Jarná očistná kúra.

16.04.2013 10:19

Jarná očistná kúra.

16.04.2013

Bude pre všetky vaše schránky telesné do obdobia, v ktorého súčasnom príchode sa deň do prechodu od konca splnu ako prvý začiatkom počíta, potrebné čas dvanástich celých dní odstraňovať práve v tento pre vaše telá najvhodnejší lunárny čas všetky škodliviny zozbierané do vašich tiel v tejto očistnej láskavým Bohom pre vás všetky tej najúčinnejšej kúre, do očistnej účinkov ktorej budem ja Boh sám svoju Božiu silu vnášať všetkým tým dušiam, ktorých záujem bude vedený jej naplnenosť bez svojich úvah napĺňať. Do začiatku každého dňa bude potrebné do lačného žalúdka dostať dve lyžice oleja z ricínu, v ktorého obrovských liečivých a očistných účinkoch vaša lekárska veda popiera pravdivosť, čo bude on vo vnútornom vašom požití zabehnutú a špinavú všetku lymfatickú tekutinu od všetkých telom nevylúčiteľných zárodkov, či vírusami naložených veľkostnou silou nepoznaných bakteriálnych kmeňov, toxických látok všetkých z prijatej vašej chemicky ošetrovanej skoro každej potraviny, bude v svojej sile doslova ostrekovať do ich zánikov v nej asi v prirovnaní do vašeho pochopenia k jeho nesmiernej účinnosti dostaným spôsobom takým, ako keď sa všetky zasadené rastlinky do ornej zeme postrekujú proti všetkým škodcom aby neuhnili a nápor ich nájazdov k nim prežili v zdraví a dobrej úrodnosti a takúto silu pre telo človeka dokáže odovzdať farmaceutickými koncernami nedocenený a utláčaný do zabudnutia v ochrannej sile vašim telám ricínový olej. Ku záveru každého dňa v počte dvanástich očistných bude potrebné dostať ešte do tela vždy až na plný záver dňa, v ktorého príchode sa nesmie už viac nič iné konzumovať dve malé lyžičky kardamonu od nesmierne silne dezinfekčných a antiseptických účinkov ktorého sa stane vaše celé telo zvnútra krásne a čisté, ako keď sa pokožka dieťaťa v svojej kráse a lesku ukáže po kúpacom telesnom procese. Kardamon dostáva pre vašu poznanosť slabé meno, no ako jeho liečivostnú silu málo používate tak veľmi jeho vnútorné užitie potrebujete, lebo kto z vás bude v tomto očistnom Bohom presne časovo určenom období kardamon užívať bude sa násobiť jeho expanzná liečivá sila vplyvom konštalácie prechodu luny zo splnu do takého obdobia, v ktorého príchode budú všetky telesné orgány lačné po tejto liečebnej dávke, ktorej liečebnú receptúru som vám všetkým odoslal cez moju dcéru Lauru a o poznanosti ktorej žiaden smrteľník doteraz nevedel, nakoľko sa jej skrytý obsah nachádza v mojej Božej studnici právd, do sejfu ktorej zvolenie nahliadať a čerpať z nej som požehnanosťou svojej Božej moci len mojej Laure daroval, v jej odo mňa požehnaných všetkých schopnostiach. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Poznámka:

Milí čitatelia. Chcem vám povedať, že táto jarná očistná kúra sa vzťahuje na aplikovanie na mesiac apríl po dni splnu. Môžete ju začať robiť hneď v prvý deň po marcovom splne, ktorý pripadá na 31.03.2018, tým pádom začnete od 1. apríla. Zatiaľ robte ak chcete, liečebnú kúru s medovým nápojom a hroznovým cukrom. Kto to všetko nestihne, (bolo by dobre ukončiť najskôr kúru s meganápojom ako prvú tento rok) tak túto kúru na 12 dní s ricínovým olejom a kardamonom môže ešte urobiť aj po aprílovom, prípadne májovom splne, lebo ešte trvá jar. Pán Boh mi odkázal: Táto dvanásťdňová kúra bude v účinnosti platná do dňa prvého letného slnovratu. Amen. Potom do ďalšieho obdobia táto kúra už nebude účinná. Vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Zuzana a Mario | 18.03.2018
    Láskavý Otecko . Veľká vďaka za odoslanie kúry, mam pocit , že je to presne to čo moje telo potrebuje. Jedine s Tvojou silou a požehnaním bude pre nás liečba účinná. Ďakujeme pani Laurika za presné informácie a ,že sa o nás staráte . 

  2. Peto | 16.03.2018
    Pane Bože ,znova veľké ďakujem za ďalší liek a prevenciu pre naše telá.Pani Laura Vám tak isto veľká vďaka :-)

  3. Peter a Mária | 16.03.2018
    Ďakujeme Otčinečku,že sa tak staráš o naše telesné schránky a dávaš nám možnosť čerpať z tvojej studničky liečebných kúr. Ďakujeme ti za všetko,ďakujeme pani Laurika za správne prijatie písma.

