Bože drahý, si to najdrahšie čo vo svojom srdci nosím.

03.11.2017 21:32

  1. Ďakujem Bože za vyliečenie kolena môjho syna. 
    Katka|6.5.2017 
    Bože drahý, láskavý. Chcela by som sa Ti veľmi pekne poďakovať aj touto cestou za vyliečenie kolena môjho syna, ktoré súviselo s nedostatkom vápnika v jeho tele. Liečbu sme pred pár dňami ukončili. Bolesť kolena ako aj problémy, ktoré s tým súviseli, zmizli. Vďaka Pánu Bohu a pani Laure, ktorá nám liečbu sprostredkovala,  sme mohli pomôcť  chlapcovi. Chcela by som povzbudiť aj ostatných – ak ešte stále pochybujete, nemusíte, nebojte sa poprosiť Pána Boha o pomoc a zažijete niečo neuveriteľné...  Verím Pane, že Ty si jediná istota a na Teba sa dá vždy spoľahnúť. Ty si tu stále pre nás - vo dne, v noci, pomáhaš a vedieš naše životy tým správnym smerom. Všetko čo mám, mám vďaka Tebe. Všetko čo viem, viem vďaka Tebe. S Tebou som sa prestala báť. Ďakujem za všetko Pane. Ďakujem pani Laura aj Vám za Vašu pomoc nám všetkým.

  2. Odkryl si mi Bože môj zdravotný problém, ďakujem Ti. 
    Marek M.|16.5.2017 
    Pane Bože chcel by som sa Ti poďakovať za každú liečbu ktorú si mi poslal za každý odkaz ktorý si mi odovzdal . Odkryl si mi aj môj zdravotný problém .Už istý čas mi pri fyzickej námahe dosť rýchlo bilo srdce ale veľmi som sa tým akosi nezaoberal .No myslel som si , že to nieje nič vážne.Ale opak bol pravdou dôvod prečo mi bije srdce tak rýchlo je , že mi zle pracuje chlopňa..a v budúcnosti by mi hrozil BY PASS ..Ani vo sne by také niečo nenapadlo...Ďalší problém ktorý si mi odkryl je že mi pomaly odumierajú svalové bunky..Vysvetlím : keď som šiel cvičiť neurobil som ani celé série lebo som začal pociťovať zvláštnu slabosť..a to nie raz..dokonca som o tom hovoril aj mame keď sa ma pýtala či som už docvičil tak som povedal, že nemám nejak chuť ani sa mi zrazu nechce ...niekedy som to až nechápal ..Nehovoril som to ani pani Laure ani pánu Vladimírovi .No náš Láskavý Pán Boh mi odkryl môj zdravotný problém.Veľmi pekne Ti ďakujem Pane Bože za každú tvoju pomoc aj odovzdané liečby.
    Veľmi pekne ďakujem aj Vám milá pani Laura za Váš čas a nesmiernu láskavosť .

  3. Pán Boh vypočul moje prosby o poslanie Božej sily a pomoci môjmu vyčerpanému telu.
    Gitka|15.5.2017 
    Láskavý a dobrotivý Otče Bože chcem Ti z celého srdca mnohokrát poďakovať za Tvoju nesmiernú pomoc pri liečbe detoxu mojho rokmi zaneseného tela. Užívala som 3 mesiace jablčný ocot a súčasne k tomu pila 2 mesiace Bohom odporučený liečivý čaj. Po ukončení liečby prišla na mňa nadmerná únava a slabosť dosledkom hlbkovej očisty celého tela z odchodu všetkých nečistot. Cítila som sa totálne fyzicky a psychicky vyčerpaná, bez energie a sily, v noci som nespala. Posledné dni som ležala v posteli a prosila som nášho jediného Pána Boha niekoľkokrát denne o Jeho nekonečnú všemohúcu Božiu silu pomoci, ktorej absolútne bezhranične verím a doverujem. Stále som Pánu Bohu hovorila, že nikto iný na celom svete okrem Neho mi pomocť nedokáže. Všetko sa dá zvládnuť len a len s jeho Božou milostivou a milosrdnou pomocou. Pán Boh vypočul moje prosby o poslanie Božej sily a pomoci mojmu vyčerpanému telu a mne sa pomaly začína vracať energia a sila. Otecko Nebeský, láska moja nekonečná, nesmierne Ti ďakujem za Tvoju pomoc a nikdy Ti ďakovať neprestanem. Len Tebe jedinému patrí OBROVSKÁ VĎAKA, ktorú Ti touto cestou posielám do nebíčka k Tvojej milostivej všemohúcej Božej tvári. Otče Bože chcem Ťa ešte poprosiť o poslanie Tvojej nekonečnej Božej sily a pomoci do Dvorníkov pani Laure a jej manželovi Vladkovi. Prosím prosím ochraňuj ich, stoj vždy pri nich a žehnaj im každý deň. S láskou Gitka

  4. Srdečná vďaka Ti Bože za modlitbu za predaj domu.
    Eva Č.|14.5.2017 
    Láskavý náš Otecko nebeský,chceme sa Ti poďakovať za všetku Tvoju pomoc a ochranu,ktorú nám davaš,za všetky Tvoje predčasné varovania aj napriek tomu,že sa dopúšťame chýb. Ty jediný vidíš všetky nástrahy zla,ktoré útočí zo všetkých strán.Srdečná vďaka Ti Bože za modlitbu za predaj domu a za  všetky Tvoje nádherné priam zázračné modlitby,ktoré nám nesmierne pomáhajú v akomkoľvek trápení.Vďaka Ti Otče drahý za všetku Tvoju lásku,ktorou nás zahŕňaš  za trpezlivosť,ktorú s nami máš.
    Srdečná vďaka aj Vám pani Laura a pán Vladko za Vašu pomoc a obetavosť ,nech Vám Pán Boh dá veľa síl zdravia a nech Vám žehná každý deň.
    S láskou Eva s rodinou.

  5. Ďakujem Ti Bože za úžasnú modlitbu. 
    Gabika|12.5.2017 
    Ďakujem Ti Bože za úžasnú modlitbu k tebe Bože do takého naplnenia, aké očakávam do svojich vytýčených snov týmto dňom dostať s Božou pomocou ako reálnu skutočnosť svojich splnených a vykonaných skutkov. Je to nádherná a úžasná modlitba, ďakujem TI Bože za to že mám pristup k tejto úžasnej stránke a k tvojim radám a modlitbám.Keď sa ju pomodlím, sa mi všetko tak darí, že sa nestíham diviť, na každom kroku mi Bože pomáhaš. ĎAKUJEM TI BOŽE, MILUJEM ŤA
    Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladimír za každú pomoc a obetu

  6. Pomôž mi Bože naučiť sa počúvať svoj vnútorný hlas.
    Zuzana|12.5.2017
    Keď som  ráno volala so švagrinou a povedala , že sa necíti dobre , má bolesti hlavy , tlak ... a pomyslela som na Teba , premohli ma zimomriavky po celom tele ,hneď som vedela   , že mi naznačuješ, že je to niečo veľmi vážne. A skutočne je , pretože výsledky ukázali zákernú meningitídu pri ktorej človek ak sa nelieči umre do 48 hodím  alebo sú trvalé následky. Ja Ťa len Otecko prosím pomôž jej sa vyliečiť , nech to prekoná bez trvalých následkov. Drž svoju ochrannú ruku pri nej a aj celej rodine pretože je to nákazlivé ak bola nosičom tejto choroby. Ďakujem Ti Otecko, že ma usmerňuješ, naznačuješ potrebné . Nehnevaj sa ak ešte neviem správne určiť svoje pocity a to čo mi naznačuješ. Pomôž mi prosím Otecko sa zlepšovať a naučiť sa počúvať svoj vnútorný hlas ,ktorým mi prehováraš do duše . Milujem Ťa celým bytím,celým JA.

  7. Ako nám pán Boh cez intuíciu pomáha. 
    miro|9.5.2017 
    Bože ďakujem že si nám ľuďom dal intuíciu, je to super vec, len keby sme ju vedeli naplno využívať:-)
    Zrovna dnes som mal šťastie a intuíciu som zachytil. Tak sa chcem Ti chcem poďakovať Bože. Plánujem totiž od včera ísť na nákup do skladu s koreninami, kde potrebujem nakúpiť len dve koreniny ale vo väčšom množstve. Bol som si istý, že nebude problém, sú to len dve položky, mali by to mať skladom si vravím.
    Ale dnes ráno som mal pocit že  by som tam mal predsa len zavolať, nech to nachystajú, nech mám istotu. Tak som tam zavolal, povedal im o čo mám záujem a či to majú. Vedúci skladu mi povedal že jasné, že mám prísť, budú to mať. Mne sa to zdalo akoby ma chcel iba odbiť a ani poriadne nepočul čo mu hovorím, tak som ho poprosil nech ma počúva, že si chcem byť istý či to majú. Zopakoval som mu koreniny a on prekvapený že jedno majú ale druhé nie. Hneď ale zareagoval, že zrovna dnes je deň, kedy chodia do hlavného skladu pre koreniny a že ešte tam majú auto, ktoré práve nakladajú, že hneď tam ide zavolať a vybaví to, aby som to štvrtok mal prichystané. Veľmi pekne som mu poďakoval že bol ochotný a Tebe Bože ďakujem teraz. Lebo to bola čisto vec intuície a tá je od Teba! ďakujem

  8. Medíková liečba. 
    Renata R.|9.5.2017 
    Milovaný Otecko láska môjho života ďakujem Ti za medíkovú liečbu , ktorú som úspešne skončila. Milujem ťa Otecko môj láskou vesmírnou a nekonečnou. Cítim sa vynikajúco energeticky nabitá ako baterka . Pani Laura veľmi pekne Vám ďakujem Za túto liečbu zvládam svoju prácu, záhradu aj všetko ostatné úplne bez problémov . Milujem Ťa Otecko milovaný a ďakujem Za všetko už som pripojila žihľavu , mag. a ocot veľká vďaka Bože klaniam sa Ti z celej duše: Pani Laura prajem Vám všetko krásne na tomto svete veľa lásky a spokojnosti Vašej duši.a samozrejme a p. Vladimírovi vrelá vďaka. S láskou v srdci Amen.

  9. Ďakujem Ti Bože. 
    Marta B.|8.5.2017 
    Tatinko Láskavý, tiež sa chcem poďakovať za všetky liečby, ktoré sú na tejto stránke.Pomáhajú nám v každom ohľade a už je to doba čo nepoznáme antibiotiká, som šťastná že nemusím po nich siahať a máme po ruke Tvoje úžasné liečby.
    A znovu ďakujem obetavej práci pani Laury v ďaka ktorej máme i my prístup k Božím liečbam a modlitbám.
    Ďakujem

  10. Ranný zázrak.
    Silvia|22.06.2017 
    Už dlhšiu dobu pociťujem silnú bolesť v ramennom kĺbe.Samozrejme že sa to každým dňom zhoršuje.Viem že pani Laura nepracuje,tak jej nebudem vyvolavať,musím si pomôcť sama.Dnes ráno po prebudení sa v myšlienkách rozprávam s Pánom Bohom ako každe ráno,ďakujem za pokojnú noc a prosím o všeličo možné ....prebieha myšlienkový rozhovor,a samozrejme spala som na mojom boľavom ramene a vedela som že bolesť príde,aj prišla v neskutočnej sile,rukou som nevedela skoro ani pohnúť.
    A tak si myslím Božineču moj,bolesť je silná,sama som.si na vine,určite musím niečo podniknúť možo cvičiť...
    Ale aj keby som neviem akú bolesť mala prežívať,aj keby som o ruku mala prísť Teba Bože si nikdy nedám,ľúbim Ťa...
    A myšlienkový rozhovor prebieha a snažim.sa rozhýbať rameno a tu zrazu bez bolesti krúžim celou rukou ,jedným smerom,druhým smerom hore dole všelijako,bolesť je preč...
    Pousmiala som sa a poďakovala Bohu za tento zázrak na počkanie,zázrak hneď po prebudení.Viem,že rameno ma bude ďalej bolieť to nevadí,ale tá Božia láska a sila,ten malý zázrak dnes ráno len pre mňa,Ďakujem Ti Otče Bože si úžastny.
    Ľubiť Ťa budem do konca môjho života.

  11. Drahý Otecko Nebeský, z celého srdca sa ti chcem poďakovať.
    Mária|16.06.2017  
    Drahý Otecko Nebeský, z celého srdca sa ti chcem poďakovať. Tak veľa toho je, že ani neviem kde začať. Každý deň nás ochraňuješ a pomáhaš nám, je to úžasné koľko pomoci som od teba dostala. Nesmierne ti za to ďakujem a milujem ťa celým srdcom.
    Pani Laurika a Vladko, sme šťastní že Vás poznáme a že cesta Božia nás nasmerovala ku Vám. Bohu som nesmierne vďačná, pretože ma zachránil a pomohol nám v živote. Ale Vám patrí obrovské ďakujeme za Vašu pomoc ktorú ste nám vždy odkázala. Keď ste aj nepracovala a dostala ste odkaz ktorý patril mne, alebo mojej rodine, neváhala ste ani sekundu a pomohla nám. Veľmi Vám za to ďakujeme.
    Rada by som sa podelila aj s Vami o zopár Božích rád, ktoré pomohli či mne alebo mojej rodine. Jednu obyčajnú noc v týždni nám zvonil telefón a pani Laurika nám odkázala čo počula. Že naše bábätko je vo veľkom ohrození a že pri hlavičke sa mu tvorí veľká zdurenina. Synovi telo nevie spracovať tuk a je v nebezpečenstve a môže to dobadnúť veľmi zle. Doteraz si pamätám tú beznádej, ako som sa pozrela na syna do postieľky a on tam bezbranne spinkal. Bola mi daná liečba v podobe vitamínov ktoré by lekári hneď zavrhli lebo tie lieky sa mohli užívať až vo vyššom veku. Ja som neváhala ani sekundu, lebo viem že Božia rada je nadovšetko a začala mu podávať vitamíny. Boh ale chcel, aby som aj napriek liečbe išla k lekárovi. Malému navonok nebolo nič. Išla som, jasné že bezúspešne. Tak som si cez známu vybavila špeciálne odbery, ktorej som všetko porozprávala ako mi Boh odkázal cez pani Lauriku odkaz na malého. Sama táto známa bola hotová, bábätko vyzeralo úplne v poriadku, ale hodnoty naznačovali 10 násobné zvýšenie hladiny v krvi. Táto známa sa mi až pri výsledkoch priznala že tomu neverila, ale výsledky ju presvedčili.
    Môj druhý syn je mal problémy s prstami. Najprv to začalo jedným prstom, kde sa mu začali robiť puklinky. Boli drobné a prešiel istý čas a tie puklinky sa zmenili na veľké bolestivé praskliny na všetkých prstoch a aj na nohách. Nevedel udržať pero v ruke, nič nechytal a jedného dňa pri kúpe nového bicykla si trochu narazil palec. Bol to hrozný pohľad, celý palec sa mu zlúpal z kože, ako keby si ho celý oskalpoval. Bolo to strašné a ako veľmi bolestivé, plakal pri každom prebalení prstu. Poprosila som láskavého Otecka Nebeského o pomoc a pani Laurika nám odkaz odovzdala. Bola to kliatba, zlá a neprajná, strašná a takto sa prejavovala. Malý musel zvládnuť všetky tie koreniny, čaje, olej...no prosto všetko čo bolo odkázané. A môžem len povedať že ti Otecko Bože ďakujem, lebo si ho úplne uzdravil. Koža sa dlho regenerovala, ale je úplne zdravý. Pri každom užití sme ťa prosili o to aby to zvládol vypiť a ono to nejako šlo. Bolo to ťažké, ale syn vedel že Boh mu to odkázal cez pani Lauriku a že musí.
    Tieto dva príbehy sú len malou odrobinkou v našom živote. Tak veľa rád a liečieb sme za tie roky Otčinku dostali, že opísať sa tu ani všetky nedajú. Ešte však jednu radu ktorú mi môj drahý Otecko Boh poslal za ktorú patrí tebe Otcko Bože zo srdca veľké ďakujem a ktorú vám chcem napísať.
    Pre rokmi som dostala radu o Pána Boha, že mám zobrať prácu ktorá sa mi ponúkala. Ja som vtedy mala malé bábätko ktoré nemalo ani rok. Poviem vám tá situácia a to, čo sa odohrávalo v mojom vnútri bolo strašné. Nechcela som malého nechať a ísť pracovať. Chcela som byť s ním, venovať sa mu, ale rada od Boha bolo povedaná a ja som našla schodnú cestu. Manžel s nim zostal doma a ja som teda šla. Bolo to náročné, veľa nového, aj slzy boli, aj sťažovanie sa môjmu mužíčkovi a aj Pánu Bohu. Ale išiel čas a ten ukázal ako veľmi mi Boh svojou radou pomohol. Bol to od Pána Boha dar, tá práca ktorú teraz mám a za čo mu ďakujem, veľmi ďakujem. Veľmi si to vážim a aj budem, bez Pána Boha by som tú prácu nikdy nezobrala. Ja viem nevedela by som o čo som prišla, ale teraz už viem že tento jeho dar vo podobe roboty bola jeho odmena pre mňa. Boh už pred rokmi vedel, že keby ju nezoberiem, tak to bude pre mňa a celú moju rodinu naozaj veľmi ťažké.
    Otčinečku zo srdca ti ďakujem, veľmi si mi pomohol a prosím z celého srdca ťa prosím, daj aby som zotrvala v tejto práci, aby som si vždy vážila všetko čo si mi dal a čo mi dávaš. Si moje všetko na svete, milujem ťa. Ďakujem ti za manželíka ktorého si mi požehnal. Môj život pri ňom je niečo neopísateľné. Aj on sa zmenil, ale urobil to z lásky ku tebe Pane Bože, lebo si ho ty tak smeroval. Tú lásku ktorú cítim v jeho srdci ku mne, je to čo dávaš iba ty. A za to ti nesmierne ďakujem. Ďakujem ti aj za ochranu mojich chlapcov, že si nás oslobodil od zloby môjho bývalého manžela, ktorý nám chcel veľmi ublížiť. A iba pomsta bola jeho jediný zmysel. Ja viem, že bez tvojej Božej pomoci by sa mi to nikdy nepodarilo. Si náš život a sme radi že si členom našej rodiny. Ďakujeme

  12. Poďakovanie Pánu Bohu za pomoc.
    Gitka|16.06.2017 
    Dobrotivý Otče moj Bože láskavý, chcem Ti poďakovať, že si vypočul moju prosbu o pomoc a naplnil ju. V utorok mi už od rána nebolo dobre a k večeru som mala teplotu 38.3. Bolelo ma celé telo, všetky kĺby, kosti, svaly a cítila som veľkú slabosť. Hneď som si spomenula na zázračné Božie liečivé modlitby na vzácnej a prekrásnej Božej stránke a začala sa modliť a prosiť Pána Boha o požehnanie modlitby. Pred polnocou som sa zobudila a teplota už klesla na 37.5. Modlila som sa ešte v stredu, teplota v priebehu dňa postupne klesala do normálnej hodnoty a bolesti tela tiež pomaly začali ustupovať. Nepotrebovala som na teplotu vziať ani jeden acylpyrin, pomohla mi modlitba. Ďakujem Ti Otče Bože z celého srdca za Tvoju pomoc. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko, klaniam sa len Tebe a vždy, navždy budem. Ochraňuj prosím nášho posledného Božieho proroka Lauru a jej manžela, žehnaj obom každý deň života a stoj vždy pri nich. S láskou Gitka.

  13. Napriek všetkému som šťastná, lebo cítim Božiu lásku.
    Marta M.|15.06.2017 
    Chcem Ťa Pane Bože pozdraviť. Mala som veľkú potrebu napísať na stránku...Mám veľmi ťažké obdobie, zajtra idem na opravný termín na skúšku, ktorú som neurobila. A budúci týždeň mám 2 skúšky. Nič nestíham, z práce prichádzam večer, nestíham sa učiť a keďže pracujem krátko, prvú výplatu dostanem až koncom júna, takže cez víkendy ak sa dá, chodím robiť aspoň za smiešnych 10€ do smradľavej krčmy k alkoholikom. Už som vyčerpaná, ani spánok mi nepomáha. Nič sa mi nedarí. Obaja rodičia mi namiesto pomoci zneprijemňujú život. Povedala som si ,,Na všetko som sama". A potom som si uvedomila, že to nie je pravda. Nie som sama, Ty Bože si vždy so mnou. Stojíš pri mne a viem, že ak by sa udialo v mojom živote čokoľvek, nič nie je podstatné. Jediné, čo je dôležité si Ty Otčinko môj. Milujem Ťa najviac na svete a celý život vkladám do Tvojich rúk. Nech sa stane Tvoja vôľa. A aby som nezabudla. Predsa si ma nenechal na tomto svete bez človeka, ktorý stojí pri mne. Vybral si mi toho najlepšieho partnera. Jarko mi veľmi pomáha, aj finančne aj psychicky. Ďakujem Bože za Tvoju lásku a tiež za jeho lásku, lebo nebyť Teba, nikdy by ma nemiloval. Napriek všetkému som šťastná. Nič mi nechýba. A vďačím za to Tebe Bože môj.

