Kari korenie do tohoto obdobia.

26.12.2018 05:15

Kari korenie do tohoto obdobia.

02.06.2016 

Pred pár dňami som dostala od láskavého Pána Boha odkaz, aby sme začali v tomto období užívať s manželom kari korenie. Ja sa nepýtam Pána Boha prečo máme kari korenie užívať, lebo svojemu Bohu nekonečne verím a viem že mi chce vždy len to najlepšie. Preto som si ho okamžite objednala. Opäť ako som Vám milí čitatelia sľúbila som na Vás nezabudla a nenechala som si túto Božiu liečebnú receptúru len pre seba a preto Vám ju odovzdávam so súhlasom láskavého Pána Boha.

Pán Boh nám odkázal takéto jeho užívanie:

2x do dňa po 2 čajové lyžičky kari korenia treba užívať dobou 2 celých mesiacov každým jedným dňom.

Nepýtala som sa na kari korenie Pána Boha na výklad, lebo mám prijímať do písma veľa náročných a to veľmi, pre mňa liečebných pomocí pre chorých a trpiacich ľudí. Preto nemám na toto čas sa pýtať. Ale keď si prečítate na internete z akého veľkého množstva liečivých korenín kari pozostáva, tak sami uvidíte aké je toto kari korenie liečivé. Pamätáte sa ako nám kedysi Pán Boh odporúčal v istom období, už si presne nepamätám kedy to bolo užívať chilli korenie? Mnohí z Vás mi po nejakom čase sami od seba povedali, že keď vypukli vírusové ochorenia všetci okolo nich boli chorí a ich tela sa choroba ani nedotkla. Preto si myslím podľa tohoto Božieho odkazu že máme užívať kari korenie preto, lebo sa na nás niečo silné chystá, možno budú komári toto leto a kliešte silnejšie infikovaní ako minulý rok a preto nám to láskavý Pán Boh dáva užívať už v takomto skorom predstihu. Pán Boh je láskavý a úžasný v svojich dokonalých a liečivých receptúrach a jediný len On v svojej dokonalosti a láskavosti vidí aké nebezpečenstvo našim telám hrozí a aj z akých zdrojov nákazy, za čo mu ja sama každý deň ďakujem, že žijem a som zdravá spolu so svojim manželom doteraz aj napriek nemalému veku ktorý mám. Pýtala som sa Pána Boha na to, či môžeme kari korenie užívať spolu s klinčekmi a zeleným žihľavovým nápojom. Odpoveď bola že áno. Ale ak Vám môžem poradiť, ja sama tak budem robiť, že nebudem jesť súčasne klinček večer a hneď s ním aj kari korenie. Kari si budem dávať aspoň hodinu pred užitím klinčeka a až potom na koniec užijem klinček. Nech Vám všetkým milí čitatelia táto liečivá receptúra padne na dobré zdravie pre každého jedného z Vás a nech Vám ju všetkým láskavý náš Pán Boh v jej liečivostnej sile pre Vaše telá aj požehná. S láskou Vaša Laura

Ja som si kari korenie objednala z tohoto internetového obchodu. Podľa odporúčania Pána Boha je kvalitné. Ak chcete môžete si ho vo väčšom množstve objednať aj Vy, alebo si nájdite iný zdroj na ktorý ste zvyknutí. Je to už na Vás.

Tu si kliknite:

racio.prijemnydomov.sk/korenia-zmesi/404-kari-korenie-curry.html#/hmotnost-1_kg

Kari korenie je zmes, ktoré je používané v Indii tisíc rokov.

Na zloženie kari korenia sa používajú kurkuma, senovka grécka, koriander, čierne korenie, chili, cesnak, kardamón, klinček, muškátový orech, rímska rasca, škorica, soľ, zázvor.

