Keď Boha zaprie duša tvoja, zaprie aj Boh tvoju poznanosť.

22.10.2019 09:19

Keď Boha zaprie duša tvoja, zaprie aj Boh tvoju poznanosť.

06.02.2016

Dôkaz o mojej existencii Božej vidíš životom svojim z vôle mojej Božej na planéte zvanej zem a miera pochybností mnohých duší žijúcich v tomto spoločenstve zeme nesie cifru vysokého koeficientu, čo následne približuje celú vašu civilizáciu do navždy pádu, v prepadlisku ktorého až keď bude neskoro začať veriť v Boha jediného, mnohé z vás budú do pochopenosti dostané v tom poznaní, že ja Boh mocnár tohoto sveta, vládca všetkým dušiam na celej zemi, zvieratám a hviezdam, všetkým poznaným vašim bádaním aj nepoznaným planétam existujem, ale vaše pochybovačné duše počas vašeho života nikdy do kráľovstva nebeského neprijmem odmenou za vašu slaboduchosť, keď každá duša vložená do telesnej schránky človeka prostredníctvom mnohých reinkarnačných procesov blízkosť Boha cítila a pravú jeho Božiu tvár dostala v ukázanosti veľkolepého Svetla na ktoré nikdy v duševnej svojej pamäti nezabudne, ale v žití pozemskom aj napriek poznanosti Boha veľkostnú Božiu existenčnosť zapiera pred celým svetom, zakončí svoje duševné dielo na tejto zemi vo večnej a nesmiernej v černote tme, v ktorej bude moju Božiu existenčnosť neustále v zúfalstve hľadať ale otvorené brány z temného žalára do Božieho jasu Svetla takejto duši neotvorím nikdy a večný život ma bude hľadať, ale ani na okamih pre jej zradný pohľad neotvorím dvere do Božieho Svetla pre ňu odmenou za jej duševnú zradu Boha v živote žitom na zemi. Keby všetky duše z vás dokázali vidieť život duševný za zatvorenými bránami zeme a náhľadom pozerať aká vnútorná krása, neopísateľný pocit šťastia a spokojnosť všetkých duší vládne v nebeskom raji, Boha v žití na pozemskej zemi by nezaprela ani jedna z vás. Celý váš svet aby doznal vedecky že Boh existuje a až potom na základe podložených dôkazov a faktov prizná existenčnosť Boha, vedený bude v svojom neverectve do záhuby, v objatí ktorej v prichádzajúcich smrteľných a veľmi bolestivých kŕčov pochopí, ako sa veľmi mýlil v svojom vedeckom dokazovaní či Boh existuje alebo sa stáva vymyslený. Do každej duše zasial som dar lásky a vieru v moju Božiu existenčnosť. Ako s týmto darom naložíte v žití na zemi je na vás samotných dušiach, ale tak ako vy voči Bohu ste zradní a slepí, budem ja Boh na poslednom súde vašej duše spravodlivý a žiadnu zapierajúcu dušu moju Božiu existenciu v žití na zemi neomilostím za tento jej zradcovský duševný zločin, lebo som Boh a najviac spravodlivý. Amen.

Komentáre:

  1. Katarína | 06.02.2016

    Keď som si prečítala tento príspevok, prvé čo ma napadlo je, že Boh je prvý a posledný, zjavený a ukrytý, ten čo berie a dáva život, je vládca nad všetkým... nebudeš mať iných bohov, aby si sa im klaňal ...!

    Komentár 2-pokračovanie k môjmu predchádzajúcemu príspevku:
    Pani Laura nás všetkých stále upozorňuje, aby sme ctili 1.Božie prikázanie-a keď zaprie naša duša Boha, tak nikdy nespoznáme Božie kráľovstvo. V dnešnom modernom a technicky vyspelom svete niektorí ľudia čakajú vedecký dôkaz existencie Boha, ale načo? Veď sa stačí pozrieť okolo seba a spomenúť si koľkokrát sme sa dostali z nejakej kaše, z nebezpečenstva, problému a nebola to ani naša zásluha, koľko krát sme si povedali: musela zasiahnuť asi nejaká vyššia moc, keď som sa z toho takto dobre dostal, dostala? Áno vyššia moc - Boh! Pretože bez neho nespravíme nič. Ďakujem Vám pani Laura, že neustále upozorňujete svojimi príspevkami, že Boh je prvý a posledný, zjavený a ukrytý, vládca nad všetkým ... Veľmi sa mi páčia tieto kréda, ktoré som si vryla do pamäti a naučila som sa ich od p. Laury. Ďakujem a odporúčam ich všetkým!