  14. Z celého srdca ďakujem.
    Margita|15.06.2017 
    Z celého môjho srdca ďakujem Tebe BOŽE môj, len Ty môžeš robiť zázraky, ktoré nás robia šťastnými v živote. Ďakujem Ti z celého srdca za pomoc, ktorú si poskytol môjmu synovi pri štátniciach. Vedela som že ho neopustíš, že budeš pri ňom stáť, ale že to urobí na 3 A čka mňa ani nenapadlo. Ty BOH môj si viedol jeho ruky pri písaní diplomovky a Ty BOH môj si usmerňoval jeho myšlienky pri obhajobe a odpovediach. Z celého srdca Ti BOŽE môj ďakujem, tečú mi slzy šťastia - od radosti, ktorú si mi do doprial.
    Zároveň TI BOH môj Jediný ďakujem za všetky liečby, ktorými si mi vyliečil choroby, ale najviac ma trápil vysoký krvný tlak, ktorý je už ustálený a ja nemusím bral žiadne farmaceutické lieky proti vysokému tlaku.
    Vám pani Laura a Vladimír takisto nekonečne ďakujem, lebo Vy ste mňa naučila milovať BOHA, prosiť o pomoc, modliť sa a ďakovať za všetko.
    BOH Vám žehnaj.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  15. Ďakujem ti Otče Bože.
    Martin|14.06.2017 
    Ďakujem ti Bože Otče láskavý za pomoc, ktorú mi každý deň poskytuješ, za to že pri mne stojíš aj v tých najťažších chvíľach a pomohol si mi zvládnuť toto náročné obdobie. V uplynulých dňoch som len vďaka tebe úspešne absolvoval záverečné štátne skúšky. Bolo toho na mňa veľa, povinnosti, práca, učenie a písanie diplomovej práce. Nestíhal som sa učiť na štátnice, nevedel som ako a o čom mám písať diplomovú prácu a do toho som bol zavalený prácou. Privádzalo ma to do zúfalstva. Prosil som ťa o pomoc, o osvietenie a silu aby som to všetko zvládol. Ty si tu pre mňa zasa raz bol, vypočul si moje prosebné slová a podal mi pomocnú ruku. Len vďaka tebe Bože Otče som to všetko zvládol a ustál. Úprimne ti z celého srdca za všetko ďakujem. Za lásku ktorou ma obklopuješ, za pomoc ktorú mi poskytuješ, za silu ktorú mi každý deň dávaš. Veľmi si to všetko vážim a veľa to pre mňa znamená. Milujem ťa Otče Bože. Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vlado, lebo aj vďaka Vám sa mi to všetko podarilo úspešne zvládnuť. Boh Vám obom žehnaj.
    S láskou Martin

  16. Pichanie v kolene pri turistike a behaní.
    miro|13.06.2017 
    Dobrý deň všetkým, rád by som tu napísal môj najnovší príbeh - liečbu, ktorú som od pána Boha dostal a ktorej pozitívne výsledky už teraz cítim a to som iba v polovičke liečby!
    Prednedávnom som si asi zaslúžil pomoc od pána Boha, lebo mi ju poslal cez pani Lauru. Počkať, začnem pekne od začiatku:-)
    V Decembri 2016 sme boli na turistike s kamarátom. Vyrazili sme ráno o šiestej a okolo obeda sme mali byť na vrchole hory, bolo to asi 30-35km cez horu. Predtým som nikdy nemával problém, ale túto túru som nedokončil, lebo ma neskutočne začalo pichať v ľavom kolene. Až tak, že som už nemohol kráčať ďalej a museli sme to vzdať. Po hodine oddychu, som akotak mohol pokračovať, ale s tým, že som skoro išiel iba na jednej nohe až domov. Hrozné.
    Na druhý deň ma to nebolelo, začal som pomaly cviciť drepy a cviky na nohy, jesť potraviny ktoré by mi mali pomôcť na posilnenie kolena. (v tom čase som mal zakázané kontaktovať pani Lauru, musel som si poradiť sám ako som vedel)
    O 2 týždne sme tú túru naplánovali znova. Bolo to v Januári, v tú noc keď padli rekordné mrazy až -29st.C.
    Nás to neodradilo, a ráno sme sa vydali zababušený opäť dobyť vrchol hory:-) Vyzeralo to ako krásne dobrodružstvo.
    Neveril som tomu, keď ma približne na tom istom úseku ako minule začalo pichať tentokrtá ale v druhom kolene.(cvikmi a stravou som si asi posilnil to slabé koleno a teraz mi odišlo to druhé)Taká istá neznesiteľná bolesť. Sadol som si, bolo mi do plaču.
    Kamarát sa už ale nechcel vzdať, chcel ísť na vrchol. Ja som ale nemohol, tak sme sa rozlúčili a išiel sám. Ešte som mu podával rukavice, lebo on nemal a už nemohol hýbať ani prstami. Rukavice odmietol a rozlúčili sme sa. Mne už čaj v termoske zamrzol, tak som ho cucal cestou ako som kríval a ťahal nohu za sebou až do dediny.Pripadalo mi to ako večnosť. Tam som sa modlil nech ma niekto odvezie domov. Za pár minút som stopol auto a chlapík ma zviezol domov.
    Kamarát túru dokončil, ale s omrzlinami na rukách. zliezla mu koža a vyše mesiaca mu rástla nová koža na rukách. pevnejšia a silnejšia.
    Ja som s turistikou skončil. - Myslel som si.
    Hľadal som ľudí s podobným problémom a aj som našiel. Traja ľudia opisovali na internete tento istý problém a lekár im tam radil operácie skrížených svalov v kolene.
    Stránku som zrušil, lebo lekárom neverím. Vedel som že Boh by toto dokázal vyliečiť aj bez operácie. Len som sa musel zmeniť, aby som mohol Božiu pomoc dostať. Vďaka Bohu sa tak stalo, pomoc prišla, liečbu som od pani Laury dostal, Boh sa nado mnou zľutoval a pomohol mi.
    Liečbu napĺňam...chodím po horách, bicyklujem, dnes som bol po dlhej dlhej dobe behať a nič. kolená fungujú na 100%. S liečbou ale pokračujem, tak ako mi bolo povedané....až do konca.
    Dnes som napísal na tú stránku tých trom ľuďom že im viem pomôcť, lebo som mal ten istý problém, nech sa ozvú. Uvidíme či sa ozvú. Nič viac som nenapísal, len že im viem poradiť.
    Bože ďakujem že stále máš so mnou trpezlivosť, prepáč že som niekedy nepoučiteľný a opakujem chyby z minulého života. Už si to viac uvedomujem a vidím to na sebe. Pracujem Bože na tom, aby som sa ti páčil. ďakujem, ahoj!

  17. Ďakujem Bože za pomoc pri práci.
    Zuzana|9.6.2017 
    Otecko môj najdrahší. Chcem sa Ti poďakovať za pomoc pri práci.  Sú to dva týždne čo som začala chodiť do práce. Najskôr to bolo za pomoci kolegyne no tento týždeň som bola na to sama. Mala som stres či to zvládnem a hlavne streda je najťažší deň. Pri práci som Ťa stále prosila , aby si stál pri mne a všetko som zvládla a naozaj ja som to s Tvojou Božou pomocou zvládla. A už nestresujem lebo viem, že si pri mne a pomáhaš mi. Ďakujem nekonečne. Veľmi Ťa milujem. Prosím o požehnanie pre nášho proroka Lauru a jej ochrancu Vladka daj im silu, energiu .

  18. Po dlhej dobe som prvý krát spala spánkom bez prerušenia.
    Elena|8.6.2017 
    Obrovské ďakujem Bože láskavý. Veľmi sa teším a som Ti vďačná, za Tvoju Božiu pomoc, len a vždy sa na Teba spolieham, len Tebe bezhranične dôverujem. Bože môj láskavý ja som po dlhej dobe  prvý krát spala spánkom bez prerušenia a to len vďaka Tebe, Tvojej Božej rady ,požehnania akú bylinku si mám vziať do  izby, kde spím. Prvá noc a ja som spala spánkom, po ktorom som túžila. Ďakujem za Tvoj Boží zázrak a za všetko , každý okamih života. Milujem Ťa nesmierne a vždy budem. Ďakujem za všetko, za všetkých  aj Vám pani Laura.
    Prosím Otče Bože ochraňuj, požehnavaj  , pomáhaj pani Laure aj Vladkovi. Nech len láska je medzi nami všetkými.
    s laskou

  19. Ďakujem Ti láskavý Tatinko, že si mi pomohol predať dom a kúpiť nový. 
    Edo| 5.6.2017 
    Ďakujem Ti láskavý Tatinko, že si mi pomohol predať dom a kúpiť nový.
    Pred časom som písal že sa modlím modlitbu na predaj domu.
     Všetko má svoj čas, a ja dnes vidím že to tak je.Určité veci som musel dokončiť aby som sa mohol pohnúť vpred a presťahovať sa. Nový dom má Božie číslo 9 po súčte všetkých čísiel ktoré má ako číslo domu. Vidím ako mi Božinku pomáhaš, viem že chceš pre naše duše vždy to najlepšie, i keď sa nám to mnohokrát nezdá...
    Pani Laura s manželom si nepotrpia na ovácie, ale bez nich by som sa nikdy nedozvedel od Tatinka nášho Nebeského že dom v ktorom bývam nieje určený pre mňa. Preto aj im touto cestou ďakujem.

  20. Ďakujem Ti Bože za Tvoju lásku. 
    Gabika|5.6.2017 
    Milovaný Bože, s celého srdca sa ti chcem za všetko poďakovať, pomáhaš mi na každom kroku, každý deň cítim, že si pri mne, že na mňa neustále dohliadaš a pomáhaš mi. Bože už dlhé roky som chcela aby môj manžel začal robiť tu na Slovensku, aby bol so svojou rodinou a teraz sa mi to konečne splnilo, ďakujem Ti za pomoc, pomôž nám prosím Bože aby sme to ako rodina zvládli a aby sme mali dostatok práce, aby už nemusel za prácou cestovať tak ďaleko.
    Milovaný Bože odpusť mi prosím moje schybenia, veľmi Ťa prosím veď ma tou správnou cestou. Milujem Ťa Bože nadovšetko na svete

  21. Znovu je za čo. 
    Marta B.|2.6.2017 
    Ako vždy Tatičko Nebeský znovu je za čo Ti ďakovať.
    Veľmi si nám pomohol svojimi radami,ukázal si nám cestu.
    Ďakujeme Ti za všetky kúry, ktorými si môžeme pomôcť a ochrániť svoje zdravie.Znovu nám ukazuješ ako bdieš nad našimi dušami.
    Ďakujeme Ti z hĺbky duše. 
    Požehnaj život prosím pani Laure a jej manželovi, nech je ich život plný lásky a radosti.

  22. Patrí Ti Bože moja najväčšia vďaka a úcta!
    Daniela|27.5.2017 
    Láskavý Bože, zo srdca Ti ďakujem za všetko, čo si pre mňa urobil. Ďakujem, že mám Tvoju otvorenú náruč, ďakujem za Tvoju lásku pre mňa, ďakujem za Tvoj súcit pre moju ubolenú dušu a ťažobu na srdci. Podal si mi pomocnú ruku a vlial nádej na lepší zajtrajšok. Nezabudnem na to..nikdy sa Ťa nevzdám a strašne Ti ďakujem. Prosím Ťa láskavý Bože, daj veľa veľa sily Tvojej láskavej dcére Laure, požehnaj pre ňu už len radosť a hlavne odhodlanie, aby nás aj naďalej viedla v tomto neľahkom bytí. Božíčku môj,Tvoja Laura a jej manžel sú najväčším požehnaním pre nás tu na Zemi. Vďaka za nich. Milujem Ťa Bože celou dušou a srdcom.

  23. Vďaka Bože za rozmarín. 
    Júlia P.|23.5.2017 
    Chcem sa Ti Otče Bože poďakovať za rozmarín, ktorého účinky pre naše telá a duše si nám nedávno vysvetlil. Veľmi mi pomohol prekonať toto moje obdobie. Nedalo sa ani porovnať ako som sa cítila pred a počas prvých dni užívania. Ďakujem Ti za požehnanie. Aj keď počas užívania prišlo ešte zopár ťažších vecí do našej rodiny, všetko som vďaka Tebe zvládla. Budem sa síce opakovať, ale musím povedať, že to, že poznám Božiu pravdu a túto stránku je pre mňa to najkrajšie, čo sa mi kedy stalo. Ja sa klaniam navždy len Tebe Pane Bože, len Teba velebím a milujem! Si mojim všetkých. Ľúbim Ťa. Iba Teba potrebujeme. Ďakujem Ti aj za všetky preventívne liečby, ktoré nám posielaš cez pani Lauru. Vďaka ním ja a mnohí Teba milujúci roky nepoznáme, čo je to ísť k lekárovi. Odkrývaš nám silu, ktorú si vložil do prírody a učíš nás ju najsprávnejšie používať. Ešte nás aj posilníš tvojimi nádhernými Božími krédami.
    Ďakujem pani Laure za všetko, čo nám odovzdala a odovzdáva od Pána Boha, za všetko jej úsilie. Prosím Ťa Otče Bože, požehnaj pani Laure aj s manželom zdravie, lásku, pokoj a silu.
    Prajem si nech ľudia spoznajú pravdu o Tebe.

  24. Za všetko. 
    Marta B.|22.5.2017 
    Ďakujem Tatičko za každú sekundu v živote, za vypočuté modlitby a požehnané liečby, ďakujem Ti aj za vypočuté modlitby mojich detí, že im ukazuješ svoju Lásku.
    Prosím žehnaj svojou Láskou svoju dcéru Lauru a jej manžela Vladimíra, aby mali dostatok síl na svoje poslanie.
    Bez Tvojej Lásky a ich práce by sme neboli tam kde sme.
    Ďakujem

  25. Milujem Ťa Bože môj

    Marta M.|08.08.2017 
    Otecko môj, chcem ti len povedať, že Ťa veľmi milujem. Si pre mňa to najcennejšie, čo mám. Nezaslúžim si Tvoju lásku, ale cítim ju každý deň, keď stojíš pri mne. A ďakujem, že pani Laura už môže a vládze pracovať a pomáhať ľuďom, lebo aj vďaka mojej hlúposti nemohla a potrebovala oddychovať. Opatruj ju aj jej manžela. Odpusť mi Bože moje schybenia.

  26. Ďakujem Ti Bože za tvoju ochranu na cestách.

    Silvia|07.08.2017 
    Otecko môj nebeský,úprimne Ti ďakujem za tvoju ochranu na cestách.Prebrázdila som s dvoma malými ďeťmi celé Slovensko,bolo to náročne,ale pod Tvojou Božou rukou zvládnute bez jediného problému.
    Aj keď pár krat sa stalo,keď som už bola unavená a moja pozornosť nebola 100% a bola by som spôsobila nešťastie mojou nepozornosťou,Ty Bože si držal nad nami svoju ochranú ruku.Ďakujem za modlitbu proti havarii stále pred dlhou cestou som sa ju modlila aj bylinky mam ešte na okne v aute.Účinok Tvojích kódovych modlitieb má svoju moc,a ja som prenesmierne vďačná že mám prístup k tomuto pokladu.
    Vďaka pani Laura za tieto prekrásne modlitby.
    S láskou Silvia

  27. Nekonečné ďakujem Bože Otče.

    Elena|06.08.2017 
    Nekonečné , veľké ďakujem môj milovaný Bože Otče láskavý. Som nekonečne šťastná, vďačná za Tvoj Boží dar, zázračnú liečbu. Prosím Ťa moja jediná nesmierna Láska, môj Bože o Tvoje požehnanie tohto vzácneho daru, liečby. Teším sa nesmierne, že každým dňom mi bude lepšie. Ďakujem Ti za všetko, všetúčko, každý okamih. Milujem Ťa navždy Otecko nebeský.
    Ďakujem vam pani Laura, za všetko čo ste pre mna urobili, pre mojich blízkych aj všetkých nás aj Vladkovi. Mám vás veľmi rada . Ste vzácny Boží dar. Láskavý Boh nech vás ochraňuje, pomáha, požehnáva , dáva sily .
    s láskou, vďakou

  28. Ďakujem Ti Pane Bože za záchranu života.

    Marek M.|04.08.2017 
    Nadpis som nepísal obrazne ale doslovne..Včera keď som cestoval autom tak keď pri mne Pán Boh nestal tak potom už nikto..Cestoval som v noci no na určitom úseku šiel v zákrute oproti mne kamión no a za ním nejaký retard ktorý ho obehoval do zákruty a zrazu sa výrutil predomnou a keď ma zbadal tak v momente sa zaradil pred kamión tým že strhol volantom a ohrozil aj obmedzil vodiča kamiónu.No bolo to tak tesné že som ani nestihol zareagovať .Keby som v tom useku bol asi o10 sekúnd skôr tak by sme sa zrazili čelne a verím že nikto by to neprežil.Ďakujem Ti Pane Bože že si pri mne stál a dával na mňa pozor .

  29. Ďakujem za odobrenie práce.

    Marta B.|31.07.2017 
    Chcem sa tiež touto cestou poďakovať aj za odobrenie práce a nasmerovanie môjho života. Som veľmi vďačná za tieto rady, aspoň nemusím vyvíjať energiu na to čo by v mojom živote nemalo zmysel.
    Ďakujem Ti Bože aj Vám pani Laura za vašu úžasnú prácu. Nech Vás Boh žehná a nech vám odľahčí z vašeho trápenia

  30. Ďakujem.

    Simona|09.08.2017 
    Môj dráhy Bože,
    Chcem sa ti veľmi pekne poďakovať za tvoju pomoc.Mala som problém so zdravotnou poisťovňou nakoľko som bola istú dobu v zahraničí narástol mi tu dlh za neplatenie poistenia.Pred pol rokom som priniesla potvrdenie o zamestnaní v zahraničí no na pobočke ma odbili neuznali mi to..
    Minulý týždeň som išla znova na inú pobočku kde som natrafila na veľmi milú pani ktorá sa mi snažila pomôcť.. poradila mi aby som si skúsila vyžiadať ešte jedno potvrdenie zo zahraničia ktoré by mohlo pomoct.Tak som ho priniesla celú dobu sa modlila k tebe,dúfajúc že mi pomôžeš,pretože viem,že ak je v tvojej vôli dokážeš ovplyvniť myseľ ľudí.A tak sa aj stalo :)
    Konečne budem mať pokoj...
    Ďakujem a milujem ťa

  31. Dakujem Ti Pane Boze.

    Andrea|28.07.2017 
    Milý pane Boze, chcem Ti poslat aj touto cestou moje velké podakovanie.
    Uz dlhý cas ma trápia bolesti krízov, ktoré boli v poslednom case coraz intenzívnejsie. Az tak silné, ze som sa ráno nevedela v posteli pretocit na druhú stranu alebo normálne vstat. Skúsila som uz vselico, masáze, osteopatov a pod. Na to som si spomenula na obrovskú úcinnost kódových modlitieb a pred dvomi dnami som sa pomodlila modlitby proti bolesti krízov.
    Je to úzasné Pane Boze, nechcelo sa mi ráno ani verit, ako bolesti ustúpili. Obrovská vdaka Ti Boze, velmi Ta lubim a dakujem Ti z celého srdca.
    Verte, ze Boh nás pocuje a ked je to jeho vola, pomoze aj ihned.
    Dakujem aj Vám pani Laura za vsetko, co nám od Pána Boha odovzdávate. Srdecne Vás pozdravujem, aj pána manzela a prajem Vám vela síl a len dobra okolo seba.
    S láskou, Andrea

  32. Poďakovanie Pánu Bohu.

    Eva Č.|28.07.2017 
    Drahý Pane Bože,chcem sa Ti z hĺbky duše poďakovať za liečebnú pomoc,ktorú si mi včera odovzdal.Čítala som ju cez slzy,pretože si popísal všetko ,čo ma trápi do poslednej bodky.Otče môj nebeský to je dôkaz toho,že ty najlepšie vidíš do našich tiel a duší a len Ty jediný vieš,čo nás trápi.Veľmi pekne Ti ďakujem za poskytnutú pomoc zato,že má ochraňuješ a sprevadzaš každý deň a dohliadaš na moju vystrašenú dušu.Veľa krát som si v duchu priala modlitbu,ktorá by mi pomohla prekonať môj strach a Ty Otecko láskavý si ma vyslyšal a modlitbu si mi poslal.Veľmi pekne Ti dakujem,len Teba po celý svoj život velebiť budem.Ľúbim Ťa.
    Ďakujem Ti aj za pani Lauru,prosím ochraňuj ju a jej manžela a žehnaj im každý deň.
    S láskou Eva.

  33. Vrúcne Ti Bože ďakujem.

    Daniela|26.07.2017 
    Otecko môj milovaný, zo srdca Ti ďakujem za poskytnutú liečbu na moje zničené nervy. Prosím, daj mi silu všetko zvládnuť a veľmi veľmi Ťa prosím, aby liek na moju ubolenú dušu čo si mi poradil zabral čo najskôr. Lobe to najväčšie Ti posielam do nebíčka a vedz, že Ťa nadovšetko milujem a dôverujem. Ďakujem drahá Laura za odovzdanie liečby❤️

  34. ĎAKUJEM PANI LAURE ZA POMOC A PANU BOHU.

    Ivana|24.07.2017 
    Pani Laura mi pomohla asi tak 10r dozadu.Mala som velke migreny až take že som ležala aj tri dni v posteli v bolestiach.Ale pani Laura mi povedala ze to bolo prekliatie od jednej osoby ktoru som poznala.Preto mi dala liečbu ktora mi pomohla a migreny zrazu zmizli a ja som sa citila ako znovuzrodena.Preto je zo srdca ďakujem za pomoc keby nebolo jej ktovie čo by bolo so mnou.ĎAKUJEM AJ PANU BOHU ŽE MI POMOHOL.

  35. Nekonečné ďakujem.

    Jana|23.07.2017 
    Drahý môj Boh láskavý. Chcem sa ti dnes z celého srdca poďakovať za liečbu na moje bolesti hlavy. Ani nevidš drahý Bože akú radosť som prežívala keď som jedného dňa čítala oznam,že už Tvoja a Naša Laura môže znovu pracovať a odovzdávať pre nás vzácne liečby,ktorým verím bez pochýb. Si pre mňa Bože ten najlepší lekár,ktorý vylieči všetko.Dušu,telo a akékoľvek trápenie v živote. A ty od nás žiadaš tak málo ,čo nestojí nič a predsa tak veľa znamená .Lásku ,Lásku k tebe Bože môj.Milujem ťa nekonečne.Ďakujem Vám drahá Laura za odovzdanie pomoci. S láskou Jana

  36. Ďakujem ti Pane Bože za liečebnú procedúru.

    Katka|23.07.2017
    Moje dieťa je vážne choré, čo ma veľmi bolí, ako každú mamu. Chcela by som mu pomôcť, a preto som požiadala Pána Boha prostredníctvom pani Laury o pomoc. Pán Boh vo svojej nesmiernej dobrote mi poslal liečebnú procedúru pre syna. Ďakujem Ti Pane Bože láskavý za Tvoju pomoc, nekonečne Ti verím a budem Ťa navždy milovať. Si moja najväčšia opora, ochrana a nádej. Moja veľká vďaka patrí aj pani Laure, bez ktorej by sa ku mne táto receptúra nedostala.

  37. Stotisíc krát ďakujem.

    Simona|23.07.2017 
    Môj milovaný Bože,
    Chcem sa ti z celého srdca poďakovať za splnenie sna.. Dúfala a verila som,že sa to jedného dňa podarí.. Ďakujem,že si mi vrátil možnosť mať opäť celú rodinu pokope,že sa moja milovaná mama a krstná mama môžu opäť stretávať.Je to neopísateľný pocit úľavy a šťastia.
    Milujem ťa Bože môj najviac na svete.
    Stotisíc krát ďakujem..

