Coca-Cola.

17.05.2020 10:44

Coca-Cola.

27.07.2014

Božia odpoveď:

Závažnosť v pití tohoto nápoja poškodí tvoje zdravie navždy, nakoľko prenesenosť kvality tohoto pitného výrobku bola zanesená v neštruktúre jej kvalitného výživového doplnenia doteraz tak ako ste boli naučení vy všetci veriť jej reklamnému menu, ktorého viditeľná spriaznenosť celého sveta pokazila štruktúru jeho výroby a v tejto dobe sa pre vás všetkých stáva nápojom smrti. Koloidné zloženie tejto Coca Coly bolo časom dávnejším zdrojom vašeho prebudenia v aktivite svojej ale do tejto doby do jej vnútorných štruktúr zakomponovala výrobná spoločnosť chemikáliu zvanú vo vašom pomenovaní PI MA A NIKDY NEPRESTÁVAJ, čo je látka obsiahnutá v argóne, tento kov zakomponovala do štruktúr tohoto meganápoja. Popri tomto všetkom táto spoločnosť Coca-Coly robí vnútorný výskum s okolitým svetom, čo sa týka druhotáži chorôb z jej vyliečených výsledkov. Nepite Coca-Colu, lebo chytíte závislosť na neofreónových zdrojoch, čo nedokáže nik z vašeho tela odstrániť. Toto svinstvo sa voči Božej sile stáva nápojom proti tomu, že žiť chcete. Navždy zabudni na nápoj Coca-Cola, lebo jeho freónová žiarivosť zožhne vaše telá. Budeš tým vyžarovačom gama, akí oni chcú svojim vysielaním k tvojej duši zobraziť, aby ťa zachytili na príjme svojom, Coca-Cola pre váš tento svet je v štádiu ich vynaliezavosti pre ich vlastný prospech nápojom telesnej tvojej smrti a keď pochybuješ pi ho ďalej, lebo čas ukončí tvoj telesný skon ako lekárskou vedou nediagnostikovateľný. Spi na tróne ktorý je plný hadov, nebudeš sa báť? Neni o čom vôbec diskutovať. Keby duša svoj pohľad dokázala vniesť do spoločnosti Coca-Coly, nikdy by tento nápoj do útrob svojich nepoložila. Do tejto dávky tohoto nápoja nesú implantát takého kovu, ktorý tvoje telo robí závislým ku tomuto nápoju, neskoršie reakcie na nevysvetliteľnú a nedefinovateľnú smrť lekármi, tento nápoj nepi ak máš svoje telo rád. Boh Tvoj.

 

Komentáre:

  1. Peter K. | 11.08.2018
    Bože otče, ako hovorím si všemocný a vidíš všetko do najmenšieho detailu, a varuješ nás od všetkých jedov akým je aj táto nekonečne reklamovaná coca cola, teda dobrý bordel a navyše návyková. Je to hnus, hajzly čo to vymysleli , len aby zarobili na svojich obetiach, čo budú na tomto závislí a nakoniec zomrú... Nuž niekto verí Bohu a niekto coca cole.

  2. Renata R. | 11.08.2018
    Humus veľký hnus . Dobre s ňou vyčistíte WC tak asi tam patrí. Ďakujem milovaný môj za rady p. Laura vďaka.

  3. Ľuba | 27.07.2014

    Milá Pani Laura, musím povedať, že o škodlivosti tohto nápoja viem už dávno a zakázala som ho piť aj mojim deťom. Nevedela som čo obsahuje, skôr tak intuitívne, kvôli ich gigantickej reklame. Zdravý rozum dá, že za každou takou veľkolepou reklamou sa niečo nekalé skrýva. Okrem toho chcem poradiť, že čistou coca-colou som si celkom úspešne vyčistila hrdzavé časti na mojom aute až do viditeľnosti úplného plechu, z ktorého je auto vyrobené. Takže, čo to potom robí v našom tele, ale ako prostriedok na čistenie hrdze sa to dá použiť, určite nie však piť. Ďakujem za poučný príspevok, ktorý ma len utvrdil v mojej pravde. S láskou Ľuba