Cítim, že Pán Boh ma má rád a vždy mi pomôže.

15.09.2019 12:36

  1. Bolesť pri srdci.
    Dobrý deň pani Laura, potreboval by som pomôcť pretože už nevládzem opakuje sa mi bolesť pri srdci a pod ľavým rebrom horným celá ľavá strana ma bolí aj kĺby a cítim ako keby ma zlo chcelo zabiť aby som už nežil a cítim sa veľmi nevládny už naozaj nechcem prežiť to čím som si prešiel v minulosti a bojím sa že sa mi to stále vracia mám veľký strach a som v takom kruhu kde si neviem sám pomôcť už neviem čo mám robiť. Strach ma prenasleduje stále a nejdem sa toho zbaviť. Bojím sa aj Božej liečby pretože viem že vtedy musím zabojovať a ja už naozaj nevládzem. Nechcem Vás obťažovať pani Laura svojimi problémami dlho som váhal či napísať, pretože tiež máte mnoho problémov, ale priznám sa že už by som najradšej bol keby ma pán Boh vzal k sebe po tom tak veľmi túžim pretože tieto každodenné trápenia bolesti ma ničia.

  2. Cítim, že Pán Boh ma má rád a vždy mi pomôže.

    Pekny den mila pani Laura! Chcela by som vas a mileho Pana Boha poprosit o pomoc .Uz dlhsi cas sa snazim najst sama sebu v poslednych rokoch som si aj ked svojim zavinenim pekne zamotala zivot.nie vzdy som sa spravala podla Bozich prikazani a myslim ze aj preto som dost vo vela veciach trpela.Dlhodobo trpim psychickymi problemami aj ked viem preco..lebo som dovolila ,aby do mojho Zivota vstupili ludia ,ktori toho neboli hoden a viac som si ich vazila ako samu seba a Pana Boha.Napriek vsetkemu som vzdy citila ze Pan Boh mi pomaha aj ked naozaj neviem ci som si to zasluzila..Ludi,ktori mi dobre nerobili som sa pomaly ale isto z mojho zivota zbavila a velmi by som sa chcela zbavit mojho strachu a paniky s vasou a bozou pomocou..ja naozaj citim ze Pan Boh ma ma rad a vzdy mi pomoze inak by som Vela situacii z poslednych rokoch nezvladla...prosim vas o pomoc o posilnenie mojej duse a zbavenie sa zleho..Dakujem Vam aj Panu Bohu za vsezko za kazdodennu pomoc a ochranu mojho syna rodiny a priatelov ! Amen

  3. Problémy zo žalúdočnou kyselinou.

    Nehnevajte sa pani Laura že Vás obťažujem. Isto máte veľa dôležitejšej práce.
    Dlhodobo /roky/, mám problémy zo žalúdočnou kyselinou /nadmernou/pri ťažšej práci. Minulý týždeň som ju mal každý deň, a cez výkend som navštívil pohotovosť, pretože som mal dosť silné nárazové bolesti vo vnútry tela /oblasť hrudníka kde končia rebrá/, ktoré mi strielali do chrbtovej oblasti medzi lopatkami-skôr k pravej lopatke.
    Dostal som liek "Helicid" ktorý mi eliminoval kyseliny,trávenie sa zlepšilo, kyseliny nemám ale od včera i dnes opäť pociťujem náznaky bolesti v danej oblasti. Myslel som že to je žlčník, alebo slinivka brušná. Pred možno 5 rokmi som mal zrejme ten istý problém a tento liek mi pomohol, lebo mi diagnostikovali zápal žalúdka hadicovým vyšetrením.
    Mám toto vyšetrenie absolvovať i teraz /odporúčanie lekára/, ale ja viem že jedine Tatík Nebeský a Vy mi môžete povedať kde je môj problém.
    Ďakujem za akúkoľvek odpoveď. Ďakujem ešte raz. Pekný deň.

  4. Bolesti pri močení, pálivá bolesť v pošve.
    Dobrý deň.
    Ak by bolo možné, chcela by som poprosiť o pomoc v zdravotnom probléme. Už asi 3 roky sa mi vracajú bolesti pri močení, pálivá bolesť v pošve a aj pri pohlavnom styku a niekedy aj bolesť v podbrušku. Je jedno či je teplo alebo zima, objaví sa to hocikedy. Až sa to vyhrotí tak že u lekára dostanem antibiotiká na zápal močových ciest. Stalo sa mi že mi ani tie nezabrali ale na gynekologii nezistili žiaden závažný problém okrem nejakch baktérii. tak by som Pána Boha chcela poprosiť o pomoc ak by sa dalo.
    Ďakujem za váš čas a ochotu.
    Dovidenia

