Cibuľová polievka.

21.06.2018 12:40

Cibuľová polievka.

21.06.2018

Milí čitatelia. Tento recept som dostala od láskavého Pána Boha pre seba už dávnejšie. Dá sa povedať, že vždy varíme doma s Pánom Bohom. Ja nevarím, lebo nemám na to čas a môjho láskavého manžela varenie veľmi baví a vie dobre variť. Vždy keď ide pre nás niečo dobré uvariť, pýta sa láskavého Pána Boha na dĺžku varenia konkrétneho jedla, aby sa z neho nestratili výživné látky a aj na ingrediencie, ktoré by sme mali do daného pokrmu dať aby jedlo bolo zdravé a zároveň aj chutné. Žasneme obaja, aký je Pán Boh fantastický kuchár, keď dokáže spolu zmiešať také koreniny a rôzne prísady, že vytvárajú pre jedlo jedinečnú a žiadnym iným receptom z kuchárky nenapodobiteľnú, vynikajúcu chuť a zároveň spojitosťou Božích ingrediencií do pokrmu vložených vytvorí silný liek pre telo. S Pánom Bohom varené pokrmy majú pre mňa vždy nezameniteľnú chuť a získané dobré zdravie ich jedením. Nedávno mi dal Pán Boh recept na čerešňový sirup. Nechcela som ho zbytočne otravovať prosbou o Jeho receptúru a skúsila som hľadať na internete. Nič ma ale nezaujalo. Všetci čerešňový sirup varia tak dlho ako sa len dá, čo nám už dávnejšie Pán Boh nikdy nedoporučoval, lebo všetky liečivé látky z tohoto ovocia sa stratia a človek pije iba sladkú, hustú bezvýživnú tekutinu. Preto som ďalej nepokračovala v hľadaní tejto receptúry a prijala som do písma od Pána Boha presný postup a aj presné dávkovanie ingrediencií na množstvo čerešní, ktoré sme mali s manželom nazbierané. Opäť som žasla nad nekonečnou chuťou Božieho čerešňového receptu, ktorý pre Vás do budúcna zverejním. Teraz pre Vás chcem odovzdať Boží recept na dobrú a zdravú cibuľovú polievku s presným zápisom Božích ingrediencií do nej vložených. Prajem Vám dobrú chuť a dobré zdravie jej papaním. S láskou Vaša Laura

 

Množstvo ingrediencií mi Pán Boh diktoval na objem hrnca 3,5 litra. Vy si môžete navariť také množstvo polievky, aké potrebujete a chcete jesť a k tomu si prispôsobte aj množstvo potrebných korenín.
Do hrnca s vodou daj 2 kilogramy cibule a 2 čajové lyžičky zázvoru a nechaj variť 15 minút. Keď doba pätnástich minút prejde, daj do toho koreniny. Každú koreninu treba dať do polievky až po uvarení, okrem zázvoru. Do korenín varenie nedávaj.

 

Láskavo daj tieto koreniny až po uvarení:

4 čajové lyžičky kari korenia
2 čajové lyžičky kurkumy
3 čajové lyžičky čierneho mletého korenia
2 polievkové lyžice vegety
3 čajové lyžičky koriandru zomletého
3 čajové lyžičky sladkej papriky
3 polievkové lyžice majoránky

 

Dosoliť si môžete podľa svojej chuti. Ja s manželom si do nej pridávame tekuté maggi korenie, dáva dobrú chuť a je podľa Pána Boha zdravé pre ligurček, ktorý je základom tejto pochutiny. Keď je písaná lyžička-znamená to malá čajová, keď je písané lyžica-znamená to veľká polievková. Polievku treba po uvarení a prirodzenom jej vychladnutí pri kuchynskej teplote na sporáku celú precediť aj s vylúhovanými koreninami. Môžte si do nej pri konzumácii vložiť uvarené cestoviny, ryžu, jačmenné krúpy..... aby Vás aj zasýtila, pokiaľ chcete. Napríklad ja som ju len samotnú a vždy do horúca zohriatu pila po hrnčekoch. Môže byť, že niekomu táto polievka nebude moc chutiť, čo bude pôsobením pridaných, zdravých korenín. Sto ľudí, sto chutí. Ale túto pre niekoho nechuť tejto polievky bude vyvažovať jej silný liečivý účinok pre Vaše telo.

Každú dobrú cibuľovú polievku var s týmito koreninami, ktoré do tela dostávať karcinómy do zániku budú. Boh do tohoto receptu dal ľuďom liek od karcinómov každého druhu. Bolo do tejto Božej odpovede správne jej prijatie. Amen.

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 19.09.2018
    Super polievočka. Už niekoľko dní mi chodila strašne na chuť a dnes som si ju konečne navarila. Prosila som Ťa Otecko o požehnanie tejto zazračnej polievočky a keď som si ju vychutnávala cítila som Ťa po celom tele. Je tak výborná, že sa jej neviem nasýtiť. Bála som sa , že budem mať problém pri jej užívaní ako pri väčšine bylinkových a koreninových kúr, ale pravda je opak a ja som nesmierne šťastná, že si nám Otecko posla cez našu drahú Lauriku túto mňamku. Ľúbim Ťa nesmierne... 

