Čas je krátky, ale pre vaše neverecké duše v ponímaní asi nekonečný.

16.09.2020 01:00

Čas je krátky, ale pre vaše neverecké duše v ponímaní asi nekonečný.

Boh existuje a verte alebo neverte. Ja sama som si svoj post posledného proroka nevymyslela. Ver alebo never ty duša stratená, alebo pochop, že svoju Lauru mám tak rád, ako to ty nechápeš. Hrá sa na Boha? Moja Laura? Určite nie. Keby bolo na jej vôli, dar odo mňa by odovzdala s radosťou iným. Toto ale nie je môj Boží plán a preto jej prestaňte závidieť, nepreklínaje jej dušu ako to činíte. Mám Vás rád a pochopte, že moja Laura je Boží posledný prorok. Je to ťažké pochopiť a tomuto uveriť, hej? Koľkí by ste chceli mať a vlastniť jej funkciu od Boha danú. Len tento post by ste si duševne museli vyslúžiť. Takže zmierte sa s tým, že Laura je posledný Boží prorok na tejto zemi a pravý, nefalšovaný, Bohom obdarený a čo ty duša na akom brehu stojíš? Chceš byť Boží prorok ako Laura? Máš to zaslúžené duševnou zásluhou? Kam sa chceš vopchať ty duševný votrelec proti Božej vôli, keď si dušou zlý. Závidíš Laure dar odo mňa požehnaný. Uč sa pokore, buď skromný a netúž po schopnostiach. Uvidím tvoje myšlienkové pochody a ja Boh sám rozhodnem, či tvojej duši dar múdrosti požehnám. Laura pýta mňa Boha o jeho odobranie, ale to sa ani náhodou nestane a zosilnieva jej dar požehaný mňou Bohom každým dňom. Moje dieťa Laura, keď padáš na dno a túžiš s touto prácou pre záchranu duší prestať, nenaplním tvoje prianie, lebo som tvoj Boh a za zlé skutky nikoho sa tvoja duša zodpovedať nebude. Neviaž si na svoje hrdlo moja Laura obojok utvorený z hriechov pre tvoju dušu z neznámych ľudí a spravodlivosť vždy prenechaj na mňa svojeho Otca Boha. Koľko vás bude proti mojej Laure stáť? Dajte sa do pozornosti svojich duší a záviď neúspech svojej duše v tom, že neveríš v Boha.

Mám tvoju dušu ľutovať? Ani náhodou nie. Rozmýšľaj, kto je tvoj Boh a tá Laura na ktorú sa hneváš za pravdu ktorú ti odovzdala. Pamätajte všetci, že Laura mne Bohu patrí a je moja. Lieči vaše choré duše a telá. Aký chcete ešte dôkaz? Musí premeniť vodu na víno? Snáď ste inteligentní! Koľko ešte dôkazov potrebujete vy neverci. Hnevám sa ja Boh na vaše duše! Moja trpezlivosť došla do tých hraníc, ktoré som vašim dušiam ako šancu položil. Nedá sa? Dobre, odpíšte Božieho proroka a budete spokojní. Mojej Laure nezáleží na dare, ktorý odo mňa požehnaný má, ale mne Bohu áno. Tras sa svet, čo na teba pošlem, pokiaľ nepochopíš. Moje dieťa Laura sa touto chvíľou svojeho daru odo mňa požehnaného dobrovoľne vzdáva, čo by neurobil ani jeden z vás nik. Má plné zuby farizejov, ktorých duše ona vidí a presne vie o koho kráča. Toto ja Boh nedovolím, aby moja Laura zhasla zlobou celého vašeho sveta a je tak dobrá, že Nostradáma a Vangu do vrecka schová. Len je skromná a vy všetci z jej skromnosti ťažíte. Každý z vás chce byť zdravý a keď sa uzdraví zabudne na to, že mu pomohol Boh. Váš svet je tak veľmi skazený, že apokalypsa príde neodvratne. Laura je Boží prorok. Verí tomu niekto? Nikto. Dôkaz dostanete, lebo ja Boh som moc nahnevaný na celý váš svet. Vyhrážky? Určite nie. Koľko vás bude tých, ktorí prežijete? Čas je krátky ale pre vaše neverecké duše v ponímaní asi nekonečný. Moc sa mýli tvoja duša, ktorá len blaho chce pre svoju potrebu získať. Tvoj Boh.

