Božia ochrana mojej duše pred ťažkými slovnými útokmi.

12.06.2019 16:51

Božia ochrana mojej duše pred ťažkými slovnými útokmi.

Každé zlo smerované z duše mojeho nepriateľa do mojej duše, stápané nech je Božou silou a odnášané späť do jeho duše tak silno, akou neláskou sa ku mne poslalo. Staň sa Bože týmto okamihom strážcom slobody duše mojej a nedopusť aby sa okovala stratou jej ťažkými slovnými útokmi satanskou mocou pečatenými. Touto prosbou Ťa Bože slovom jej prosím o zastavenie ťarchy účinkov slov zlom dušou mojeho nepriateľa ku mne posielaných a svojou láskou ochrany Svetlo Tvojej lásky posielaj duši mojej tak, aby sa nikdy nezatienilo tmou zloby vnášanej zlom. Staň sa každý deň tak silnou ochranou duše mojej, že zlé slovo hoc aj to najsilnejšie sa stane ihneď odnesené z blízkosti mojej duše spätným odrazom k odosielateľovi. Táto moja modlitba sa Ti Bože s láskou duše mojej odosiela s pevným presvedčením v jej vyslyšanie. Amen.

 

Komentáre:

  1. Iva | 20.06.2019
    Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za túto ochrannú modlitbu, ktorá je pre nás veľmi potrebná. Modlíme sa ju každý deň. Otče Bože prosíme Ťa ochraňuj nás od všetkého zla a od všetkých našich nepriateľov. Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za všetky modlitby, za všetky liečby, za Tvoje Božie rady, ktoré sú na tejto nádhernej a veľmi vzácnej Božej stránke. Ďakujeme Ti, že nám pomáhaš pri všetkých našich trápeniach, že nás bedlivo počúvaš, za Tvoju Božiu pomoc, za Tvoju Božiu lásku za ochranu, za duševnú aj telesnú silu ktorú nám dávaš. Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, že sa o nás staráš, že nás liečiš a uzdravuješ , za všetko čo pre nás robíš a prosíme Ťa o odpustenie všetkých našich hriechov. Milujeme Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Veľmi Ťa prosíme za našu pani Lauru a jej manžela Vladka, pomôž im Otče Bože láskavý, aby to trápenie, ktoré prežívajú čo najskôr pominulo, ochraňuj ich od všetkého zla. Pani Laura, ďakujeme Vám za všetko čo vkladáte do tejto Božej stránky a že stále na nás myslíte a pomáhate nám. Pani Laura máme Vás radi a ďakujeme Pánu Bohu, že Vás máme. S láskou a vďakou Iva a syn Lukáš.

  2. Gitka | 14.06.2019
    Ďakujem Ti láskavý môj milovaný Otče Bože z celého srdca za túto nesmierne účinnú a ochrannú modlitbu, ktorú práve teraz veľmi potrebujem a denne sa ju modlím. Nekonečne a bezhranične verím a dôverujem Tvojej Božej ochrane a pomoci. Milujem Ťa Otče Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy, navždy budem. Ďakujem našej vzácnej a drahej pani Laure za pripomenutie a odovzdanie modlitby. Láskavo Ťa dobrotivý môj Bože prosím o Tvoju Božiu ochranu a pomoc pre pani Lauru a jej manžela Vladka v tomto pre nich nesmierne ťažkom životnom období. S láskou Gitka

  3. Renata R. | 13.06.2019
    Ďakujem Bože táto modlitbička je pre mňa každodenná a aj ostane je silná pre naše dušičky potrebná ako soľ. Vďaka p. Laura za všetko budem s Vami celou svojou dušou opatrujte sa prosím veľmi mi záleží na Vašom pokoji a šťastí .Ďakujem Bože môj milovaný za všetko a hlavne za našu Laurinku a jej manžela opatruj ich prosím svojou silou lásky.

  4. Júlia L. | 13.06.2019

    Láskavy Môj Jediný Bože Veľké ĎAKUJEM za Tvoju strarostlivosť ktorú nám prejavuješ Tvoje modlitby sú nenahraditeľne najvzácnejšie nekonečne zázračne ktoré liečia telo aj dušu ,celou svojou dušou nekonečne ďakujem za všetko čo nám posielaš cez Najdrahšiu p.Lauru .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože .Milá p.Laura veľmi pekne Vám Ďakujem za vašu obetu pre naše duše .Nech Láskavy Jediný Boh Žehná Vašej duši aj p.Vladkovi každou sekundou vášho života.

  5. Miriam | 13.06.2019

    Otče Bože môj milovaný, z celého srdca Ti ďakujem za túto ochrannú modlitbu a Vám, pani Laura, za jej zverejnenie a pripomenutie, prišla pre mňa v pravý čas. Len pred pár dňami ma kolegyňa, o ktorej som si myslela, že s ňou dobre vychádzam a že si rozumieme, zasypala takými závistlivými a neprajnými emailami, až mi padla sánka. Verím, že teraz vďaka tejto silnej modlitbe mi bude ľahšie na duši a nebudem sa už preto toľko trápiť. Ešte raz ďakujem, nech Vám žehná náš láskavý Pán Boh, pani Laura, aj Vášmu manželovi.