  5. Neurologicka povedala ze bude postihnuty.
    Prosim o pomoc pre mojho 8mesac.vnucika. od narodenia mu chrckalo pridychani. Operovali ho tiez po narodeni v Blave na srdiecko. To dopadlo dobre. tS tym chrcanim ich poslali do BB aby zistili co to je. Po zavedeni sondy mu sposobili opuch, museli ho ozivovat, nasledne uviedli do umeleho spanku. Zhruba o tyzden mu spravili tracheostomiu. Ked sa maly pomaly prebral z narkozy zostili, ze nevidi na ocka a ma ochabnute telicko. Neurologicka povedala ze bude postihnuty. Stale su v nemocnici, zacal uz robit pomaly pokroky sat z prsnika no teraz po 3-4 dni dost zvracia.

  6. Pomoc pre psíka fenku Zarmiu.
    Milá pani Laura,

    prosím Vás o pomoc a liečbu pre mňa a môjho psíka fenku Zarmiu.
    Mňa bolia niektoré kľby, viac na prstoch rúk, na ľavej ruke ukazovák a malíček a na pravej ruke prostredník.
    Častokrát mám studené ruky.
    Od včera sa mi pridal aj zápal pohl.orgánov.

    Fenka Zarmia, ktorá je v mojej opatere, už štvrtý týždeň trpí kožnými problémami. Hárala a vtedy začali jej ťažkosti. Často sa škriabe na nôžkach, brušku a hlave. Jedny ranky jej vyliečim a ďalšie si spôsobí škriabaním.

    Prosím Vás pani Laura spýtajte sa nášho milovaného pána Boha na liečbu pre mňa a pre Zarmiu.

    S vďakou a láskou.

  7. Mám problém s trávením už aj malá porcia jedla mi robí problém.
    Dobrý deň p.Laura rozmýšlal som či mám napísať lebo ešte stále sa liečim na nervovú sústavu a neviem či je možné robiť viac liečb naraz no moj problem sa dosť zhoršuje.Mám problém s trávením už aj malá porcia jedla mi robí problém cítim v žalúdku ako keby skalu strašne som plný a nafúknutý.Tento problém pociťujem už dlhší čas no nevenoval som tomu niaku pozornosť vždy mi to niako prešlo keď som zjedol niake probiotiká no teraz už nezaberá nič.Zápchu nemám nakolko užívam magnézium a preháňa ma.Týmto by som chcel poprosiť Pána Boha o pomoc nakolko mi nikto iný lepšie pomocť určite nedokáže.Ďakujem

  8. Zistili mi rakovinu hrubého čreva v 4 štádiu.
    Dobrý deň, zistili mi rakovinu hrubého čreva v 4 štádiu, mam dva 6 cm nádory v hrubom čreve, metastázy na pečení a karcinomi podbrusnici a uzlinach, som slabá, bolia ma z toho kríze aj brucho, nemôžem jesť len tekutu stravu, lebo sa mi upchava ju čreva a potom sa nemôžem vyprázdniť, a mam cele brucho stvrdnute, veľmi vás prosím o pomoc, ďakujem

  9. Potrebujem pomoc.

    Milá Laura,
    prosím o Božiu pomoc pre moju dušu, telo a manželstvo. Žijem v bezdetnom manželstve, z ktorého mám stále potrebu unikať, ale zároveň akoby ma v ňom niečo držalo. Cítim veľkú únavu v tele a beznádej. Ak budem takto pokračivať ďalej, zomriem. Neviem, ako žiť s mojím manželom, v hlave mi stále výria myšlienky a slabnem. Mám veľa nápomocných ľudí na ceste, ale každá pomoc, je akoby na chvíľu a potom zase padnem a včera som mala pocit, že sa už neviem postaviť.Potrebujem pomoc.

  10. Mam problem s kolenom.

    Dobry den chchem sa spytat mam problem s kolenom magneticka ukazala ze je ok ale jablcko mierne vyssie navstivil som fizio spevnil koleno je lepsie ale koleno pri zatazi po nej pichne ked si viac prenesiem vahu nan nie vzdy som ultra bezec a zacal som behat na boso dakujem za radu 

