Božia ochrana duše v nečakanom cítenom obrovskom strachu k jeho príchodom.

29.06.2018 11:16

Božia ochrana duše v nečakanom cítenom obrovskom strachu k jeho príchodom.

Bože láskou duše svojej Ťa o ochranu pýtam, keď sa stávam sile zla prekážkou tak veľkou, že každý okamih svojho života sa takým strachom cíteného nebezpečia umáram, že šťastie sa z mojeho života začalo vytrácať. Bože bráň dušu moju od silného strachu, ktorý je do mojej blízkosti vnášaný zlými silami, aby sa stratila sila mojej duše navždy. Každý deň do blízkosti mojej duše sily svojej toľko pošli, koľko potrebuje sĺz osušiť smútkom ktorý cíti neustále. Zastav toto trápenie duše mojej okamžite a svoje šťastie stratené opäť cítiť dokážem, keď sa staneš vyslyšateľom tejto modlitby. Bože len Ty sa stať záchrancom mojej bolesti môžeš, keď do trápenia ktoré sa denne duši mojej ukazuje ako nezvládnuteľné svoju pomoc pošleš. Amen.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 07.11.2019
    Ďakujem p. Laura a náš láskavý p. Bože za túto modlitbu. Za božiu ochranu našich duší pred zlými silami, silami strachu. Ďakujem.

  2. Eva H | 12.07.2018
    Ďakujem Ti Otče Bože za odoslanie tejto univerzálnej modlitby pre nás.Verím že nám bude aj táto modlitba pomáhať pri liečení našich zdravotných problíémov Ďakujem aj Vám pani Laura za jej zverejnenie na stránke.

  3. Iva | 01.07.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za túto ochrannú modlitbu. Niekedy sú dni keď pociťujeme strach a s týmto pocitom strachu sa ťažko žije. Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý za Tvoju Božiu pomoc a ochranu. Ľúbime ťa Otče Bože láskavý. Ďakujeme pani Laura za odovzdanie modlitby. S láskou Iva a syn.

  4. Gitka | 01.07.2018
    Ďakujem Ti láskavý môj Otče Bože za túto silnú ochrannú modlitbu, ďakujem Ti za Tvoju starostlivosť o nás a pomoc ktorú nám svojou nesmiernou dobrotivosťou posielaš. Ďakujem našej vzácnej a drahej pani Laure za odovzdanie modlitby. Milujem Ťa Otče Bože najviac na celom svete a vždy budem. S láskou Gitka

  5. Viera S. | 30.06.2018
    Ďakujem Ti Bože za túto modlitbu z ktorej cítim obrovskú podporu, akú mi nik nemôže poskytnúť. Ľúbim Ťa .
    Pani Laura, dakujem za zverejnenie.

  6. dana k. | 30.06.2018
    Bože môj dobrý láskavý ,dakujem Ti za túto modlitbu veľmi aj za všetko čo sa mi v živote deje.
    Milujem Ta nekonečne, Bože môj dobrý!

  7. Elena | 29.06.2018
    Láskavý Bože Otče, ďakujem za vzácnu silnú modlitbu pre nás a rýchlu Božiu pomoc , keď pocítime strach a namiesto strachu príde pokoj do duše. Otecko milovaný, to dokážeš jedine len Ty. Milujem Ťa najdrahší Otče Bože nadovšetko.
    Ďakujem pani Laura za vašu námahu pre nás

Pridať komentár