Božia pomoc do zastavenia telesných bolestí spôsobených zlom.

07.04.2023 20:46

Milí čitatelia. Posielam vám túto modlitbu, ktorá Božím vyslyšaním už mnohým ľuďom pomohla od telesných bolestí. Kto z vás cíti, že od vašich priateľov, nepriateľov, kolegov v práci, susedov alebo rodiny prúdi od nich k vašej duši zlá energia a necítite sa v ich blízkosti príjemne, tak sa ju s dôverou v Božiu pomoc modlite.Vždy poproste láskavého Pána Boha o požehnanie modlitby a o pomoc. Bol u mňa jeden mladík a tak veľmi ho boleli zuby, že nedokázal už vydržať. Dobre isto poznáte ako sa bolesť zubov dá veľmi ťažko vydržať. Lekár nezistil kazy ktoré by to spôsobovali, žiadne lieky od bolesti mu nezaberali, tak dostal túto modlitbu ktorá mu veľmi rýchlo zabrala, doslova expresne ako ten najsilnejší liek. Ďalší pán karatista dostal nečané bolesti lakťov a ich kožný opuch a sčervenanie, tiež mu Pán Boh touto modlitbou pomohol jej vyslyšaním. Veľmi sa bál, že už nebude môcť karate cvičiť, lebo s lakťami nemal nikdy ani popri tomto športe problémy. Bolesti prišli nečakane a nevysvetliteľne ako u mladíka s boľavými zubmi. Verte tomu, že mnoho chorôb a bolestí tela keď liečby nezaberajú, spôsobuje zlo pôsobením zlých myšlienok a prianí k vašim dušiam. Túto príčinu nedokáže odhaliť žiaden hoc ten najlepší lekár, lebo skrytosť vašich bolesti môže byť usadená vo vašej duši pôsobením zla. Boh vám žehnaj. S láskou vaša Laura

 

Božia pomoc do zastavenia telesných bolestí spôsobených zlom.

Príčina: 

Duševné odľahčenie, ktoré tok zlých bolestných želaní duši jeho blízkou rodinou posielaných, smerovalo do telesných miest jeho zdravej funkčnosti najviac oslabených.

 

12x treba hlasno zakričať:

Bože dostaň láskou svojej všemohúcnosti, všetky odkazované kliatobné želania blízkej mojej rodiny (alebo človeka ktorý vás nemá rád) každej duši mojej duši nepriateľským postojom vedenej, do spätného odrazu k jadru ich duševnej špiny a pochovaj ich silu ničivú v hĺbke ich duší takou silou, že napĺňanie Božej spravodlivosti budú cítiť spätnou odozvou toho, čo bolo duši mojej odoslané, no touto chvíľou poslušnosťou ich duší napĺňané silou ničivou tak bolestnou, že sa okamihom svojho duševného plaču stanú duše všetky mne nepriateľské, chápateľmi odvetnej Božej spravodlivosti, nesenej ukážkou jej sily ochrany mojej duše.

Len Boh dokáže svojim okom bedlivým, zachytiť vaše skryté ničivé príkazy mojej duši odosielané poštou temnoty, len zabudli ste, že sa ich napĺňanie aj Bohom okamžikom vášho letu zastaví, keď tok mojej nekonečnej lásky k Božej všemohúcnosti sa stane vašej blízkosti lúčom lásky, spaľujúcim každú vašu prinášajúcu kliatobnú správu okamžikom vyslovenia týchto slov. Amen.