  2. Zuzana s rodinou | 11.07.2018
    Nebeský Otecko chcem sa Tebe a pani Laure poďakovať za tento recept. Dnes som dokúpila poslednú ingredienciu cibuľu a navarila som tento liek pre svoju rodinu. Celý byt voňal po koreninách a vychutnala som si polievočku čistú len zo šálky. Ďakujem ešte raz , že sa o nás takto staráte.

  3. Helena Š. | 07.07.2018
    Ďakujeme, drahý Bože,za túto výbornú polievočku.Je to už druhá v poradí, ktorú som mala možnosť,si uvariť. Až na jednu koreninu, ktorú som nazohnala,ale aj napriek tomu verím,že bola Tebou požehnaná.Ďakujem aj pani Laure, že sa o túto Božiu mňamku s nami podelila,za jej prácu a obetu pre nás všetkých,Pán Boh zaplať...

  4. Maria | 30.06.2018
    velmi pekne dakujem za uzasnu polievocku pane Boze aj vam pani Laura

  5. Elena | 29.06.2018
    Milovaný Otecko nebeský, ďakujem za vzácnu polievočku, ktorá nás nasýti a blahodárne pôsobí na naše telesne schránky. Milujem Ta Bože Otče .
    Ďakujem vzácna pani Laura za prijatie Božej liečivej polievky.

  6. Zuzana | 28.06.2018
    Srdečná vďaka pani Laura za odovzdanie receptu . Jedine Otecko vie čo naše telá potrebujú. Ešte dokúpiť nejakú tu koreninu a môžme variť. Chcem sa len spýtať vegeta sa myslí ako vegeta ochucovadlo alebo vegeta ako ligurcek. Ďakujem.

    Laura reaguje:
    Vegeta sa myslí ako ochucovadlo. Napríklad vegeta podravka. Na trhu je veľa druhov vegety. Vy si vyberte Zuzanka pre seba tú, ktorá Vám bude najviac pasovať.

  7. Ingrid | 26.06.2018
    Dakujeme pekne pane Bože a aj samozrejme vám drahá pani Laura za vzácny recept.

  8. Júlia P. | 23.06.2018
    Ďakujem Pánu Bohu láskavému za tento zdravý recept. A Vám milá pani Laura, že ste sa s ním s nami podelili. Už sa teším, keď polievku vyskúšam.

  9. Gitka a Bohuš | 23.06.2018
    Dobrotivý Otče Bože láskavý, ďakujeme Ti za tento vzácný recept na cibuľovú polievku, ďakujeme Ti za Tvoju starostlivosť o dobré zdravie našeho tela. Túto polievku si budeme s manželom variť. Ďakujeme našej drahej pani Laure za odovzdanie tohoto silného lieku pre telo.

  10. Iva | 23.06.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za tento recept na cibuľovú polievku. Určite si ju budeme variť. Ďakujeme pani Laura za odovzdanie receptu na túto liečivú polievku. S láskou Iva a syn.

  11. Renata R. | 23.06.2018
    Pane náš milovaný vrelá vďaka za tento recept uvarím si zdravú polievočku a určite viem že mi len pomôže teším sa . Ďakujem p. Laura super recept .

  12. Margita | 23.06.2018
    Srdečná vďaka pani Laura,že aj takéto recepty nám pošlete. a určite uvarím. Pane Bože ďakujem že na nás myslíš a aj takéto recepty nám posielaš cez našu drahú Lauru.
    S láskou Margita

  13. Julia L. | 22.06.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne zo srdiečka ďakujem za nový receptík z tej najvzácnejšej božej kuchyne nekonečne liečivej pre naše mlsné telesné domčeky .Posielam Ti lásku do nebíčka Tatínko Môj Najvzácnejší a Najstarostlivejší.Milá p.Laura veľmi krásne Vám Ďakujem za prijatie recetíku .S pozdravom .

  14. Peter K. | 21.06.2018
    Tatinko náš jediný, s celého srdca Ti ďakujeme za tento úžasný recept tejto liečivej a navyše veľmi chutnej polievky pre naše telá.Bože otecko, len Ty jediný vieš najlepšie čo je pre nás to najlepšie a čo by sme ako potraviny mali konzumovať a čo nám pomôže posilniť naše telá a navyše sa aj dobre nasýtiť.Bože tatinko si najdokonalejší lekár a aj kuchár a náš najlepší priateľ na celom tomto svete,preto len Tebe jedinému patrí naša vďaka a chvála a láska nekonečná.

  15. Elena L. | 21.06.2018
    Pani Laura veľká vďaka za takýto vzácny recept, určite vyskúšam. Chcela by som sa spýtať či cibuľu mame dať len do vody, alebo sa môže opražiť na oleji prípadne na masti.

    Laura reaguje:
    Cibuľu treba dať variť do vody a nie pražiť.
    Elena L. reaguje:
    Veľmi pekne ďakujem pani Laura za odpoveď. Prajem krásny deň :-)

Pridať komentár