Goji plod.

15.03.2021 22:08

Goji plod.

15.03.2021

Milovaný Otče môj láskavý chcela by som sa Ťa opýtať na plod goji. Dostala som ju ako za darček zo stránky predajbylín ale chcela by som vedieť účinky tohoto plodu na naše zdravie. Ďakujem p. Laurinka za odpoveď s láskou. Renata R. 

 

Božia odpoveď:

Do bolestného klamom nepravdivostných informácií odosielaných spotrebiteľom tohoto zdravého, no nie vo vašej zemi plodu sa nestáva ani ten najmenší prínos do vašeho telesného zdravia, nakoľko svoje liečivé mnohoraké účinky dôsledkom ľudskej ruky v zásahu do jeho zachovanosti oddialiť jeho poškodenie a kvalitu silnou chemizáciou, sa stáva tento goji plod na to ako je zdravý a silno liečivý v dovoze do vašej krajiny nesmierne toxický chemickým ošetrením do dlhej cesty ktorú musí absolvovať v svojom nepoškodení a zdravom obraze vašeho pohľadu naň. Keby nebolo toto ovocie tak silno chemizované, mohlo byť pre vaše telá zdravé ale opak sa stáva pravdou, čo znamená, že pokiaľ chcete svoje telo udržať v dobrom zdraví, netreba goji plod konzumovať. Do liečivých účinkov preň, ktoré v svojej sile poskytuje cudzím krajinám svojim exportom sa nenápadná a pomalá toxicita vašeho tela volá, od ktorej ničivých účinkov časom začne vaše telo chorobnosťou prejavenou reagovať, do ktorej vzniku príčinnosti máloktorý lekár odhalí pravostného jej vinníka, ktorým bude v svojej skrytosti prechemizovaný ošetrením goji plod. V domovskej zemi sa tento plod stáva veľmi cenný a vážený v uznaní lekárskou vedou k jeho silným liečivým účinkom, no tam kde sa pestuje chemicky ošetrovaný nie je a preto má pre domácich obyvateľov veľké prínosy do ozdravenosti telesnej schránky tých, ktorí ho ako chutné liečivo konzumujú. Do tohoto plodu z dovozu dostať treba skoré zabudnutie naň, lebo sa pre vaše schránky telesné stane tichý zabiják. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 20.05.2021
    V živote by ma nenapadlo, že goji plod je pre nás toxický ! Vďaka ti pane Bože za tento tvoj odkaz a samozrejme p. Laure, že túto správu nám všetkým sprostredkovala.

  2. Janulienka | 29.03.2021
    Ďakujeme Ti Pane Bože za odhalenie pravdy o plodoch goji – kustovnice čínskej. Aj ja som dostala plody goji ako darček k objednaným bylinkám a pretože som si na nete prečítala účinky, ako napr.: -- je najhodnotnejším ovocím na planéte.... – dokáže doslova zázraky s naším telom.... – je pravá vitamínová bomba z prírody....., sa priznám, že by ma ani vo sne nenapadlo sa spýtať Pána Boha na účinky plodu goji a ani za svet, by som nikomu neverila, aké sú plody goji pre náš organizmus toxické...
    Zbytočne sa nehovorí, že najzdravšie ovocie je to, ktoré rastie a urodí sa v krajine, v ktorej žijeme. No ale, v dnešnej modernej dobe chceme konzumovať aj exotické ovocie a ani netušíme, ako sa nám to môže vypomstiť. V snahe vyvážať zdravé plody goji, sa pestovateľom darí ich natoľko chemicky ošetriť, že po dovoze do našej krajiny sa stávajú toxickými pre náš organizmus.
    Milovaný môj Pane Bože, TEBE patrí nesmierna vďaka za tento dôležitý odkaz, za varovanie, ktoré ochráni náš organizmus pred možnými zlými následkami a nebyť Teba, naďalej by sme kŕmili naše telá týmto prechemizovaným ovocím. Veľmi si vážime všetkých cenných rád, ktoré nám prostredníctvom pani Laurinky odovzdávaš. Aj ona je náš cenný poklad, ktorý nám s veľkou láskou a s radosťou odovzdáva Božie receptúry a pravdy z Božej studnice. Boh Vám zato žehnaj, aj manželovi.

  3. Andrea | 18.03.2021
    Zaujímavá odpoveď od pána Boha. Nikdy som sa nezaujímala o tento plod a po prečítaní týchto informácií ani nebudem. Ďakujeme za upozornenie otecko. Len premýšľam nad tým prečo toto ľudia robia? Prečo potrebujú všetko dovážať a striekat otravou a s čistým svedomím to podávať ľuďom ako liečive ovocie. Toto je horší mor ako celý korona vírus ľudská chamtivosť aj na úkor ľudského zdravia. Je mi z toho smutno... Pekný večer priatelia buďte zdraví ❤️

  4. miro | 18.03.2021
    Ďakujeme Ti Bože za odpoveď a za vysvetlenie, ako bežného človeka by ma nenapadlo že je to škodlivé a ani by som na to neprišiel. Je smutné že ľudia na Slovensku si to Goji kupujú a tešia sa aké je to pre nich zdravé a ako si zdravotne pomôžu, no opak je pravdou.
    My, tu na stránke registrovaní máme to šťastie že vďaka Tebe Bože tu už máme toľko právd o potravinách, toľko tvojich odkazov a odpovedí, že vieme čo je zdravé a čo je škodlivé.
    Nech si to Goji kupujú aj naďalej, moja teta to kedysi užívala, ale nejdem jej nič hovoriť, nemá to už zmysel. Keď niekto Bohu a tejto stránke neverí, nech si papá čo chce. Ono to aj vyzerá ako otrava na potkany, ja som to vyhadzoval priznám sa rovno do koša keď to prišlo ako darček.

  5. Renata R. | 17.03.2021
    Milovaný Bože ďakujem Ti za toto uvedenie do pravdy. Všetko vyhodím do koša . V poslednej dobe už nemám čo kúpiť v obchode len chodím a hľadám ale neviem nájsť nič . Jablko také voskované a horké fuj nedá sa to jesť. Tak som si nasadila marhuľu, jabĺčka a idem ešte hrušku čerešňu mám a zeleninku tiež nasadím nemám veľa miesta ale aspoň niečo aby bolo naše. Ľúbim ťa Bože a ďakujem p. Laura ste poklad

  6. Júlia P. | 16.03.2021
    Ďakujem Otecko Bože za tento odkaz. Tiež som zopár krát dostala Goji plod ako darček.
    Myselala som, že ho aspoň ochutnám a možno aj celý zjem ale ležal mi dlhé mesiace nedotknutý na stole. Nemala som na neho vôbec chuť.
    Nakoniec som ho vyhodila, aj keď veľmi nerada vyhadzujem jedlo.
    Ďakujem Ti, že si ma takto pred ním ochránil. Teraz keď viem, čo obsahuje, bude vždy putovať bez rozmýšľania priamo do koša.
    Vážim si Tvoje rady Otče Bože. Veľká vďaka za ne.

Pridať komentár