  38. Modlidby.

    Maria|23.07.2017 

    Dakujem laskavemu oteckovi za modlidby ktore nam poslal dakujem aj vam pani lavra nech vas pan boch ochranuje

  39. Nezabúdajme na Boha nikdy. 
    Jaro|12.5.2017
    Chcel by som vás všetkých poprosiť o to, aby ste prosili jedine nášho pravého Boha o pomoc. Iba Boh dokáže vypočuť naše prosby a pomoc nám. Stalo sa mi pred pár dňami, že som stratil zväzok kľúčov od auta. Hľadal som ich na predpokladanom mieste 3 dni v pol metrovej tráve a márne. Prechádzal som kade tade a nič. Keď som tak hľadal so smútkom že už ich asi nenájdem, poprosil som Pána Boha aby mi pomohol. Aby mi našepkal, alebo ma otočil tým správnym smerom. A asi po treťom kroku od prosby som zbadal vo vysokej tráve na zemi celý ten zväzok kľúčov. Hneď som pozrel do neba a s veľkou radosťou som zvolal „Milujem ťa Bože“. Je úžasné ako dokáže vypočuť a pomôcť hneď, keď to človek potrebuje. Nikdy neváhajte prosiť Boha o pomoc. Nezabúdajte sa s ním rozprávať. Každý deň sa k Bohu obracajte, lebo je to váš najlepší priateľ ktorý je stále pri vás a pomáha vám a ochraňuje. Milujte ho ďakujte mu za všetko a celý svoj život vkladajte len a len do Božích rúk. A život bude ľahší a krajší.

  40. Nový domov.

    Edo|18.07.2017 
    Láskavý jedninečný Bože. Chcem sa Ti aj touto cestou veľmi poďakovať za to čo si pre mňa všetko za posledné mesiace spravil. Sľúbil si mi pomoc pri predaji i kúpe domu a tak sa aj stalo Na Teba sa dá vždy spoľahnúť, si moja jediná opora v živote, ktorá mi dáva to čo moja duša potrebuje. Občas po hlave, a to je dobre, pretože inak by som nevedel čo je správne.
    Teraz si mi ukázal nový smer môjho putovania tu na zemi. Trvalo pár mesiacov kým prebehol predaj i kúpa, nového bývania, ale všetko dopadlo veľmi dobre, ukázal si na domček ktorý je čistý, a už týždeň v ňom bývam. Vďaka modlitbe na predaj domu prišiel kupca do týždňa, ktorý ho zobral.
    V rámci úradníckych vecí mali trvať niektoré úkony týždeň, ale viem že Ty si zasiahol a bolo to doslova za páhodín vybavené!!! Za to Ti neskutočne ďakujem.
    Držal si nadomnou ochrannú ruku pri sťahovaní....bolo to náročné, ale len vďaka Tebe sa nič neprihodilo, dokonca si zrušil i cestnú kontrolu 200m predomnou, ktorá by mi uštedrila určite pokutu za preťažené auto...
    Ľúbim Ťa Tatinko, a verím že nový život na novom mieste bude to najlepšie pre budúcnosť všetkých..

  41. Ďakujem ti Pane Bože.

    Katka|17.07.2017 
    Drahý Pane Bože. Ja by som sa Ti chcela veľmi pekne poďakovať za Tvoju pomoc, ktorú som dnes tak potrebovala v mojej práci. Čakala ma náročná úloha, ale s Tvojou pomocou som to zvládla. Viem, že vďaka Tebe mám tie správne myšlienky, ktoré mi pomáhajú nielen v práci, ale aj v živote. Ďakujem pekne za pomoc Pane Bože. Ďakujem za Tvoju nekonečnú trpezlivosť. Ďakujem Ti Pane Bože láskavý za Tvoju ochranu.

  42. Vďaka Pánu Bohu.

    Júlia P.|17.07.2017 

    Ďakujem Ti Pane Bože láskavý, že si mi pomohol zvládnuť písomku na prvý krát, jednu z najťažších v celom mojom štúdiu. Ďakujem Ti za to, že si ma viedol, že si mi vnukol nápady, aj že som na škole spoznala zopár fajn ľudí, ktorých si mi dával do cesty, až kým som sa s nimi nezoznámila. Tatičko, je to zvláštna radosť, človek sa veľmi teší, vyskakuje po plafón a nakoniec to všetko nadšenie opadne, lebo je to len škola a škola predsa nie je to najdôležitejšie v živote. Pane Bože, ale ja Ti ešte raz ďakujem, lebo si ma zachránil od mesiaca učenia na opravný termín a zbytočných stresov a smútku. To si veľmi vážim. Teraz to mám o niečo jednoduchšie. Pre mňa tieto dni jedna dobrá správa za druhou, lebo ma včera večer zahrialo pri srdiečku, že pani Laura opäť pracuje, že sa snáď už majú s pánom Vladimírom o niečo lepšie, že môžu pomôcť ďalším ľuďom zbaviť sa trápenia, že opäť pribudne vyzdravených od Pána Boha jediného. Priznám sa, že mi je teraz ľahšie, lebo sa môžem na nich časom aj ja obrátiť. Samozrejme, pomoc dostanem len ak si ju zaslúžim. Všetci vieme, že pani Laura má veľmi ťažkú prácu a preto jej prajem aj pánu Vladimírovi všetko dobré a dobrých pacientov, ktorí si budú vážiť liečby a rady od Pána Boha. S láskou Júlia

  43. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Marek M.|06.07.2017 

    Pane Bože láskavý , veľmi pekne Ti ďakujem za každý odovzdaný odkaz .Popravde neviem čo by som bez tých odkazov robil ... ale asi pravdepodobne by som žil len v strese , v obavách a neistote.Nič mi neurobí taký pokoj na duši ako tvoje odkazy..Vám pani Laura tiež ďakujem už ste pre mňa urobili viac než dosť..

  44. Ďakujem Ti Otče Bože, prosím, stoj pri mne naďalej.

    Júlia P.|02.07.2017 

    Chcem sa poďakovať Oteckovi Bohu láskavému, tentokrát aj za počasie, ktoré bolo počas môjho učenia sa na skúšku podľa môjho želania. Ďakujem, že si ma vypočul a hlavne deň pred skúškou bolo zamračené a pršalo. V tomto byte sa v horúčave dá len ťažko vydržať. Keď sa pozriem z okna tak je to jedna škaredá betónová džungla, bez jediného stromu. Tie sú až za rohom. Takže sa mi to tu pekne rozpáli. Ďakujem Bože, že si mi pomohol ku koncu zabrať a že som to zvládla ako som zvládla.
    Ďakujem Ti Tatinko za bazalku, je to moja záchrana. Cítim obrovskú silu a pomoc.
    Tatíčko, prosím, pomôž mi naprávať moje chyby, pomôž mojim rodičom, modlím sa za nich len dva dni modlitbu a už som si dnes všimla rozdiel. Je pre mňa stále ťažké vidieť ich sa trápiť. Ja som sama z nich často nervózna.. Veď ich k Tebe Tatičko môj. Nech mama pochopí, že potrebuje len Teba. Nech otec pochopí, že Ty existuješ. Veď moje myšlienky a slová. Milujem Ťa Otecko Bože a ďakujem za všetky maličkosti, ktorými mi počas dňa pomáhaš, lebo tieto maličkosti robia krásny celok.

  45. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Dominika|26.06.2017 

    Chcem sa Ti pane Bože poďakovať za prácu, ktorú som si na pár hodín našla. Presne niečo také som si hľadala a potrebovala. Ďakujem Ti aj za silu a pomoc, ktorú mi posielaš a dávaš. Ostan Bože prosím pri mne stáť aj keď robím chyby a ked sa nie vždy viem správne rozhodnúť. Ďakujem Ti aj za modlitby na alergiu. Tento rok ju mám veľmi silnú a trápim sa dušou, keď sa celá vyhadzujem. Viem ,že keď si to zaslúžim, tak aj toto trápenie s Tvojou pomocou odíde.
    Ďakujem Ti Bože za všetko čo pre nás robíš a ďakujem aj pani Laure za pomoc.

  46. Poďakovanie Stvoriteľovi najdrahšiemu.

    Kvetena|23.06.2017 
    Najdrahší môj Bože ,s veľkou úctou , hlbokou láskou i pokorou som Ti veľmi vdačná za vypočutie mojej úpenlivej prosby k Tebe , za prijatie môjho vnuka na vysokú školu . Minulý týždeň bol na pohovore aj písomných skúškach . Teba som prosila ,požiadala aby to zvládol , veľmi chcel ísť dalej do školy , aby mohol niečo v živote dokázať . Včera som mu preberala poštu - oznámenie o prijatí do školy. Prijali ho drahý môj Nebeský Otecko , oznámili mu že veľmi dobre zvládol písomné skúšky z 200 otázok vypracoval 160 aj ústne pohovory mu dopadli dobre . Len Tebe môj drahý Bože budem dakovať že ťa mám a ľúbiť ťa môžem . Drahý Bože, Tvoja láska je silnejšia ako vietor, je vyššia ako najvyšší štít je hlbšia ako dno oceánov a zmenila mi celý môj život ! Tak veľmi ťa ľúbim najdrahší môj Bože ,len Tebe som za všetko vdačná , že mi pomáhaš , chrániš moju dušu , nikdy ma neopúšťaš si so mnou aj s každým . Si moja nádej ,si moja viera,si moja láska bezhraničná. si moja pieseň, si moje slnko ,si moje všetko na svete , za všetko som Tebe vdačná za všetky požehnané liečivá , za všetku pomoc a ochranu , ľúbim ťa a ľúbiť budem až na veky vekov a nikdy inak . s láskou kvetena

  47. Splnená prosba.

    Janulienka|22.08.17
    Môj milovaný Pane Bože, chcem sa Ti z celého srdiečka poďakovať za vypočutie mojej túžby a prosby. Viem, že to bol Tvoj Boží zásah, pretože to, čo bolo pred mesiacom skoro nemožné, alebo veľmi veľký problém, tak tento mesiac nastal 360 stupňový obrat. Ja sama som bola príjemne prekvapená a nechápala som tú zmenu... ale som Ti nesmierne vďačná Pane Bože aj za Tvoju Božiu ochranu, ktorú mi neustále poskytuješ. Ty si moja viera, nádej a láska. S Tvojou Božou prítomnosťou v živote, je môj život plnohodnotný. Milujem Ťa Pane Bože a ešte raz ďakujem za vyriešenie môjho problému.
    Moja vďaka patrí aj pani Laure s manželom. Sú to úžasní ľudia, ochotní si vás kedykoľvek vypočuť, povzbudiť a pomôcť vám. Tí, ktorí máte s nimi skúsenosti, viete o čom tu píšem a isto súhlasíte so mnou. Svedčia o tom aj mnohé poďakovania na tejto prenádhernej a múdrej Božej stránke. Viera v Jediného Pána Boha nám všetkým dáva nesmierne možnosti. Je to brána k lepšiemu životu, je to ako keby sme z lesnej čistinky vyšli rovno na diaľnicu... a samozrejme aj brána k príjemným zmenám v našich životoch.
    Neviem, či treba ešte niečo niekomu dokazovať, ale Božie liečby, modlitby, rady, kréda, pravdy, presná diagnostika, či už aj cviky, lekáreň a Božie odpovede hovoria za všetko. Pane Bože, prosím Ťa, požehnaj všetkých ľudí, ktorí veria v Teba... ďakujem.

  48. Ďakujem Otecko nebeský.

    Elena|08.08.17
    Ďakujem Ti môj najdrahší Otecko, si pri mne a ja so všetkých síl sa budem snažiť kráčať k Tebe. Tvoja sila všemohúcnosti je bezhraničná. Ďakujem za Tvoj Boží dar, zázračnú liečbu a čo sa dnes deje, to je Tvoja sila a pomoc. Po ránu som Ťa poprosila aj o pomoc, aby si mi pomohol pri objednávaní liečiv k napĺňaniu liečby, s tým, že aby si to vybavil všade tak rýchlo, ako tu liečbu mám napĺňať. Ku každej objednávke, som zavolá a poprosila, či by boli ochotný mi zaslať objednaný tovar , čo možno najrýchlejšie. Ešte pri jednej objednávke sme sa aj zasmiali, lebo som sa telefonicky neskoro spojila, keď už sa mal každú chvíľu ozvať kuriér pre vyskladnenie tovar. Povedala, že nevie, či to stihne. Neotravovali som viacej a len so smiechom som dodala, že zvyknem hovoriť, že keď treba niečo rýchlo spraviť, tak poviem : "Rob , nech ti špica veje." Rozosmiala sa a rozlúčili sme sa s dobrým prianím . V tuto chvíľu čítam e-maily , všetko je už vyskladnenie , odoslané. Toto je len maličká pre nášho láskavého Boha ukážka Jeho všemoci, pre mna až dych vyrážajúceho zázraku.
    Otecko môj najdrahší milujem Ťa nesmierne, ďakujem nekonečne , bezhranične Ti dôverujem, Si môj život a každý okamih v ňom . Prosím Ťa o silu Tvojeho požehnania liečieb a pomocí, ktorú napĺňam aj tejto, kde si všetko prednostne vybavil . Ďakujem nekonečne.
    Pozdravujem , ďakujem aj vám pani Laura, Vladko , nech vás ochraňuje, pomáha, požehnáva , napĺňa silou nás láskavý Otecko nebeský.
    S laskou

  49. Stojíš pri mne vždy Pane Bože.

    Michaela|22.07.17
    Otče Bože najláskavejší chcem Ti z celej mojej duše poďakovať ako pri mne stojíš, ochraňuješ ma. Ukazuješ mi správnu cestu. Minulého roku som dostala vodičský preukaz, tak ako som sa veľmi bála skúšok, tak ľahko a hladko to prebehlo. Viem, že to bolo len a len Tvojou zásluhou. S manželom sa nám podarilo prišetriť na auto pre mňa. Je staršie, funguje, nekazí sa a to je podstatné. Aj za tým stojíš TY PANE BOŽE. Zakaždým keď si sadám do auta Ťa prosím, aby sa ma ochraňoval na cestách. Nespočetne krát som pocítila Tvoju ochrannú ruku, keď ako neskúsená vodička som mala strach v zákrutách, pri veľkých a hlavne rýchlejších autách. Vždy si zariadil, aby som správne zareagovala, aby som nespanikárila a zachovala si kľud a rozvahu. Tiež Ti chcem poďakovať za dovolenku pri mori. Tak som sa bála letov, boli kľudné. Aj počasie nám vyšlo. Keď už bolo veľmi horúco doprial si nám príjemné osvieženie v kľudnom mori, jemný dážď. Viem, že si nás strážil. Ochraňoval naše duše. Hneď vedľa v inom stredisku zahynuli dve osoby v mori. A nám sa nič nestalo. Aj to je Tebou Otče Bože. Velikánske ďakujem. Ďakujem, že si mi odpustil a doprial čítať Božiu stránku. Veľmi ma to napĺňa, dáva zmysel v živote a pomáha v živote s problémami. Ďakujem p. Laure a aj jej manželovi Vladimírovi, že sa nevzdávajú, ukazujú že TY Pane Bože si jediný, ktorý je láskavý, jedinečný, najmúdrejší náš ochranca. Prosím Ťa Bože daj im silu, trpezlivosť, vytrvalosť, pokoj, tvoje požehnanie aby ukazovali teba Bože, tvoju nekonečnú lásku. Nech aj iní zistia, tak ako som ja pred časom zistila, že ty Pane Bože si jediný. Ešte raz obrovské úprimné ďakujem.

  50. Boží zásah.

    Zuzana|16.08.17
    Otecko môj zopakujem svoj priheh zo včera nakoľko som mala problem s internetom a neodoslalo mi ho. Už dlhšiu dobu pociťujem tlak v hrudi a mam pocit akoby mi srdce islo vyskočiť von. Ked som sa včera s manželom vracala domov autom , tak ma zas zovrel ten silny tlak v hrudi a bolo mi naozaj neskutočne zle. Jedine k čomu som sa zmohla bolo, že som manželovi povedala, ak sa mi náhodou niečo stane , tak žiadne nemocnice , ale nech volá pani Laure. Tiež sa očividne zľakol čo mi je a na jeho otázku som mu odpovedala, že neverím doktorom a jednoducho nechcem ,aby čokoľvek do mňa pchali. Že len Pán Boh pomôże najlepšie. V duchu som Ti Otecko povedala, že len Ty si môj doktor a len Tebe verím a Tebe sa zverujem. Netrvalo dlho prešli sme naozaj len pár kilometrov , keď som si uvedomila ,že mi je už dobre , bolesť v hrudi preč a neumieram. Vtedy som mužovi povedala, že už mi je dobre a s komentárom, že to bol Boží zásah, lebo som sa zverila len Oteckovi a on mi pomohol. Keď som mu to hovorila v tej chvíli som Ťa Bože môj cítila na celom svojom tele a nepochybovala , že si to Ty. Veľmi Ťa milujem Otecko nebesky.Povedala som Ti , že sa Ti poďakujem na stránke no akosi sa mi nechcelo a vybrala som sa spať. Vrtela a prehadzovala som sa skoro dve hodiny a nijako zaspať. Stále som mala pocit, že som niečo zabudla a nedalo mi to spať. Zobrala som telefón napísala Ti poďakovanie , pomodlila sa modlitbu proti nespavosti. A... ani neviem ako som zaspala a zobudila sa rano. Aj napriek tomu, že mi moje poďakovanie neodoslalo na stránku, si videl, že naozaj Ti srdečne ďakujem pred všetkými , a obdaroval si ma tuhým spánkom. Neskutočne ďakujem. Je krásne vedieť, že Ťa mam stále pri sebe vždy pomôžeš, aj keď viem , že moja duša je hriešna a preto ma hladí na duši , že pre nášho proroka, ktorej dušička je krásna si veľkorysý a stojíš za ňou. Je nádherné mať za sebou taký "oporný múr " ako si Ty. Za našu Lauru a Vladka sa vždy budem k Tebe modliť, aj keď viem, že Ty ich neopustíš. Ešte raz ďakujem za veľmi rýchlu pomoc Otecko môj. ❤❤❤

  51. Pane Bože, veľmi pekne Ďakujeme za to že si!

    Peter N.|21.08.17
    Pane Bože , veľmi pekne Ďakujeme za to že si!!!S Tebou všetko v živote ide ľahšie , viera v Teba nám dáva neskutočnú silu prekonávať zlé obdobia (pokušenia zla?)! Niekedy keď sa nám zdá že všetko sa nám rúca akoby pod nohami , Ty to stále skvele zariadiš a pomôžeš nám zo všetkým! Veľmi pekne sa Ti chcem poďakovať za to ako si nám pomohol s dovolenkou na ktorú sme sa po dlhej dobe s deťmi veľmi tešili a to ešte 10 dní pred odchodom sa nám pokazilo auto! Bolo to až neskutočné ako si mi v podvedomí šepkal skontroluj motor! Najprv som si myslel že nám niekto nepraje keď na hoc čo v aute som šahol sa začalo rozpadávať a to auto malo skutočne málo odjazdených kilometrov , ale keď som si všetko poskladal v hlave ako mozaiku (porucha, oprava ,predaj auta v deň dovolenky, nečakaná ochota od kamaráta požičať auto) vedel som , že všetko bolo tak ako má byť , pretože si vedel že nás čaká s deťmi v aute dlhá cesta (tour de europa)! Veľmi pekne Ďakujeme za ochranu! Ďalej veľmi pekne Ďakujeme za sprístupnenie Tvojej Božej stránky na ďalší rok , z ktorej čerpáme každý deň Tvoje rady , modlitby , recepty a že sa môžeme učiť byť lepšími! Vám pani Laura Ďakujeme za sprostredkovanie všetkého medzi Pánom Bohom a nami hriešnikmi. Vám p.Vlado Ďakujeme za odovzdávanie cenných rad , ktoré ste nazbierali počas celého obdobia pri pomáhaní s p.Laurou a pomáhate nám s vysvetlením Božích cvikov , receptov a pod.!Ešte raz z celého srdca veľmi pekne ĎAKUJEME! S pozdravom Peter s rodinou!

  52. Vyznanie lásky a vďaky milovanému BOHU jedinému.

    Gitka|24.08.17
    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, chcem Ti touto cestou vyjadriť svoju nekonečnú lásku a poďakovať Ti za všetko Tebe nášmu milovanému Stvoriteľovi. Si v mojom živote pre mňa to najdoležitejšie, najcennejšie, najvzácnejšie, najdrahšie čo mám a navždy budeš. Si moja láska, nekonečná láska, moje všetko, moj poklad nad všetky poklady sveta, moj talizman nevyčísliteľnej ceny v srdci, ktorý si budem chrániť do konca svojho života a nikdy si Ťa nikým nedám z mojej duše odobrať. Nikdy sa nevzdám lásky a viery k Tebe svojmu milovanému jedinému Bohu. Milujem Ťa nadovšetko a najviac na celom svete a navždy budem. Ľúbim Tvoju Božiu existenciu a klaniam sa len Tebe jedinému Bohu a navždy budem. Ľúbim Ťa Bože a duša moja celý život len Teba velebiť, chváliť, oslavovať a milovať bude. Ďakujem Ti Otecko Nebeský z celého srdca za Tvoju Božiu ochranu a pomoc, ktorú od Teba každý deň dostávam. Ďakujem Ti za Tvoju nekonečnú lásku, ktorá lieči moje telo a dušu. Ďakujem Ti že ma neopúšťáš svojou blízkosťou ani na krátký okamih. Ďakujem Ti za záchranu života a tiež za záchranu života mojho manžela. Bez Teba a Tvojej Božej pomoci by sme tu už neboli. Ďakujem Ti za všetky liečby, ktoré som doteraz od Teba dostala včetne tej poslednej, ktorú teraz naplňám proti dlhodobej bolesti uší. Prosím Ťa Otče Bože o požehnanie tejto liečby Tvojou všemohúcou silou. Verím a doverujem Tvojej Božej pomoci a navždy budem. Ďakujem Ti za prenádhernú Božiu stránku, zázračné modlitby, Božie pravdy, Božie kréda, všetky odkazy a varovania. Ďakujem Ti Otče Bože za našeho posledného Božieho proroka Lauru, ktorá nás učí milovať len Teba jediného Boha, ukazuje nám správnú cestu po ktorej máme v živote odvážne a odhodlane kráčať. Je to naše žiarivé Svetlo a náš poklad tu na zemi, bez nej by sme tu boli nevedomí a stratení. Ďakujem Ti za našu drahú Lauru, Tvoju najvernejšiu a najoddanejšiu Božiu služobnicu, náš veľký vzor. Prosím Ťa Otče Bože požehnaj jej veľa veľa sily a zdravia aby vládala bojovať proti zlu, opatruj ju, ochraňuj ju, stoj vždy pri nej a žehnaj jej každý deň života. Ctime a vážme si všetci našu drahú a láskavú Lauru a jej nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás všetkých s veľkou láskou, ochotou a nesmiernou obetavosťou vykonává. Vážme si aj jej dobrého manžela Vladka, ktorý jej pomáha s láskou. Otecko náš Nebeský Ty si naše útočište a sila, aj najistejšia pomoc v každom súžení. Bez Teba sa nič zvládnúť nedá, všetko sa dá zvládnúť len a len vďaka Tebe a vďaka Tvojej Božej pomoci. Posielám Ti za to všetko do nebíčka k Tvojej milostivej a milosrdnej Božej tvári OBROVSKÉ POĎAKOVANIE. S láskou Gitka.