  11. Som zúfalá matka ktorá potrebuje pomoc.

    Dobrý deň prajem.Som matka dvoch krásnych ,zdravých chlapcov,doposiaľ som bola...druhy ,mladší synček sa nám narodil zdravý,z pôrodnice išiel zdravý a zhruba 3 -4 týždne dozadu sa to začalo ,bol nekludny ,pri prsníku vystrájal ,malo spinkal ,plackal.V jednu nedeľu ,keď ho manžel chcel uhajkat vo vajíčku,sa začal akokeby triasť,nebola som pri tom.Potom neskôr som ho mala už ja na rukách a opäť sa.zacal triasť ,očkami klepkat,akokeby bol v tranze...hneď ráno sme šli do nemocnice,kde mal opat tie "zachvatiky"až nás museli previest do detskej fakultnej nemocnice,tuna sme strávili tyzden ,porobili kopec vyšetrení a odberov ,záver anemny ,malo železa ,červených krviniek ,mysleli si,že asi z toho mal tie záchvaty ...žiaľ ...v pondelok nás pustili domov ,štvrtok sa to opäť zopakovalo doma a v piatok nás opäť previezli do Košíc na detské neuro.oddelenie ...
    .sme tu opäť a čakáme ,čo bude a čo vlastne zistia ,nezistia ...dávajú mu sirup convulex to je na záchvaty a epilepsie a tabletky piridoxin ...ešte sme sa poriadne neohriali doma,nezvytala s prvým starším 3rocnym synom a už sme opäť v nemocnici a ešte tak ďaleko ,kedze sme od Humenneho ...ťažko sa mi to píše všetko ,neviem čo robiť ,na koho sa už obrátiť ,som zúfalá matka ,ktorá potrebuje pomoc.Tento mladsi syn mal 2 mesiace a volá sa Samuel....ďakujeme ,už len zato ,že si prečítate tento mail.

  12. Prosba o sprostredkovanie otázky a odpovede na moje trápenie ohľadne môjho zamestnania!

    Pekný večer prajem , mam veľkú prosbu na nášho Milovaného Pána Boha a na Vás Milá Laura o sprostredkovanie otázky a odpovede na moje trápenie ohľadne môjho zamestnania! Tak ako pred cca 4rokmi mi bolo povedané aby som zmenil zamestnanie kvôli kliatbe od kolegu tak som aj učinil a zamestnal som sa v autoservise v ktorom som doteraz! Pracujem ako servisný poradca/technik proste „dievča pre všetko“ s tým nemám problém , ale už asi vyše roka mám problém zo šéfstvom výplaty večne meškajú , skoro ani raz neprídu tak ako majú a začínam cítiť závisť a nedoprajnosť !Popri tom troška kupujem a predávam ojazdené autá! Práca mi vyhovuje kvôli deťom , ráno ich beriem do školy a poobede tak isto domov , sme spolu častejšie ako v minulom zamestnaní , ale len z dobrého pocitu sa žiť nedá a kradnúť nechcem lebo to by ma dobehlo! Nemôžem povedať že nemáme na chleba , ale tŕpnúť každý mesiac či bude na hypotéku , rožky a šeky už ma fakt veľmi unavuje! Ja viem že Pán Boh nad nami drží ochrannú ruku čo sme už veľa krát zistili a preto by som sa ho chcel opýtať či mám ostať v tomto zamestnaní a vytrpieť to nejako skúsiť to pomôcť nastaviť k lepšiemu , alebo si hľadať iné zamestnanie kde bude príjem stály a na čas! V hlave mám aj viacero alternatív , uvažujem nad kúpou minibagra (vlastne podnikanie) a venovať sa stavebnej činnosti , ale ak by som ho chcel kúpiť tak len na úver lebo mi chýba vlastný kapitál a obávam sa troška či by som mal dosť práce na uživenie rodiny a splátky úveru! Pri malom vyťažení prác na bagri mi poskytuje prácu na sezónnu brat ktorý je v zahraničí a pracuje ako záhradník (ale to si vyžaduje odlučenie od rodiny)!Ďalšou alternatívou je kamarát s ktorým by tiež bolo možné podnikať ohľadne bagra, stavieb a pod. , 1/2vičný kapitál ale väčšie riziko naštrbenia dobrých vzťahou niekedy som názoru že pri podnikaní dvaja sú veľa ale zase s ním si veľmi dobre rozumieme (komunikácia=100% úspech)!Možnosti je viacero
    1.Ostať-skúsiť to nastaviť k lepšiemu
    2.Hľadať iné zamestnanie
    3.Podnikať sám bager(stavebné činnosti, elektroinštalácie a pod.)
    4. Podnikanie s kamarátom
    len sa rozhodnúť ako živiteľ rodiny je dosť ťažké! Veľmi pekne prosím Pane Bože poraď , aby som nešľapol vedľa! Veľmi pekne Ďakujem s úctou a láskou.

