Dlhoročné bolesti hlavy.

13.09.2020 23:16

Dlhoročné bolesti hlavy.

Valéria | 24.03.2015

Rada by som vám vyrozprávala svoj príbeh v ktorom mi láska Božia a Boh sám uľavil od veľkých bolestí ktoré ma sužovali dlhé roky. Nepamätám si presne či to už začalo skôr ako som mala 6 rokov pretože som bola ešte veľmi malá. Ale na svojich 6 rokov si veľmi dobre pamätám, takže som si istá že od tejto doby som mala každodenné a veľmi silné bolesti hlavy. Moja nebohá mamička so mnou pochodila strašne veľa vyšetrení, prosto všetko možné čo v tej dobe bolo dostupné, ale bezvýsledne. Nevedeli mi zistiť absolútne nič. Prosto s tou bolesťou som sa musela naučiť žiť a aj lekári to tak brali. Bývalo to tak časté že to trápenie nezostávalo iba u mňa ale trpela ním celá moja rodina. Po viacerých rokoch prežitých s týmito bolesťami sa mi podarilo zohnať liek ktorý ako jediný mi dokázal stlmiť tie ukrutné bolesti, ktoré sa stále vracali späť. Veľmi ťažkých 50 rokov v bolestiach ktoré ak človek nezažije, nedokáže si predstaviť aké neznesiteľné to je. 

Jedného dňa som dozvedela o pani Laure, ktorej touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať za pomoc ktorú mi poskytla a to tým, že pre mňa prijala písmo od nášho láskavého Pána Boha na tieto veľké a dlhoročné bolesti hlavy. 

Vďaka mojej dcére, ktorej veľmi pomohla v mnohých problémoch som s odhodlaním zavolala pani Laure a poprosila ju o Božiu pomoc. V Božom písme bolo hovorené o kliatbe ktorú som musela zo seba sňať. S odhodlaním a s prosbami k Pánu Bohu som začala robiť všetko presne tak ako mi to bolo odkázané. Po naplnení Božieho písma som pocítila neskutočnú úľavu. Bolesti sa mi hneď úplne stratili. Ani nechápem ako som to prežila takú dlhú dobu. Bola to veľmi dlhá etapa môjho života s týmito bolesťami a mne sa stratili. Boli preč a to len vďaka tebe Pane Bože. Ty si mi jediný pomohol a sňal si zo mňa to utrpenie ktoré som musela zažívať denno-denne. Veľká vďaka Otecko náš, z celého srdca ti ďakujem, že si mi takto pomohol a uľavil mi od týchto ukrutných bolestí. Zároveň ďakujem aj trpezlivej a láskavej našej pani Laure a pánovi Vladkovi za ich pomocnú ruku. Je to neuveriteľné ako viera v nášho Pána Boha dokáže pomôcť aj v tom, čo si už myslíme že nie je možné zmeniť. ĎAKUJEM.