Ďakujem za myšlienku.

28.04.2014 19:09

Ďakujem za myšlienku.

miro | 02.09.2015
Bože ďakujem za túto myšlienku, pomáha mi mať sa na pozore.
Nič na svete nemôžeme mať radšej ako Boha. Ak sa pristihneme, že niečo alebo niekoho máme radšej ako Boha, alebo niečomu venujeme viac pozornosti a lásky ako Bohu, mali by sme si to čím skôr uvedomiť, lebo je to zle. Je to pasca. Vtedy nekonáme dobre. Je jasné, že keď to Boh vidí, je z toho smutný a žiarli. Predstavujem si že asi takto sa pýta:
"Prečo máš ty duša radšej to a to ako mňa, Tvojho Boha, veď všetko to čo máš máš odo mňa, vďaka mne. Veď ja Boh ti pomáham celý tvoj život od malička, prečo si ma zamenila? Prečo mňa nemiluješ najviac?"
Mali by sme si to uvedomiť. Možno to niekomu pomôže. Mne táto myšlienka pomáha, napísal som si ju preto aj fixkou na stenu, lebo ma drží ako tak na správnej ceste:-) teda dúfam:-)
Keď si predstavím aký je Boh smutný, keď sa zhora na mňa pozerá a keď vidí, že svoj život obetuvávam niečomu inému ako prioritne Jemu, je mi z toho nanič a spamätám sa. Poviem mu prepáč, kľaknem, skloním hlavu a už viem, že je zle ale Boh ma vždy postaví na nohy. Našťastie. Vďaka Ti Bože!