receptúru,a aj Vám pani Laura.Sama prechádzate ťažkým obdobím aj z manželom a aj napriek tomu myslíte na Nás .Boh Vám žehnaj .

  25. renáta | 18.05.2016

    Veľká vďaka drahý Bože za tento recept pre naše telá, Vám, pani Laura ďakujeme, že na nás myslíte a odovzdali ste nám túto ďalšiu cennú radu. Mám otázočku, rozumiem tomu správne, že treba 5 klinčekov žuť až kým sa z nich neuvoľní šťava a potom všetko prehltnúť?
    Zo srdca Vás i pána Vladimíra pozdravujem a vyprosujem pre vás oboch pevné zdravie, veľa sily a pokoja.

    Laura reaguje:

    Som Vám veľmi vďačná za Vaše modlitby k Bohu pre mňa. Veľmi ich teraz potrebujem. Ešte raz vrúcna vďaka Vám. Rozumiete správne. Keď si dáte klinčeky do úst, budete ich aj keď sú dosť tvrdé pomaly v puse prevaľovať, cmúľať a šťavu z nich prehĺtať. Ale klinčeky hneď neprehltnúť. A keď budete cítiť, že už nepúšťajú štipľavú šťavu a sú už dostatočne zmäknuté, vtedy ich prehltnite.

    renáta reaguje:

    Srdečná vďaka za vysvetlenie.

Pridať komentár