  53. Keď Božia láska nemá hraníc.

    Jana|22.07.17
    Keď Božia láska nemá hraníc. Drahý Bože,som neskutočne šťastná,že si vyslišal moje modlitby.Keď si mi dnes odkázal,že vážiť si svoju rodinu je viac,ako čokoľvek iné.Ani neviem opísať tie pocity,ktoré sa ma v tej chvíli zmocnili keď mi p.Vladimír zavolal a oznámil správu,na ktorú sme tak čakali.Milí čitatelia píšem vďaku za vec,ktorú možno mnohí tiež prežívate.Píšem preto,aby ste vedeli ako náš láskavý Boh počúva všetky naše prosby a modlitby.Ako už mnohí verní bojovníci vieme,že čo znamenajú kliatby a ako vznikajú a hlavne čo spôsobujú druhým dušiam. Ale keď budete všetky svoje zlé skutky úprimne ľutovať a snažiť sa nápravy udeje sa zázrak z nebies a vaše prosby budú jedného dňa vyslišané.Schybyla som aj ja jedného dňa voči mojej sestre mojej dvojičke.Vieme všetci,že s tými ľudmi sa už viac stretávať nie je možné.No v niektorých prípadoch existujú aj výnimky keď si ich záslúžime. A verte mi ja som dnes od Nášho Božíčka láskavého výnimku dostala a stretnutia s mojou dvojičkou máme dovolené. Len jednu radu Vám dám... Oľutujte úprimne čo ste spôsobili a modlite sa k Bohu za návrat k blížnemu svojmu a bude Vám odpustené.Viem ako kliatby vznikajú v rodinách a ako to mnohých bolí a trpia a viete asi mnohí že zákaz sa s nimi stretávať je pre mnohých utrpením.Tak sa modlite za odpustenie,verte Bohu jedinému a môžte zažiť tiež to čo ja dnes.Ten jedinečný pocit, tú radosť to šťastie.Ďakujem ti Bože z celého srdca a hľbky svojej duše. Milujem ťa nekonečne. S láskou Jana❤️❤️❤️

  54. Vďaka Ti Bože.

    Daniela|24.07.17
    Môj milovaný Bože, ďakujem za svoju sestru. Milí čitatelia, ja som ta druha dvojička z predošleho príbehu o kliatbe. Áno mala som ju od svojej sestry a spôsobila mi veľa utrpenia, a dlhych päť rokov odlúčenia od nej. Vieme všetci, čo je to kliatba a vieme, že Boh nám nedoporučuje sa s osobou, ktora nam toto spôsobila stretavat. Je to logicky asi pre to, že by sa nam kliatba vratila a pohoršilo by sa nám znova. Proste Boh to takto odkazal a kedže ma tej kliatby zbavil a následne aj zachránil s liečbou, plne som jeho odkazy a odporučenia rešpektovala. Vďaka Bohu som sa vyliečila z depresie a to nie ľahkej. Jasne, že som sa na svoju sestru strašne hnevala a kládla si otázku prečo? Poznáte to. Po toľkom utrpení mi ani nenapadlo porušit Božiu radu a stretnut sa s ňou. Lenže mesiace ubiehali a po čase človek prejde rôznymi starostami, trápeniami a zistí, že ak nemá surodenca, ktoreho mal predtým k dispozícii takmer 24 hodin a bol mu oporou, sú tie starosti a trápenia ovela väčšie a dni sú smutné a smutné. Bolo velmi ťažké skľbiť rodinne stretnutia a oslavy, navštevu rodičov a tak . Sestra mi preto začala chýbať viac a viac. A keďže som sa tu raz dočitala o dvoch verných kamarátkach, ktoré si tiež takto ublížili a Boh videl ako sa trápia, vedela som že mám nádej zmeniť to. Modlila som sa za návrat svojej sestry, ale samozrejme až potom keď som jej odpustila. Boh videl, že moje odpustenie je úprimné a videl že aj ona svoj hriech uprimne oľutovala , videl, že ju tu potrebujem ako svojho blížneho čeliť znova neľahkému osudu. Naozaj ju potrebujem. A tak po piatich rokoch zazvonil telefón a Vladkov hlas mi oznamuje, nech utekám objať svoju sestru. Naša drahá Laura to dostala do počutia, že Pán Boh nám to schvaľuje. Tečú mi slzy dojatia, radosti a vďaky, že Boh naše prosby počúva a odpúšťa, hoci sme zhrešili. Milujem Ťa môj Božíček velmi velmi a nadovšetko!

  55. Veľké ďakujem milovaný Bože Otče.

    Elena|23.08.17
    Nekonečne ďakujem láskavý Otecko za Tvoje slová, ktoré uzdravili moju dušu, prišiel neopísateľný pokoj do duše. Vysvetlil si mi, že čo sa deje v mojom tele, aký veľký boj prebieha, že bolesti je dôsledok silného účinku požehnania liečby a upokojil si ma, že som sa neprevinila a správne vykonávam liečbu, preto je zhoršenie zdravotného stavu. V tomto boji bude určite jednoznačným víťazom Tvoja Božia liečba a moje uzdravenie. Milovaný Otecko poznám Tvoje zázračne liečby, lebo som bola zachránená , uzdravená, kde lekári nedokázali už žiadnej pomoci.Nekonečne Ti ďakujem za všetko , milujem Ťa vždy a navždy . Ďakujem Ti , že ako som Ti poďakovala aj za tú prechodnú bolesť a poslala som Ti ju do Tvojej Božej náruče, ako prejav lásky, vďačnosti a dôvery k Tebe, po kratučkej chvíli tie veľké bolesti rapídne ustúpili. To dokážeš len Ty jediný , všemocný, stvoriteľ, láskavý Boh.
    Pani Laura veľké ďakujem, že aj napriek náročného dňa ste obetovali duševnú silu prijať pre mňa vzácne Božie slová. Ďakujem za všetko čo pre nás robíte, za vašu obetavosť, láskavosť, ochotu, trpezlivosť aj vášmu manželovi. Mám vás rada, vážim si vás . Pane Bože prosím Ťa ochraňuj , pomáhaj , požehnavaj , napĺňaj silou pani Lauru, Vladka a všetkých , ktorí Ťa milujú , veria............ Ďakujem
    s láskou, vďakou 

  56. Pomoc a záchrana pred úrazom.

    miro|25.08.17
    Otče Bože môj láskavý, ďakujem Ti že si mi cez pani Lauru dnes odkázal odpoveď na niečo, čo som sa len tak mimochodom opýtal. Volal som s pánom Vladom ohľadne iných vecí a len som spomenul že zajtra by som chcel ísť na výstup do Rakúskych Rax Alpe na vrch Heukuppe. Ale už tretí deň váham či ísť či neísť, mal som takú vnútornú nerozhodnosť a už teraz viem prečo. Pán Vlado bol ochotný a požiadal pani Lauru o Božiu odpoveď či môžem ísť. A odpoveď bola že by sa mi niečo stalo, nejaký úraz. Nejdem viac o tom rozmýšľať, lebo mne toto ako odpoveď stačí viac než dosť. Keď Boh povie že niečo by sa stalo, je to fakt. Netreba vyzvedať že čo alebo rozmýšľať nad tým. Možnože by som spadol, podkol sa, zlomil si členok, nohu, to je jedno. Každopádne zajtra sa nikam nejde a chcem ti Bože poďakovať za záchranu. A ďakujem aj za cviky na zabrzdenú energiu v predlaktiach, cvik na zápastie, liečbu na posilnenie kostí a kĺbov a odporúčania ohľadne športových aktivít, ktoré si mi dnes poradil. Som rád že si zaslúžim tvoju lásku a pomoc Bože. Milujem Ťa a ďakujem.
    Ako dovetok by som chcel konečne poďakovať takto verejne aj pánovi Vladovi že má vždy trpezlivosť s nami a vysvetluje nám veci až kým ich nepochopíme. Pani Laura a pán Vlado, klobúk dole ako výborne robíte svoje poslanie! Viem že sú to hodiny a hodiny čo nám venujete zo svojho času a vysvetlujete nám do detailov liečby, kúry a cviky. A pritom sami máte toho počas dňa veľa na práci, možno aj viac ako niektorí z nás. Každý z nás určite vie, o čom hovorím. Neviem prečo to píšem, cítil som to tak, aj keď neprináleží mi chváliť alebo súdiť niekoho, to môže len Boh, len som chcel vyzvihnúť trpezlivosť s akou sa nám pán Vlado venuje. Ja to obdivujem, vážim si to a aj za to Vám ďakujem! Nikto by to nevedel robiť lepšie!
    Dobrú noc všetkým božím bojovníkom, dobrú noc pani Laura, dobrú noc pán Vlado, dobrú noc BOH náš.

  57. Poďakovanie matky s dcérou.
    Andrea | 01.06.2014
    Chcela by som sa nášmu láskavému Bohu zo srdca poďakovať za pomoc pre mňa a moju dcéru, keď sme už nevedeli ako ďalej.
    Moje problémy začali z jedného dňa na druhý, keď mi začalo byť zle od žalúdka. Tieto bolesti prichádzali a zas ustupovali, ale z týždňa na týždeň sa častejšie opakovali a silneli. Viedlo to až k tomu, že som nebola schopná jesť ako predtým, schudla som 5 kg. Bola som aj na lekárskom vyšetrení žalúdka a čriev, ktoré však bolo bez nálezu, podľa lekárov som bola zdravá. Napokon som sa objednala k pani Laure, mala som pocit, že cestu k nej už ani nezvládnem, tak zle som sa cítila. Pán Boh mi cez pani Lauru odkázal, že mám kliatbu na duši, dostala som rituál a modlitby na odstránenie kliatby. Na moje veľké prekvapenie už pri odchode od pani Laury som pocítila zlepšenie môjho stavu, ešte v ten deň som sa mohla najesť bez následných žalúdočných bolestí. Odvtedy sa cítim lepšie, moje problémy ustupujú a ja zas naberám na váhe.
    Ďakujem Ti vrúcne Bože milostivý.
    Ďakujem nášmu láskavému Bohu aj za pomoc pre moju dcéru. Moja dcéra začala mať zrazu nepríjemné pocity v hrdle, ako keby jej tam čosi vadilo, zavadzalo. Nemohla sa toho pocitu zbaviť, aj keď jej lekári v hrdle nič nenašli a mala vlastne všetko v poriadku. Cez pani Lauru nám bolo odkázané, že sa treba modliť za posilnenie jej duše. Na druhý deň ako sme tak učinili, mi sama dcéra s radosťou povedala, že už jej „to“ zmizlo. Cíti sa zas dobre a netrápi ju už denne tento nepríjemný pocit, ktorý nám všetkým znepríjemňoval život. Modlíme sa k Bohu a veríme, že s Jeho pomocou nám bude i naďalej dobre.
    Aj keď by som pred istým časom ani neverila, že takéto zázraky spojené s vierou v Boha sú možné, teraz to viem isto a už o tom pochybovať nikdy nebudem.
    Ďakujeme zo srdca nášmu milostivému Bohu a ďakujeme aj Vám pani Laura, pán Vlado za všetko, čo pre nás robíte, za to, že ste tu, keď Vás potrebujeme, za Vašu pomoc a ochotu. Prajeme Vám a Vašej rodine všetko len to najlepšie.:-)

  58. Poďakovanie.
    Georgina | 04.07.2013
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu a pani Laure za pomoc. Od septembra minulého roka som mala vred ktorý sa nechcel zahojiť. Veľmi bolel a mokval. Mám aj iný veľký problém a zavolala som pani Laure že si vypýtam termín a po tom som spomenula aj ten vred a že musím ísť s ním na operáciu. Pani Laura mi odovzdala odkaz čo mám robiť, ako ten vred liečiť. Keď som k nej prišla na môj termín za dva týždne vred už bol celkom vyliečený za čo som veľmi vďačná. Aj môj manžel dostal liečbu na kríže, teraz je to už o moc lepšie ale ešte čaká na ďalšiu liečbu, čo budú cvičenia na posilnenie krížovej oblasti. Ešte raz Drahý Bože ďakujeme. Aj Vám pani Laura ďakujeme aj pánovi manželovi.

  59. Veľké ďakujem.
    Slávka | 27.06.2013
    Ďakujem Ti Bože Otče láskavý celou svojou dušou i srdcom za pomoc v uzdravení môjho syna, ktorý mal veľké kožné problémy od narodenia. Vrúcna vďaka Bože Otče láskavý, že si mi dal do cesty Nebeskú pani Lauru a cez ňu si mi pomohol zbaviť sa tohoto veľkého trápenia, hoci som narobila aj veľa chýb. Ďakujem za odpustenie a za to, že si mi Otecko náš láskavý podal pomocnú ruku a pomohol mi zmeniť môj smer cesty mojím životom a celej mojej rodinke. Veľké ďakujem aj pani Laure a jej manželovi pánovi Vladovi za ich láskavosť, dobro a veľkú ochotu, že mi vždy s láskou odovzdávajú Božiu láskavú pomoc prijatú dušou pani Laury. Ďakujem aj za umožnenie prístupu na stránku pani Laury, za modlitby a vzácne Božie rady. Bože Otče láskqvý vždy sa budem utiekať v modlitbách a prosbách o pomoc ku Tebe. Prosím žehnaj našu drahú pani Lauru a jej manžela pána Vlada a obdar ich prosím láskou, silou, trpezlivosťou v ich krásnom, ale náročnom poslaní. Ďakujem.

  60. Veľká vďaka láskavému Pánu Bohu.

    Iva|18.09.17
    Otče Bože láskavý pozdravujem Ťa do nebíčka. Ľúbim Ťa a ďakujem za Tvoju Božiu pomoc za lásku ochranu za pokoj ,za zdravie, silu, ktorú dávaš mne a mojej rodine. Chcem sa Ti Otče Bože poďakovať za krásne modlitby, ktoré sa môžem modliť a za každú vyslyšanú prosbu. Asi pred 3 mesiacmi sa mi na nohách objavili nepekné vyrážky, ktoré ma svrbeli a bolo ich čoraz viac. Vedela som, že je to lupienka. Vďaka Pánu Bohu boli len na mojich nohách, nemala som ich po celom tele. Našla som si modlitbu na tejto krásnej Božej stránke s názvom Lupienka. Každý deň som sa modlila túto modlitbu 2x niekedy aj viac a prosila som Pána Boha o vyliečenie. Modlila som sa ju asi 3 mesiace a Pán Boh ma vyslyšal. Mám čistú pokožku na nohách bez vyrážok. Ďakujem Otče Bože za vyliečenie. Nedávno ma bolel zub, asi som tam mala nejaký zápal sama neviem. Znova som si vyhľadala modlitbu za odstránenie bolesti zuba a modlila som sa ju asi 2 dni a všetky bolesti zuba prestali, vďaka Pánu Bohu. Spomeniem aj modlitby proti vysokému tlaku, modlitba za pokoj duše a lásku, za duševnú silu, za rodinu a veľa ďalších prekrásnych modlitieb , ktoré sa denné modlím. Všetky tieto modlitby, ktoré sú na tejto Božej stránke sú pre mňa doslova zázračné .Vždy keď sa ich pomodlím cítim veľkú úľavu na duši aj na tele. K lekárom nechodím odkedy poznám túto Božiu stránku a pani Lauru asi 4 roky. Ďakujem Otče Bože, za všetky modlitby, za každú vypočutú prosbu, za všetky Božie receptúry, za to, že ty si našim najlepším lekárom. Otče Bože láskavý, ďakujem ti aj za môjho syna, že mu pomáhaš, dávaš silu duševnú aj telesnú, opatruješ ho a ochraňuješ, ďakujem za cviky na jeho chrbticu, vďaka tvojej Božej liečbe bolesti chrbtice mu ustúpili. Otče Bože láskavý , prosím ťa odpusť mne aj môjmu synovi všetky naše hriechy a prosím Ťa nikdy naše duše neopusť, veď nás len tou správnou cestou nášho života. Pani Laura a pán Vladimír aj Vám patrí veľká vďaka za vašu trpezlivosť , vždy nám ochotne a s láskou pomôžete , poradíte , vysvetlíte. Ďakujeme Pánu Bohu, že Vás máme. Otče Bože, prosíme Ťa opatruj a ochraňuj pani Lauru a jej manžela. Ďakujeme .

  61. Vďaka Pánu Bohu.

    Júlia P.|03.09.17
    Otče Bože láskavý, chcela by som sa Ti opäť poďakovať za zvládnutie skúšky. Pre mňa to bol zázrak. Viem Otecko, že si bol pri mne. Učila som sa veľa, ale posledné kapitoly som nestihla poriadne prebrať a plietli sa mi. Ďakujem, že som dostala práve tú otázku, ktorú som vedela najlepšie, lebo som celý čas mala pocit, že môže prísť.
    Tento rok bol pre mňa tým pádom najúspešnejší zo všetkých, odkedy som na univerzite. Za to patrí moja vďaka Tebe. Za to, že sme to spolu zvládli, že ma vedieš a pomáhaš mi.
    Tatíčko, pamätám si tie časy, keď som v živote viac trpela. Pamätám si, keď cítiť lásku a dávať lásku, bolo spolu s tým, že som si priala aby moji rodičia boli šťastní, to najdôležitejšie v mojom živote.
    Otecko, vtedy som si nevedela predstaviť, že si niekedy budem musieť dávať pozor na moju dušu, aby som ostala dobroprajná, pokorná. Prosím Ťa o to Pane, náš Stvoriteľ. Prosím, nech necítim v mojej duši nelásku k niekomu, kto si to nezaslúži. Nech sa mi takéto veci nedejú. Prosím, odpusti mi. Prosila som Ťa o to pred chvíľkou na kolenách a už sa cítim lepšie. Ďakujem.
    Viem, teraz prežívam iné obdobie, ktoré tiež musím zvládnuť. Stoj pri mne, prosím. Otecko milujem Ťa za všetko. Si moja láska a môj zmysel života. Za všetko, čo mám, vďačím Tebe.
    Ďakujem Ti aj za kúry, bazalkovú a otrubovú, ktoré som nedávno ukončila a cítim ako veľmi mi pomohli. Teším sa aj z kúr, ktoré práve vykonávam a prosím o požehnanie. S láskou Júlia

  62. Milovanému Stvoriteľovi.

    Kvetena|19.08.17
    Najdrahší môj Bože, dakujem Ti za všetky liečivá ,ktoré užívam , som Ti veľmi vdačná za ne . Aké veľké šťastie mám , že ľúbiť ťa môžem že môžem čítať tieto vzácne stránky vytvorené našou láskavou a pre nás drahou Laurou . Aj Laurinke dakujem za príjem všetkých receptúr aj modlitieb a všetko čo nám odovzdávaš Teraz mám 4 liečivá a som nesmierne vdačná za to ,lebo lekári by nikdy n to neprišli . Som Ti drahý Bože bezhranične vdačná za všetko , aj za čo dakovať zabúdam , no najviac som Ti vdačná ,že si ma stvoril a život si mi dal . Tebe sa budem koriť ,ľúbiť ťa ,verne a oddane slúžiť ,Bohu najdrahšiemu a Jedinému . Ty si pre mňa najdôležitejší drahý Bože , Všadeprítomný , najspravodlivejší , najdokonalejší môj Boh . Drahá Laura aj Vám dakujem za všetko ,za všetok príjem ,ktorý nám posiela náš najmilovanejší Nebeský Otecko s láskou kvetena

  63. Najväčšia vďaka Pánu Bohu.

    Dana S.|08.09.17
    Ja by som sa chcela poďakovať Najdrahšiemu Pánu Bohu za veľkú pomoc, ktorú mi poskytol. Určite ste viacerí už zažili bolesť zuba. Je to hnusná bolesť, ktorá začína väčšinou navečer a v noci. No mňa začal bolieť zub v nedelu pred týždňom, reku ráno zavolám zubárke a hned pôjdem k nej. Lenže mala celý týžden dovolenku, že ked treba nech idem na pohotovosť. No nič, prvé čo ma napadlo, hneď som otvorila túto stránku a napadlo ma, že určite tu bude modlitba na zuby. A naozaj som našla. Zobrala som si obklad ladový z mrazničky , priložila zvonku na zub a začala som sa modliť, dva krát za sebou. Neuveríte, mňa v tú ranu zub prestal bolieť, ja som sama nechápala. To sa mi ešte nestalo. Zub sa znovu ozval po troch, štyroch dňoch v noci okolo 2 hodiny, tak šup do mrazničky pre ladový obklad a znovu som sa začala modliť modlitbu proti bolesti zuba. Naozaj, neklamem, znovu to ako zázrakom hned prestalo bolieť. Včera som bola konečne u zubárky a tá mi robila RTG a ked videla aký zápal tam mám , že aj nervy zapálené, len krútila hlavou. A ja verím, že mi pomohol jedine Pán Boh. Som nekonečne vďačná, a vždy so všetkým sa zdôverím jedine Nášmu Najdrahšiemu Pánu Bohu. Jemu dôverujem a milujem najviac. Vždy ma vypočul, vždy mi pomohol. Je u mňa, v mojom živote na prvom mieste. Ako nás to naučila naša pani Laura. Jej ďakujem za veľmi veľa. Aj pánovi Vladkovi. A ďakujem aj za sprístupnenie tejto úžasnej najkrajšej stránky. S láskou Dana.

  64. Ďakujem Otecko.

    Peter T.|05.09.17

    Dobrý večer prajem nášmu oteckovi , pani Laure , Vladimírovi a aj všetkým čitateľom. Chcem sa poďakovať a zároveň aj podeliť o ďalší perfektný zážitok ktorý som mohol zažiť a ktorý mi zase raz pomohol. Niečo cez dva týždne dozadu mi začalo byť veľmi čudne , cez deň teploty , v noci som vôbec nespal, aj keď teploty už neboli ale ťažko sa mi dýchalo a zvláštny tlak na hrudi skoro až na odpadnutie .Na druhý deň to isté , neprechadzalo to a tak som otvoril Google a prečítal príznaky infarktu no a skoro úplne mi to sedelo. Okamžite som sa objednal k pani Laure a následne asi po hodine aj zavolal. Samozrejme som len čakal kedy ma ako sa povie klepne, ale na druhej strane som veril že skôr príde pomoc a rada z hora a tak sa aj stalo. Keď som zatelefonoval tak pán Vladimír mi povedal že sa čaká cca dva týždne , že ak chcem mám počkať alebo mám ísť k lekárovi . Nieže nemám rád lekárov ale Boh je môj najlepší lekár a stopercentný ,tak som povedal že počkám aj keď samozrejme keby prišlo na najhoršie tak by som zavolal rýchlu , ale veril som že ktomu nepríde. Myslím že neprešla ani minúta a pán Vladimír mi volal späť že pani Laura sa počas nášho telefonátu napojila na moju dušu a prijala premna odkaz od pána Boha že som zdravý ako ryba , ani neviem opísať tú radosť :-) Jediný problém bol že som bol dehydrovaný pretože som denne vypil možno liter vody a samozrejme z tohto som mal ten problém s dýchaním a skoro až kolabovanim. Začal som hneď poriadne piť a večer som už bol v pohode. Chcem sa z celého srdca poďakovať tebe Bože môj a tak isto aj pani Laure a Vladimírovi za pomoc a radu ktorú ste premna zase raz prijali, odovzdali a samozrejme za všetko čo pre nás robíte , aj keď si to veľa krát ani nezaslúžime , no vy ste tu pre nás stále a hlavne ty otecko môj. Ešte raz veľké ďakujem . S láskou a úctou Peťo.