  6. Elena | 13.06.2019
    Najdrahší láskavý Bože Otče nekonečne ďakujem za Tvoju nenahraditeľnú starostlivosť o nás, za všetko čo nám poskytuješ v každom okamihu našich životov. Milujem Ťa. Pani Laura ďakujem za vašu námahu, obetavosť pre nás.

  7. Margita | 12.06.2019
    Pane Bože ďakujem Ti za túto ochrannú modlitbu .V našom okolí je toľko zla a ani mnohokrát nevieme kto nám zle praje. Ďakujem Ti Otecko že nás ochraňuješ, upozorňujem a učíš cestou nášho Tebou vyvoleného proroka Lauru. Ďakujem že si jej dal silu opäť nám odovzdávať Tvoje rady, upozornenia a smerovať k TVOJEJ LÁSKE.
    Milujem Ťa Pane Bože a prosím o odpustenie, ďakujem Ti za všetku pomoc, vyslyšanie mojich modlitieb ap rosím o požehnanie pre pani Lauru a jej manžela.Pozdravujem Ťa do nebíčka, Margita

  8. Peter K. | 27.07.2018
    Bože náš jediný, zo srdiečka Ti ďakujem za túto prekrásnu pre nás danú modlitbu od Teba a za Tvoju ochranu nekonečnú od všetkých našich nepriateľov a ich zlých slov smerovaných na naše duše.
    Bože ocko, prosím ochraňuj nás od všetkého zla a žehnaj nám len silu víťaziť nad ním a tak isto žehnaj aj našej drahej a láskavej pani Laure aj jej manželovi, veľa sily ,lásky a nekonečnej ochrany od Teba Bože otecko danej.Milujem Ťa Bože otecko láskavý a len Tebe vždy patriť moja vďaka za všetko vždy bude.

  9. Anna | 24.07.2018
    Pane Bože ďakujem za krásnu a silnú ochrannú modlitbu voči tým, ktorí ešte nepochopili, že nenávisťou a zlobou ďaleko nezájdu a všetko zlo sa im zúročí. Ochraňuj všetkých, ktorým ktokoľvek ubližuje a daj nespratníkom pocítiť, že nekonajú správne!

  10. Jana | 23.07.2018
    Ďakujem milovaný Bože za túto modlitbu.Ty drahí Boh môj vždy presne vieš, kedy a čo potrebujeme.Ochraňuješ nás v každom okamihu života a vedieš naše kroky.Ďakujem za všetko a milujem ťa Bože

  11. Renata R. | 23.07.2018
    Vždy aktuálna modlitbička ďakujem Otecko milovaný a s láskou sa ju budem modliť každý deň lebo čert nikdy nespí ako sa hovorí. BOŽE láskavý a milovaný budem ťa ctiť a milovať svoju nekonečnú lásku Ti odosielať každý deň s láskou a vierou v teba láska moja .Ďakujem p. Laura táto modlitbička je nádherná .

  12. Simona | 23.07.2018
    Dakujem za túto modlitbu drahý Bože.

  13. Gitka | 22.07.2018
    Najdrahší môj Bože, ďakujem Ti z celého srdca a hľbky celej mojej duše za túto nesmierne účinnú ochrannú modlitbu ktorú práve teraz veľmi potrebujem. Láskavý môj milovaný Otecko nebeský, odovzdávam svoju dušu, telo a celý môj život do Tvojej Božej ochrannej náruče. Nekonečne a bezhranične verím a dôverujem Tvojej Božej pomoci. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko a vždy budem. Ďakujem našej drahej pani Laure za odovzdanie modlitby. Prosím Ťa láskavý môj Bože ochraňuj, pomáhaj a žehnaj každý deň pani Laure a jej manželovi Vladkovi. S láskou a vďakou Gitka

  14. Peter To. | 22.07.2018
    Drahý Bože ďakujem za dalšiu krásnu a bohužial v dnešnej dobe potrebnú modlitbu, nakoľko je na svete toľko nenávisti a nevraživosti.Ešte raz veľké ďakujem a samozrejme veľká vďaka patrí aj Vám Pani Laura :-)

  15. Júlia L. | 22.07.2018
    Láskavy Môj Bože z celého srdiečka Ti láskou veľmi pekne ďakujem za ochrannú modlitbičku z Tvojej Najvzácnejšej Náruče pre naše duše .Buď pochváleny Môj Boh Pán a Vladár tejto zemi až na veky vekov Amen.Milá p.Laura veľmi pekne Vám ďakujem za odovzdanie modlitbičky pre nás hriešnikov .ĎAKUJEM Vám za lásku a obetu pre nás hriešnikov.

Pridať komentár