Dlhú dobu myslím zle na svoju bývalú priateľku.

30.08.2020 10:33

Dlhú dobu myslím zle na svoju bývalú priateľku.

Fero 28.ročný

Má moje zlé každodenné myslenie na moju bývalú priateľku s ktorou som sa rozišiel nejaký zlý dopad na mňa alebo na ňu, keď na ňu asi 3 roky zle myslím a myslím na ňu zle dodnes? Nedokážem sa tomuto zlému mysleniu na ňu žiadnou svojou snahou brániť.

 

Božia odpoveď:

Silové duševné cítenie keď sa premieňa do negatívneho, stáva sa vysielačom späť zachytávané. To znamená, že sa vlnová dĺžka cieľa dosiahnutého stáva zachytávačom jeho a spätne sa vracia k odosielateľovi a zachytáva aj jeho s následným odobratím cieleného myslenia z duše tohoto človeka k sebe. Stopiť toto môže jedine svojou úprimnou ľútosťou k Bohu a prosbou o odpustenie za hnev na tohoto človeka, ktorý sa stiahol do jeho duše násobným pocitom hnevu. Slová ľútosti je to najsilnejšie ako túto spojitosť energetického prepojenia môže prerušiť navždy a stratí sa závislosti tejto ženy svojim hnevom následným jej odpustením. Božie odoslané slovo bolo správnosťou  zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Problém:

Nedarí sa mi v celom živote v oblasti lásky. Skoro všetky ženy ma po počiatočnej náklonnosti podvedú. Dám im všetko, čo im na očiach vidím a potom príde isté sklamanie. Prečo Otče Bože?

 

Božia odpoveď:

Stáva sa kúzlami istej ženy zatiahnutý do tohoto smerovania stratenej lásky vždy vtedy, keď ju nájde a silou kúzla sa tento vzťah skončiť musí presne tak, ako mu to život ukazuje. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.