  65. Neposlúchol som Pána Boha.
    Martin | 12.06.2014
    Pred dvoma rokmi cca som bol u pani Laury sa spýtať na moju frajerku lebo nám to neklapalo a dosť som sa trápil nad tým. Chcel som sa spýtať a poprosiť o pomoc práve ju. Bol som u nej a Pán Boh mi poradil, že sa mám na frajerku vykašlať lebo je zlá a neni to dievča pre mňa...Radila mi pani Laura, že okamžite ju mám opustiť, že je falošná a že ma neľúbi a ja som neposlúchol a ostal som s ňou aj naďalej, lebo som bol zaslepený láskou a nedokázal som to spraviť a časom sme sa aj tak rozišli a zistil som, že Boh a pani Laura mali pravdu úplne vo všetkom čo mi povedala a radila pani Laura. Až časom som zistil akú chybu som spravil, že som neposlúchol Pána Boha a celé dva roky ma to trápi a ľutujem svoju chybu Pane Bože. Prosím Ťa odpusti mi, že som Ťa neposlúchol a týmto Vám chcem všetkým povedať, že každý sa učí na vlastných chybách a pani Laura neklame a hovorí čistú pravdu. Treba proste veriť v Boha a nespravte tú istú chybu ako ja, lebo som veľmo trpel a mrzelo ma, že som Pána Boha neposlúchol...

  66. Chrbtica.
    Peter | 05.07.2012
    Ja som tiež osobne navštívil pani Lauru a môžem každému iba doporučiť. Mal som problémy s krížami. Lekári mi povedali že na to mi už pomôže iba operácia platničiek. Ale pani Laura mi pomohla, žiadna operácia sa nekonala, dostal som liečbu na pol roka a dnes môžem bez pochyby povedať že nemám žiadne problémy. Nemusím chodiť na infúzie, nevykrúca ma, užívam si život. Každému kto má problém doporučujem sa zveriť do rúk pani Laure a tým pádom ste v Božích rukách, pretože liečbu ktorú dostanete to je liečba od pána Boha. Treba veriť Bohu a on vám v písme odkáže ako sa z danej choroby dostanete. A aj vtedy keď lekári nevedia ako ďalej. Ďakujem Bohu a aj Vám pani Laura za pomoc.

  67. Poďakovanie za správne smerovanie v podnikaní.
    Janko a Milka | 23.05.2013
    Veľmi pekne ďakujeme Pánu Bohu za to, že dal pani Laure schopnosť vidieť budúcnosť, ktorou nám pomohla pri podnikaní. Poznáme sa už 10 rokov a presvedčili sme sa, že má schopnosť nie len liečiť, ale aj predpovedať budúcnosť.Ďakujeme pani Laure a jej manželovi za trpezlivosť pri našich rozhovoroch.

  68. Poďakovanie za vyliečenie päty.
    Marta | 15.05.2013
    Touto cestou chcem poďakovať Pánu Bohu a pani Laure za veľkú pomoc ktorú som dostala. Určité obdobie ma bolela päta pri chôdzi, hlavne ráno kým som to rozchodila, Nedalo mi to a tak som poprosila pani Lauru aby poprosila nášho otecka o pomoc pre mňa. A stalo sa. Dostala som cvik, a obklady na nohu, tiež prísľub , že do týždňa mi to prejde.Veľká vďaka Pánu Bohu, prešlo mi to už za 5 dní. Ešte raz vďaka aj pani Laure a Pánu Bohu za to že ju máme. :))

  69. Poďakovanie.
    Magdaléna | 24.04.2013
    Ďakujem Bohu za milosrdenstvo, ktorým mi prostredníctvom liečiteľky Laury zlepšil zdravotný stav, zbavil ma strachu, depresií a kliatobnej záťaže, ktorá bola na mňa uvalená. Po tých ťažkých rokoch som už ani nedúfala, že mi niekto pomôže, až pani Laura mi vliala nádej, že prežívam tieto oslobodzujúce dni. Je to nádherný pocit a z celého srdca ďakujem pánu Bohu, že mi pani Lauru zoslal do cesty. Prajem všetkým ľuďom, aby sa mali len dobre a pani Lauru zo srdca pozdravujem.

  70. Smrtonostná ploštica.

    Zuzana|14.09.17
    Milí čitatelia . Chcela som vám ukázať neskutočne nebezpečnèho chrústa -plošticu , ktorý mi zaryl svoj odporne dlhý sosák či ako to nazvať do môjho prsta. Bolo to riadne bolestivé a nepríjemné. Nezabíjam okrem mùch a komárov žiaden hmyz a chrúty už vôbec. Vždy ich zoberiem do rúk ako aj pavúky a vyhodím vonku nech si požijú. No tentokrát keď som chytila tohto chrústa a pohrýzol ma tak som ho zabila. Bol čierno červený s odporne dlhým sosákom. Nikdy som nič také nevidela a ani nemohla potom nájsť na internete. Asi po dvoch mesiacoch mi manžel poslal link s týmti chrústom. Na ten hnusný ksicht chrústa nikdy nezabudnem.Bol to on !!!Ten ktorý je tak nebezpečný. Bála som sa či som neni nakazená a neroznášam to ďalej preto som hneď volala pani Laure. A odpoveď bola, že ma uhrýzol presne tento nebezpečný chrúst, no Otecko vedel čo mi hrozí a ochránil ma a zastavil jed v jeho tele a nenakazil ma. Nesmierne Ti Otecko môj ďakujem za Tvoju Božiu ochranu. Si moja láska moje všetko. Milujem Ťa najviac. ❤❤❤

    www.pluska.sk/izdravie/liecba/nova-smrtiaca-choroba-bozk-chrobaka-nakazil-300-tisic-ludi.html?forward=sk_mobil2014_clanok.jsp&forcemobile=true

  71. Božia ochrana.

    Zuzana|12.09.17
    Láskavý Nebeský Otecko. Neskutočne Ti z celej duše a srdca ďakujem za odovzdatie odkazov pre nás, prostredníctvom našej drahej Lauri. Pri čítaní,že Karolina moja dcéra mala Tebou žehnanú liečbu a už žiadnu nepotrebuje, mi odpadol kameň zo srdca a prišiel úsmev na tvár. Ďalší odkaz pre môjho priženeného syna bol, že sa nemusím trápiť a jeho telo nieje nakazené touto zákernou chorobou na ktorú sa dcéra liečila a musim sa ešte ja a manžel liečiť. Pri čítaní mi skočili slzy do očí, lebo vidíš , že nikdy nerobím rozdiely medzi deťmi a modlím sa za všetkých a preto moje prosby počúvaš a ochraňuješ moje všetky deti aj nepokrvné. Keď som otvorila odkaz pre Matiju malého syna bol asi trikrád dlhší. No musela som vystúpiť z električky a ísť peši domov takže som ho neprečítala. Mali sme prvý deň s detmi v škôlke potom som bola taka unavená ,že som si šla ľahnúť a oddýchnuť pred ďalšou robotou. Keď som sa zobudila manžel sa pýtal čo náš Otecko odkázal tak prišiel na rad Matija . Keď som začala čítať , začal sa mi triasť hlas a plakala som od dojatia. Manžel sa zlakol , čo sa deje. Naše dieťa nieje nakazené a nemusíme sa báť. Otecko vidí ako ho učíme k pravej viere a láske k nemu a preto drží nad ním ochrannù ruku. Manžel sa s ním modlí Otče náš a keď sa mu nechce lebo naozaj ešte nemá 3 roky , tak len pošle pusu Tebe Otecko do nebíčka a povie,že Ťa ľúbi. Po prečítaní tohto odkazu som bola najšťastnejšia mama na svete. Naše deti s zdravé a Ty držíš nad nimi ochrannú ruku. Prišiel rad na odkaz pre mňa. Bola som pripravená , že dostanem nejakú veľmi náročnú liečbu, pretože ma pohrýzla smrtonostná americká ploštica , ktorá je už v európe . No keď som si čítala ako si vedel ,že ma pohrýzne a v predstihu si zastavil jed v jej tele , aby si ma ochránil a ja som len cítila bolestné uhryznutie, tak keby neležím v posteli ,tak by som asi spadla na zem od úžasu nad Tvojou dokonalosťou Otecko môj. Ani neviem či si to moja duša zaslúži, veď v minulosti napáchlala určite veľa zlého. Preto Ťa každý deň prosím o odpustenie hriechov aj z predchádzajúcich životoch, aby boli naše karmy čisté a my po smrti , aby sme si zaslúžili miesto po Tvojom boku. Milujeme Ťa nesmierne Otecko. Prosím o ochranu a silu pre nášho proroka a aj Vladka , ktorí sa nám s láskou venujú. ❤❤❤

  72. Pomoc v podnikaní.
    Peter | 04.11.2013
    Milí čitatelia, chcem sa s Vami podeliť o môj zážitok. Máme s manželkou bar na dedine a už nejakú dobu sa v nám v podnikaní nedarí, resp.prežívali sme z mesiaca na mesiac.Je to moja srdcovka a len vďaka podpore mojej manželky ju ešte stále mám, za čo sa jej chcem veľmi poďakovať, že ma tak podporuje.Boli sme už na tom tak, že to zavrieme.Mal som popri bare ešte robotu a bar sme otvárali navečer.Manželka mi však povedala, aby som sa cez pani Lauru spýtal pána Boha, ved len on jediný vie, kam vedú naše cesty a našej rodine už neraz pomohol aj v život ohrozujúcich situáciách, za čo mu nesmierne ďakujem. A mala pravdu, pán Boh mi odkázal, aby som nechal robotu a venoval sa iba baru. Taktiež nám poslal písmo, kde nám bolo odkázané,že neprajnosť, zloba a závisť ľudí je príčinou nášho neúspechu.Pán Boh nám k tomu dal aj modlitbu na očistenie priestorov v bare, kde som mal vysvätiť každý roh, odriekať modlitbu a križovať sviečkami. Taktiež som do každého rohu umiestnil predpísanú zmes korenín, ktoré sťahujú zlé energie. Toto máme opakovať každé dva mesiace po dobu jedného roku. Sú to už dva mesiace a náš podnik začali navštevovať ľudia, ktorí nás obchádzali a vidím rozdiely v návštevnosti.Viem, že nás čaká ešte dlhá cesta, pretože nemôžeme chcieť všetko naraz. Boh nám ukázal cestu a je len na nás, ako sa k tomu postavíme. Hlavné je veriť v Božiu silu a neustále sa modliť. UTIEKAJTE SA K BOHU, ON JE CESTA. Ďakujem pane Bože za pomoc, milujeme Vás. Ďakujem Ti aj za pani Lauru a jej manžela, ktorému chcem popriať za celú moju rodinu všetko najlepšie k narodeninám, aby mu Boh dal veľa sily, nech môže chrániť svoju manželku, pred satanom a jeho prisluhovačom.

  73. Môj život sa zmenil na nepoznanie.
    Silvia|14.06.2014
    Asi pred pol rokom som sa na odporúčanie mojej známej obrátila o pomoc na pani Lauru. Chcela som ju poprosiť o pomoc pri alergii na pele stromov, kvetov a tráv, ktorá ma trápi viac ako 20 rokov a stále sa zhoršuje. Táto alergia nebolo iba to jediné, čo ma trápilo, dva stroskotané vzťahy, sama s dvoma deťmi, živnostníčka, žiadna istota, úver, priveľa účtov ... Pri návšteve pani Laury som sa dozvedela, že mám silnú kliatbu. Cez pani Lauru mi milostivý pán Boh odkázal, ako sa môžem kliatby zbaviť. Dodržala som úplne všetko do detailov. Verila som po celý čas, že sa týmto moje celé trápenie skončí a bude sa mi vo všetkom dariť. Týmto sa chcem poďakovať milostivému pánu Bohu, že ma po celý môj život chráni, vždy som cítila, napriek všetkým problémom, že je pri mne. Odkedy mi ukázal cestu k pani Laure, môj život sa zmenil na nepoznanie. Podarilo sa mi získať fixnú prácu, popri ktorej aj podnikám, darí sa mi čím ďalej tým viac. Mam partnera, s ktorým som veľmi šťastná, konečne prežívam lásku, akú som si vždy priala. Moja alergia sa úplne zmiernila a pracujem už na jej úplnom odstránení, samozrejme s radami milostivého pána Boha, za pomoci pani Laury. Veľmi pekne ďakujem, za to že ste pani Laura a že ste ma k sebe prijala.

  74. Dodatočná liečba.

    Zuzana|12.09.2017
    Milá Laurika. Veľmi pekne ďakujem za včerajšiu liečebn kúru. Volala som Vladkovi a chcela sa poďakovať osobne za odpovede od Otecka, ktoré mi pani Laura prijala naozaj veľmi rýchlo a napriek svojej vyťaženosti míňala svoju silu pre mňa. Popri rozprávaní s pánom Vladkom pani Laura vycítila smútok mojej duše. Mala som nejaké problémy s telefónom tak som zavolala až keď som sa vrátila z práce. Ako som sa rozprávala s Vladkom sa pani Laura napojila na moju dušu a prijala mi liečbu na moju veľmi vyťaženú psychyku.Dostala som konské dávky a ako povedal Vladko , že musím byť na tom teda veľmi zle. Aj sa naozaj veľmi zle cítim . Neskutočne mi búši srdce , veľmi rýchlo sa zadýcham .... Samozrejme mi povedal , že to nemusím užívať je to na mne. No ja viem, že každá liečebná kúra od Otecka je 100% a viem , že mi pomôže. Myslím, že som mladá na to ,aby som zinfarktovala a tie infarktové stavy už pociťujem dlhšie. Ďakujem Ti Otecko, že sa o mňa tak staráš a vám pani Laurika nekonečná vďaka za čerpanie vašej sily pre jednú hriešnu dušu. A samozrejme som túto liečbu dostala ZADARMO len tak ,dobre si videla Lucia ZADARMO!!!!!Veľmi vás ľúbim a ďakujem nesmierne. ❤❤❤

  75. Bohu najdrahšiemu.

    Kvetena|10.08.17
    K Tebe sa modlím ,Teba o ochranu prosím, na dnešný večer a celú noc , pre našu Lauru ,proroka posledného na tejto Tvojej zničenej Zemi. Ten vzácny Dar , ktorý si nám dal drahý Bože,na túto Slovenskú Zem . Tá vzácna ľudská bytosť, ktorá nás učí láske, pokore ,úcte , vernosti a oddanosti k Tebe, k Bohu najdrahšiemu . Za všetko som jej veľmi vdačná , za záchranu života môjho a za všetky liečivá od Teba najdrahší Nebeský Otecko môj. Je to jedinečná ľudská Bytosť , ktorá toľko vytrpela , pre hlúposť ,závisť a nenávisť ľudí . Nepozná deň ani noc, sviatok ani piatok, všetko robí z radosťou , ochotou, láskou a úprimnosťou. Prosím najdrahší môj Bože, prosím ochraňuj proroka posledného , je to naše Svetlo , ten vzácny Dar od Teba Všadeprítomný môj Bože. To Svetlo nás vedie k Tebe, k Bohu jedinému , Bohu najdrahšiemu. Ochraňuj ju od zlých síl , od všetkého zla ,aby jej už nikdy nespôsobili nič zlého , aby sa každému vrátilo to , čo vysiela zlého , ako bumerang drahý Otecko Nebeský . Ochraňuj nášho proroka Tvojou veľkou bezhraničnou láskou , nech spí pokojným spánkom až do bieleho rána . Nech ju chráni ruka Tvoja Božia od všetkých neprajníkov zla! Daj im tú veľkú silu a ochranu aj pre jej manžela Vladka , ktorý jej vo všetkom pomáha s láskou , Mám ich veľmi rada obidvoch . Len Tebe verím drahý môj Otecko Nebeský , že sa postaráš o nich Lauru aj jej manžela .Bože Otče láskavý do konca môjho života Ti budem vdačná za drahú Lauru , proroka nášho , ktorá nás vedie k Tebe k Bohu najdrahšiemu , Bohu jedinému naj spravodlivejšiemu len tou jednou cestou ,lebo inej cesty niet S hlbokou pokorou ,úctou a láskou ,klaniam sa Tebe Všemohúci Bože a klaňať sa budem až na veky vekov , Veľmi ťa ľúbim môj drahý Bože , Ty si moje šťastie moja veľká bezhraničná láska , si prvoradý a najdôležitejší v mojom živote , Boh jediný a žiadny iný ! Božia láska nech Vás chráni drahá a láskavá pani Laura aj Vášho manžela . ľúbim Vás navždy , prorok náš !

  76. Odkaz pre všetkých.
    Ľubo | 03.08.2012
    K Laure sa každý nedostane, takže ďakujme Bohu že sme mali tú česť. Nič nie je náhoda a tým, že sme od nej dostali pomoc, znamená, že Pán Boh nám chce pomôcť. Laura je môj osobný lekár a ak mám problém, riešim to s ňou. Navštívil som ju už osem-krát a vždy mi neskutočne pomohla. Bol som smrteľne chorý na rakovinu semenníkov v r.2003 po operácií a následnej liečbe mi lekári povedali že som o.k., ale v roku 2010 sa situácia opakovala a nádor sa dostavil na druhom semenníku.Lekári navrhovali zase operáciu a následnú chemoterapiu. Ja som to odmietol a rozhodol sa vyhľadať pomoc liečiteľov. Po viacerých omyloch a sklamaniach z ich schopností som dostal typ na Lauru. Povedala mi, že sa z toho dostanem, ak prejavím nekonečnú dôveru v Božiu pomoc. Ja som stavil všetko na Boha a povedal som si, že buď mi pomôže Boh, alebo tu na svete končím. Nenechal som si žiadne zadné vrátka pre lekárov a po zbavení sa kliatby a následnej Božej liečbe mi nádor zmizol. Mimochodom nádor na semenníku bol ľahko hmatateľný. Som zdravý a už jedenásty rok pracujem ako hasič záchranár v plnej sile. Bol som v podstate ateista do svojich 36-tich rokov, ale po prvom stretnutí s Laurou som zmenil názor a uvedomujem si že mi Boh zachránil život prostredníctvom Laury, ktorá má neskutočný dar ako z rozprávky. Ja som pred Laurou navštívil viacerých liečiteľov nielen na Slovensku a môžem otvorene povedať, že som tak dlho hľadal tú pravú pomoc, až som ju našiel. Modlím sa každý deň k Bohu a ďakujem mu, za záchranu môjho života.

  77. ĎAKUJEM.
    Peter B. | 01.08.2012
    Čo sa týka webovej stránky-dávam palec hore!!! Je perfektná.
    Chcem však prispieť svojim osobným názorom a a poďakovať sa. Pani Lauru a jej manžela Vladka som navštívil veľmi veľa krát.Na mojich rukách by som nedokázal spočítať koľkokrát sme spolu komunikovali a rozprávali sa. Keď som prosil Boha o pomoc raz, dostal som cez pani Laurau vždy pomoc 2krát. Prví raz vždy keď som dostal radu alebo liečbu a druhý raz v tej chvíli, pretože mi hneď odľahlo - pre Boha nič totiž nieje nemožné!Stvoril nás - miluje nás! Mám vyliečenú moju psychiku, vysoký krvný tlak, stretnutia so zlými silami a ponaučenia do života! Chcem sa touto cestou poďakovať Bohu, že som mohol stretnúť pani Lauru, aby mi pomohol skrze ňu, a celej mojej rodine!!! ĎAKUJEM TI BOŽE, ĎAKUJEM PANI LAURA A VLADKO. NECH VÁS NEBESKÝ OTEC OCHRAŇUJE! Budem sa modliť za Vás i naďalej! S pozdravom Peťo Burica - Váš večný dlžník a duša ktorá chce patriť len Bohu!