 

Komentáre:

  1. Valéria | 29.04.2023
    Milovaný môj Bože, chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za túto modlitbu. Pred pár dňami má boleli kríže, a prechádzalo mi to do celého chrbta ako keby som mala na sebe niekoľko kíl zavedených trápilo ma asi tak 3 týždne bola to zvláštna bolesť a cítila som, že bude v tom niečo viac. Videla som na stránke modlitbu a jedného dňa večer som sa ju išla pomodliť a nedalo sa mi ju začať ani modliť. Začala som nad ňou plakať nie nie odriekať slová modlitby. Nakoniec sa mi to podarilo sa celú pomodliť. Okamžite všetko zo mňa spadlo, uľavilo sa mi hneď bolesť krížov zmizla. Bolo to neopísateľné začala som znovu normálne fungovať. Po odmodleni tejto modlitby som v noci mala sen, v ktorom ma jeden muž dusil ale také reálne to bolo, že keď som sa zobudila som ledva lapala po dychu a na duši som cítila silné pálenie. Odvtedy som s tým nemala problém je mi lepšie a modlitbu sa ešte modlím. Ďakujem ti Bože za to všetko. Ďakujem pani Laure za to, že zverejnila túto modlitbu pre nás.

  2. Dominika | 24.04.2023
    Drahý môj Bože, ďakujem Ti veľmi pekne za túto krásnu a neuveriteľne účinnú modlitbu. Veľmi ju teraz potrebujem. Už po prvom pomodleni som cítila veľkú úľavu na tele a duši. Ľúbim Ta môj Otecko. Ďakujem za Tvoju Božiu ochranu a ďakujem aj Vám milá pani Laura za všetku vašu vzácnu starostlivosť, pomoc a ochotu. Boh Vám žehnaj. S láskou Dominika

  3. Lucia | 10.04.2023
    Ďakujem ti pane Bože za túto krásnu, prekrásnu modlitbu ktorú teraz najviac potrebujem. Som za ňu veľmi vďačná. Otecko môj, náš milostivý ďakujem ti, že sa o nás tak staráš. Ľúbim ťa a posielam ti nekonečno veľa lásky. Vám pani Laura ďakujem za vašu dobrotu a za všetko čo robíte pre naše duše. Nech vás pán Boh žehná a ochraňuje. S láskou Lucia.

  4. Margita | 09.04.2023
    Ďakujem Ti Otče Bože za túto ochrannú modlitbu. Len Ty BOŽE Jediný nás dokážeš ochrániť. Ľudská zloba a závisť je neuveriteľne zákerná a len Ty Bože nás ochraňuješ. Ďakujem Otecko Ti za všetko nielen za modlitby ale za všetky liečby a upozornenia. Žehnaj prosím našej drahej Laure lebo je prorokom a našim učiteľom.
    Pani Laura mám Vás rada, veľmi si Vás vážim, Boh Vám žehnaj-
    s Láskou a vďakou
    Margita

  5. Júlia L. | 08.04.2023
    Najdrahši Môj Jedniny Milosrdny a Najstarostlivejši Bože z celeho srdca a všetkej duševnej lásky Ďakujem za túto prevzacnu modlitbu ktorú moja duša veľmi potrebuje lebo je prenasledovana veľkym zlom .Veľmi si to vážim z celoho srdca ako sa o nás staraš lebo neviem tu bez Teba žiť a prežiť bez Teba nič nefunguje .Svojou láskou ,všetkou úctou a pokorou nekonečne Veľka Vďaka viac ako tisíc krat za pomoc .Milujem Ťa Bože nekonečne všetkou mojou láskou a vždy budem ja duša Teba verná.Ďakujem Vám Láskava p.Laura z celého srdca za prijatie tejto prevzacnej modlitby a pomoc ktorú nám prejevujete Bohom Láskavou Silou .Vďaka Vám .Nech Vám Láskavy Boh Žehna na tejto zemi každu sekundu života.Ľubim Vás Draha prevzácna nekonečne láskava p.Laura Amen

  6. Gabriela a Jozef | 08.04.2023
    Láskavý Bože Otče, ďakujeme Ti za modlitbu pre naše duše, ďakujeme Vám pani Laura za
    všetko čo pre nás robíte. Pozdravujeme Vás a prajeme Vám všetko len to najlepšie. S láskou
    G.a J. ❤️

Pridať komentár