Horčičné semienka.

03.06.2020 23:07

Horčičné semienka.

Bolo Bohom týmto odkázaným slovom poslané tvojej duši poznanie k veľkej liečivej sile týchto semien, ktoré dokážu zanášaný ľudský organizmus doslova z usadených toxických nečistôt povysávať tak dokonale, ako keď poriadna poriadkumilovná gazdiná robí predvianočné upratovanie a keď do konca dostaného pozemského mesiaca dostávať posledný týždeň tieto horčičné semienka do užívania ľudia budú ako liečivá, dokážu svoje doteraz znečistené telo vstrebanou chemicky ošetrovanou potravou do každodenného očisťovania dostávať, ktorého dôsledok bude cítiteľný odľahčením lymfatických žliaz, ktoré do obrannej funkcie tela začnú agresívnejšie pracovať voči každému nepriateľovi zvonka.

 

Receptúra od Boha:

Každý posledný týždeň v mesiaci treba 2 lyžičky horčičných semien užiť a jablčným octovým roztokom zapiť, ktorý do tejto prípravy učiniť treba. Do 2 deci vody dostať treba 3 lyžice jablčného octu. Bolo by dobre do konca zapitia týchto semien jablčným roztokom ešte užiť 1lyžicu ricínového oleja, ktorého veľkou účinnosťou očisty lymfatického systému sa lymfatická tekutina po svojich telesných dráhach doslova voľne rozbehne likvidovať každého telesného nepriateľa, čoho dôsledkom sa táto liečebná kúra nazvať diagnostikovanou liečebnou prevenciou od budúcich ťažkých chorôb môže spomalenou funkčnosťou lymfatického systému od každodenného usádzania toxického potravinového odpadu v tele ľudského jedinca, ktorého skrytosť plíživých chorôb ako dôsledok nesprávneho podávania potravinového reťazca veľkopriemyselných monopolov ako jeho dodávateľov do obchodov môže do budúcnosti vyústiť do takých krutých chorôb, pre ktoré lekárska komunita ešte doteraz ani názov nenašla, lebo ich príčinu nepozná a toto bude v predstihu zastavovať ako dôsledok tento skutkom naplnený poznatok horčičnej liečebnej kúry ricínovým olejom zakončený. Do láskavej Bohom odoslanej Božej tejto odpovede bolo každé jej prijaté slovo Laurinou dušou bez omylu schybenia zachytené. Amen.

 

Peter | 10.05.2013

Draha pani Laura, začal som uzivat horčicne semienko ako nám poradil drahy nas pan Boh. Chcem sa však spýtat ako dlho mám kúru opakovať. Robim to presne posledny tyzden v mesiaci, ale neviem ci sa to ma opakovat rok, pol roka alebo do konca zivota ako soda bicarbona. Ďakujem


Božia odpoveď:

Kúra v užívaní semien z horčice sa nesie v potrebnej naplnenej jej účinnosti telu aj v ďalšom opakovaní prospešná, hoc aj každý mesiac do obdobia doby záujmu voľne zvoleného každým človekom, nakoľko ľudskému telu nikdy ublížiť nedokáže táto receptúra ale naopak silnie v svojich očistných účinkoch v každom jej napĺňaní. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.