  78. POĎAKOVANIE.
    Jozef 26.07.2012 | 26.07.2012
    Velmi rad by som chcel prispiet do tejto knihy odkazov od vtedy co som navstivil pani Lauru tak sa mi zmenil zivot je krajsi a lepsi naplnenejsi . Bol som vo vaznom stave nikdo mi nevedel pomoct az som navstivil pani Lauru . Mozem napisat zo srdca ze pani Laura mi zachranila zivot zbavila ma kliatby ktora ma tazila dostal som od pana Boha druhu sancu na zivot .Je to neskutocne co vsetko je na tejto zemi .pani Laura je zazrakom je dar od Boha a mam ju rad a jej muza pana Vlada su super dakujem im a pomahaju mi dodnes .a hlavne velke Dakujem pánu Bohu mozem pani Lauru len kazdemu odporucit kdo ma problem akehokolvek rozmeru nikoho lepsieho nenajde. DAKUJEM

  79. Máme vás veľmi radi pani Laura.
    Bruno, Mária a Peťo | 25.07.2012
    Chcem prispieť k príspevkom a to len v pozitívnych slovách. Je to úžasná žena, ktorá má veľmi dobré srdce, pretože ona uverila a verí iba Bohu. Je to úžasná osoba s nekonečne veľkým darom s ktorým pomáha ľuďom. Nenecháva si rady iba pre seba, ale pomáha nám ktorý sme bezbranný, bezmocný, smutný, chorý, osamelý... Dokáže pomôcť ľuďom v tých najťažších chvíľach, čo som sama so svojou rodinou zažila na vlastnej koži. Ďakujeme Vám za to že sme Vás spoznali pani Laura, pretože ste nám ozaj veľmi veľa pomohla. Synček mal problémy z uzlinami a stále sa mu to zhoršovalo a vy ste mi dala Boží recept ktorý mu nesmierne pomohol. Taktiež mal na očkách veľké vyrážky ktoré ako vírus chceli lekári iba operovať, že nič iné nepomôže a s vašou Božou radou je dnes bez operácie a aj bez vyrážok. A to nehovorím o tom ako zle som na tom bola ja osobne a dnes sa každý deň modlím k Bohu oteckovi nášmu a ďakujem mu za to všetko ako nesmierne mi pomohol s radami ktoré mi poslal v písme od pani Laury.
    Každý kto potrebuje pomoc, nech sa nebojí a obráti sa na túto úžasnú ženu ktorá mu dá Božie rady, ktoré budú účinne a pomôžu. Nech vás aj vášho manžela žehná pán Boh pani Laura. Úprimne z hĺbky srdca ďakujeme

  80. Vďaka Ocinkovi Bohu za dar, ktorý dal pani Laure.

    Júlia P.|08.08.17
    Dnes by som chcela spomenúť dve veci, za ktoré som vďačná. Ďakujem dobrému Oteckovi Bohu za to, že mi dal možnosť privyrobiť si aj v auguste, aj keď som si žiadnu prácu nehľadala. Cez školský rok doučujem dvoch chlapcov. Začiatkom leta som si len povzdychla, že škoda, že si tieto dva mesiace nič nezarobím, ale tak nejako prežijem. A pred týždňom mi píše jedna pani, že potrebuje na august doučko pre dcéru, deň na to mi píše druhá pani to isté. Zázrak pre mňa je, že našli na stránke, na ktorej denne pribudne zo päť inzerátov, akurát ten môj z pred pol roka. Ďakujem tatíčko za skvelú prácu. Ľúbim Ťa za všetko. Veľmi mi pomáhaš, robíš pre mňa zázrak za zázrakom. Som šťastná, že Ťa posledné dni môžem opäť viac cítiť a že si so mnou.
    Druhá vec: Volala som po dlhšej dobe s pánom Vladimírom a nablízku bola aj pani Laura. Poprosila som o rýchlu pomoc a aj keď pani Laura chvíľočku pred mojim telefonátom prijímala inú liečbu, venovala zo svojej sily aj na radu pre mňa. Nebudem spomínať o čo išlo, ale viem, že mi to veľmi veľa vecí objasnilo a do budúcna mi to pomôže sa lepšie rozhodovať. Pani Laura je dobrá žena, a nebaží po peniazoch. A to, že dar má od Boha, o tom sa presvedčíte tiež na vlastnej koži. Každá jedna liečba, každá rada. Ak počúvate svoj vnútorný hlas, tak sa postupne dostanete k záveru, že pani Laura je Boží prorok. Nech hovorí kto chce, čo chce, žiadať o pomoc je dobrovoľné, čítať stránku, je dobrovoľné. Nikto nikoho do ničoho nenúti. Pán Boh aj život tak zariadil, že každý dostáva individuálnu lekciu. Každý sme iný, každý vykonal niečo iné, každý žije inak. A preto každý dostáva do života tie náznaky, aby práve on pochopil, že láska je to najdôležitejšie v živote. Že Pán Boh existuje. Že Pán Boh je láska. My by sme mali teda počúvať, čo nám „život“ chce povedať.

  81. Ďakujem Vám za tlmočenie Božej odpovede pre mňa a môjho syna.

    Margita|04.08.17

    Drahá pani Laura, viem že mám poďakovať najskôr nášmu Láskavému Pánu Bohu,  to som už urobila ako prvé, ale chcem aj Vám z celého  srdca poďakovať za silu, ochotu, trpezlivosť ktorú ste pre mňa vynaložili, aby ste mne, ale aj môjmu synovi tlmočili  odpoveď  od nášho Jediného a Všemohúceho Pána Boha. Odpoveď, ktorá je pre nás veľmi dôležitá a ktorou nám Pán Boh ukazuje možnosti. Som nesmierne vďačná za všetko čo som dostala od pána Boha, ale najviac som vďačná za Vás, že mi Pán Boh doprial poznať Vás osobne a prostredníctvom Vás mi odovzdávať  všetky rady, liečby, modlitby. Chcem Vám vyjadriť poklonu, ste úžasná, silná žena, mám Vás rada a prosím Pána Boha o požehnanie pre Vás a pre Vášho Vladimíra. Vy ste pomohla a pomáhate ľuďom v ich trápení, chorobe, neistote učíte ľudí milovať Pána Boha, ďakovať a prosiť o odpustenie,Vytvorila ste úžasnú Božiu stránku,ktorú keď si ktokoľvek prečíta musí pochopiť čo je pravda a toto je to čo ľudí pomaly smeruje na správnu cestu, lebo tu zisťujú ľudia kde je pravda, veď o tom svedčia aj ďakovné príspevky.
    Milujem Pána Boha, ďakujem Mu za všetko a prosím o odpustenie.
    S láskou, vďakou a pokorou  Margitou.

  82. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Dominika|24.08.17
    Ocko môj nebeský chcem sa Ti poďakovať za bazalkovú receptúru. Veľmi mi pomohla a posilnila moje telo aj moju dušu. Ďakujem Ti za to, že som si vďaka tejto receptúre zvládla plniť svoje denné povinnosti s kľudom. Chuť tohto čaju bola veľmi príjemná a ľahká. Každý dúšok bol pohladenie pre moju dušu. Ďakujem aj za otruby, ktoré som užívala. Ďakujem Ti Bože za každú pomoc a aj za silu, ktorú mi dávaš a ktorú potrebujem, aby som mohla ísť ďalej.

  83. Ďakujem.

    Gabika|24.08.17
    Láskavý Bože, ďakujem TI za liečbu na moje zuby, už tretí zubár nevedel čo má spraviť, keď mi opäť zo všetkých zubov vybral plomby a dal nové, všetci mi chceli len nervy zo zubov ťahať, pretože mi nič nepomáha a bolesti mám zo dňa na deň horšie. Už som len čakala, kedy mi budú chcieť vytrhať všetky zuby. Ďakujem Bože opäť za tvoju pomoc, za liečbu, ktorá ma zbaví bacila, ku ktorému mi pomohla zubárka so špinavým náradím. Teším sa keď sa budem môcť konečne najesť bez bolesti :)
    Milujem ŤA Bože nadovšetko na svete.
    Ďakujem aj Vám pani Laurika aj Vám pán Vladimír za každú pomoc, podporu, lásku a všetko čo pre nás robíte, mám Vás rada, ďakujem :)

  84. Vďaka za smerovanie.

    Júlia P.|22.08.17
    Dobrý deň, milá pani Laura.
    Chcela by som Vám ešte raz poďakovať za usmernenie pred pár dňami. Počkám koľko bude treba, hlavne že viem, že som na správnej ceste. Veľmi mi to pomohlo. Už sa kvôli tomu nemusím trápiť. Dýcha sa mi ľahšie. Ďakujem krásne.
    A so zlými odkazmi nestrácajte svoj čas a energiu. Tie v dnešnej dobe sú a vždy budú. Ale rozumný človek pochopí, keď si prečíta to ohováranie a Vašu stránku kde je pravda. Tak ako ten môj známy, napriek tomu, že tie bludy čítal, obhajoval Vás a dával Vám za pravdu. On vycítil, že ľuďom pomáhate a že ste správni ľudia. To mi aj povedal. A teraz sa aj sám presvedčil, keď dostal liečbu. Plnú lásky. Bol dojatý. Nechápal, že čo na tom komu môže vadiť, že nenašiel nič zlé. Takže ľudia, so srdcom na správnom mieste, pochopia. Cez stránku, alebo cez liečby.

    Držte sa aj s pánom Vladimírom. S Pánom Bohom

  85. Jednou ranou dve "muchy".

    Edo|22.08.17
    Pred nedávnom som tu písal ako mi Tatík Nebeský pomohol s predajom domu, zo sťahovaním na nové pôsobisko a všetkými vecami s tým súvisiacimi.
    Dnes vidím tú Božiu prozreteľnosť a som šťastný že som pozorne počúval. Po cca 2 týždňoch sa objavili problémy na bývalom bydlisku. Pán Boh vedel čo sa tam bude diať. On jediný vidí celý náš život dopredu, a ja som Ti nesmierne vďačný Otče Božinku za to že si ma dostal včas na nové bydlisko. Ako sa hovorí-"Jednou ranou dve muchy".
    Tatík Vám nebude vysvetľovať, je to všetko na nás ako sa vždy rozhodneme. Avšak Božia prozreteľnosť je na milión percent: To by predsa neboli Božie liečby a rady keby to tak nebolo. Moc Ťa ľúbim Božinku a ešte raz VELIKÁNSKA VĎAKA....

  86. Liečebná pomoc od Nášho Boha.

    Michaela|16.08.17
    Chcem sa ti Otče Bože z celej mojej duše poďakovať za liečebnú pomoc pre moj zdravotný problém,ktorý si odovzdal cez našu drahú p. Lauru. Poznáš detailne moju dušu a moje telo, presne vieš aký je skutočný problém. Ušil si na mieru presne liečbu na moje telo. Ďakujem Ti aj zato, že sa môžem modliť modlitby, ktoré nie sú prístupné pre všetkých. Každý deň ráno za tri dni som sa budila na bolesť hlavy. Úprimne som pomodlila modlitbu na tento problém ako šibnutím zázračného prútika bolesť pominula. Ešte raz VELIKÁNSKE ĎAKUJEM. Poďakovanie patrí aj p. Laure zato, že mohla prijať liečbu pre mňa, dokonca ešte skôr ako bolo v pláne. Ďakujem aj manželovi p. Laury Vladimírovi za trpezlivosť pri vysvetľovaní liečby.

  87. Poďakovanie.

    Marta|14.08.17
    Chcem sa touto cestou poďakovať Tebe Pane Bože, za lásku ktorou ma obdarúvaš. Každý deň mi dovolíš vstať s postele a ísť do práce.
    Aj dnes som mala na ceste do obchodu šťastie v nešťastí, lebo pri pokladni som zistila, že som si zabudla zobrať platobnú kartu a na ceste domov som utrhla prehadzovačku na bicykli, šťastie som mala v tom že v obchode som mala aspoň pár drobných na chleba, a keď sa mi pokazil bicykel tak som bola kúsok od domu. Ďakujem Ti Bože, lebo viem, že sa mohlo stať aj horšie, vždy nad nami bdieš a aj keď sa to nezdá držíš nad nami svoju ochrannú ruku a preto ĎAKUJEM. Aj Vám pani Laura za Vašu obetavú prácu, ktorou nás všetkých posúvate ďalej.ĎAKUJEM

  88. Ďakujem Bohu za liečbu.

    Marcel|14.08.17

    Ďakujem Ti Pane Bože aj Vám Pani Laura za liečebnú pomoc ktorú ste mi poslali.
    Hneď ako si zoženiem potrebné ingrediencie začnem s liečbou a vysadím doterajšie lieky, ktoré som užíval.

    Zo srdca ďakujem Pánu Bohu aj Vam Pani Laura a Pán Vladimír.

    Boh Vám žehnaj.

    S pozdravom
    Marcel

  89. Najkrajší darček k narodeninám.

    Miriam|12.08.17

    Bože Otče, veľmi Ťa ľúbim a z celého srdca Ti ďakujem za liečbu na moju chorobu, ktorú si mi poslal prostredníctvom pani Laury, je to najkrajší darček k narodeninám, aký si len môžem predstaviť. Pani Laura, neskutočne si vážim, že ste pre mňa prijali túto liečebnú pomoc a z celého srdca Vám za to ďakujem. Verím, že s Božou pomocou túto liečbu zvládnem napĺňať a budúci rok už budem zdravá ako rybička. Nech Vás aj pána Vlada náš najláskavejší Pán Boh ochraňuje a požehná Vám veľa veľa síl a pevného zdravia, aby ste zvládali napĺňať toto neskutočne náročné a pritom úžasné poslanie, ktoré máte na tejto Zemi.Veľmi Vás mám rada. Boh Vám žehnaj!

    S láskou,
    Miriam

  90. Zrejme by som behal len po vyšetreniach.

    Peter B.|10.08.17
    Otče Božinečku, chcem sa Ti poďakovať za liečbu na moje zažívanie. Pani Laura má od Teba neskutočný dar, a neskutočnú "databázu" informácií, ktoré jej posielaš. Stačila jej veta: čokoľvek zjem, nerobí mi to dobre atď.... nebudem sa rozpisovať, Hneď vedela kde je problém, hneď mala odpoveď čo treba spraviť, a čo treba dodržiavať.
    Asi ako málo kto, som sa tešil na klystír ktorý som dostal naordinovaný, okrem iného, pretože som sa tešil kedy sa budem môcť najesť bez nepríjemného pocitu....
    Láskavý Bože, nebyť Tvojej rady, a schopností ktoré si dal pani Laure, neviem či by som sa odvážil navštíviť lekára...zrejme by som behal len po vyšetreniach.

  91. Poďakovanie za liečbu.

    Mária|12.09.17

    Drahý Bože, môj milovaný Otecko. Chcem sa ti z celého srdca poďakovať za liečbu, ktorú si mi poslal cez našu zlatú pani Lauriku. Mala som veľmi vážne zdravotné problémy, lekári nevedeli zistiť čo mi je a jediný Ty Bože si mi poslal účinnú liečbu, ktorú s láskou budem napĺňať. Toľko krát si mi už Pane Bože pomohol, ja a moja rodinka dostala veľmi veľa Božích rád a pomocí v živote a vždy nám zabrali na 100%. Ďakujem aj Vám pani Laurika, za to že ste prijala Božie písmo na môj vážny problém. Veľmi mi zužoval a obmedzoval život. Som Vám zo srdca vďačná, pretože vždy mi každá jedna Vami prijatá rada od Pána Boha zabrala a vyliečila ma z mojich trápení. Zo srdca ďakujem, Mária s rodinou

  92. Ďakujem milovaný Otecko.

    Renata R.|10.09.17
    Milovaný môj Bože z celého srdiečka by som sa Ti chcela poďakovať za liečbu na moje choré oči , ktorú si mi odoslal ja viem že mi pomôže ako každá liečba , ktorú som absolvovala. Vrelá vďaka p. Laura za váš čas a ochotu pomáhať nám ľúbim Vás ďakujem z celej duše 

  93. Odobrenie.

    Edo|21.09.17
    Touto cestou sa Ti chcem môj Bože poďakovať za odobrenie riešenia v rámci kúrenia na domčeku ktorý sme kúpili pred časom, a za odobrenie firmy ktorá nám bude realizovať výmenu strešnej krytiny. Nebyť Teba a našej pani Laury určite by som si nevybral správne, pretože firma ktorá sa pozdávala mne by nás s úsmevom na tvári okradla. Veľká vďaka Otče Božinečku aj vám pani Laura.

  94. Nekonečne ďakujem.

    Elena|20.09.17
    Nekonečne ďakujem láskavý Otecko za Tvoju lásku k mojej duši, za nenahraditeľnú starostlivosť, pomoc, požehnanie, ochranu, záchranu života , za každý okamih môjho života , za všetko čo mi poskytujes a mojej rodinke. Ďakujem aj za Tvoje dieťa Lauru, že si nám ju zoslal z Tvojej Božej náruče aj za jej manžela, sú to vzácne duše, plne lásky, obetavosti, trpezlivosti. Môj milovaný Otecko, si mi všetkým , nesmierne Ťa milujem, bezhranične dôverujem, Tebe všetko odovzdávam , len Tebe sa klaniam, velebím a pred Tvojom jedinou majestátnosťou s pokorou duše prosím o odpustenie mojich hriechov.
    Pani Laura, Vladko veľké ďakujem za všetko čo pre nás robíte s laskou, trpezlivosťou .
    Láskavý Otecko prosím Ta ochraňuj, pomáhaj , požehnavaj , dávaj silu našej vzácnej pani Laure v jej ťažkom duševnom poslaní aj Vladkovi a všetkých podľa Tvojej Božej vôli.
    s laskou

  95. Pohladenie na duši.

    Mario a Zuzana|18.09.17
    Otecko láskavý , najskôr Tebe posielam vrúcne poďakovanie za manžela , ktorý neovláda slovensky pravopis a poprosil ma v jeho mene o poďakovanie za liečebnú receptúru. Nekonečná vďaka Ti Otecko patrí aj za odkaz pre jeho dušu , ktorý ma dojal až k slzám a musela som si tie krásne slová lásky znova prečítať. Sme veľmi pokorne vďačný, že sa nám dostáva toľko lásky pre celú rodinu od Teba Otecko . Požehnal si nám zdravé deti, nad ktorými držíš svoje Otcovské ochranné ruky, požehnal si pre nás, ich rodičov liečby . Prosím Ťa pomóž nám ich zvládnuť do bodky. Vieš , že Tvojím liečbám veríme na 100% no my ľudské bytosti sme slabé. Moju liečbu na krvný zápal som nezvládla no teraz máme spoločnú liečbu s manželom a budeme sa vzájomne podporovať a Teba prosiť o pomoc. Milujeme Ťa Otecko . ❤❤❤ prosíme Ťa o požehnanie pre nášho proroka a jej ochráncu, daj im silu a energiu , aby mohli napĺňať poslanie Tebou určené. ĎAKUJEME

  96. Veľké ĎAKUJEM.

    Marta B|18.09.17
    Tatičko Nebeský ďakujem Ti za každodennú ochranu a pomoc, ktorou nám neustále preukazuješ svoju Lásku. Lúbim Ťa a som šťastná, že Ťa poznáme tak ako mnoho ľudí ešte nie, ďakujem Ti za modlitby na tých to stránkach, ktoré pani Laura, Tvoj prorok neúnavne vkladá do týchto stránok. Chráň ju od všetkého zlého, žehnaj jéj prácu i prácu jej manžela Vladimíra. Bez nich by sme tu neboli v takej to zostave.
    ĎAKUJEM za všetko.

  97. Ďakujem.

    Simona|02.09.17

    Drahý Bože,
    Cítim potrebu,sa ti nesmierne poďakovať za všetko čo v živote mám,za svoje zdravie,za rodinu,za priateľa a za milión vecí s ktorými mi pomahaš..Viem, že má vedies životom a celý ho vkladám do tvojej vôle..Možno ťa denne obťažujem mnohými vecami,no je to preto, že ti bezhranične dôverujem.Verím,že všetko má svoj dôvod a každá udalost nás niečo naučí..Sama robím veľa chýb,no učím sa,vážiť si všetko čo mám..
    Milujem ťa

  98. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Eva Č.|01.09.17

    Milostivý Pane Bože chcem sa Ti zo srdiečka poďakovať za každý prežitý deň, za Tvoju ochranu a lásku ,ktorou má zahŕnaš za všetku pomoc a silu,ktorú mi davaš.Bez Teba Bože môj by bol život veľmi ťažký.Dnes som cítila veľké zlo v mojej blízkosti Ty vieš Otče o čom píšem už som si myslela,že vtom momente nechám všetko tak a utečiem.Strach má začal ovládať,ale v tej chvíli som si pripomenula Tvoje slová,ktoré si mi odkázal,že nemám strachu a zlu hneď podliehať ,ale dušou svojou zabojovať a ja som Otecko môj drahý zabojovala aj tento krát.Viem Bože,že som to zvládla len vďaka Tebe. Prosila som Ťa,aby si ma neopúšťal a mne po chvíli začali padať slzy pocítila som veľkú úľavu a pokoj na duši .Vedela som,že stojíš pri mne cítila som Tvoju lásku Tvoju prítomnosť .Pane Bože som Ti nekonečne vďačná za všetko,čo pre mňa aj moju rodinu robíš, za všetku pomoc,ktorú nám davaš.Vždy Ti budem ďakovať až do konca svojho života.Ľúbim Ťa Otecko náš nebeský.Ďakujem Ti aj za našu pani Lauru,ktorá nás naučila milovať Teba jediného pravého Boha.S láskou Eva.

  99. Ďakujem Pane Bože za liečebnú receptúru!

    Peter N|27.08.17

    Pane Bože z celého srdca Ti Ďakujem za poskytnutie liečebnej receptúry na môj dlhodobý zdravotný problém zapríčinený skrytím krvným zápalom! Pomáhaj mi prosím Ťa počas celej doby napĺňania
    liečby!Vám pani Laura Ďakujem z celého srdca za Váš drahocenný čas , ktorý ste obetovala pre mňa!S pozdravom a úctou Peter N.

  100. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Dominika|24.08.17
    Ocko môj nebeský chcem sa Ti poďakovať za bazalkovú receptúru. Veľmi mi pomohla a posilnila moje telo aj moju dušu. Ďakujem Ti za to, že som si vďaka tejto receptúre zvládla plniť svoje denné povinnosti s kľudom. Chuť tohto čaju bola veľmi príjemná a ľahká. Každý dúšok bol pohladenie pre moju dušu. Ďakujem aj za otruby, ktoré som užívala. Ďakujem Ti Bože za každú pomoc a aj za silu, ktorú mi dávaš a ktorú potrebujem, aby som mohla ísť ďalej.

  101. Poďakovanie Bohu naj láskavejšiemu a drahej Laure.
    Kvetena|27.08.17
    Najdrahší Nebeský Otecko , s hlbokou láskou ,úctou a pokorou som Ti nesmierne vdačná za odkaz od našej láskavej Laurinky , ktorý si mi odoslal cez jej duševný príjem . Veľmi ťa ľúbim drahý Bože , si moje všetko ,to najvzácnejšie a najdrahšie v mojom živote . Môj všemocný , všadeprítomný , Vládca celého Vesmíru a Kráľ nad všetkými Kráľmi Si moja veľká bezhraničná láska, Svetlo môjho života . Drahá Laurinka veľmi som Vám vdačná za odkaz , od Boha najdrahšieho, bola som veľmi šťastná . Prosí viem ,že máte veľmi ťažkú prácu ,že to nie je len tak jednoduché , ospravedlňujem sa Vám za to . Mohla ste mi povedať aby som si to vybavila s tou ,ktorá mi píše také sms , ale Vy ste to neurobila opýtala ste sa na mňa , Nebeského Otecka, ste úžasný človek , ctím si Vás , mám Vás veľmi rada a aj Vám pán Vladko dakujem Vám že ste moju prosbu odovzdal Laurinke . , som Vám nekonečne vdačná . Božia láska nech Vás chráni , s hlbokou láskou a úctou kvetena

  102. Som šťastná.

    Erika|24.09.17

    Milý moji,viete pani Lauru poznám už veľa rokov.Pomohla mi nespočetne veľa krát.Ja si veľmi ctím že mám prístup na túto nádhernú stránku.Viete že ak chcete mať prístup na stránku tak musíte telefonicky zavolať,a samozrejme Boh musí oddobriť či máte dovolené mať prístup.Mala som veľmi dlho strach ,že ja si prístup nezaslúžim.Až mi pani Laura napísala ,ja som hneď volala,a pán Vladimír mi všetko krásne vysvetlil.Pani Laura vycítila,že sa bojím,a ja som teraz veľmi šťastná .Ďakujem pánu Vladimírovi za rozhovor,po ktorom mám ešte teraz slzy v očiach,ako mi všetko krásne vysvetlil. Ešte raz vďaka za všetko.Pozdravujem Vás.

