Homeopatické lieky.

02.02.2013 10:12

Prosba Otče Bože o Tvoj Boží názor na užívanie homeopatických liekov.

Bolo do týchto liečiv silné skutkové naplnenie choroby dostané, ktoré sa časom stať silnejšie ako ich obranyschopnosť tela môže, keď sa do vyliečenia chorôb stávať aj ich nositeľmi budú. Boh sa do tejto liečebnej metódy súčasnej medicíny odkláňa správnosťou jej pomoci. Každý vnik homeopatického liečiva do telesnej schránky človeka sa nazýva veľké riziko predčasného skonu jeho života, do ktorého skrytej nevidenej príčinnosti budú nositeľom hlavnej viny bacile, ktoré do svojeho tela dostal v homeopatickom liečive a to, veľmi skoro infikáciou svojou začalo násobiť v krvnom riečišti už pôsobiace bakteriálne zárodky do nesmiernej ich narastajúcej sily, do zastavenosti ktorej medicína vaša súčasná žiaden účinný liek do likvidácie ich ničivosti nepozná a ani nikdy toxicitu celého krvného riečišťa odkryť do videnosti svojeho pohľadu nedokáže za pomoci toho najmodernejšieho diagnostického prístroja. Zabudnite navždy ku poznanosti tejto zabíjajúcej liečebnej metódy zvanej homeopatia, veď zdravie žiadneho človeka nefunguje na sto percent a netreba ho preto zastavovať liečebnou smrtiacou celé telo človeka zvnútra touto homeopatickou metódou vytvorenou neznabohom. Do láskavej tejto od Boha odoslanej Božej odpovede bolo toto Božie odkázané jej slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto Bohom odoslaného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Farmaceuti, vyraďte homeopatiká z regálov lekární

Veda má jasno – homeopatia nefunguje, ide o pseudovedu. „Vyraďte homeopatiu z regálov lekární,“ navrhuje vedkyňa Jayne Lawrence z Kráľovskej farmaceutickej spoločnosti.

 

„Verejnosť má právo od farmaceutov a iných pracovníkov v zdravotníctve očakávať, že o limitoch a účinnosti liečby budú hovoriť otvorene a čestne. Je nepochybné, že nastal čas, aby farmaceuti vyradili homeopatiu zo svojich regálov a zamerali sa na liečbu, ktorá vychádza z vedy a je podložená klinickými dôkazmi,“napísala tento mesiac vedkyňa Jayne Lawrence z Kráľovskej farmaceutickej spoločnosti na stránke spoločnosti. Ide o organizáciu, ktorá združuje lekárnikov v Anglicku, Škótsku a vo Walese.
Vedci sa zhodujú – homeopatia nefunguje, je to pseudoveda. „Ide o prepracovaný systém úplných nezmyslov,“ hovorí neurológ Steven Novella z Yale University School of Medicine, ktorý sa v boji proti homeopatii angažuje dlhodobo.

 

Pridať komentár