  13. Mam v bruchu 3 zhubné nádory pozdĺž aorty.

    Drahá liečiteľka Laura, kontaktujem Vás s pomocou mojej nevesty. Od roku 2006 ( s prestávkami) podstupujem liečbu chemoterapiou. Mám lymfatické uzliny v brušnej dutine, z toho 3 sú ma aorte na ľavej strane, z tohto dôvodu mi ich lekári nemôžu z tela odstrániť. Chemoterapiou ich zmenušujeme, pravidelne chodím na krv. Zlé výsledky mi zisťujú z krvneho obrazu, keď mám vysoké markery, sa musím dostaviť do nemocnice na infúzie. Bola by som nesmierne vďačná, keby ste mi vedeli pomôcť k uzdraveniu.
    Mam v bruchu 3 zhubné nádory pozdĺž aorty, nikdy som však žiadne bolesti necítila. Začalo sa to celé poklesom telesnej hmotnosti a lekári mi z krvných testov zistili, že niečo nie je v poriadku. Bolesťami netrpím ( ak neberiem so úvahy liečbu chemoterapiou, ktorá dáva môjmu telu zabrať, vlasy mi vypadali už po tretí krát), neberiem lieky na tlmenie bolesti. Chemoterapiou sa lekári snažia zabrániť rastu nádorov. Aj sa im to načas podarí , no opäť po case začnú znova rast a vtedy musím ísť do nemocnice na infúzie . Nemôžu mi ich z tela vybrať, pretože sú pri tej aorte . Rozhodla som sa s láskou prijať Vašu liečbu, ktorú nebudem brat spolu s chemoterapiou. Ďakujem veľmi pekne a ostávam s pozdravom. Ďakujem za Váš čas. 

  14. Mam za sebou 2 operacie nosa.

    Dobry den, mam velke tazkosti s dychanim, mam stale pocit ze sa neviem nadychnut, a neustale sa mi tvoria hlieny z pravej nosnej dierky, moje tazkosti trvaju uz 10 rokov, mam za sebov 2 operacie nosa a odtranenie krcnych mandiel ale nic nepomohlo, stale sa neviem nadychnut z plnych pluc, a mam pocit ze sa dusim a neustale mi ztekaju hlieny. 

  15. Cítim že pán boh vedie moje kroky.
    Dobrí deň p. Laura chcel by som poprosiť nášho Láskavého Pána Boha o radu v čom mám ďalej pokračovať v akom podnikateľskom zámere aby som pocítil zlepšenie mojej zlej finančnej a životnej situácie . Prešiel som odklínaním a cítim že pán boh vedie moje kroky ale stále nieje niečo v poriadku a je mi to veľkou príťažou, ak si zaslúžim tak poprosím Pána Boha o radu. Dakujem a prajem vám pekný deň. 

  16. Mám pocit, že som prekliata.
    Dobrý deň pani Laura. Dočítala som sa na internete o vašej liecitelskej schopnosti danej Bohom a potrebovala by som vašu pomoc. Už dlhšiu dobu sa mi v živote nedarí. Nedarí sa mi v pracovnej, finančnej, zdravotnej a ani rodinnej sfére. Mám veľké finančné problémy. Mám pocit, že som prekliata. Chcela by som poprosiť o pomoc nášho Stvoriteľa Boha. Neviem ci som hodná jeho pomoci. Budem rada ak mi odpíšte. Ďakujem veľmi krásne. 

