Chrápanie.

21.06.2019 14:01

Chrápanie.

miro | 19.10.2016  

Otče Bože chcel by som sa ťa opýtať čo spôsobuje že ľudia chrápu? Alebo ako tomu zabrániť? Viem že iba jednu otázku môžeme dávať, tak teda: Otče Bože, prečo niektorí ľudia chrápu? Ďakujem Ti za odpoveď aj Vám pani Laura za Váš čas.

 

Božia odpoveď:
Dokázateľnosť narušeného spánku pre tvrdých spáčov nepoukazuje na ich chorobný možný prejav, ktorý sa týka ich chrápania, nakoľko úbytkom duševnej sily v svojom živote a stratou energetického potenciálu vrcholí ich nočné snenie silným chrápaním, v ktorého príchode sa ich duša pozvoľne skľudňuje a telesná schránka od celodenného napätia uvoľňuje. Pokiaľ sa tento chrápací problém dokáže zmenou nápravy jedinca, čo sa týka jeho psychického reštartovania zastaviť, tak to  bude v poriadku. Ale pokiaľ pretrváva aj dlhší čas, môžu tam byť na príčine jeho zdravotné problémy a to sa nesú zapchaté nosné dutiny, alebo zle nastavená posteľ voči svetovým stranám. Každá tvár človeka v posteli by mala smerovať priamosťou pohľadu na východ a do žiadneho iného smeru. Blahodárne pre chrápajúcich ľudí ak ovšem zmenia polohu svojej postele na tú správnu stranu je položiť pod vankúš spiaceho konopný vankúšik a ponechať ho tam čo najdlhšie. Za chrápaním sa vo väčšine prípadov stáva jeho príčinou zle postavená posteľ voči svetovým stranám, psychická a duševná preťaženosť konkrétneho jedinca alebo telesný zápal v prínosových dutinách. Za silným chrápaním hlavne stojí deficit duševnej sily, čo bude potrebné riešiť odstránenosťou všetkých životných problémov ich včasným vyriešením a uložením pochovanosťou do truhlice navždy ich zabudnutia a nikdy spätného oživenia. Neni lepšej receptúry voči chrápaniu ako tej, že by mal ľudský každý jedinec navždy uzavrieť svoj najväčší ťaživý problém, ktorého tiaha jeho dušu dostáva do nočného nekľudu a telo jeho sa bráni silným chrápaním, kedy cez svoj výdych nevedomý, vlastne odosiela svoje všetky životné problémy zo svojej duše von navždy. Odpoveď od Boha bola zapísaná bez schybenia prijatím dušou Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. maria b. | 24.06.2019
    Dakujem za dalsie ponaucenie a radu Pane nas Otecko iba ti vies pravdu .Asi kazdy z nas chrape a teraz vieme preco .Milujem ta pane Boze nas Dakujem . Pani laura nech vas pan Boh pozehna a ochrani od vsetkeho zleho aj pana Vladka .

  2. perfektné, ďakujem
    miro | 20.10.2016

    Otče Bože, to je super odpoveď, ďakujem, vedel som že vedci sa mýlia a nevedia pravdu, lebo tú vieš iba Ty!
    A ešte pani Laura. A ešte pán Vlado. A teraz už aj my:-)
    ĎAKUJEM! Milujem Ťa!

  3. Zuzana | 19.10.2016

    Srdečná vďaka pani Laura za odovzdanie odkazu. Konečne chápem dôvod môjho chrápania. Môžem povedať, že som žila pár rokov s problémom , ktorý ma veľmi trápil a veľakrát som nemohla ani zaspať a potom som počula samú seba ako chrápem. Mala som pocit , že vôbec nespím a ráno som vstala viac unavená, ako keď som šla spať. Je ťažké večer vypnúť a zabudnúť na všetky problémy, no s Tebou Bože sa to všetko zvládnuť dá. Milujem Ťa Otecko. Ďakujem

  4. Zo srdca ďakujem!
    Lukáš | 19.10.2016
    Z celého srdca ďakujem pane Bože. Verím, že som to pochopil správne. Srdečne ďakujem za ochotu drahej pani Laure.
    Ďakujeme za odkrytie ďalšieho problému, ktorý trápi mnoho ľudí vo svete. Chcem sa len uistiť či dobre chápem že hlava človeka má smerovať smerom na východ a nohy smerom na západ. Prepáčte mi pani Laura ak Vás zaťažujem. Ďakujem s láskou Lukáš.

    Božia odpoveď:
    Celé telo vrátane tváre bude musieť byť otočené na východ. Amen.

Pridať komentár