Božia ranná rozcvička

30.06.2018 14:50

Božia ranná rozcvička.

  1. V stoji predkopávanie a zakopávanie nohami 12x každou nohou

  2. V stoji unožovať nohami, každou zvlášť 12x

  3. Urobiť šnúru do dvoch polôh. Prvá poloha je – ľavá noha vystretá pred telom a pravá smeruje dozadu. Druhá poloha – smerovanie nôh vymeniť. Zotrvať 1 minútu v každej polohe. Urobiť rozštep s výdržou 1 minúty. V týchto cvikoch nemusíte zotrvať 1 minútu v začiatkoch tohoto cvičenia tí, ktorí máte skrátené šľachy na nohách. Postupne si vo výdrži pridávajte.

  4. Vzpažovanie a zapažovanie rukami 12x. Kmitáme rukami striedavo a to tak, že jedna vystretá ruka ide nad hlavu až za ňu čo najďalej a druhá popri tele smerom k zemi do zapaženia tiež čo najďalej. Potom sa pohyb rúk vymení.

  5. Krúženie ramenami von a dnu s vystretými rukami 12x. Najskôr krúžime smerom von a potom dnu.

  6. V stoji spojnom vyskočiť do výšky a zároveň kruhovým pohybom tleskneme vystretými rukami dlaňami do seba nad hlavou. Tlesknutie dlaňami musí byť v najvyššom bode výskoku. Na zem dopadneme do širokého postoja a na celé šľapy nôh. Postavíme sa do východzej polohy a cvik zopakujem celkom 7x.

  7. V stoji mierne rozkročnom zdvihneme ruky nad hlavu a urobíme mierny záklon, dlane smerujú k oblohe a prsty na rukách smerujú od seba. Ruky sú široko od seba vzdialené. V záklone zotrváme asi 20 sekúnd a potom prepletené prsty rúk položíme na oblasť srdca s výdržou 30 sekúnd. Stále zotrvávame v miernom záklone.

  8. Podopieranie oblohy dlaňami s výdržou 30 sekúnd. V stoji mierne rozkročnom zdvihnúť obe ruky nad hlavu na šírku ramien. Dlane sa snažiť držať vodorovne so zemou ako keby sme podopierali oblaky. Prsty na oboch rukách smerujú dozadu.

  9. Stoj mierne rozkročný, predkloníme trup vodorovne so zemou a krúžime rukami ako by sme boli vo vode a plávali kraula. S každou rukou urobíme pohyb 12x a pri zábere "rukou vo vode" urobíme vždy nádych.

  10. V kľaku na kolenách, zakloniť trup a tlačiť kolená do seba 30 sekúnd. Potom udrieť zovretými päsťami malíčkovou hranou do bederných kĺbov 3x – úder zopakujeme 3x po sebe.

  11. Podopieranie oblohy dlaňami. Zopakujem cvik č.8

  12. V stoji široko rozkročnom pokrčíme kolená, prsty na nohách smerujú od seba, vyskočíme do výšky a dopadneme do toho istého širokého postoja na celú šľapu. Toto urobíme 12x. Potom silno udrieť zovretými päsťami malíčkovou hranou do vnútornej strany kolien 2x.

  13. Ohýbanie trupu do všetkých strán:

    - v stoji mierne rozkročnom, zdvihnúť ruky nad hlavu, predkláňať a zakláňať trup. Pohyb predklon a záklon sa počíta ako jeden krát urobený pohyb.

    - v tom istom postoji zdvihneme ruky nad hlavu, spojíme ich a ohýbame trup k pravému a ľavému boku 12x do každej strany

    - otáčame trup do pravej a do ľavej strany 12x do každej strany

    - krúžime trupom do pravej a do ľavej strany 12x do každej strany

  14. V sede na pätách ohýbanie hlavy do všetkých strán 12x.

    Robíme tie isté pohyby s hlavou ako s trupom v cviku č.13

Božia ranná rozcvička - ako a kedy ju cvičiť.

Božia odpoveď:

Do každého rána treba svoje telo budiť svojmu spánku telesnému, hoc sa vedomie už dávno zobudilo touto rozcvičkou, lebo do celého dňa sa silou jej účinkov dostávať prebúdzanie spiacich reflexov tých orgánov bude, ktoré sú oslabené svojej funkčnosti a touto procedúrou športovou sa začnú zobúdzať a reagovať odporom na dráždivé cvičebné reflexy ich zón, čoho dôsledkom sa viesť ich správne fungovanie v celom tele bude. Keď sa do rozcvičky do konca dňa duša človeka chcieť priblížiť v snahe svojej bude, telesné funkcie sa už silou dostanou zákonitosťami prírodnými stávajú do pomalej funkcie nesené a príliv energie sa stáva pre všetky orgány energetickou záťažou tak silnou, ako keby sa prichádzajúcej chorobe oslabovali nárastom svojej spomalenej, do spánku pripravovanej funkčnosti. Bolo by dobre keby do každého rána vaše telá túto rozcvičku činili, lebo len týmto časom Bohom dostaným najsprávnejším sa bude jej účinok niesť telu prínosom a nie skazou ako večer. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

Na Božie odporúčanie Vám chcem milí čitatelia ešte dať túto radu.

Tí z Vás ktorí cvičíte 28 Božích liečivých preventívnych cvikov, by ste mali podľa Pána Boha najskôr odcvičiť túto rannú Božiu rozcvičku a po nej ihneď, keď sa nabije telo energiou odcvičiť tieto preventívne cviky určené na ten-ktorý konkrétny deň. Túto rannú rozcvičku nie je povinnosťou cvičiť vždy pred liečivými cvikmi. Kto chce ju môže pre svoje zdravie odcvičiť alebo nemusí. Bolo by dobré obidve cvičenia spojiť, alebo si môžte slobodne zvoliť jedno z nich, ktoré si podľa svojej chuti vyberiete. Nie je povinnosťou ich spájať.