 

Komentáre:

  1. Ľudmila | 29.09.2020
    Ďakujem  pánu  Bohu za posledného Božieho  proroka páni  Lauru, ktorú  si vybral práve  na  Slovenskú .Rozmýšlajte všetci ktorí  budete čítať  túto  stránku už  dávnejšie  som počula, že Slovensko bude kľúčová  krajina, čo   Boh chce  urobiť  v európe  a je to naplnené, na Slovensku si vybral posledného  Božieho proroka páni Lauru ktorá zakriči BOŽE zatras týmto národom ,lebo ide do záhuby,či  sa to komu páči, alebo nie ,lebo slováci máme zatratene duše ako čierne  uhlie aj pár  dní dozadu boli ľudia prosiť po všetkých  kopcoch za zdravie a pomoc. Máme  tú  Božieho  proroka  pani Lauru kde pomoc môžu  dostať ak to bude Božia  vôľa. Takéto obdarenie od Boha  ešte  závidia ,nepraju preklinaju  ,čo  Jej tento post prináša  obrovský  mocný  dar od Boha a zároveň  celoživotnú  chudobu ,kde  ona nemôže  od štátu  brat ani cent do smrti.Koľky z nás  by chceli čakať kto nám dá na chlieb asi nikto ,ani jeden prorok nežil na materiálnych  hodnotách,ale na duchovnych a ako žije dnešný  národ?Nuž  takto to ja poznám a veľmi dobre na neprajnosti, chamtivosti, nenažratosti ubližovanie druhým a mnoho iného.Boh to pekne odkázal, že  sme zradcovia  ako Judaš a nie sme hodný  chodiť  po Jeho zemí a má  úplnú  pravdu.Preto Ťa Bože  prosím  chráň  pani Lauru Tvojho a nášho  posledného Božieho proroka od týchto  Judašov ktorí Jej ubližujú , nenávidia,preklinaju a tiež  pána  Vladimíra, ktorý to má  tiež moc a moc  ťažké .Moc si to vážim, ze Vás máme  práve na Slovensku, a že  som sa mohla aj s Vami osobne  stretnúť .  S láskou  Ľudmila.            

  2. Andrea | 19.09.2020
    Pani Laura ja Vás mám tak veľmi rada a moc si Vás vážim ako človeka. Viem ako často a veľa trpíte kvôli svojmu daru skutočne nie je čo závidieť! obetovať svoj život pre cudzích ľudí, aby ste im zachraňovali životy a oni si o Vás len obtieraju hubu! Ja by im po nej dala!!! Každému jednému kto na Vás niečo škaredé povie alebo neverí Vašim schopnostiam. BOH je spravodlivý. Držím Vám palce myslím na Vás a posielam veeeela pozitívnej energie aby ste sa mali dobre aj s manželom prajem vám to ❤️

  3. Peter | 18.09.2020
    Božia spravodlivosť je to jediné, čo každý dostane. Či už v dobrom alebo v zlom.I keď sa nám to niekedy nezdá že to tak je, pretože očakávame okamžitú odplatu ak je ublížené. V tomto je Pán Boh tak veľmi láskavý, že istý čas počká, či sa duša napraví a oľutuje. Ak nie, príde to vždy v pravý čas.
    Teraz sa Boh veľmi hnevá. Prečo asi? Lebo sa ľudstvo obracia Bohu a láske chrbtom.
    Pred časom mi sama pani Laura povedala, že jej ľudia závidia ten dar ktorý má. Veď nech si ho vezmú-povedala.
    Pravdou však je, že nik z nás, by to neustál ani minutu. O tom som hlboko presvedčený. Z toho čo by sme videli a počuli, by sme sa všetci s prepáčením po.... a myslím si že nepreháňam. Pretože ten kto sa niekedy odklínal pomocou Božou u pani Laury, tak dobre vie aké veci sa v tom období dejú.
    Ľudská hlúposť je však nekonečná, preto ide svet týmto smerom, a ľudia sa pýtajú: Čo sa to deje? Odpoveď by však mal každý hľadať u seba. Či prežijem ja, alebo niekto z mojich známych, o tom rozhodne Pán Boh. Bude to veľmi nepekná doba, ale bude to spravodlivé. Boh dával dlhú dobu šancu tomuto svetu. A je mi z toho smutno, pretože každý máme v sebe dobro, lásku, ale nedokážeme to použiť vždy a za každých okolností. Tým, sa potiera zlo. Tatičko Nebeský, OTČE BOŽE LÁSKAVÝ, Ty si mi vdýchol život, a Ty ho aj ukončíš, keď príde čas, preto ho vkladám do Tvojho riadenia. Viem že si od Teba nezasluhujem isté veci v živote, ale budem sa snažiť aby som Ťa nesklamal. Ľúbim Ťa. Viem že si pani Lauru a Vladimíra nedáš. Verím že sa im odľahčí za čas, ktorý musí prejsť.