  2. Jaroslav H. | 06.02.2016

    Sme strašne hlúpi. Toľko krásnych celovečerných filmov čo sa natočilo, či už niečo sci-fi, romantické, mysteriózne proste krásny film ktorý si vieme pozrieť znova a veriť krásnemu scénaru pričom je to len film a veríme. A keď máme uveriť v existenciu pána Boha tak to nejde. Máme všetko čo potrebujeme. Aj keď nás otecko poslal na zem kôli očiste, dal nám tu kopec krásnych vecí. Ako napríklad prírodu či dary prírody - ktorú si nevážime, dal nám lásku, dal nám blížneho svojho a aj napriek tomu si ubližujeme. Dal nám zákony prírody ktoré porušujeme. Vložil nám do duše nielen lásku čo je najvzácnejšie platidlo na zemi ale aj silu bojovať proti satanovi. A my sme hlúpy a lenivý lebo sa nám nechce už ani rozmýšľať čo je správne alebo či je to pravda. Uvedomme si kôli komu a čomu sme tu na zemi. Zistili by sme to asi až vtedy keby zavládla nekonečná tma a pán Boh by svietil na cestu len tým ktorý Boha milujú a na pani Lauru neútočia. Máme proroka a práve teraz v tejto dobe žijúceho a nevážime si to. Ja ďakujem otecko že žijem práve v tejto dobe keď tvoj zástupca žije a ďakujem aj za to že je to práve pani Laura. Každé ráno ťa budem prosiť aby si jej aj Vladkovi dal energiu na boj proti satanovi. Ďakujem za všetko.

  3. Elena | 06.02.2016

    Bože Otče láskavý, všemocný, večný, ďakujem za Tvoje ďalšie krédo. Ako som už písala, stále sa vraciam k zoslaným krédam od Teba, ktoré pri opakovanom čítaní viacej chápem, čím viacej sa k ním vraciam, tým viacej moju dušu zasahujú a ukazujú aj to nepochopené na prvý krát. Bože Otče stretávam sa s tým denno denne, presne tak ako stojí v Tvojom Božom odkaze.
    Stretla som mladého chlapca a povedal mi, že Boh nie je, lebo že Ho nevidel. Tak som sa mu skúsila vysvetliť spôsobom, čo ma práve napadol. Spýtala som sa, či vidí lásku. On:"Áno!" Napadlo ho dievča, s ktorým chodil. Ja, že vidí dievča, nie lásku, to je len dôsledok citu, láska. Spýtala som sa, že či vidí bolesť. Odpoveď: "Áno!" Znovu som mu oponovala, že to je cit, bolesť. Tú tiež nevidíš, tiež nemôžeš chytiť, ak áno, tak nech ju chytí a odhodí od seba preč, že ju nechce. Tak aj Boha, keď nevidíš, tak je, existuje.
    Kiež by to bolo možné, že s ktorým človekom zatrasiem, aby sa prebral k Bohu, tak by som chodila ako cestovateľ po tejto zemi a triasla ľuďmi. Mala by som často pôst, lebo by som dostala často  po hube, ale tá bolesť by mala sladkú chuť. Ale viem, že takto to nefunguje, lebo majú od Teba Bože slobodnú vôľu, ďalší dar, ktorý nevnímajú., nádych, ktorý je pre nich normálne., život, ktorý nevedia čo s ním., matku zem, ktorá nás nasycuje .......................... aj tak sme poväčšine slepí, hluchí, hlúpi, prevalcovaní vlastným egom.
    Ďalší dar - Lauru posledného Božieho proroka, dar pre všetky teraz žijúce na tejto očistnej zemi, ktorá vynakladá obrovskú námahu, aby otvorila oči, srdcia všetkých ľudí k láske k Tebe Bože a prijíma Tvoje Božie slová a šíri ich na tejto Božej stránke.
    Bože Otče snažíme sa zväčšovať koeficiet  duší Teba milujúcich, šírime Tvoje pravdy, ale Ty vidíš, že sa nám to tak nedarí, ako by sme chceli. Cítime Tvoju prítomnosť pri nás a prajeme tento cit každej jednej duši.
    Tvoja aj keď nie najlepšia duša, nekonečne Teba milujúca Elena.
    Pani Laura, ďakujem za vašu veľkú obetavosť, že každým dňom je táto prenádherná Božia stránka obsiahlejšia.

  4. Peter | 08.02.2016

    Ja neviem, čo ešte môže niekto riešiť po prečítaní tohoto Božieho odkazu pre nás Všetkých, aké ešte potrebujú takýto neverci dôkazy o tom že všetko stvoril Boh. Nechápem....! Veď otvorte oči ľudia, čo neveríte že Boh existuje, ako to tu všetko dokonale funguje, že tu na zemi je všetko prispôsobené životu a na iných planétach nie a predsa naša zem potrebuje aj iné planéty, aby mohla dokonale fungovať, ako je napríklad mesiac alebo slnko... Veď stvoriť niečo tak dokonalé dokáže jedine Pán Boh Otec všemohúci, pán celého vesmíru a všetkého živého, ktorý jediný nám náš život dal a s láskou požehnal.

Pridať komentár