 

Z internetu:

www.pluska.sk/izdravie/zivotny-styl/vyziva/srdce-miluje-kari-viac-ako-vitamin-c.html

www.peknetelo.eu/korenie/kari-korenie-curry/ 

zena.pluska.sk/zazracne-ucinky-kari-korenia/zdravie/prirodna-medicina/541241.html

 

Komentáre:

  1. VĎaka TI BOŹE
    Margita | 28.12.2018

    Ďakujem Ti Pane Bože a aj Vám pani Laura za odporúčanie užívať kari korenie. Teším sa že môžem ozdravovať svoje telo.
    Pozdravujem Vás pani Laura a Vladimír, ďakujem Vám za ochotu ktorú vynakladáte pre nás.
    Pane BOŽE ďakujem Ti za všetko, milujem Ťa a prosím o odpustenie.
    Pane Bože ochraňuj pani Lauru a jej manžela od každého nebezpečenstva

  2. Kari korenie
    Martina H. | 27.06.2016

    Dakujem pekne za radu a pomoc

  3. Vďaka Ti Bože Otče
    Peter | 13.06.2016

    Nebeský Otecko Láskavý , ďakujem ti s celého srdca za tento liečivý recept pre nás, lebo je určite veľmi potrebný a dôležitý v tejto neľahkej dobe, keď sú všade rôzne vírusy a choroby.
    Veľká vďaka patrí aj Vám naša drahá pani Laura za to, že sa s nami vždy podelíte o recepty a liečby od Láskavého Pána Boha.
    Vážim si Vás a modlím sa za Vás nech Vás aj pána Vladimíra žehná a ochraňuje Náš nebeský Otecko.

  4. Ďakujeme
    Jana | 04.06.2016

    Ďakujeme Otče Bože za ďalšiu vzácnu radu a liek pre naše telo. Vám drahá Laura že ste sa znovu s nami oň podelila a odovzdala. Vážim si vašu statočnosť a obetavosť a všetko čo pre nás robíte. S láskou Jana❤️

  5. Ďakujeme Bože
    Gabriela a Michal | 04.06.2016

    že na nás stále myslíš a paní Laura s láskou a trpezlivosťou nám zapisuje tieto dôležité recepty.
    Chcem Vás poprosiť, či ja a môj manžel môžeme užívať žihľavový nápoj a kari korenie.
    Viem, že máte toho veľa,ale najväčšiu istotu budeme mať keď nám to odsúhlasí Otecko Nebeský, či je to pre nás žehnané.
    Bohom požehnaný deň
    prajú Gabriela a Michal

    Božia odpoveď:
    Svoje duševné pochybenie tvoja duša cíti ako neustále nehasnúce utrpenie dôsledkom neviery k Božím pravdám, čo sa stáva dostatočne silné zadosťučinenie pre tvoj žiaľ. Zelený nápoj a aj kari korenie Boh láskavý obom vašim telám žehnať svojou silou bude. Amen.

    Gabriela a Michal reaguje:

    S veľkou vďakou a radosťou som prijala túto Božiu odpoveď. Po prečítaní odkazu od Pána Boha som sa rozplakala ako malé dieťa, ktoré si uvedomilo, že aká je nekonečná Božia láska.
    Pán Boh najlepšie vidí moju dušu a čo prežívam, verím že príde čas ,keď mi Boh bude dôverovať a ja sa zbavim kliatby.
    Samozrejme ďakuje aj môj manžel.
    Pani Laura ďakujeme za Vašu ochotu a čas, ktorí ste nám venovali
    S láskou a úctou Gabriela a Michal

  6. Ďakujem Ti pane Bože.....
    Dana K. | 04.06.2016

    ...Láskavý zo srdca , že sa o nás staráš pomáhaš nám uzdravuješ...liečiš nás, objímam Ťa Bože môj dobrý.Milá pani Laura, Ďakujem Vám tiež za Vašu pomoc,lásku, dobrotu...objimam aj Vás s láskou, ďakujem.

  7. srdečne ďakujem
    Daniela | 04.06.2016

    Ďakujeme krásne drahá Laura !!

  8. Prosba
    Elena G. | 02.06.2016

    Chcem sa opýtať, či môžem si pridať kari korenie k mojej liečbe, ktorú naplňam od nášho nebeského Otecka.
    Tohto roku tree trea olej nenapľňať proti komárom?
    Veľké ďakujem Bože Otče aj vám naša vzácna Laura

    Božia odpoveď:

    Kari korenie dostať duša tejto ženy do napĺňanosti bez obáv môže v svojom liečebnom procese a po jeho skončení ak bude chcieť môže napĺňať aj liečebnú kúru s tea tree olejom aj napriek tomu, že bude užívať kari korenie, v ktorého viazanosti s tea tree olejom bude liečivostná sila navýšená. Amen.

    Elena Golianová reaguje:

    Nesmierne ďakujem milovanému celou svojou dušou Oteckovi a vám pani Laura veľké, bezhraničné ďakujem.

Pridať komentár