  4. Erika | 18.09.2020
    Prajem pani Laure silu pre jej dušu.Má krásne poslanie ale nesmierne ,nesmierne ťažké.Keby sme my mali prežiť všetko čo ona ,podstúpila a podstupuje asi by sme sa s toho všetkého po....Boh láskavý si ju nedá.Pani Laura je Boží prorok a budem hájiť jej meno.Koľkým ľuďom pomohla za roky svojej praxe?Tisícom.Ona je príklad toho ,ako máme bojovať a nevzdavať sa.Pokorná ,láskava vždy ,vždy ochotná pomôcť ,napriek všetkým prekážkam .Nechcem zabudnuť aj na jej manžela,ktorý pri nej spoločne prežíva to všetko.Prajem Vám pani Laura mnoho síl ,podporu .Ste pre tento svet dôležitá a Vaša práca má veľký zmysel .Som nesmierne vďačná Pánu Bohu ,že som Vas poznám.Veľmi si vážim Vašu prácu a potrebujeme Vas .Veľmi.BOH VAS ZEHNAJ.

  5. Zuzana | 17.09.2020
    Presne si to Otecko opísal do bodky. Najhorší sú naozaj tí, ktorí nepochopili poslanie pani Lauriky.
    Chceli by využívať jej schopnosti len aby sa obohatili a nahrabali čo sa dá. S darom pani Laury sa dá získať Jacepot lebo ona vie ktoré čísla padnú. No pani Laura je tak čistá dušička, ktorú veľmi ľúbim, že ona svoj dar nevyužíva na obohatenie sa, ale na pomoc pre ostatných. Svoj život obetúva na úkor ostatných, lebo s láskou akú má v duši sa snaží každému pomôcť. A čo za to dostane??? Najčastejšie urážky, hanobu a v neposlednom prípade kliatbu. A my dobre vieme, že ich nebolo málo... Ešte si to chcete s Laurou vymeniť??? Neprežili by ste ani jeden deň. Nechceli by ste byť nonstop urážaný, očierňovaný a preklínaný.
    Naozaj to nieje pekný prístup ľudí, keď prajú niekomu zlo len zato, že jedine Laura im povedala pravdu rovno do oči. Pán Boh sa na nič nehrá, je vždy úprimný a preto by sa mali k Laure začať objednávať asi len tí, ktorí znesú počuť aj kritiku.

  6. Gabriela | 17.09.2020
    Ďakujem ti Bože za pani Lauru, ktorá žije na Slovensku . Ja a moja rodina máme len tie najlepšie skúsenosti s pani Laurou. Bola nám poskytnutá pomoc pri odstraňovaní kliatby, ktorá bola daná na mňa a môjho manžela.
    Ja som osobne viac krát zlyhala, lebo som neprijala Boží odkaz, že kliatbu mám od blízkeho človeka. Božia láska je nesmierna a Boh mi odpustil. Pani Laura mi pomohla veľmi pri zdravotných problémov, keď poprosila o Božiu odpoveď.Oveľa lepšie sa cítim i keď mi bolo odkázané, že mám veľa zdravotných problémov. S pomocou Božou som zvládla liečbu na krvný zápal, boli mi dané cviky na chrbticu a kolená, ktoré už lepšie fungujú. Pre mňa je pani Laura človek, ktorý vždy rád pomôže, keď jej to Boh dovolí. Neviem si ani predstaviť koľko duševnej energie a telesnej sily nám dáva pani Laura, keď pre nás prijíma Božie odkazy a Božie receptúry.
    Pane Bože, prosím Ťa o odpustenie mojich hriechov, ktoré Ťa urazili.
    Pane Bože, prosím Ťa požehnaj pani Lauru a daj jej sily, aby dokázala odolávať neprajníctvu a závisti ľudí. Pani Laura, želám Vám viac radosti , pokoja a aby ste cítila aj lásku od ľudí, ktorí Vás majú radi.
    Pozdravujem aj Vášho manžela.
    S láskou a úctou Gabriela s rodinou