  17. Prosím o radu a pomoc v mojom podnikaní.
    Pozdravujem Vás drahá pani Laura, prepáčte že vyrušujem, chcem Vás poprosiť ak je to možné o radu, týka sa to môjho podnikania. Pán Boh nám odobril účtovníka tento rok, keď sme prišli do jeho rodinnej firmy dohodli sme sa, že nám  spracujú účtovníctvo za rok 2017  a následne aj tento rok, po krátkom čase začali hľadať na synovi chyby, že si faktúry teraz robiť musí sám, že prečo by som tie faktúry mala robiť ja keď prácu on sprostredkúva,že sa to tak robiť nedá keď je každú chvíľu niekde preč a pod. nechceli nám do nákladov za minulý rok zaúčtovať náklady napr. služobné cesty a podobne že to sa nedá a myslím si že ani všetko nezaúčtovali, lebo výsledok bol akoby chceli našu firmu zlikvidovať, daň skoro 6 tis. eur, a preddavky na daň tak isto vysoké.
    Viem že Pán BOH všetko vidí a  nikdy sa nemýli  a Vy tiež.  ja aj syn ale ťažko to  znášame tú zmenu a prosíme Pána Boha a  Vás o pomoc. čo sa stalo,prečo je to tak, máme hľadať iného účtovníka či máme dať opravné daňové, je aj určité napätie,z našej strany a ja  mám pocit akoby mu závideli.
    Zároveň nemá nikoho kto by mu pomohol v  kancelárii /Pán Boh mu žehná - posiela klientov ale on to nestíha všetko spracovať je veľmi unavený a možno aj preto ani nechce v tejto práci pokračovať. Som z toho smutná, že v rozbehnutej prosperujucej Pánom Bohom žehnanej firme sme nenašli ale aj nehľadali človeka,ktorý by pokračoval . Keď som sa pýtala Pána Boha či máme zrušiť firmu  odpoveď bola, že by to bola veľká škoda a odporúčanie od Vás že máme tam dať niekoho z rodiny.
    Nemáme už širšiu rodinu.  Možno  by mladší syn ,má už 18 rokov dúfam že prišiel k rozumu,brigáduje- kosí trávu a robí v supermarkete v pokladni,   veľa klientov odporučil synovi,  a známi i sa mladšieho syna pýtajú prečo nepomáha v kancelárii bratovi, 
    a ja pracujem v zahraničí a pomáham synovi - s papiermi účtovníctvo vo firme.
    Drahá pani Laura veľmi Vás prosím ak je to možné  o radu, pomoc, môžem znovu poprosiť Pána BOHA a Vás o odpoveď v tejto našej problematike? 
    Môžem sa takto spýtať? 
    Máme odísť od tejto účtovnej rodinnej firmy?
    Máme dať opravné daňové priznanie, za minulý rok?
    vráti sa  nám aspoň polovica zaplatenej dane?
    Je vhodný pracovať, pokračovať   môj mladší syn ,/ alebo za určitých podmienok?/
    Drahá pani Laura ak som niečo zlé napísala prepáčte mi
    Ďakujem Vám z celého  srdca za všetku pomoc, ste úžasný človek mám Vás rada. Pozdravujem Vášho Vladka
    S láskou a vďakou.

  18. Modlím sa za vyliečenie.
    Milá pani Laura, napíšem Vám túto správu ako by som ju napísala zároveň aj nášmu oteckovi. Pane Bože, asi 5 mesiacov dozadu som Ti písala s prosbou kto je pre mňa vhodný partner. Bola som po rozchode a páčila som sa dlhú dobu jednému mužovi, ktorý tvrdil, že mi vždy prial iba dobre, no ja som sa zrejme bála celkom mu po predchádzajúcom parnerovi veriť. Pani Laura vtedy nerobila, vraj sa mám ozvať neskôr. Neozvala som sa čiastočne z finančných dôvodov, čiastočne zo strachu a čiastočne som si myslela, že musíte riešiť veľa iných závažnejších problémov ako je tento, že Vás nebudem zaťažovať. Bola som viac a viac zmätená z toho, čo mám urobiť, nechcela som nikomu ublížiť. Našla som si tu teda modlitby na "odlákanie" neúprimných partnerov a na odstránenie pochybností, keď príde ten správny. A zrazu som mala jasno ohľadom toho muža, zrazu až nepochopiteľne som vedela, že mám byť s ním, zdalo sa mi, že môžem byť za neho vďačná tebe Bože, preto som sa ani neozvala nakoniec, mala som pocit, že Pán Boh ma naviedol na správnu cestu. Ako viete, liečila som sa na vnútorný skrytý zápal krvi, za liečbu nesmierne ďakujem a tento muž pri mne stál a podporoval ma počas celej doby jej trvania. Cítim, že mu môžem veriť. Mala som problém so ženskými zápalmi. Teraz tento problém už nemávam bez príčiny, ale vyskytne sa zakaždým po pohlavnom styku. Veľmi ma to trápi, neviem, či je to mojou karmickou tiahou alebo mi (nám) niekto zle praje, alebo si to privolám sama tým, že sa toho tak veľmi bojím, že vždy po tom to príde. Modlím sa za vyliečenie, no ak je niečo, čo robím zle, rada to napravím. Možno si to musím odtrpieť, no skutočne úprimne by som chcela poradiť, neviem čo s tým. Ak uznáte sa vhodné zapodievať sa mojím trápením, budem Vám z celého srdca vďačná. A nášmu oteckovi ešte viac. Ďakujem.

  19. Práca nie je na úrovni môjho vzdelania.
    Dobrý deň, milá pani Laura.
    Obraciam sa na Vás s prosbou o radu naskytla sa mi ponuka práce v základnej škole ako administratívny pracovník + však je k tomu asistentka pre žiaka, ktorý je hyperaktívny. Táto práca nie je však na úrovni môjho vzdelania. Ponúkaný plat je tiež na úrovni minimálnej mzdy, čo sa mi tieš veľmi nepáčí lebo by som už potrebovala zarábať viac, kedže som sa 5 rokov venovala štúdiu na vysokej škole. Preto by som Vás poprosila či by ste sa nemohli pána Boha spýtať či mám túto ponuku práce prijať alebo nie lebo sa neviem rozhodnúť. 
    Neviem či si na mňa ešte spomínate. bola som už raz u Vás cez odporučenie jednej pani. Ohľadom pokračovania štúdia na vysokej škole. (Školu som ukončila :) poradili ste mi, že mám pokračovať).
    Viem, že máte istotne veľa práce ale bola by som veľmi vďačná keby ste mi odpísali a rada sa Vám aj odmením. 
    Ďakujem Vám za Vás čas. Prajem pekný deň. Amen.

