Dcérky.

03.10.2015 13:37

Dcérky.

Maťa | 3.10.2015

Dobrý deň pani Laura, chcem poprosiť nášho Otecka láskavého, o odhalenie príčiny neposlúchania mojich dvoch dcér - Laury a Noemi. Sú veľmi pojašené, nevedia poslúchnuť na prvýkrát, dokonca staršia Laura začala byť drzá a papuľuje. K môjmu priateľovi sú drzé, až mu robia napriek. Laura navádza sestru, aby ho neposlúchala, aby si robili čo chceli. Robím vo výchove chybu ja a priateľ? Alebo majú dcérky nejaký problém? Veľka vďaka drahý môj Otče Bože, Vám pani Laura za nekonečnú láskavosť.

 

Božia odpoveď:

Obe dušami tvoje dcéry nesú príčinnosť svojeho zlého správania vo vine neustáleho ich rozmaznávania láskavou svojou matkou, do ktorej cítia z jej duše voči nim tak preveľkú cítenosť lásky, za ktorú platia touto zlou odmenou, nakoľko chýba u nich vypestovaný pocit zodpovednosti za vyslovené ich zlé slová a nevypočítateľné nesprávne skutky voči obom rodičom. Do nesprávnej výchovy duša matky vedie svoje deti do každého dňa, čo do budúcnosti môže prerásť do nezvládnutia ich výchovy oboma rodičmi, keď každodennou prílišnou odovzdávanou ich dušiam láskou ktorou ich láskavá matka kŕmi súčasne s jedlom sa tohoto pokrmu časom presýtia a začnú ho odmietať ako nechutné jedlo, čo sa viditeľnosťou zlých ukážok v ich správaní začalo už napĺňať. Ak toto chce duša tejto ženy čoskoro napraviť, mala by obmedziť prebytok odovzdanej svojej lásky k svojim deťom a začať obe učiť poslúchať a rešpektovať vôľu a príkazné slovo rodiča, lebo ak tak neučiní začnú jej deti budúcnosťou a to s určitosťou porušovať Božie prikázanie znením cti otca a matku svoju, čo v očiach Boha bude ťažký hriech pre duše oboch jej dcér a zároveň aj pre dušu ich matky, ktorej nesprávna výchova a laxnosť v trestoch obe deti do páchania tohoto porušenia Božieho prikázania a zaťaženosťou hriechom sama priblížila a zároveň nasmerovala v duševných ich nesprávnych krokoch do zlej životnej cesty. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

  • Maťa | 4.10.2015

    Drahý Bože Otče, ďakujem Ti za upozornenie a varovanie, aby som svoje deti neviedla zlou cestou a privodila si Tvoj hnev. Ľúbim svoje tri dcérky veľmi, no som málo prísna a málo dôsledná na dodržanie trestu, ktorý dostanú za nepekné správanie. Sľubujem Ti Tatinko môj, že sa budem snažiť vychovávať svoje dcérky tak, aby si mal z nich a aj zo mňa radosť. Pomáhaj mi prosím, aby som vždy správne duševne cítila ich aj svoje chyby. Ľubim Ťa Otecko môj a prosím ťa, nehnevaj sa na mňa. 
    Drahá pani Laura, ďakujem, veľmi, za ochotu pomôcť,postupne sa to u nás zlepšuje, ste náš anjel. Pán Vladko, Vám ďakujem za rozhovory, veľmi mi pomáhajú vaše názory. Už som párkrát dala na vašu radu a zaťala zuby, s jednou slzou v oku :-), no bolo dobre. Postupne bude všetko tak, ako má byť. Ďakujem