  4. Peter K. | 15.03.2018

    S celého srdca Ti Bože otecko náš jediný ďakujem za tento prevzácny očistný recept pre naše telá v tomto období, kedy naše telá potrebujú byť očistené od všetkých nečistôt a baktérií.Veľká vďaka Bože, že sa tak o nás staráš a že nám stále svojou láskou pomáhaš a odovzdávaš cez tvoju oddanú drahú pani Lauru, všetky tieto vzácne rady ako byť zdravý.Milujem Ťa Bože a vždy po celý svoj život budem. Pani Laura patrí Vám naša obrovská vďaka za vašu ochotu a trpezlivosť, s ktorou nám odovzdávate všetky tieto receptúry a liečivá, ktoré pre nás s láskou príjmate od nášho všemocného a láskavého Pána Boha.

  5. Julia L. | 15.03.2018
    Láskavý Môj Bože z celého srdiečka Ti Ďakujem za najvzácnejšiu starostlivosť pre naše hriešne duše .Z Tvojej Náruče Láskavý Môj Bože je všetko nenahraditeľne najvzácnejšie okamžite účinne a liečivé.Láskou Ti Ďakujem že nás máš Láskavý Otecko rád a vždy včas náše telesné domčeky svojimi liečivkami prebúdzaš .Milujem Ťa Otecko Môj .Ďakujem Vám p.Laura za všetko čo pre nás robíte za váš vzácny čas a obetu pre nás hriešnikov.

  6. Lukáš | 15.03.2018
    Ďakujeme pane Bože, že na nás stále bedlivo dohliadaš a staráš sa o nás. Ďakujeme pani Laure za ozrejmenie ako užívať v tomto období tieto receptúry ako aj za Vašu námahu pre nás. Bože Otče prosím požehnaj nám túto receptúru a odpusť mi moje previnenia. S láskou a vďakou Lukáš a mama.

  7. Marta | 15.03.2018
    Božinku Láskavý, ďakujeme Ti za nekonečnú opateru a lásku, ktorú nám dávaš. Túto kúru som už raz absolvovala a viem, že nie je vôbec jednoduché prehltnúť ten olej, ale určite sa to dá zvládnuť, tak ako všetko s Tvojou pomocou. Ďakujem aj Vám pani Laura, že nám tieto kúry pripomínate.

  8. dana k. | 15.03.2018
    Otče Bože láskavý,som Ti veľmi vdačná za daľšiu Tvoju úžasnú radu pre nás....aj Vám pani Laura, veľká vdaka!
    Milujem ťa, Bože môj dobrý!

  9. Anna | 14.03.2018
    Úprimná vďaka za ďalšiu liečebnú kúru. Vďaka Pánu Bohu za všetko a Vám tiež!!!

  10. Viera S. | 14.03.2018
    Drahý Bože, očista lymfatického systému je možno práve to, čo potrebujem. Ďakujem Ti za vzácne rady ohľadom zdravia.
    Ďakujem pani Laura, že na nás myslíte.

  11. Marek M. | 14.03.2018
    Ďakujem Ti Pane Bože za ďalšiu radu na očistu nášho tela. Olej som ešte nikdy nepil ale tým, že je to recept od Teba tak nemám najmenšie obavy ale práveže mám v tom najväčšiu istotu.
    Ďakujem aj Vám pani Laura, že ste nám túto liečebnú kúru od Pána Boha prijali a vložili ju na stránku.

  12. Renata R. | 14.03.2018
    Teším sa aj na túto kúru Milovaný Otecko a začnem hneď po medovej kúre teším sa budem zdravá ako buk .Tvoje kúry sú balzamom na naše telá a vždy účinné som nesmierne šťastná že ich môžem užívať . Ďakujem p. Laura za tieto zázraky Božej lekárne .

  13. Margita | 14.03.2018
    Pane Bože z celého srdca Ti ďakujem za liečebné rady, za to že na nás myslíš na nás hriešnych.a za Tvoju starostlivosť, Vám pani Laura ďakujem za ochotu, obetavosť. 
    Pane BOŽE Milujem Ťa prosím o odpustenie za moje previnenia, odpusť mi prosím.
    Pani Laura a Vladimír prosím odpustenie,
    S láskou, vďakou a pokoru Margita

  14. Elena | 14.03.2018
    Bože Otče milovaný, obrovské ďakujem za vzácnu radu pre naše zanesená telesne schránky. S Tvojou Božou všemocnou silou požehnania budú naše tela očistené . Nekonečne ďakujem, za všetku obrovsku starostlivosť . Milujem Ťa Otecko nebeský navždy .
    Pani Laura ďakujem za vašu obrovsku námahu, čo pre nas vynakladáte

Pridať komentár