  20. Otrava ťažkými kovmi.

    Dobrý deň pani Laura, som zdravotná sestrička a bola som u Vás v máji 2014 s Dupuytrenovou kontraktúrou na pravej dlani - uzlíkovité väzivo smerujúce k prstom. Vaše zhodnotenie bolo otrava ťažkými kovmi - 8 rokov ručné miešanie amalgámu. Okrem uzlíkov som mala rôzne hrče po tele. Po Vašej liečbe od Pána Boha, ktorú som poctivo dodržiavala 2 roky všetky hrče vymizli a uzlík na dlani zmizol na 95%, ale pred 5 mesiacmi sa začal tvoriť uzlík nový vedľa toho starého a na bruchu sa mi vytvorila podkožná hrča o veľkosti 5 cm. Lekári tvrdia, že uzlíky na dlani sa tvoria po vyskočení platničky na krčnej chrbtici, že nerv ktorý ide do ruky je platničkou utláčaný a tým dráždený. Preto Vás pani Laura pekne prosím o zhodnotenie môjho stavu a opýtanie sa Pána Boha na zistenie príčiny a liečbu. Veľmi pekne Vám ďakujem a prajem veľa spokojných ľudí, ktorí Vám veria a prajú Vám všetko dobré aby Ste mohla pomáhať iným. S pozdravom.

  21. Celiakia.

    Prosím o ličbu pre moju dcéru .asi pred dvoma rokmi jej zistili celiakiju a intoleranciu na mlieko soju a vajicka drzala dietu ale teraz ju zacalo boliet a pichat v brusku az do ruk ju picha a ma o bcas hnacku ,ProsimTa pane boze o liecbu

  22. Mama trpí hroznými bolesťami.

    Dobry den,
    viete pomoct mojej mame (74 rokov), ktora trpi hroznymi bolestami v poslednom stadiu rakoviny napriek silnym liekom proti bolesti.
    Kedy vam mozem zavolat?
    Dakujem

  23. Bolesti chrbtice.

    nemozem chodit rovno. moja chrbtica spodna cast je zuzena a hrozne boli. tlaci ma to dopredu. chodim skrivena na hanbu.
    prosim Pana Boha o uzdravenie stale a asi mi odpoveda cez Teba cez tento zazracny email.
    Tiez prosim ta Laura popros ho recept pre mna.
    dakujem ti Otce vsemohuci ved Tebe nic neni nemozne len ked je to TvojaBozia vuola prosim ta Otecko nebesky, doverujem ti.

  24. Zlá sila manipuluje môjho priateľa.

    Dobrý večer ;pìšem v mene svojom ale aj môjho priateľa .je to rodený chorvàt žijùci v rakùsku.on sàm je teraz pripravený dačo zo svojìm životom urobiť nakoľko cìtime ;že ho dàka zlá sila manipuluje a veľmi to ničì nàš vzťah a zabìja našu làsku a.mne tým veľmi ubližuje. V niektorých situàciach ho nespoznàvam a viem že bez vàs a božej pomoci to nezvlàdneme
    bojujeme uz štvrtý rok a veľmi potrebujeme pomoc od Pàna Boha.Ja sama už prestávam mať silu ..tvrdì že ma veľmi ľùbi ale to trvá chvìlkovo a potom ako keby to ani nebol on.
    Prosìm nezavrhnite nàs ..pomôžte nám .s Vďakou 

  25. Doktori pozerajú na mňa ako na zdravého človeka.

    Dobrý deň prajem pani Laura,
    volám sa ... a chcela by som vás a pána Boha poprosiť o pomoc. Mám už viac ako polroka zápal v tele a bolesti v krížovej oblasti chrbta. Chodila som po doktoroch, no nemám s nimi peknú skúsenosť, nakoľko pozerajú na mňa ako na zdravého človeka. Možno som zdravá, možno nie,,, ale chcela by som na to počuť váš názor. V poslednú dobu som stále unavená a podráždená a viem, že to nie som ja.... vysmiata, pokojná a s čistou hlavou a žiaľ, odnáša si to moje okolie. Prosím, pomôžte mi.

