Čo má toto pre mňa znamenať.

14.04.2015 00:24

Čo má toto pre mňa znamenať.

Lucia

Prosím Ťa milujúci Bože, povedz mi prečo som tak vážne ochorela? Ja ozaj už nevládem. Liečenie ktoré si mi poskytol má pre mňa liečebný účinok? Ďakujem.

 

Božia odpoveď:

Tvoja duša odpoveď na svoj telesný problém už dostala a prečo si chorá, je problém v tebe samej, lebo dôveruješ svetskej sláve, poznatkom z internetového portálu a moju Božiu diagnózu svojeho zdravotného stavu si dušou odhodila do pisoáru. Prečo sa pýtaš, či moja liečba bude správna, keď si jej postuláty doteraz ešte nezačala dodržiavať? Myslíš, že ja Boh ťa zabijem v tých liečebných receptúrach, ktoré som tvojemu telu s láskou na uzdravenie poslal? Prečo pýtaš liečebnú pomoc od mojej všemoci, keď jej sile neveríš? Zachovaj sa a zaraď sa do plátkov informácií Modré z neba, tam ti redaktor tejto relácie pomôže. Snáď ale nebude to moja Božia vôľa, lebo moju liečebnú radu tvoja duša odvrhnutím opľula a nebudeš zdravá, lebo toto som si od teba nezaslúžil. Plač srdcom je tých, ktorí tvoje telo falošne liečia. Tvoj Boh.
Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.