Božia modlitba ochrany tela a duše, kliatbou smerovanou do smrti tela.

28.04.2023 17:10

 Božia modlitba ochrany tela a duše kliatbou smerovanou do smrti tela.

Bože, svojou láskou k Tebe sa o Tvoju pomoc utiekam slovami tejto prosby, keď sa telo moje stáva zahubované ničivými účinkami napĺňania kliatby. Do každého dňa sa Ty sám, staň svojou láskou ku mne, štítom ochrany tela môjho, ktorého bariéra sa sile želania kliatby stane tak silnou, že sa odrážať bude okamžite od neho do tohoto človeka, ktorý sa stať záhubou života môjho chce. Bože staň sa ty sám lekárom tela môjho, ktoré sa slabé stáva brániť svojmu chátraniu. Sily do tela môjho toľko svojej pošli, koľko bolesti sa do neho poslalo touto strašnou kliatbou. Len Ty sám Bože stať sa záchrancom života môjho môžeš, ktorý sa do konca blíži silou napĺňania tejto kliatby. Ľúbim Ťa Bože a svojou láskou, dušou cítenou k Tebe najväčšou, budem svoju vďaku do tvojej blízkosti odosielať každý deň slovami dobrých modlitieb a svojimi skutkami činenými v živote do pomoci ľuďom. Keď sa Bože zľutuješ nad trápením, ktoré sa stáva svojou silou príkorím môjho života, Tvoju pomoc cítiť budem silou zdravia svojho tela, ktoré dostane splnené od Teba Bože to, čo žiada moja duša svojou láskou k Tebe, vyslyšaním tejto modlitby. Len Teba Bože svoj celý život velebiť a milovať budem a do Tvojej  pomoci sa len Tebe odvďačovať ako záchrancovi svojho života, svojou láskou budem. Amen.

 

Komentáre:

  1. Valéria | 29.04.2023
    Milovaný môj Bože, chcem sa Ti veľmi pekne poďakovať za túto modlitbu. Pred pár dňami má boleli kríže, a prechádzalo mi to do celého chrbta ako keby som mala na sebe niekoľko kíl zavedených trápilo ma asi tak 3 týždne bola to zvláštna bolesť a cítila som, že bude v tom niečo viac. Videla som na stránke modlitbu a jedného dňa večer som sa ju išla pomodliť a nedalo sa mi ju začať ani modliť. Začala som nad ňou plakať nie nie odriekať slová modlitby. Nakoniec sa mi to podarilo sa celú pomodliť. Okamžite všetko zo mňa spadlo, uľavilo sa mi hneď bolesť krížov zmizla. Bolo to neopísateľné začala som znovu normálne fungovať. Po odmodleni tejto modlitby som v noci mala sen, v ktorom ma jeden muž dusil ale také reálne to bolo, že keď som sa zobudila som ledva lapala po dychu a na duši som cítila silné pálenie. Odvtedy som s tým nemala problém je mi lepšie a modlitbu sa ešte modlím. Ďakujem ti Bože za to všetko. Ďakujem pani Laure za to, že zverejnila túto modlitbu pre nás.

  2. Júlia.L | 29.04.2023
    Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne z celého srdca a z hĺbky duše všetkou láskou Ti chcem poďakovať za túto prevzácnu modlitbu ochraňujúcu život a dušu lebo len Ty Jediný Láskavy Pán Boh si lekár života a duše a bez Teba sa tu žiť a prežiť nedá .Vďaka Ti Bože Otče Ľúbim Ťa.Ďakujem Vám Drahá p.Laura za odovzdanie tejto prevzácnej modlitby.Ľúbim Vás. 

Pridať komentár