Karcinómny likvidátor uložený do vnútra borovicových halúzok.

30.11.2019 12:43

Karcinómny likvidátor uložený do vnútra borovicových halúzok.

02.04.2014

Do všetkých zárodkov skrytých karcinómnych nárastov ich počiatkov zabraňuje bohatstvo položené Bohom láskavým do vnútra každej borovice na vašej zemi svojimi protinádorovými účinkami, zloženie ktorého neobsahuje žiadne výskumom objavené liečivo proti nádorovým ochoreniam. Do borovicového najskôr studeného výluhu treba halúzky koncových konárikov z borovice do vody namočiť a dobou celej noci zakryté nechať lúhovať do druhého dňa a desať minút následne celý výluh aj s halúzkami povariť. Do borovicového odvaru bude pre každé jedno telo najlepšie obdobie do jeho liečebného pitia mesiac zvaný druhý zimný február a časom množstva litra denne až do počiatku prichádzajúceho marca, čo bude celkom postačujúca doba do likvidačného procesu skrytých karcinómov vo vašom tele, do ktorých zobudenie ešte nenastalo a pohľad žiadneho diagnostického prístroja nedokáže zbadať neviditeľnosť skrytej ich existenčnosti vo vašom tele, ktorej úložné miesto zatiaľ nepodlieha žiadnej cítiteľnej zmene, ktorá by avizovala varovanie na možné rakovinové ochorenie ale liečivo obsahujúce vo vnútri borovice pretekajúce vo vašom tele dokáže zaistiť každý jeden bezpečne schovaný karcinóm a oblevom jeho bunečných miest spáliť ich karcinómne telo už v počiatočnom a ešte nezobudenom zárodku spiacej choroby zvanej rakoviny, do ktorej svoj borovicový úder prvý a aj posledný k jej skonu navždy dá, nikdy už viac nie k jej opakovanému nikdy zobudeniu do spätného návratu do opätovného jej bunečného prerodu v akom sa nachádzala táto bunečná štruktúra v samotných prvoštádiách svojeho vývoja zhubného a skrytého pôsobenia vo vašich telách. Božie odoslané slovo bolo správnosťou  zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Môj doslov k tejto Božej receptúre:

Milí čitatelia. Môj Pán Boh tento recept odoslal viacerým pacientom chorým na leukémiu, ktorí sa ku mne objednávali už dávnejšie. Ja sama som si ho už aj s mojim manželom vyskúšala. Dá sa tento borovicový odvar vypiť a pravdou je, že sme už prešli obaja toľkými Božími receptúrami, že môžem povedať, že sme aj menej chutné pili ako tento nápoj z borovice. Treba ho piť najmä vo februári, kedy má podľa Pána Boha borovica v sebe najväčšiu liečivú silu a treba ho piť počas dňa po hltoch! Tak mi Pán Boh odkázal. Teším sa spolu s Vami na naše budúce ozdravovanie tiel aj s pomocou liečivých účinkov Bohom žehnanej tejto receptúry vo februári. Tento nápoj si môžete urobiť a v chladničke uskladniť aj na dobu 7 dní bez rizika jeho znehodnotenia. Do väčšieho hrnca až po okraj naložiť na menšie kúsky posekané halúzky a zaliať studenou vodou tak, aby všetky boli ponorené. Keďže halúzky sú ľahké a stúpajú navrch môžu sa zaťažiť do čista umytým väčším plochým kameňom. Hrniec zakryť pokrievkou.

 

Komentáre:

  1. Lukáš | 02.02.2020
    Ďakujem pane Bože za to že môžem užívať tento preveľmi vzácny nápoj. Kedže je február tak som si ho aj urobil a musím povedať, že mne osobne veľmi chutí aj ma dosť upokojuje čo som potreboval. Pijem ho a veľmi sa teším z toho že už po prvom dni pitia sa cítim veľmi dobre a celý dom nám vonia nádhernou borovicovou vôňou. Chcel by som sa len opýtať že po uvarení mám ešte borovicové halúzky nechať v hrnci alebo mám nápoj precediť. Ďakujem pani Laura za to že Vás máme a pozdravujem Vás aj pána Vladimíra s láskou a vďakou Lukáš.

    Laura reaguje:

    Treba ponechať borovicové halúzky po uvarení ešte na 12 hodín v hrnci a až po tomto čase ich scediť.

  2. Iva | 01.12.2019
    Otče Bože Láskavý ďakujeme Ti za všetky liečebné receptúry, ktoré nám posielaš na uzdravenie nášho tela aj duše. Ďakujeme Ti, že na nás bedlivo pozeráš a staráš sa o nás. Už sme vyskúšali veľa Božích receptúr a vďaka Tvojmu Božiemu požehnaniu a vyslyšaniu Božích modlitieb sme zdraví. Ďakujeme Ti za Tvoju Božiu lásku, Božiu ochranu a Božiu pomoc. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Ďakujeme Vám pani Laura za odovzdanie Božích receptúr, prekrásnych modlitieb a za všetko čo pre nás robíte. Pozdravujeme Vás aj pána Vladka. S pokorou a láskou Iva a syn Lukáš.

  3. Julia L. | 30.11.2019
    Otče Bože Láskavy Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za Tvoju Naj Naj Najstarostlivejšiu Náruč pre naše telíčka na zemi že sa tak Najvzácnejšie a Najstarostlivejšie staráš len Ty Môj Jediný Otče Bože Láskavy .Všetky Tvoje receptúry Láskavy Môj Jediný Bože sú viac ako zázračné a vždy v správnom čase poslané . Vrúcne Veľké ĎAKUJEM že nám vždy včas pošleš receptúrku až si ju dokážeme pripraviť .Láskavy Môj Jediný Bože si Najúžastnejší Môj Jediný Miláčik Ĺúbim Ťa celým svojím životom ,srdcom ,dušou svojou silou .Milá p.Laura Viac ako tisíc krát celým srdcom Veľké ĎAKUJEM za vašu lásku ,obetu ,trpezlivosť ,čas a všetko čo obetujete pre nás hriešnikov . Láskavy Jediný Boh Všemocný nech Žehná vašej najvzácnejšiej duši aj p.Vladkovi každou sekundou vašich životov.S láskou a úctou .

Pridať komentár