  103. Bolesti hlavy a zubov.

    Veronika|24.09.17

    Dakujem ti Boze za liecbu a za vlastne za vsetko.Zo srdca dakujem ze si mi dal odpoved na moju otazku aj jej riesenie liecbou.Viem ze len ty mi dokazes pomoct u doktorou bysom nepochodila a preto ti budem denne dakovat a zaroven prosit aby si mi dal silu zvladnut naplnenie tej liecby.Pan Vlado vraj povedal muzovi ze ten napoj neda do seba len lesna vila:)asi som dnes bola precitlivela lesna vila.. a nezvladla to ale nic musim doobjednat par biliniek a idem na to znovu ja viem ze s tvojou pomocou to dobojujem.Este raz velke Dakujem za to ze ta mame otecko nas.Dakujem aj Vam Laura a Vladko za to ze vas tam mame za vasu trpezlivost ,rady,.....S pozdravom Veronika

  104. dakujem ti otecko za zdravie svojej dcerky.

    maria|23.09.17
    pane Boze dakujem za uzdravenie mojej dcerky N evedela sa dobre nadichnut. lekari stale tvrdili ze jej nic nieje .Po uziti tvojej liecbi a dvoj rocnom cviceni je vporiadku DAKUJEM z celeho srdiecka Ta milujem Otecko NAS dakujem aj Vam pani Laura nech Vas Pan Boch zehna

  105. Zlo od mŕtvej duše vlastnej sestry.

    Ivan|23.09.17
    Drahý môj pane Bože, chcel by som Ti veľmi poďakovať za Božiu pomoc, ktorú dostanem od drahej pani Laury na môj veľký problém, ktorý dokážeš odstrániť jedine Ty môj Otče Bože. Ďakujem aj za veľmi presné nasmerovania a vysvetlenia určitých vecí, ktoré mi pán Vladimír spolu s pani Laurou objasnili a vysvetlili. V krátkosti len opíšem, že som už dlhší čas pociťoval stavy najhoršie vo svojom živote. Sužovala ma neuveriteľná zima, strach, nespavosť, veľmi veľké depresie a mnoho ďalších problémov, ktoré nechcem rozvádzať. Neostávalo mi nič iné ako zavolať našej drahej pani Laure o Božiu pomoc a o vysvetlenie tohto dlhodobo trvalejšieho problému, ktorý som si nijak nevedel vysvetliť. Pani Laura mi odkryla odkaz, že to čo pociťujem je zloba duše mojej sestry, ktorá sa nevie zmieriť so smrťou je v záhrobí a snaží sa mi ubližovať. Ešte počas jej života nevedela nájsť lásku k pánu Bohu pre jej ťažkú karmu. A ani teraz po svojej smrti to zrejme nedokázala a je nahnevaná. Ja len toľko k tomu chcem napísať, že tento môj pre mňa mučivý problém mi odkázala pani Laura, za ktorú ďakujem pánu Bohu, že ju máme a že ju nezastaví žiadne zlo v pomoci nám utrápeným ľuďom. Sú to pomoci v ktoré dokáže napraviť, vyliečiť, zahojiť jedine náš pán Boh, ktorého milujem a milovať až do svoje smrti budem. S láskou a vďakou Ivan

  106. Ďakujem láskavý Bože.

    Marta M.|22.09.17
    Pane Bože, chcem sa ti poďakovať za všetko, čo pre mňa robíš. Nie vždy je všetko jednoduché a prídu aj ťažké chvíle, ale viem, že ty na mňa dávaš vždy pozor a nájdeš riešenie na každý problém. Staráš sa o mňa, aj keď si to vôbec nezaslúžim. Odpusť mi, prosím, všetky moje schybenia a opatruj pani Lauru a jej manžela. Milujem Ťa Otčinko.

  107. JEDINÉMU a Milovanému PÁNU BOHU.

    Margita|21.09.17
    Ďakujem T I PANE BOŽE za všetko čo si pre mňa a moju rodinu urobil, lebo bez Tvojej pomoci by som už určite umrela. Nielen liečby, cviky odporúčania ale aj to že mi vždy zotrieš slzy z mojej tváre, ukludníš moju srdce a vleješ pokoj do mojej duše, počúvaš moje prosby. Ďakujem za Božiu stránku, z ktorej sa môžem učiť "dobíjať baterky" vidieť prenádherné obrázky na Božej stránke, za posledného proroka pani Lauru, ktorá so svojim manželom trpezlivo a s láskou nám odovzdávajú rady od teba OTECKO.
    Prosím môj BOŽE usmerňuj moje myšlienky, slová i skutky len tým smerom správnym,Prosím o požehnanie pre pani Lauru a jej Vladka.
    Pane BOŽE prosím o odpustenie mojich schybení. Chcem Ti tiež povedať, že Ťa nesmierne milujem a vždy budem.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  108. Najdrahší Bože, ďakujem za všetko.

    Dana S.|21.09.17
    Najdrahší Pane Bože Náš, z celého srdca Ti ďakujem za každý okamih v mojom živote, ďakujem za to, že tu môžem byť, za to, že vidím, počujem, že vládzem chodiť, dýchať..., ďakujem za každú stotinu môjho života, aj za všetky prekážky, ktoré ma vždy niečo časom naučili. Bože, vždy si mi pomohol, keď som ťa prosila, vždy ako mávnutím čarovného prútika. Veľmi ďakujem za pani Lauru aj pána Vladka, za všetku ich pomoc, ochotu, ich drahocenný čas a chcela by som napísať ako sme sa minule aj s mojim ocinom rozprávali a spomínali sme pani Lauru, že veríme iba jej, všetkým radám a každej pomoci od nej. Lebo tak ako ja, tak aj môj ocino, nedá dopustiť na pani Lauru a pána Vladimíra, ako nám veľa krát pomohli a veľa nás naučili, vďaka Bože za to. Prosím Bože ochraňuj pani Lauru a pána Vladka, naozaj si to zaslúžia. S láskou, Dana

  109. Papierovačky po úradoch.

    Zuzana|29.09.17
    Dnes som musela ísť vybaviť ešte nejaké papiere na cudzineckú pretože sme sa presťahovali za hranice. Prvý krát sme navšívili tento úrad pred troma mesiacmi a pán ktorý nás vybavoval bol doslova odporne nepríjemný až tak ,že som do konca dňa z neho mala nepríjemný pocit z jeho neochoty. Dnes zoberiem číslo, vidím že som na rade 30-ta až mi zle prišlo. Vidím , že je to inom poschodí ako naposledy, tak som dúfala, že tam bude niekto ochotnejší. Otvoria sa dvere vidím známu tvár. No čo už. Videla som že ostatný vchádzajú ako prišli boli tam len dvaja prodomnou a tak som skúsila šťastie a keď odišiel posledný vojdem dnu či môžem. Že aké mám číslo a keď videl žeby som predbehla tak veľa ľudí povedal, že musím čakať na rad. Keď zavolal ďalšie číslo čo sa zobrazilo na prízemí a kým dotyčný vyšiel na druhé poschodie prešiel určitý čas. A takto to bolo ešte zopár krát a medzitým vyhodil viacero ľudí čo nemali číslo a ja len tak sedí a čakám a začnem o pomoc prosiť Otecka Nebeského. Aby bol ten človek na mňa príjemnejší a nehulákal po mne ako naposledy a nech ma zoberie skôr a tak padali moje prosby Tebe do náručia Otecko a v tom sa otvoria dvere,pán ma pozve dovnútra, že medzičas ako príde pozvané číslo na vybaví. Veľmi príjemne sa správal a vybavil ma aj napriek tomu , že by som musela čakať kým prejde ďalších 20 čísel predomnou. Ďakuje Ti Otecko, že si obmäkčil svojou láskou tohto človeka a mohla som sa skôr vybaviť. ❤❤❤

    Život.

  110. Poďakovanie najdrahšiemu Pánu Bohu.

    Gitka|26.09.17
    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, chcem Ti mnohokrát poďakovať za odhalenie a vysvetlenie príčiny môjho nedobrého zdravotného stavu a bolestí celého tela. Ďakujem Ti Otče Bože z celého srdca za Tvoje odkázané rady pre mňa, ktoré chcem s Tvojím požehnáním a s Tvojou Božou pomocou naplniť na 100 %. Nič sa bez Teba Otecko môj milovaný zvládnuť nedá, všetko sa dá zvládnuť len a len vďaka Tebe a vďaka Tvoje Božej pomoci. Otče Bože, vyprosujem si u Teba v nebíčku Tvoju milosrdnú Božiu pomoc, aby som Tvoje Božie odkazy zvládla úspešne naplniť a nikdy Ťa nesklamala. Otecko môj Nebeský, nekonečne verím a dôverujem Tvojej Božej pomoci a vždy, navždy budem. Otče Bože, nekonečne Ťa milujem a posielám Ti do nebíčka obrovské poďakovanie. Ďakujem našej drahej a milej Laurinke za prijatie a odovzdanie Božieho odkazu, ktorý je pre mňa nesmierne dôležitý a zároveň veľmi poučný do budúcna. Otecko Nebeský, opatruj nášho posledného Božieho proroka Laurinku a tiež jej manžela Vladka, ochraňuj ich pred každým zlom a žehnaj im obom každý deň života. S láskou Gitka

  111. Ďakujem Ti Pane Bože za prvú pomoc.

    Eva Č.|25.09.17
    Najdrahší pane Bože nesmierne Ti ďakujem za prvú pomoc,ktorú si mi dnes poskytol ďakujem Ti z celého srdca Otecko môj Nebeský neviem čo by som bez Teba robila.Pár dní do zadu som sa necítila dobre mala som veľkú ťažobu a tlak na duši hlava mi išla prasknúť prepadli ma depresie.Myslela som si ,že som niekde zachytila zlú energiu ,čo sa mi nie raz stalo a že to prejde,ale neprešlo ba bolo to zo dňa na deň horšie.Dnes som šla doobeda von a asi po hodine mi začalo byť veľmi zle začala sa mi točiť hlava nohy ma prestali poslúchať nevedela som spraviť ani krok a k tomu sa pridala panika začala som strácať zmysly.Celý čas som prosila Boha,aby mi pomohol dostať sa domov a ja neviem do teraz,ako som tých pár zástaviek električkou prešla.Dotiahla som sa domov a len čo som zatvorila dvere padla som na kolená a ďakovala nášmu milostivému pánu Bohu.Po chvíli,keď som sa ako tak ukľudnila zavolala som pani Laure a prosila som o pomoc,keď mi pán Vlado zavolal naspäť veľmi som sa potešila a ukľudnila všetko som mu porozprávala mala som zavolať na druhý deň.Neskôr mi znova zavolal pán Vlado pretože páni Laura vycítila,že je so mnou zle,že potrebujem rýchlu pomoc a keď mi oznámili, že mám kliatbu na duši a preto sa ja takto cítim, tak som sa rozplakala ,čo k tomu povedať neviem nenachádzam slov.Teraz musím zabojovať proti zlú kým dostanem od Nebeského Otca pomoc.Neviem čo by som robila,keby som nepoznala tú dobrú čistú dušičku akou je pani Laura .Ďakujem Ti za ňu drahý Bože prosím Ťa ochraňuj ju od všetkého zlého aj pána Vlada žehnaj im každý deň.Ľúbim Ťa Otecko môj nebeský a ďakujem Ti,že držíš na do mnou ochrannú ruku.Ďakujem Vám pani Laura aj pán Vladko za Vašu ochotu a čas ktorý ste mi venovali.Prajem Bohom požehnanu nôcku.S láskou Eva.

  112. Poďakovanie Bohu najdrahšiemu.

    Slávka|25.09.17

    Najdrahší a najmilovanejší ,jediný môj Bože , na kolená  kľakám a Tebe s tou najväčšou ,najhlbšou láskou  som vdačná za nádhernú modlitbu ,ktorá má takú silu a moc ,že sa to nedá vyjadriť slovami , ale človek to cíti ,tú obrovskú lásku  od Boha najdrahšieho . Je to modlitba na odstránenie zloducha z môjho života ,ktorý ma trápil 12  - sť rokov  a nikto nevedel pomôcť .  Drahý môj  Nebeský  Otecko ešte nemám všetko ukončené  ,ešte mám aj na očistu proti tomu zlu ,ale ja verím len Tebe Bohu najdrahšiemu že to bude jeho koniec . Si moje všetko , na tejto Zemi , si moja veľká bezhraničná láska môj život ,  vzduch ktorý dýcham  , si to najdrahšie čo človek môže ľúbiť ctiť si ťa klaňať sa Tebe drahý môj Bože   a ľúbiť ťa s tou najväčšou  láskou pokorou oddanosťou a vernosťou Bohu jedinému  najspravodlivejšiemu . Na budúci týždeň ukončím všetko čo som mala spraviť  , ved Ty Boh jediný a najspravodlivejší  si moja sloboda a voľnosť  ! Si najdôležitejší a prvoradý v mojom živote . Si  moje poznanie , si mojou súčasťou, si všetkým na tomto svete , všade kde upriem svoj zrak si Ty  Boh môj drahý a jediný  žiadny iný . Nech v mojom  srdci stále je mier , nech  nikdy v ňom nie je zloba , nech lásky stále mám aj ked zlá je doba .Ty si moja cesta ,pravda i cieľ !  S hlbokou láskou a oddanosťou k Bohu najdrahšiemu  Slávka                                                                                                  

    Aj  Vám drahá Laura dakujem za prijatie tej nádhernej a silnej modlitby  od Pána Boha  najdrahšieho  . Nie je to tak ľahké a jednoduché prijať všetko to , čo Pán Boh odkazuje . Som Vám nesmierne vdačná drahá a láskavá Laura , jedinečná ľudská bytosť .  Aj som Vám  písala ,telefonovala , vždy ste ma prijala povedala vysvetlila   , poradila no čo dodať , ste to vzácne naše Svetlo  to zlaté Svetlo , ktoré nás vedie k Bohu najdrahšiemu . S hlbokou úctou   vdačnosťou Vám drahá Laurinka  dakujem veľmi Vás mám rada . Modlím sa za Vás  . Tak veľmi som Bohu najdrahšiemu vdačná za Vás ,že Vás tu máme , moja drahá a láskavá Laurinka   s   láskou  Slávka

  113. Uvedomujem si ako nášmu JEDINÉMU BOHU  záleži na každej duši.

    Gabriela|24.09.17

    Dobrý deň pani Laura,
    s láskou a úctou Vám chcem oznámiť, že výklad prišiel v poriadku. Veľmi si Vážim, koľko času ste museli venovať prijatiu odpovedi od Pána Boha pre mňa. Určite sa ozvem zajtra, aby som si niečo ujasnila. Musím sa priznať, že sa mi chvejú aj ruky a nohy keď píšem tento e-mail, uvedomujem si ako nášmu JEDINÉMU BOHU  záleži na každej duši. Chce aby sme žili šťastne.
           Želám Vám  veľa Božieho požehnania  aj Vášmu manželovi  Vladimírovi/ ktorý ma so mnou veľkú trpezlivosť/.
    Ešte raz veľka vďaka
    Gabriela s rodinou

  114. Ďakujem Pánu Bohu za povzbudenie.

    Júlia P.|02.10.17
    Ďakujem Ti Otecko Bože nebeský, za Tvoju prítomnosť, ktorú cítim, za to ako mi pomáhaš, že dokážem toho opäť viac zvládať a dostávam sa do lepších koľají. Je to nádherné vedieť, že si tu stále so mnou. Vieš, že niekedy som lenivá, ale dnes som mala pocit od Teba, že to zvládnem a tak to aj bolo. Ešte aj s dobrým pocitom k tomu a celkom rýchlo.
    Proste úplný opak, ako mi bolo pred pár dňami a pred týždňom. Ďakujem za všetky veci, ktoré prichádzajú presne v pravý čas. Milujem Ťa Pane Bože, nikdy si Ťa nedám. Bez Teba nechcem žiť ani sekundu.

  115. Ďakujem Ti Božíčku môj.

    daniela|01.10.17
    Môj najdrahší Bože, touto cestou sa Ti chcem zo srdca podakovať za požehnanie liečby a toho času vlastne aj za jej úspešné ukončenie. Liečil si moje preťažené nervy, ktoré vyústili až do neznesitelnej migrény. Dnes som vďaka Tebe šťastná, že som liečbu naplnila a vďaka Tebe sa teším na život bez migreny...milujem Ťa celým srdcom❤️ Ďakujem aj Vám drahá Laura ❤️

  116. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Eva Č.|01.10.17
    Milostivý Otče Bože,chcem sa Ti zo srdiečka poďakovať za liečebnú pomoc,ktorú si mi zoslal cez našu drahú pani Lauru.Prosím Ťa Pane Bože o požehnanie tejto liečby,aby som ju úspešne naplnila.Ochraňuj ma od všetkého zlého a daj mi prosím veľa síl.Ľúbim Ťa Otecko náš nebeský a ďakujem Ti za všetko.Pani Laura ďakujem aj Vám za prijatie Božej liečebnéj pomoci a za Váš drahocenný čas,ktorý nám venujete.Nech Vás aj Vášho manžela ochraňuje náš láskavý Pán Boh.

  117. Vdaka Bohu.

    Maria|30.09.17

    CHcem sa Ti moj milostivi Boze podakovat za liecebnu proceduru ktoru si mi poslal a ze si ma prijal a velmi mi pomohla citim sa ovela lepsie z celeho srdiecka Dakujem ajVam pani laura nech Vas pan Boh ohranuje.

  118. Obrovská sila modlitby.

    Lukáš|29.09.17
    Vážení čitatelia nedá mi sa s Vami podeliť o dnešný Boží zázrak. Dnes som dostal pomoc od pána Boha na problém, ktorý bol veľmi mučivý a dlhšie obdobie som sa modlil a čakal na Boží zázrak. Dnes mi drahá pani Laura odoslala modlitbu na tento môj problém a hneď po prvom raze odmodlení modlitby poslanej pánom Bohom priamo pre mňa sa mi neuveriteľne veľmi uľavilo. Dlhšie čakanie a znášanie všetkého zlého bolo veľmi potrebné a o to viac preciťujem ten neuveriteľný úžasný pocit, keď sa Vám po dlhom čase uľaví a to jedine vďaka Božej pomoci. Určite všetci ten pocit poznáte aj ja som ho poznal, ale dnes to bolo úžasné ako nikdy predtým. Nikdy predtým som nepocítil takú veľkú silu modlitby a Božiu pomoc ako dnes. Veľmi by som Vás chcel aj ostatných povzbudiť ak máte nejaký problém odovzdajte to pánu Bohu ako som to robil ja a určite Vám pomôže hovorím len s vlastnej skúsenosti. Pán Boh je úžasný a jeho Laura s manželom sú skvelý. Ďakujem za všetko pánu Bohu a jeho dielu v podobe Božej stránky a za proroka úžasnej Laury. Veľmi ich mám rád a vždy si ich zastanem a prepáčte mi Vy ostatní, ktorý ste pochybovači Božej stránky nemám Vás rád pretože ani si neviete predstaviť čím som si prešiel a ako veľmi sa mi pomohlo a pripomínam hneď po prvom odmodlení. S láskou a nekonečnou vďakou Lukáš.

  119. Ďakujem.

    renáta|04.10.17
    Drahý Bože, zo srdca Ti ďakujem za vitamínovú liečbu, ktorú si mi po našej milej Laure odkázal. Bolo to dlhých 8 mesiacov nenáročnej liečby so zaručeným účinkom. Ty vieš najlepšie, že Ty Jediný, Bože, si mojim lekárom, na Teba sa spolieham a Tebe zverujem do rúk moje zdravie. Tebe, Bože, patrí aj moja duša, moja láska. Dnes som mala pocit, že som dostala malú ukážku priebehu jedného dňa, ako by vyzeral môj život bez Teba Bože. Nedarilo sa mi, aj keď sa nestalo nič hrozné, mala pocit bezmocnosti. Zo srdca ďakujem Bože, že si mi ukázal cestu k Tebe a ja môžem mať šťastný život, že sa o mňa prostredníctvom Laury staráš. Veľké ďakujem patrí aj Laure a Vladimírovi, bez ktorých by sme len blúdili životom.

  120. Ďakujem za Božie odpovede.

    Júlia P.|03.10.17
    Posledné týždne ma trápilo zopár veci, ktoré som nevedela vyriešiť. Nakoľko som už u pani Laury bola aj osobne, a pomohli mi nielen všetky liečby ale aj rady, čo som dostala boli 100% pravdivé, tak som sa rozhodla požiadať o radu Pána Boha cez duševný príjem Laury.
    Najprv som vyplnila formulár, potom som zavolala. Neskôr mi prišla SMS, že moja žiadosť o pomoc bola prijatá. Tak som sa potešila, lebo viem, že pani Laura nerozhoduje, komu pomôže, ale sa pýta vždy Pána Boha, či si dotyčný pomoc zaslúži. Preto som bola šťastná, že si pomoc zaslúžim, lebo nie vždy je človek vnútorne schopný pomoc prijať. Niekedy sa musíme hlbšie zamyslieť, začať lepšie rozmýšľať, byť pokornejší, nájsť Pána Boha vo svojom vnútri, nájsť lásku...
    Týmto sa chcem verejne poďakovať Pánu Bohu za odpovede na moje otázky a pani Laure za ich zápis, za energiu a čas, ktorý príjmu venovala.
    Pokúsim sa čitateľom trošku priblížiť v skratke niektoré odpovede. Pán Boh, mi v nich radí, ako sa správať k mojim rodičom, radí mi, že mám ešte ostať v ich blízkosti, lebo aj napriek tomu, že majú medzi sebou nezhody, ktoré ma zaťažujú, tak mi ešte veľmi pomáhajú, aby som sa mohla venovať štúdiu. Pán Boh mi poradil tak, že viem, keď budem konať podľa Jeho inštrukcií, tak ma ich problémy nebudú trápiť a oni si ich vyriešia. Ono som to tak trošičku cítila aj sama, ale nie natoľko, že by som si tým bola istá. Pán Boh mi vlastne ukázal smer, akým mám ísť, čo ma odľahčilo od veľa trápenia, nerozhodnosti, hádok a nezvládania štúdia. Patrí Mu obrovské ďakujem.
    Ešte mi Pán Boh ozrejmil, že prečo mi bola nedávno zle. Nebolo to preto, že mi prišlo zle z očí ako som si myslela. Bol to môj vlastný strach, ktorý mám v svojej duši z určitých situácií alebo ľudí. Takýto strach ako ja má málokto a Pán Boh to samozrejme vidí.
    Ak ešte niekto váha, či sa má objednať k pani Laure o Božiu pomoc, chcem mu povedať, že sa nemá čoho báť. Ako sa na stránke dočítate, pani Laura nás vedie láske k Pánu Bohu, učí nás Jemu ďakovať, prosiť, milovať Ho. Učí nás ako správne žiť. Liečby mám odskúšané, fungujú parádne, stačí ich dodržať ako sú napísané. Už poznám pani Lauru nejaké 2-3 roky a nemám na ňu nič zlé, čo povedať. Iba dobré, pretože je to skromná milá žena a spolu s pánom manželom zo srdca pomáhajú ľuďom.

