Božia láskavá ochrana pred zlými energetickými vibráciami.

21.09.2023 16:49

Božia láskavá ochrana pred zlými energetickými vibráciami.

Túto modlitbu k Bohu sa milí čitatelia modlite na ochranu duše pred vstrebanou zlou energiou z duší zlých ľudí, ktorých blízkosti sa vám dá ťažko vyhnúť. Napríklad aj počas telefonovania, ktoré musíte s dotyčným zlým človekom absolvovať, alebo v práci v ktorej máte pri sebe ľudí o ktorých viete, že vás nemajú radi a ubližujú vám, alebo máte zlého suseda alebo susedu s ktorými ste v styku každý deň a nemôžete zabrániť tomu aby ste sa s nimi deň čo deň nestretli. Na tento cieľ slúži táto od Pána Boha odoslaná modlitba, aby vaše duše s Božou pomocou a silou chránila. Pán Boh cez slová tejto modlitby pomohol jej vyslyšaním mnohým ľuďom, ktorí mali napríklad v svojej práci zlých kolegov a nevedeli si sami pomôcť. Najlepšia a najsilnejšia pomoc pre každú utrápenú dušu, v každom jej trápení je úprimná modlitba k Pánu Bohu láskavému. 

 

Bože láskou svojou, nes jej lúče vyžarujúce silu ohňa meč obranný, plamennosťou nekonečného žiaru do sily Tebou požehnaný do duševnej blízkosti tej, ktorej duševná závisť duševné jej vnútro k mojemu postu túto prácu vykonávať zožiera a spretŕhaj energetické spojivá medzi našimi dušami, ktoré sa ako mosty nesenej vzájomnej väzby počas práce medzi nami utvorili a keď toto bude naplnené, odraz svojej vlastnej zloby duša jej spätnosťou navždy vstrebe bez možnosti úniku k mojej duši späť. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 29.09.2023
    Drahý Bože ďakujem Ti za každý deň môjho života, za ochranu mňa a mojej rodiny, ďakujem Ti za nové modlitby na rôzne ťažkosti a bolesti. OTČE BOŽE si úžasný, že nám stále pomáhaš a ochraňuješ.Milujem Ťa a prosím o odpustenie.
    Vám pani Laura ďakujem za ochotu a trpezlivosť,
    Nech Vám pán BOH žehná a ochraňuje
    S láskou, úctou a vďakou
    Margita

  2. Erika | 28.09.2023
    Ďakujem vrúcne Pane Bože za túto modlidbu.

  3. Timea | 24.09.2023 
    Ďakujem ti pane Bože aj Vám pani Laura za tuto modlidbu .Pan Bozko, pozehnaj pani Laure vela sil ,lasky a hlavne stastia ,pretoze ona sama nam ho naokolo rozdava a uprimne dakujem za tuto modlidbu ,ktora sa mojej dusi urcite velmi zijde.Pan Boh stale vie kedy a co nasa dusa potrebuje a je tak milosrdny ,ze nase prosby vyslisi a ak aj nie musime nieco pochopit/zmenit sami,vzdy to chce aj nasu pracu.Posielam Vam vsetkym citatelom lasku a vieru ❤️

Pridať komentár