Do zajtrajšieho dňa nikdy sa nezobúdzaj v slepote svojej duše voči nástrahám zla.

27.09.2020 18:33

Do zajtrajšieho dňa nikdy sa nezobúdzaj v slepote svojej duše voči nástrahám zla.

27.09.2020

Odovzdaj každý jeden deň, každú jednu hodinu, každú jednu minútu a sekundu svojeho duševného bytia Bohu mne ty duša, lebo nikdy nepoznáš kedy nastane tvoj navždy skon a všetky svoje prvotné kroky po zobudení odovzdaj do mojich Božích ochranných rúk, keď nevieš či svoj domovský príbytok aj so svojimi najbližšími ešte niekedy uvidíš. Staň sa tou dušou, ktorú ja Boh milovať budem k tvojim skutkom. Neotáčaj svoj duševný pohľad všade tam, kam by tvoj pohľad nepatril, lebo všade číha nebezpečie zo všetkých strán a to neviditeľné a nepredvídateľné je to najsilnejšie a volá sa zlo, ktoré celý tvoj duševný svet uzamklo do svojej vlastnej scenérie, v ktorej súčasti nesmie tvoja duša však nikdy byť a ostať ani najmenším omylom, lebo musíš byť človek vždy a navždy dušou dobrý, spravodlivý a nikdy nikomu neubližujúci. Expanzia útočnosti zlých mocností je neviditeľná ale každou dušou cítiteľná svojim dotykom. Energetické póly tvojej zeme sa pretočili do nesúrodu a nerovnováhy a začali sami proti sebe bojovať, no za túto situáciu môže každý človek sám žijúci na tejto planéte Zem a čo z toho pre vaše poučenie vyplýva, ži každým dňom tak aby si sa nemusel cítiť sám, neubližuj nikomu svojvoľne a radostne, pocitom svojej nadradenosti nad seba slabším jedincom, lebo tvoja zem sa začína uzamykať a chrániť sama seba pred škodlivosťou každodenných tvojich zlých snáh. Prielom obrody v tvojom svete dokážeš urobiť ty sám keď pochopíš správne jeho fungovanie a princípy na základe ktorých existuje, aby si ty mohol v ňom žiť, čo je pre mnohých bolestný dotyk, keď lásku a dobro ste mnohí z vás utopili v svojich nesprávnych konaniach. Chcete zachrániť planétu Zem svoju? Nikdy toto nedokážete, pokiaľ neoslobodíte a nezachránite svoje duše od zlých myšlienkových pohnútok a nestanete sa dušami jedinci dobrí. Toto zachráni vašu planétu, keď ostanete aj napriek veľkému trápeniu dobrí, lebo emisné plyny budú pokračovať aj naďalej, zlé ovzdušie zachrániť už nikdy nedokážete ani v svojej najväčšej snahe, lebo ostalo navždy bez možnosti terajšej aj budúcej pokazené a poškodené, ale čo môže zachrániť tvoju planétu Zem sa volá láska čistá a úprimná, nikdy nespriatelená so silami zla. Kolotoč prúdiacich vibrácií kolom vašej zemi tvorí neláska ku komukoľvek, k svojemu životu, k osudu ktorý sa tvojej duši nepáči, ale pamätaj na to, že svoj osud máš v rukách ty sám svojim správaním a aj keď sa chováš v tomto svete podľa pravidiel Božích zákonov, v dávnom bytí si ich určite porušoval a preto v tomto súčasnom bytí tak preveľmi trpíš. Keď zlyhávaš v svojom osudovom bytí, tak si čo najskôr uprac v svojej duši a tvoj ďalší život tvojou duševnou nápravou a pochopenosťou svojich omylov tvojim očiam ukáže nový obzor. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. michal | 31.01.2021
    Pane Bože láskavý ďakujem ti za každý nový deň do ktorého sa zobúdzam. Každe ráno ta prosím o tvoju BOŽIU pomoc aby som ta nesklamal.Chcem sa ti poďakovať aj za tvoju ochranu našej rodiny pred kovidom a aj za liečbu ktorú si nám zoslal.Ďakujem ti PANE BOŽE za všetko v mojom živote vždy budeš v mojom živote na prvom mieste.

  2. Gitka | 01.10.2020
    Ďakujem Ti Otče Bože za Tvoj nesmierne vzácný a veľmi poučný odkaz pre nás. Láska je nebeský dar, dar od Pána Boha a silu lásky musíme vždy používať ako najsilnejšiu zbraň voči každému zlu. Na lásku zlo nemá hybnú páku svojej sily. Milujem Ťa láskavý môj dobrotivý Otče Bože svojou dušou najviac na celom svete a do konca svojho pozemského života navždy budem. Bože stoj pri mne a nikdy moju dušu neopusť lebo len Tvoju jedinú Božiu existenciu milujem a vždy, navždy budem. Otče Bože Ty si môj celoživotný vzor, Ty si môj cieľ ktorý som si vytýčila. Ten celoživotný cieľ si Ty Bože môj láskavý, jedine pre Teba sa oplatí žiť. Otče Bože odovzdávam Ti každý deň svoje trápenie, dušu, telo a celý môj život do Tvojej Božej ochrannej náruče a do Tvojej Božej vôle riadenia môjho života. Otče Bože Ty jediný nám život dáváš i berieš. Drahý môj Bože len Ty jediný rozhoduješ či sa ráno zobudím alebo ma z tejto zeme odvoláš. Otče Bože Ty si jediná absolutná pravda, nekonečná láska, všemohúca sila a najväčšia spravodlivoť. Prosím Ťa dobrotivý môj Bože o odpustenie všetkých mojich hriechov, zlých skutkov a duševných schybení z každého dávného života a aj z tohoto života. Nech láska, dobro a pokora v nás zvíťazí nad závisťou, nenávisťou, neprajnosťou a zlobou. S láskou a vďakou Gitka

  3. Erika | 29.09.2020
    "Láska je Boží dar.Dar od Boha.V jednom z Božích kréd je napísané:Cieľ svojej cesty nepoznám,ten cieľ si ty Bože.Nebudem sa báť.Aj keď je niekedy naozaj každý krok ťažko vykročiť,s Tebou Bože sa nebojím.Budem sa snažiť byť láskavá a dobrá .Ponaučiť sa zo svojich chýb,ktoré mám.Nebrať každý den ako samozrejmosť,lebo zajtrajšok už nemusí byť." 

