Dve od Vašeho láskavého Boha liečebné rady do tohoto zimného obdobia do toho cieľa, aby sa obranná schopnosť vašeho tela do sily navrátila.

05.05.2020 17:50

Dve od Vašeho láskavého Boha liečebné rady do tohoto zimného obdobia do toho cieľa, aby sa obranná schopnosť vašeho tela do sily navrátila.

5. február 2015

Do februárového tohoto obdobia treba všetkým dospelým jedincom navýšiť dávkovanie celaskonu do dvoch denných dávok množstvom 3000mg celaskonu nie v jeho šumivej forme až do doby začiatku vyrastania prvej jarnej žihľavy. Získanosťou zvýšeného množstva prísunu tohoto vitamínu zvaného celaskonu svoje telesné schránky nesmierne do zvýšenej ich obrannej schopnosti posilníte, čo celý váš imunitný aparát niesť, víťazným bojom nad viróznym a bakteriálnym svetom, bude svojou vďačnosťou za túto jeho vitaminóznu posilnenosť.

Do liečivostnej kúry v tomto neprívetivom zimnom období dostaňte aj pitie čerstvej cibuľovej šťavy dobou dvoch jej opakovaní s dvojtýždňovou prestávkou. Každá kúra musí byť napĺňaná dobou štrnástich celých dní a do každého dňa bude potrebné vypiť 2x do dňa deci cibuľovej šťavy získanej v príprave odšťavením na tomuto cieľu určenom prístroji. Do chladničky túto cibuľovú šťavu bude potrebné niesť uskladniť, dobre uzatvorenú vo fľaške zo skla a nie z umelej hmoty, žiadnu takúto fľašu nesmiete použiť. Po skončení obdobia 14 dní dostať bude treba dobou ďalších 14 dní prestávku a ešte raz kúru na dobu 14 dní zopakovať.

Do zradnosti neviditeľného bakteriálneho sveta sa stanete v telesných schránkach svojich touto skorou prevenciou, vložením antibiotického základu do vnútra celého vašeho imunitného aj telesného systému jeho obrovským posilnením chránení pred útočnosťou mnohých bacilov. Zapiť každú dávku cibuľovej šťavy bude potrebné dostatočným množstvom čistej vody alebo čaju, aby bolo toto cibuľové liečivo vo vašom žalúdku dostatočne zriedené a nepálilo žalúdočné sliznice. Dobre zatvorená a uskladnená cibuľová šťava môže byť v chladničke aj dobou niekoľkých dní. Začať treba do tejto ozdravnej kúry zvýšenej dávky celaskonu a pitia cibuľovej šťavy skoro jej napĺňania, lebo toto obdobie veľa neviditeľných bacilov v ovzduší živí a otázkou nie dlhého času byť môže, kedy vás svojou útočnosťou napadne a do nepríjemnej chorobnosti dostane uľahnutím do postele. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.