 

Komentáre:

  1. Daniel | 07.04.2015

    Priaznivé účinky Božej rannej rozcvičky.

    Vážení návštevníci tejto stránky. Vrelo Vám odporúčam cvičiť Božiu rannú rozcvičku momentálne publikovanú pani Laurou do tejto stránky. Ja osobne ju cvičím vždy na začiatku dňa už asi dva roky. Môžem zodpovedne povedať, že mi veľmi pomáha na mojom zdraví, duševnej a najmä telesnej sile, húževnatosti a vytrvalosti (inak by som ju tak dlho necvičil). Odkedy ju každé ráno cvičím som menej chorľavý, za dva roky skoro vôbec až na nejaké to tečenie z nosa v zimnom období. Predtým než som ju začal cvičiť, som si musel posledných niekoľko rokov skoro každý deň poobede pospať a v prípade keď mi moja práca tento poobedný spánok nedovoľovala, som sa únavou trápil až do večera. Dva roky neviem čo je to poobedňajší spánok a ťahám ako kôň až do neskorého večera. Je až fantastické a priam neuveriteľné, akú má náš milostivý a láskavý Pán Boh obrovskú moc zasiahnuť do našich tiel poskytnutím svojej Božej všemocnej sily jej vložením do pár jednoduchých cvikov. V tejto dobe sa duševne aj telesne cítim silný asi ako 30.ročný chlap. BOŽE VĎAKA TI!!!

    Milí čitatelia musím Vás upozorniť na skutočnosť, aby ste nie všetci očakávali okamžité priaznivé účinky tejto rozcvičky na svojej duši a tele. Aj podľa mojich známych ktorí ju už tiež dlhší čas cvičia viem, že u každého zaberá inak. Niekomu ihneď po prvých cvičeniach, iným ktorí majú viac vyčerpaný organizmus až po viacerých dňoch alebo týždňoch. Mne osobne začala „fungovať“ až po dlhšom čase keď som ju cvičil, (pár týždňov) bol som po veľmi ťažkej chorobe. Ale keďže ju už cvičím ako som písal dva roky, teraz zaberá perfektne. Samozrejme že ju viem naspamäť a chytil som takú prax že „rýchlo frčím“, preto mi zaberie len „pár minút“. Je zaujímavé, že keď ju niekoľko dní necvičím, čo sa mi sem tam stane kvôli vyťaženosti alebo aj lenivosti, začínam sa cítiť ako „skapatý pes“. Preto nič mi neostáva lebo frčať musím stále v svojej práci, tak vždy si nájdem ten čas ráno rozcvičku „zmáknuť“. Poprípade nakopať svoju lenivosť do prdele a odcvičiť to čo musím, lebo viem že ma čaká ťažký deň a poobede, poprípade k večeru by som už nevládal. Doslova je to môj celoživotný povolený a zdraviu neškodný „Boží doping“.

  2. Mária a Peter | 07.04.2015

    Pozdravujem vás Daniel. Ako som si prečítala o tejto rozcvičke, tak som sa veľmi potešila že ste to sem napísal. Ja som takto neskutočne unavená každý deň, že ani neviem opísať tú slabosť po celom dni keď si nemôžem poobede chvílu zdriemnuť. Najradšej by som si každý deň poobede pospala, lebo ozaj nevládzem ale nejde to. Som neskonale unavená, takže viem že toto bude môj posun dopredu. Ku každodennému cviku na vyprázdnenie lymfatického systému, studenej rannej sprche pridáme s manželom tieto cviky. Pane Bože náš láskavý, presne toto potrebujem na svoju neskonalú vyčerpanosť a únavu. Tak často som myslela na to a prosila pána Boha o to aby som vládala a nebola unavená. A je to tu. Pani Laure patrí obrovské ĎAKUJEME, že nám dala tieto Božie ranné cviky. Božinečku veľmi ti zo srdca ďakujeme.

  3. Dana  K. | 07.04.2015

    BOŽE môj láskavý dobrý, chcem Ti poďakovať za rannú rozcvičku je úžasná človek cíti, že ožíva pri tých cvikoch :-) Ďakujem Ti aj za liečivé Božie cviky aj Vám pani Laura veľmi ďakujem, že sa o nás staráte :-)Ľúbim Vás a nášho Láskavého jediného Boha najviac na celom svete. Objímam Ťa Bože aj Vás pani Laura aj Vášho manžela a všetkých, ktorí milujete Boha jediného všemohúceho♥♥♥

  4. Valéria - Božie cviky sú super | 07.04.2015

    Bože, odkedy si nám poslal Božie cviky cez pani Lauru sa ich snažím cvičiť. Neviem či ich cvičím správne ale snažím sa. Sú super a to nabíjanie kozmickou energiou je fantastické. Cítim sa po cvičení plná energie, pružná a taká odľahčená. Teším sa, keď vyskúšam už rannú zostavu cvičenia, ktorú si nám poskytol. Ďakujem Bože za starostlivosť. Je to krásne, že prejavuješ o nás záujem, aj keď mnohí sú nevďační, je to smutné ale aspoň pár z nás vie oceniť, poďakovať za Tvoju starostlivosť a snažíme sa neustále Ťa milovať a učiť sa tak, ako si nám dal poznať láskavý Bože.

Pridať komentár