Božia sila.

03.01.2021 11:23

Božia sila.

Zuzana | 03.01.2021
Otecko už veľmi dlho trasieš s touto zemou, aby sa ľudia konečne zobudili a začali uvažovať prečo to tak je. Za posledných pár dní sa to extrémne zvýšilo a Ty ukazuješ svoj hnev.... Nečudujem sa Ti. Len nechápem tých zaslepených ľudí, ako aj naďalej na Teba Bože zabúdajú. Viem Bože, že sa hneváš na nás ľudí a máš na to právo. Veľmi ma to mrzí, že je tento svet tak čierny. Ale Ty si spravodlivý a zasahuješ svojou Božou rukou, všade tam, kde je potrebné. Nam neostáva iné, len sa modliť, aby čo najviac ľudí pochopilo význam toho všetkého.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 09.04.2021
    Súhlasím s pani Júliou T., že ľudia sú nepoučiteľní, nechápu ničomu. Áno je to tak, nechápu vôbec ničomu čo sa teraz v tomto čase deje.
    Miesto toho, aby sa obrátili k Bohu, tak konajú presne naopak. V rodinách, medzi spolupracovníkmi, priateľmi vznikajú hádky a nedorozumenia, medzi rodičmi a deťmi atď. Všade samé hádky, rozdielnosť názorov, vo vakcíne vidia svetlo na konci tunela, ale nevidia, že to svetlo je úplne niekde inde. Sú slepí. Bože, odpusť mi, aj ja som sa dostala do veľmi tvrdej hádky, ale preto že som chcela otvoriť niekomu oči a ja som nakoniec ostala tá zlá a slepá, ale nevadí, ja si trvám na svojom a budem si trvať aj naďalej až do môjho skonania. Bože odpusť mi, ale ja už s takýmito ľuďmi, ktorí ničomu nechápu a pritom sedeli v kostole skoro každý deň, jednoducho už nemôžem byť v kontakte a veriť už ani jedno slovo, už mi je z takých ľudí zle. Niekedy už jednoducho nevládzem... Pane Bože ochraňuj ma od zlých ľudí, ďakujem. Prajem všetkým ľuďom dobrej vôle hlavne veľa zdravia. Bože Otče pomáhaj nám!

  2. Kristína | 06.01.2021
    Veľmi jasne a presne napísané. Veľa ľudí na Pana Boha zabúda a spoliehajú sa iba na medicínu a vedu. A zlé je aj to že doktori a vedci tiež na pana Boha zabudli, myslia si že veda a vyskumi všetko vyriešia a neuvedomujú si že Pan Boh je nad nás všetkých. On je najmúdrejší a najspravodlivejší. S tejto situácie nás môže zachrániť iba On. Iba Boh nám môže pomôcť. Pane Bože ochraňuj nás prosím a odpusť nám hriešnym.

  3. Lukáš | 04.01.2021
    Keby som nepoznal pani Lauru, určite by som tiež patril medzi tých hlupákov, pretože v tomto svete a v terajšej dobe by som nemal žiadnu silu bojovať proti tomu všetkému čo nás obklopuje. Už je toho všetkého tak veľa, že už nevedia ľudia čomu veriť, preto som veľmi rád, že poznám pani Lauru a všetko čo vieme priamo od pána Boha. Presne tak ako píše Miro čo pán Boh odkazuje je stále bližšie a bližšie až nakoniec si myslím, že už ľudia nebudú veriť ničomu tak až potom sa začnú klaňať pánu Bohu stvoriteľovi, ktorý tento svet stvoril a iba on rozhodne čo s nami bude. Bože buď k nám prosím milostivý a pomôž nám zvládnuť každý jeden deň a ďakujem Ti za všetko.

  4. Marika | 04.01.2021
    Ano súhlasím s Vami priatelia je to smutné ako ľudí zabudli na pána Boha veria len vedeckým výskumom a neuvedomujú si ze stačí veriť v Boha a plniť jeho prikázania. Odpust nám pane Bože prosím. A daj nám silu zvládnuť toto zle obdobie.

  5. Renata R. | 03.01.2021
    Je mi ťažko BOŽE čo vidím počujem a stále neverím že sú ľudia taký hlúpy alebo v takom strachu ? Vedela som že január bude pre nás veľmi ťažký také zlo srdce mi bije o dušu som citlivá duša a plná lásky ale neviem stráviť nenávisť a závisť. Ale každý deň viem že som v bezpečí meditujem a snažím sa neprijať to zlo ale proste tomu neuniknem zle sny a ťažké dni cítim tak blízko . Som aktívny človek a byť doma je pre mňa ten najväčší trest ale pomohol si mi a doprial si mi objednávku aby som sa trošku odreagovala a robila to čo milujem . Pani Zuzka pevne verím že toto dlho nepotrvá lebo moja sloboda je môj život a viera ma drží stále a viem že bude láska rozkvitať a dúfam že sa jej aj dožijem lebo to by bolo pre mňa ten najväčší dar od Teba Bože.

  6. Erika | 03.01.2021
    Naozaj výstižné napísane.Všetcia dôverujú len vedcom,vakcíne ktorá ich dostane do lepších čias.No ale je to obrovská CHYBA.Na Pána Boha zabudli,a on sa postará aké budú Naše ďalšie dni.BOH Nám pomáhaj.Vďaka Božím krédam som pochopila ,že všetko má svoj dôvod.Nič sa v živote nedeje bez dôvodu.

  7. Júlia T. | 03.01.2021
    Presne tak. Ľudia sú neponaučiteľní, nechápu ničomu. Nestačí im Boží hnev formou Covid 19 ani zemetrasenia, dopravné nehody, vraždy atď. Čo ešte má Boh spraviť, aby ľudia uverili? Je to smutné a úbohé. A stačí len tak málo, modliť sa a modliť. Bože odpusť nám hriešnikom. Ochraňuj nás od všetkého zlého. Ľúbime ťa, aj keď nás je veľmi málo. Ochraňuj našu drahú Lauriku.

  8. miro | 03.01.2021
    Pani Zuzana, presne tak, máte pravdu. Neviem čo už tí ľudia očakávajú od pána Boha, aké ešte znamenia potrebujú dostať?
    To, čo pán Boh nám cez Lauru odkazuje už dávno, je stále bližšie a bližšie. Ako píšete, nám ostáva naozaj, ale NAOZAJ už len sa modliť, lebo zle bude.

Pridať komentár