    Nakoľko je už veľa hodín a nemám tu v dedine v byte signál, nebudem vám dnes volať. Zavolám vám zajtra v poobedných hodinách. Za akúkoľvek odpoveď, či radu vám veľmi pekne ďakujem.

  26. Choré nadobličky.
    Dobrý večer. Píšem v synovom mene. Láskavý Pán Boh nám poslal v júli liečebnú receptúru na skrytý krvný zápal, ktorý mu spôsobil ochorenie nadobličiek. Budúci týždeň sa začne posledný týždeň liečby, ktorú sme prijali od Pána Boha. Po ukončení tejto prvej liečby sme sa mali ozvať a poprosiť o ďalšiu liečbu na posilnenie organizmu.Chcela by som veľmi pekne poprosiť Pána Boha o ďalšiu liečbu pre syna na jeho uzdravenie. Ďakujem pekne.

  27. Krvavá stolica.

    V tomto polroku mam druhýkrát krvavú stolicu.Nieje to bolestivé, len ma znepokojuje množstvo čistej krvi.

  28. Hľadám zmysel života.
    Cítim že Niesom na dobrej ceste a hľadám význam  svojho života. S partnerkou s ktorou žijem ,mám zotrvať ?Co mám robit aby som nebol slabý vo vôli?Ake je moje poslanie čím mám byť.Budem sam do konca života ?

  29. Chcem prinavrátiť bývalú lásku.
    Dobry den.Chcel by som poprosit, ci by ste mi nevedeli prinavratit moju byvalu lasku.Mam ju stale v hlave, neviem sa toho zbavit,trapi ma to strasne.Ona sa uz mezdicasom vydala,neviem ako to vsetko vratit spat.Strasne mi chyba

  30. Nezdar v celom zivote.

    Pekny a pozehnany den Vam prajem. Chcem vas poprosit o pomoc v nezdare v celom zivote. Prosim o pomoc , dakujem pekne....

  31. Dlhodobo si privolavam nevolnosti a choroby.
    Dobry vecer. Mam taky problem, ze dlhodobo si privolavam nevolnosti a choroby. Bojim sa zvracat a neviem ci ten problem je spojeny s tym, alebo so zlym vstahom s manzelovou mamou, ktora ma neznasa a ublizuje. Co sa stym prosim da robit? Aby som mohla zit normalny zivot a nemysliet na nevolnosti a zvracanie. Vopred Dakujem

  32. Už dlhší čas sa mi nedarí, som naladovy, dosť unavený.
    Zdravím Vás pani Laura píšem vám s prosbou o pomoc. Už dlhší čas sa mi nedarí, som naladovy, dosť unavený.
    Mam pocit že niekto mi nepraje a alebo ma preklial. Týmto sa vás chcem opýtať ci by ste mi vedeli pomôcť. Telefonoval som s vaším Panom manželom povedal mi že momentálne mate vela klientov ale že sa opyta vás kedy budete mat volny termín... Budem rád ak by ste si na mna našli niekedy čas...
    Vopred Vám ďakujem a prajem príjemný zvyšok dňa. S pozdravom.

  33. V mojom manželskom vzťahu sa cítim zle.
    Dobrý deň pani Laura,
    prosím Vás o pomoc v mojom manželskom vzťahu sa cítim zle. Máme 4 ročného synčeka a preto nechcem vyvolávať konflikty. Len ja sa trápim. Veľmi dobrá známa mi odporučila Vás, tak Vám píšem.
    S pozdravom.

  34. Sklamanie v láske.
    Dobry vecer jedna moja kolegina mi dala na vas kontakt.. Velmi rada by som bola keby ste mi pomohli mam velke trapenie neviem kam a co mam robit..chcela by som vediet ci nesom porobena prezila som velke sklamanie v laske .

  35. Problém ohľadom rodičovského domu.
    Dobrý deň, milá pani Laura a pán Vladimír s pokorou v srdci chcem požiadať o Božiu pomoc. Mám pocit, že každá bunka môjho tela je chorá psychicky aj fyzicky od hlavy až po päty.
    Veľmi ma trápia zapalené dutiny (nos,hlava uši) stále sú zanesené. Chcem poprosiť aj o pomoc pre moju dcérku, časté bolesti bruška, črevné parazity,bledosť a podráždenosť.
    Ešte ma veľmi trápi jeden problém ohľadom rodičovského domu, kde sme s matkou bývali. Matka v tom dome zomrela a ja a môj brat máme zdediť tento dom. Brat má postavené na záhrade my sme v podnájme.Je to veľký jednoposchodový dom , brat chce aby sme sa nasťahovali, ale po tom trápení čo sme zažili sa nám tam nechce ísť.Na polovičke pozemku sú hospodárské budovy do ktorých investoval môj brat. Máme ten dom darovať bratovi alebo máme si ho nechať pre našu dcérku a my tam nepôjdeme bývať.
    Verím, že s pomocou Božou raz budeme bývať na mieste, ktoré nám požehná Boh.Zatiaľ ďakujeme Bohu aj za tu jednu izbu v podnájme.
    Chcem sa predovšetkým poďakovať Pánu Bohu, že som ho spoznala ako Jediného Boha a že cestu k Bohu ste mi ukázali Vy a Váš manžel (ktorý má so mnou veľkú trpezlivosť).Veľa Božieho požehnania praje rod....