  7. Julia T. | 16.09.2020
    Nechápem zmýšľanie niektorých ľudí. Nemajú šajnu čo je to za ťažkú úlohu. Keď je človek chorý, tak vtedy je p. Laurika a Boh dobrí ale keď je zdraví alebo dostane božiu odpoveď, ktorá znie kliatba od rodiny, tak sú zlí. Nechápem. Svet sa zbláznil. Môžeme byť len radi, že máme na tejto skazenej zemi tak úžasného človeka ako je p. Laurika. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že je to výnimočná žena. Mám ju veľmi rada. Pomohla nielen mne ale aj môjmu manželovi. Keby nie jej a p. Boha, tak tu môj manžel už nie je. Ťažké bolo pre neho prijať pravdu o jeho skazenom otcovi, ktorý mu prial smrť. Boh nám pomohol a som mu vďačná a budem celý život. Nehnevame sa na nikoho a nikomu nič zle neprajeme. Budeme sa modliť za nás, ľudí a p. Lauriku a jej manžela. Bože ochraňuj nás. Ľúbim ťa...

  8. Gitka | 16.09.2020
    Pani Lauru poznám od roku 2003 keď som ju prvýkrát osobne navštívila v mojom trápení, zúfalstve a beznádeji keď mi žiadný lekár nedokázal pomôcť s mojimi dlhotrvajúcimi zdravotnými problémami. Dodnes s pani Laurou mám len tie najlepšie skúsenosti. Pani Laura je najskromnejšia, najobetavejšia, najpokornejšia a najláskavejšia obyčajná žena z dediny ktorú som doteraz poznala. Učí nás láske, vernosti a oddanosti k Bohu jedinému. Aj napriek životným útrapam a že ich nebolo málo vždy zostala verná a oddaná Božej láske a za to má môj veľký obdiv. Post posledného Božieho proroka si nikdy od Pána Boha nepýtala, tento post dostala z Božej vôle. Prajem nám všetkým aby láska, dobrota a pokora v nás vždy zvíťazili nad nenávisťou, neprajnosťou a zlobou. S láskou Gitka

  9. Jana | 16.09.2020
    Drahý Bože,toto sa už ani lepšie napísať nedalo.Je tam presne všetko to,čo dnes vládne svetom.Zlo,nenávisť a honba za mamonom,ktorý čoskoro túto zem pohltí.Presne si to Boh opísal do bodky.Závidieť Laure dar,ktorým si ju obdaril môže len človek,ktorý ani sám nechápe čo vlastne závidí.Laure,ktorá sama žije v skromnosti,pokore a predsa v tak veľkej láske ku nám všetkým.Pomáha nezištne vo dne v noci bez toho,aby za to niečo chcela. Je jediná,ktorej neide o peniaze ani moc,ktorá pomáha liečiť,uzdravovať ľudí.A to čo si mnohí mohli ceniť a vážiť,láske ktorej nás vždy učila, láske k Bohu jedinému.Zaslúži si tú najväčšiu slávu za tu všetku obetu a nezištnú pomoc.Dar,ktorý pre ňu nie je darom,ale žiaľ utrpením najväčším.Skúste si to neverci tento ťažký boj,ktorý jej tak závidíte.To,čo zažíva zo zloby a závisti ľudí nemá veru miesto na tomto svete.Nik sem nenútil nikoho,aby pochopil jej poslanie.Každý má slobodnú vôľu po ktorej ceste chce kráčať a ako sa správne rozhodnúť.Tí čo si ju vybrali iným smerom, nech si po ňej idú.Na konci uvidia kam sa dostali.Do pekla pekelného,ktoré dnes svet tak skazil,že toto už ani táto zem uniesť nemôže. Bože... modlím sa a prosím za tento svet,nech ho láska premení na raj na tejto zemi.
    ❤️

  10. Marika | 16.09.2020
    Môj láskavý Bože odpust nám naše hriechy zmiluj sa nád namy ochrán našu drahú pani Lauru od všetkého zlého prosím pozehnaj jej prelaskavu dušu. Odpust nám prosím naše vinný zmiluj sa pane Bože nad nasimy hriešnymy dusamy. Milujem ta Bože.

Pridať komentár