  4. Margita | 29.09.2020
    Pane Bože drahý ďakujem za odkaz pre nás, lebo naozaj len čistá láska môže všetko zlo poraziť.Poznáme všetci pravú úprimnú lásku? To vieš len Ty  BOŽe Jediný a preto nás tak upozorňuješ.Za seba odovzdávam všetko svoje trápenie denne do Tvojej Božej náruče a nemusím mať obavy o zvládnutie každého jedného dňa.Ty  Bože rozhoduješ či mňa ráno zobudíš alebo mi odoberieš dych života. Ďakujem TI BOže že počúvaš moje prosby a modlitby.

  5. Peter | 29.09.2020
    Odkazy od Pána Boha sú čím ďalej tým naliehavejšie. Na toto sa nedá už ani nič napísať iného, len: Boh nás ochraňuj od toho čo prichádza.
    Pekné to nebude. Zúri tu neviditeľná zlá sila, voči ktorej len málokto dokáže správnou silou-LÁSKOU, bojovať. Na zemi sa nahromadilo toľko zlej energie, že je nemožné zastaviť skazu. V čase zastavenia ekonomík - vďaka KOVIDu 19, sa ľudia zomkli a začali si pomáhať, začali byť nezištný. Aspoň z môjho pohľadu. Ale žiaľ len na chvíľu, teraz je to v starých šľapajách, pretože financie sú dôležitejšie ako ľudský život.
    Tak si Pán Boh prevetral ľudí, ON má svoje cestičky. Žiaľ ľudstvo neobstálo v tejto skúške. Je to môj pohľad. Ale tak ako som napísal na začiatku, odkazy sú stále naliehavejšie, dá sa myslieť si niečo iné?
    Otče Bože, budeme divákmi toho, čo si nik z nás nedokáže ani predstaviť. V obyčajných rozprávkach nenašlo ľudstvo ponaučenie. Veď sú to len rozprávky. Ano pre deti, ale pre nás ponaučenia. Život je jednoduchý, a treba ho tak žiť, nič nieje zložité, len sedliacky rozum a CIT LÁSKY.
    Ľúbim Ťa Bože, a ďakujem za všetko čo som mohol vidieť a zažiť na tejto zemi. Tvoj Peter.

  6. Smutný odkaz
    Ľubo | 29.09.2020
    www.facebook.com/jana.anderlova.3/videos/2978219615533044/?sfnsn=mo&extid=X7kvI8ipMjZt54Nz

  7. daniela | 28.09.2020
    ...áno láska je utopená v nesprávnych konaniach. Ale toto človek zlý nikdy nepochopí, lebo je tak egoistický a závistlivý, že si sám sebe nahovorí svoju dokonalosť. Nevraživosť a závisť vo vlastnej rodine je veľakrát až taká veľká, že Už dávno neplatí, že rodina je posvätné miesto. Bože ako to potom ustáť?
    Bože milovaný, veď ja Ťa denne spomeniem hádam každú minutu a to som sa už bála, že Ti musím ísť riadne na nervy. A keď nás k tomu vlastne touto cestou vyzývaš, mi odľahlo.
    V mojom srdci si navždy a preto si myslím, že aj tej lásky je v ňom dosť. Lebo Boh je láska a láska je Boh. Ďakujem Ti Bože, že ma vedieš a učíš. Učíš byť trpezlivou, nebojácnou a silnejšou. Viem, že jedine s Tebou to zvládnem.

  8. Renata R.| 27.09.2020
    Áno Bože milostivý sme taký zlý a neopatrný v našom ponímaní . To všetko čo sa teraz deje nám mení životy, náladu a schopnosť uvažovať v láskavosti . Niekedy sa tak rozohním ale potom si uvedomím aj tak stým ja nič neurobím prečo to robíš asi preto lebo vždy som bola rebelka mám to v sebe a musím skľudniť svoju povahu a riešiť veci bez emócií a zloby . Neviem si svoj život predstaviť bez Teba BOŽE môj milovaný milujem svoj život aj keď viem že sa nemusím báť vždy príde chvíľa keď si poplačem lebo život. Začíname ďalšiu etapu našich životov bude ťažšia a náročnejšia ale nemám strach lebo Ty vieš sám že odvaha je vo mne silná a ja sama sa čudujem kde sa vzala . Od Teba Bože milovaný od teba lebo BOH vie všetko vidí a počuje a toto je moja sila verím v BOHA a jeho silu, spravodlivosť, lásku a pomoc . Už som v živote prišla o veľa ale zdravý rozum mi zostal a ten mi hovorí že si jediný ktorý mi môže pomôcť a ja to viem že iná cesta už pre mňa nieje a ja som šťastná lebo Ťa cítim v každej minúte a sekunde pri seba si moje všetko čo mám a viem že to cítiš ale prepáč keď sa Ti žalujem lebo môžem iba Tebe a viem že odozva bude ako vždy silná a plná lásky aj keď to tak vždy vyzerať a cítiť nemusím .Odpusť mi láska moja prosím z duše svojej .Amen

Pridať komentár