  36. Chrasta na nohe.
    Dobrý a požehnaný deň pani Laura, Mám zdravotný problém s ktorým si už ja neviem poradiť a preto chcem poprosiť nášho láskavého Pána Boha o pomoc.
    Na ľavej nohe v predu od kolena smerom dolu ku členku mám takú chrastu, ktorá bola spočiatku malá ale mám pocit, že sa mi zväčšuje.
    Začne to akoby malým pupáčikom -červeným a potom akoby sa to rozširovalo. Jeden deň sa mi to zdá že sa to suší potom na druhý nie. Nesvrbí ma to. Chcem ešte podotknúť, že na tejto nohe ľavej mám a krčové žily a dolu k členku tzv.metličky. 
    Prosím preto prostredníctvom Vás nášho Otecka tam hore o pomoc.
    Veľmi pekne ďakujem Vám drahá pani Laura ale hlavne nášmu láskavému Bohu.

  37. Moja dcéra je neustále chorá.

    Dobry den, vyplnila som formular ja ako matka,ktora by mala zaujem aby ste sa pozreli na moju dceru ktora je neustale chora,mava casto nadchy,kasel ktory nevieme preliecit dlhodobo,boli sme poslany k vseliakym lekarom,ale moja dcera sa strasne ale strasne boji lekarov,takze ziadne vysetrenie s nou neni ani mozne,snazila som sa vseliako proste to nejde,a dostala som sa az k vam,tak by som vas chcela poziadat o pomoc.No a nakolko som slobodna matka,v poslednoje dobe som si vsimla ze casto som v strese a nie v klude,dokaze ma vytocit malickost,skusam magnezium ale nejak mam pocit ze nic nezabera,a viem ze ked ja niesom vo svojej pohode ani dieta nemoze byt.
    dakujem.

  38. Necítim sa dobre.
    Necitim sa dobre mam tlaky na hrudniku,neviem sa niekedy sustredit,mam nervozitu stale sa hadam z priatelom lebo ja začinam stale hadku,byva mi zle na odpadnutie,za všetko sa uražam a potom sa snim nebavim.Neviem čo sa so mnou deje začala som sa inak spravat ako predtym.Ďakujem

  39. Opustila ma priateľka.

    Dobry den obraciam sa na vas s prosbou.Opustila ma priatelka. Vela krat som jej ublizil ze som sa vratil k byvalej priatelke.ale to vzdy len na tyzden dva potom som zistil ze som spravil chybu, nakolko som jej neveril,Vzdy to bolo tak ze ma vedela zlakat a ked som sa zo svojou súčasnou priateľkou rozisiel tak uz prestavala mat omna zaujem. A vzdy som sa vratil naspet k tej svojej, ktora mi to vzdy ako tak odpustila.U nej som stracal dvoveru... vedel som a trapil som sa nad tym.Chcel by som s celeho srdca aby sa vratila len ona uz nema zaujem viete mi stym pomoct ? Dakujem

  40. Porobenie.
    dobry moj manžel bol velmi laskavy a dobry muž kym ho nezačala lakat ciganka niečo sa stalo a manžel zanevrel na rodinu deti vnukou a tula sa s nou často nechodi domou pije zanevrel na dom nedava vyplatu nezaujma ho chora jeho mama nič všetko čo miloval a bol by dal zato život ho nezaujma doma je ako na ihlach len spi alebo uteka za nou.

  41. Ľutujem ked som nebola pripojena len k Bohu.

    Dobry den, nedavno sme spolu telefonovali a opisovala som aj cez formular svoj problem. Chcela by som sa spytat, ci mozeme pokracovat. Ja stale citim,ze je tu nieco, co tazi a nedovoluje urobit krok vpred. Inak by bolo vsetko uzasne, ale proste sa neviem vymotat z kruhu. Pochopila som, ze je to stale o tej istej veci asi tri roky. Za tento cas, ked som urobila krok dopredu, tak hned aj dva dozadu. Velmi ma to boli a lutujem ked som nebola pripojena len k Bohu. Dakujem