Božia Milostivá pomoc do upevnenia ďasna každého jedného mojeho zuba, získanosťou pevného zasadenia každého zubného koreňa do ďasnového zovretia silného.

02.05.2021 19:20

Božia Milostivá pomoc do upevnenia ďasna každého jedného mojeho zuba, získanosťou pevného zasadenia každého zubného koreňa do ďasnového zovretia silného.

Dobrotivý láskavý Otče Bože môj. Zastav svojou všemocnou silou oslabenosť všetkých mojich zubov v dôsledku nedostatku vápnika v nich a sťahuj zo všetkých zubných mojich koreňov slabnúcu silu zotrvať v ich pevnosti položené v ďasnovom zovretí pevne, aby neboli v slabosti svojej odídené z mojej dutiny ústnej samovoľne ale aby dokázali získať stabilitu pevnosti v ďasnovom silnom zovretí. Všetky krčky zubov odhalené, schovaj svojou všemocou láskavý môj dobrotivý Bože do hlbokej ďasnovej úschovy, čoho dôsledkom nebude ani jeden môj zub kývanosťou svojou oslabený a vrúcne Tvoju Milostivú pomoc prosím aj pre každý jeden zub vymodelovaný  zubárskou technikou do mojej krásy, aby nikdy z mojich ďasien nevypadol a zotrval v nich v pevnosti vsadenej do nich natrvalo. Zakonči dobrý môj Milostivý Bože toto moje zubné trápenie navždy svojou Božou pomocou všetkým mojim zubom oslabeným v ich odvápnení navrátenosťou späť do ich štruktúry veľkej sily, od ktorej získanosti ostane každý môj zub v ďasnovom položení pevne stojaci a držiaci v koreňovom základe svojom. Do každého dňa budem dôverovať vyslyšaniu týchto mojich prosebných slov, ktorých naplnenosťou získam opäť späť celý svoj chrup zdravý a silný, bez čo len jednej zakývanosti zubu žiadneho, lebo len Tvojou Božou liečivou pomocou odoslanou z nebeských výšin do všetkých mojich zubov, nebudem viac nikdy potrebovať zubárske zručnosti pre ne, lebo budú v mojich ďasnách držať nastálo pevne. Amen.

 

Komentáre:

  1. Dominika | 04.05.2021
    Ďakujeme Ti nás láskavý Pane Bože za tuto vzácnu modlitbu pre naše zuby a ďasna, keď ich človek nemá zdravé, tak ma s nimi trápenie, co je dosť neprijemne. Ďakujeme Ti Bože za Tvoju starostlivosť pre nás všetkých. Aj Vám pani Laura ďakujeme za prijatie a odovzdanie tejto modlitby. S pozdravom Dominika a Eva

  2. Júlia T. | 04.05.2021
    Nádherná modlitbička. Ďakujem Bože zato, že nás ľúbiš, že si veľkorysí. Myslíš na nás aj v týchto ťažkých chvíľach a utešuješ nás. Veľká vďaka patrí aj Vám p. Laurika za ochotu a čas. Bez teba Bože by sme boli nuly.

  3. Katarína | 03.05.2021
    Krása, pane Bože krásna modlitba. Pani Laura krásne napísaná. Toto je tak potrebná modlitba pre každého človeka, že to sa ani nedá povedať. V tejto modlitbe nezabúda pán Boh ani na vymodelované zuby zubárskou technikou-táto modlitba je úžasná. Ďakujem Ti pane Bože a samozrejme p. Laure, za tak krásnu modlitbu.

  4. Julia L. | 03.05.2021
    Otče Bože Láskavy Ľúbim Ťa .Veľmi pekne Ti chcem poďakovať za prevzácnu modlitbu ktorú si poslal priamo s Tvojej Božej Náruče na zem .Veľmi ma potešila lebo mám problém s ďasnom ,vytváraju sa mi zápaly a deformuje sa mi okolo zubov a nemám zubára momentálne kde bývam.Som veľmi vďačná za Tvoju prevzácnu pomoc a nekonečne zázračnu starostlivosť ktorú posielaš na zem cez najvzácnejšiu dušu p.Laury .Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne Ti Ďakujem svojou najväčšou láskou z môjho srdca a celým svojim životom za Tvoju prevzácnu veľkorysosť ,láskavosť ,nekonečnu trpezlivosť aj v tomto čase na zemi keď sa na nás právom hneváš a stále sa o náše duše prevzácne staráš .Láskou z môjho srdca a zhľbky mojej duše len Tebe ĎAKUJEM za každé čo i len začaté prevzácne písmenko každej božej pomoci ktorú posielaš na zem .Duša láskavej p.Laury pracuje a píše neúnavne vo dne v noci .ĎAKUJEM Ti Láskavy Môj Pán Boh za dušu láskavu p.Laury a jej Vladka za pomoc ktorú nám poskytuješ cez ich láskave duše .Veľmi si to vážim a ľúbim si ich prevzácne duše .Otče Bože Láskavy veľmi pekne Ťa prosím láskou z mojej duše a z celého srdca ochraňuj duše božích ľudi každou sekundou ich života žitého na zemi .Láskou z môjho srdca ĎAKUJEM za každú pomoc z nebeských výšin odoslanú na zem len Tebe Láskavy Môj Veľkorysí Bože .Neviem tu žiť bez Teba Láskavy Môj Bože si moje božie svetlo zázračnej pomoci .Ľúbim Ťa Láskavy Môj Bože .Milá p . Laura z celého srdca Vám Ďakujem za prijatú prevzácnu pomoc od Láskaveho Pána Boha .Amen

Pridať komentár