  121. Ďakujem Pane Bože.

    Martina|13.10.17
    Ďakujem ti laska moja za tvoju ochranu za pomoc pri našom trápení ale hlavne za nášho laskaveho proroka Lauru prosím neopustaj nas a daj nam silu bojovať tak ako bojuje Laura milujem ta Pane Bože môj

  122. Nezasluhujem si to, čo dostávam.

    Edo|13.10.17
    Otče Božinku, chcem sa touto cestou poďakovať za odobrenie zahraničnej cesty cez našu Laurušu od Teba. Učíš ma prekonávať samého seba, lebo sám by som nepristúpil na tak pre mňa ťažkú vec. Povedal si mi že na novom mieste akoby rozkvitla jar-toto nie je jar, to sú neskutočne veľké veci. Viem že si nezasluhujem to čo od Teba dostávam, akoby sa otvorilo obrovské okno a vstúpil čerstvý vzduch s tými najkrajšími vôňami prírody. Nedokážem to popísať slovami.
    Chcem sa poďakovať za nesmiernu podporu Vladimírovi ktorý mi vysvetlil ako sa mám k danej veci postaviť a pochopiť Boží odkaz-smerovanie.

    Viem že nie som ten ktorému by si mal pomáhať, Otče Božinku, ale budem sa snažiť aby som Ťa nesklamal.Ľúbim Ťa.

  123. Láskavý Bože.

    Marta|13.10.17
    Tatičko Nebeský,si tou najväčšou Láskou pre nás všetkých, no mnohí ani len netušia o čo prichádzajú. Ďakujem Ti Bože, že vidím denne Tvoju Lásku v mojom živote, tá jar ktorá pučí v našej rodine je neskutočná. Z hĺbky duše Ti ďakujem.Prosím Ťa Tatičko požehnaj takúto jar aj pani Laure a jej manželovi Vladimírovi, nech pocítia na svojich dušiach úľavu a radosť, Požehnaj ich prácu úspechom.
    Ďakujem

  124. Láska do konca života.

    Renata R.|10.10.17
    Milovaný môj Otecko milujem ťa z celého srdiečka a budem až do konca svojho života. Vždy si mi pomáhal a pomáhaš aj napriek mojej lenivosti a ľahostajnosti . Poslal si mi liečbu po našej Laurinke , ktorú si nesmierne vážim a mám ju vo svojom srdiečku. Nie je to ľahká liečba na krvný zápal , každý kto pozná a vie čo to obnáša je to dosť ťažká liečba . Ale vždy si spomeniem na teba BOŽE môj milovaný a viem že to dám aj keby mali kamene padať. Milujem ťa môj milovaný a ďakujem ti za tvoju silu , ktorú mi odovzdávaš s láskou v modlitbičkách , ktoré milujem . Po každé keď ich čítam cítim tvoju lásku a pohladenie sú to tie najkrajšie pocity ktoré môže človek cítiť. Sú pretkané láskou , pokojom a neskutočným pocitom šťastia .Ďakujem Ti môj milovaný za všetko čo si pre mňa a moju rodinu urobil som šťastná lebo ja už viem že TY BOŽE nás miluješ a láskaš . Budem ťa milovať a nemusím sa báť ničoho a naplním svoju liečbu tak ako si mi predpísal . Som hrdý človek na to že viem že ma miluješ dáva mi to silu Leva . Všetko bude v poriadku tak ako všetky ostatné liečby , ktoré si mi odovzdal a preto Ti ďakujem môj milovaný a prejem každému tie pocity lásky , ktoré prežívam .Milujem ťa Otecko náš milovaný ďakujem.

  125. Len Ty Boh môj si Ten ktorý všetko vidí, všetko riadi a všetko lieči.

    Margita|10.10.17

    Drahý BOŽE z celého srdca Ti ďakujem za ďalšiu liečbu, ktorú si mi poslal na moje ubolené telo aj dušu. Ani to neviem slovami opísať ako som vďačná. Som šťastná že mi pomáhaš, lebo len s Tvojou pomocou zvládam toto moje ťažké obdobie, len s kódovanými modlitbami od Teba Otecko sa všetky vzniknuté situácie ukľudňujú. Len Ty Boh môj si Ten ktorý všetko vidí, všetko riadi a všetko lieči. Ďakujem Ti BOH môj za všetko čo si pre mňa urobil a nebolo toho málo. Milujem ŤA PANE BOŽE a vždy budem. Prosím o pomoc pri naplňaní liečby, aby som vždy mala všetkých liečiv dostatok a mohla to zvládnuť. Verím Tebe nekonečne a viem, že táto liečba mi dodá všetko čo moje telo potrebuje. Ty si Tatinko môj jediný lekár. Prosím Ťa Pane Bože o odpustenie mojich schybení nielen z tohto života, ale aj z predchádzajúcich životov. Ľutujem všetky chyby, ktoré som urobila- prosím o odpustenie.
    Prosím Ťa BOŽE môj o požehnanie pre našu drahú Lauru – posledného proroka a jej Vladka, ochráň ich pred všetkým zlým. Daj im silu aby mohli aj naďalej napĺňať Tvoju vôľu.
    Pani Laura, pán Vladko zo srdca Vám ďakujem za Vašu vynaloženú silu, obetavosť a ochotu. Bez Vás sme stratení. BOH Vám žehnaj obom.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  126. Hraničná kontrola.

    Zuzana a Mario|10.10.17
    Otecko môj Nebeský. Veľmi sa Ti chceme poďakovať za liečby pre naše choré telá. Mali sme problémy s doručením s našími bylinkami a vitamínmi , pretože zásielky neposielajú do zahraničia. Hlavne pre iné zloženie vitamínov , ževraj na slovensku sa môžu voľne predávať a tu napríklad nie a tak sme zvolili inú alternatívu a všetko objednali na slovenskù adresu a keď konečne všetko prišlo mohli sme sa cez víkend vybrať pre našu zásielku. Pri ceste naspäť nás zamrazilo. Na hranici robili veľkú kontrolu . Muž sa pýta ,že čo budeme robiť ak nás budú prezerať a všetko nájdu. Moje slová boli, len nech sa modlí k Tebe Otecko aj so mnou , že jedine Ty nám pomôžeš. A ako vždy prešli sme bez problémov vďaka Tebe Otecko. Dnes sme mohli konečn začať napĺnať naše liečby. Prosíme Ťa Otecko pomôž nám a požehnaj naše liečby , aby sme ich zvládli obaja bez problémov a už nemohli nakaziť aj naše deti , ale aby sme ich mohli zdravý vybozkávať bez strachu o ich zdravie. Veľka vďaka patrí aj nášmu prorokovi , lebo bez pani Laury by sme žiadnu liečbu nedostali a ona si vždy nájde čas aj na úkor seba, čas pre nás ostatných , aby nám pomohla. Otecko vedel prečo si ju vybral, lebo na svete by nenašiel ochotnejšieho a lepšieho človeka. Ľùbime vás veľmi. ❤❤❤

  127. Rakovina pankreasu.

    Marian|14.10.17

    Milá pani Laura. Pravdepodobne si ma už nebudete pamätať. Bol som u vás ešte na vašom starom bydlisku. Je to 12-13 rokov dozadu. Mal som rakovinu pankreasu. Môj stav bol natoľko vážny že lekari ma vtedy odpísali, fakticky som čakal ma smrť. Dostal som od vás božiu pomoc.ako vidíte doteraz žijem a som zdravý. Ďakujem sa preto až teraz, lebo som čakal či sa mi choroba nevráti ako to býva u drvivej väčšiny onkologických pacientov, že aj keď ich lekári uzdravia za pár rokov dostanú rakovinu naspäť.Mne sa však doteraz nevratilo nic a myslím že keď som už tak dlhý čas zdravý že to bude vporiadku aj nadalej. Vašu stranku navštevujem stále celé tie dlhé roky a posledné dni som dostal silný pocit sa podakovať touto cestou vám aj Bohu za to že sa nadalej možem tešiť zo svojho života, svojej rodiny a vnučat.Ste zázračny Bohom obdarený človek. Veľmi si vás vážim a ešte raz hlboká vdaka.

  128. Katka|17.07.2017 (Prosba k Bohu o liečebnú pomoc.)

    Chcela by som sa opýtať láskavého Pána Boha, či by sa dalo pomôcť môjmu synovi Jakubovi. Keď mal asi tri roky, lekári povedali, že buď nemá nadobličky, alebo ak ich aj má, tak mu nefungujú, netvoria potrebné hormóny. Lekári ho liečia liekmi, ktoré musí pravidelne užívať. Ak by bola možnosť vyliečiť chorobu alebo aspoň zmierniť negatívne účinky liekov, bola by som, ani sa nedá opísať ako, vďačná. Ďakujem.

     

    Ďakujem ti Pane Bože za liečebnú procedúru.
    Katka|23.07.2017 
    Moje dieťa je vážne choré, čo ma veľmi bolí, ako každú mamu. Chcela by som mu pomôcť, a preto som požiadala Pána Boha prostredníctvom pani Laury o pomoc. Pán Boh vo svojej nesmiernej dobrote mi poslal liečebnú procedúru pre syna. Ďakujem Ti Pane Bože láskavý za Tvoju pomoc, nekonečne Ti verím a budem Ťa navždy milovať. Si moja najväčšia opora, ochrana a nádej. Moja veľká vďaka patrí aj pani Laure, bez ktorej by sa ku mne táto receptúra nedostala.

  129. Ďakujem ti Pane Bože.

    Katka|13.10.17
    Drahý Bože, Otče láskavý. Chcela by som sa Ti poďakovať veľmi pekne za pocit istoty, ktorý mám v živote. Vždy som si myslela, že mám iba šťastie v nešťastí. Ale dnes viem, že si to Ty Pane, kto pri mne stojí, kto stráži moje cesty. Tebe vďačím za pomoc a ochranu. Ďakujem Ti Pane za liečbu pre môjho syna. Je to pre mňa niečo ako zázrak, v ktorý som už nedúfala. Ani neviem, ako vyjadriť svoju veľkú vďačnosť Tebe Pane. Hoci nie som dokonalá a bez chýb, chcela by som svoj život prežiť tak, aby si mal drahý Bože zo mňa radosť. Pane Bože, ďakujem Ti za všetko v mojom živote. Pani Laura, aj Vám chcem veľmi pekne poďakovať, pretože ste láskavá a vždy ochotná pomôcť. Bez Vás, by som žila v tme. Ďakujem veľmi, veľmi pekne za svetlo, ktoré ste mi priniesli do života.

  130. Katka|21.04.2016 (Prosba k Bohu o liečebnú pomoc.)

    Prosím o pomoc pre syna Mateja (narodil sa.....), ktorého už dlhšiu dobu bolí pravé koleno. Lekár nám povedal, že sa mu rozpadáva kosť na mieste kde sa pripája šľacha na kosť. Prestal cvičiť v škole, chodí sa bicyklovať takmer každý deň na radu lekára, ale zatiaľ žiadna veľká zmena nenastala. Chcela by som poprosiť Pána Boha o radu, ako mu pomôcť. Ďakujem pekne.

     

    Ďakujem Bože za vyliečenie kolena môjho syna.
    Katka|6.5.2017 
    Bože drahý, láskavý. Chcela by som sa Ti veľmi pekne poďakovať aj touto cestou za vyliečenie kolena môjho syna, ktoré súviselo s nedostatkom vápnika v jeho tele. Liečbu sme pred pár dňami ukončili. Bolesť kolena ako aj problémy, ktoré s tým súviseli, zmizli. Vďaka Pánu Bohu a pani Laure, ktorá nám liečbu sprostredkovala,  sme mohli pomôcť  chlapcovi. Chcela by som povzbudiť aj ostatných – ak ešte stále pochybujete, nemusíte, nebojte sa poprosiť Pána Boha o pomoc a zažijete niečo neuveriteľné...  Verím Pane, že Ty si jediná istota a na Teba sa dá vždy spoľahnúť. Ty si tu stále pre nás - vo dne, v noci, pomáhaš a vedieš naše životy tým správnym smerom. Všetko čo mám, mám vďaka Tebe. Všetko čo viem, viem vďaka Tebe. S Tebou som sa prestala báť. Ďakujem za všetko Pane. Ďakujem pani Laura aj Vám za Vašu pomoc nám všetkým.

  131. Gabika|07.08.2017 (Prosba k Bohu o liečebnú pomoc.)

    Milovaný Boh môj, chcela by som Ťa poprosiť o liečbu pre moje zuby. Už asi 3 roky mám veľké bolesti, keď som si chcela dať vymeniť čierne plomby za biele a odvtedy ma každý zub s bielou plombou strašne bolí, už som zmenila aj zubárov a aj viac krát plomby, všetci zubári mi chcú len nervy ťahať zo zubov. Prosím Ťa milovaný Bože o pomoc.
    Tvoja dcéra Gabika

     

    Ďakujem.

    Gabika|24.08.17
    Láskavý Bože, ďakujem TI za liečbu na moje zuby, už tretí zubár nevedel čo má spraviť, keď mi opäť zo všetkých zubov vybral plomby a dal nové, všetci mi chceli len nervy zo zubov ťahať, pretože mi nič nepomáha a bolesti mám zo dňa na deň horšie. Už som len čakala, kedy mi budú chcieť vytrhať všetky zuby. Ďakujem Bože opäť za tvoju pomoc, za liečbu, ktorá ma zbaví bacila, ku ktorému mi pomohla zubárka so špinavým náradím. Teším sa keď sa budem môcť konečne najesť bez bolesti :)
    Milujem ŤA Bože nadovšetko na svete.
    Ďakujem aj Vám pani Laurika aj Vám pán Vladimír za každú pomoc, podporu, lásku a všetko čo pre nás robíte, mám Vás rada, ďakujem :)

     

    Ďakujem otče Bože za to, že si pri mne.

    Gabika|14.10.2017
    Drahý Bože, chcem sa ti veľmi znovu poďakovať za tvoju pomoc pri zvládaní mojej liečby na bolesť mojich zubov. Myslela som si, že liečba bude nesmierne ťažká a ja to zvládam úplne hravo. Ešte som neni ani v polke liečby a mňa tie zuby už skoro vôbec nebolia, a to som už ani minútu nemala bez bolesti a pri jedení som mala vážne strašné bolesti. Ďakujem Ti z celého srdca Bože.
    Pani Laura a pán Vladko ďakujem, že ste tak skvelí ľudia, som strašne šťastná, že som Vás mohla spoznať

  132. Ďakujem Ti Božíčku môj.

    daniela|01.10.17
    Môj najdrahší Bože, touto cestou sa Ti chcem zo srdca podakovať za požehnanie liečby a toho času vlastne aj za jej úspešné ukončenie. Liečil si moje preťažené nervy, ktoré vyústili až do neznesitelnej migrény. Dnes som vďaka Tebe šťastná, že som liečbu naplnila a vďaka Tebe sa teším na život bez migreny...milujem Ťa celým srdcom❤️ Ďakujem aj Vám drahá Laura ❤️

  133. Si pre mňa nenahraditeľný.

    Zuzana a Mario|15.11.17
    Milý Otecko. Je to už presne 10 dní čo sme dostali odkaz pre nášho syna na jeho zdravotný problém. Odkázal si nám, že jeho problém nieje vírusový , ani bakteriálny ba ani následok uštipnutia, ale je jednoducho prechladnuté jeho hrubé črevo , ktoré prechladlo od nôh. Odvtedy dávame neustále pozor , aby mal papuče, v noci spí v pančuchách a môžem povedať , že problém sa nevrátil, ale odišiel . A to len vďaka Tebe Otecko a nášmu prorokovi Laure, ktorá sa o nás stará a odovzdáva s Vladkom potrebné rady a liečby pre nás. Nik na svete by nám nepomohol . Len Ty Otecko poznáš naše telá a duše. Len Ty si náš lekár. Ďakujeme , že sme si zaslúžili Tvoju lásku s ktorou sa o nás staráš. Celá moja rodina Ťa nesmierne miluje a na záver dňa , keď sa k Tebe modlíme počujem od svojích detí najkrajšie vyznania: "milujeme Ťa Pane Bože , puska do nebička..."❤❤❤

  134. Za jednu noc synovi prešla hnačka.

    Zuzana a Mario|06.11.17
    Otecko môj ani neviem ako začať. Neviem slovami vyjadriť tú obrovskú vďaku a lásku za všetko. Včera som si vypísala formulár o Tvoju pomoc pre malého syna, ktorý vyše týždňa kakal len vodu. Mala som strach či ho náhodou neuhrýzla rovnaká potvora ako mňa , alebo či nemá nejakého vírusa keď to trvá tak dlho. Láskavá pani Laura mi hneď prijala odpoveď a pán Vladko volal. Po Tvojom odkaze sme si s manželom vydýchli , že to nieje nič tak vážne , ako sme si predstavovali,lebo sme mali naozaj obaja strach o malého. Matija má prechladnuté hrubé črevo od nôh a preto je jeho stolica vodnatá. Vtedy mi to dalo zmysel. Naozaj malý by chodil stále bez papučí, v noci keď ho zakryjem , hneď sa odkope , holé nohy v spánku dáva na studenú stenu.... Dostali sme radu zadarmo a bez akýchkoľvek liečiv. Každý liečiteľ by si vypýtal nemalú sumu a každý lekár by predpísal tie najdrahšie lieky , ktoré sù aj tak na prd. Nám Pánbožko odkázal, udržiavať nohy v teple . Večer išiel spať synátor prvý krát v ponožkách. Ráno išiel na wc a.... ???? Vodnatá stolica bola preč . Je to neuveriteľné priam zázrak. Pane Bože , Otecko môj jediný taká som Ti vďačná, taká som šťastná, že Ťa mám . Ďakujem Ti nesmierne , že moja duša je tu na zemi spoločne s dušou nášho posledného proroka a že som pani Lauru mohla spoznať . Ochraňuj nám ju aj Vladka od všetkých neprajníkov. Možno sa karty stihnú obrátiť a prídu na svoje omyly všetci ohovárači nášho proroka no či nebude pre ich duše neskoro. Preto sa spamätajte všetci zloprajníci a ohovárači a otvorte svoje srdcia a duše nášmu Oteckovi už dnes a proste o odpustenie za zlyhanie. Otecko Nebeský odpusti týmto dušiam a pomôž im nájsť Ťa. Milujeme Ťa a ešte raz ďakujeme.

  135. Láskavý Bože.

    Marta B.|13.11.17
    Chcem sa Ti touto cestou znovu poďakovať za liečbu na moje myomy...
    užívala som ju trištvrte roka a už v prvých mesiacoch prebehli príznaky vyliečenia, ďakujem Ti Tatičko Nebeský za toľkú Lásku, ktorú mi dávaš.Ľúbim Ťa. Ďakujem aj Vám pani Laura za prijatie všetkých liečob a aj vášmu manželovi ďakujem za vždy trpezlivé vysvetľovanie.Ďakujem

  136. Ďakujem Pane Bože za uzdravenie mojich kolien a za pomoc.

    Júlia P.|13.11.17
    Ďakujem Ti Otče Bože láskavý, za liečbu na kolená, ktorú som tento týždeň dokončila. Trvala 2 roky. Ďakujem, že si mi ju pomáhal dodržiavať.
    Na stránku som ďakovala už dva mesiace po začatí liečby, pretože už od začiatku som cítila výraznú zmenu. Pred tým ma totiž boleli celý deň prakticky 24 hodín. Na bolesť som si zvykla, či som sedela, kráčala, išla po schodoch.. stále ma boleli. Lekári ma pred tým ešte ako dieťa liečili elektrinou, magnetmi, prúdom vody, liekmi, zakázali mi cvičiť. Pomohlo to zväčša na približne 4 roky. Ako je už zvykom, nesnažili sa vyliečiť príčinu, prečo ma kolená bolia, iba utlmiť príznaky.
    Pán Boh mi cez pani Lauru dal liečbu, plnú výdatnej stravy pre moje podvyživené kolená. Doplnil mi jedálniček o samé dobroty a zabralo to. Kolená sa mi počas liečby občas ozývali, ale v porovnaní s predtým veľmi máličko. Ako som skončila posledný deň liečby, už aj tá zvyšná bolesť odišla.
    Tak sa teším, že mi Pán Boh zachránil kolená, požehnal mi liečbu, lebo keby to išlo tak ďalej, mohla by som dopadnúť veľmi zle. Ďakujem aj pani Laure a pánu Vladovi, za prijatie liečby a vysvetlenia, rady.
    Milujem Ťa Otecko Bože. Prajem si aby ľudia pochopili, aký si skvelý, všemohúci, láskavý a že existuješ a si jediný. Nedávno ma potešilo vidieť, ako sa spolužiak zaujímal o to, prečo v Teba Otecko verím. Bolo na ňom vidno, že ma chce počúvať, že ho zaujíma, čo mu poviem, dokonca za mnou išiel pre neho opačným smerom, až kým som nevošla do dverí na prednášku. Ako prvé, mi hovoril, že je prekvapený, lebo nestretol u nás na odbore Fyziky nikoho, kto by veril v Boha. Tatíčko, aj keby to bol jediný dôvod, že fyziku študujem, len preto, aby som ukázala „váženým“ vedcom, že Ty existuješ, že v Teba verrím, tak je to ten najkrajší a najlepší dôvod, pre ktorý sa mi to oplatí všetko preskákať. Len vďaka Tebe to tam zvládam a dokonca ma fyzika už aj veľmi baví. Skúmam ako si vymyslel fungovanie sveta a spoznávam koľko mi umožníš.

  137. dakujem ti otecko za zdravie svojej dcerky

    maria|11.11.17
    Z celeho srdiecka ti drahy otecko dakujem ze si pomohol mojej dcerke pri pisani pisomky kedze velmi stresujebolelo ju brucho ani sa nevedela postavit poprosila ta o pomoc atisi ju vypocul drahy otecko ulavilo sa jej a v klude dopisala stale ju vypocujes a pomozes velmi ti za to dakujem z celeho srdiecka ta milujem ajvam pani Lauraza vasu obetavos dakujem nech vas pan boch zehna

  138. Ďakujem.

    renáta|09.11.17

    Drahý Bože, zo srdca ďakujem za plnenie aj tých najtajnejších snov, za vypočutie mojich prosieb. Ty vieš najlepšie, ako sa vyhýbam šestke a veľmi som chcela, aby sa neobjavila na novej "ešpézetke" a vďaka tomu, že si vypočul moje prosby sa tam naozaj neobjavila, ba navyše je tam číslo deväť! Pre niekoho sú to určite nepodstatné hlúposti, no ja viem vďaka Tebe, aká sila sa môže skrývať v číslach. Len vďaka Tvojej láske k nám, ľuďom, sa môžeme vyhýbať nešťastiam, chorobám, jednoducho zlu. Veľká vďaka za to, že si nám dal Lauru, našu sprievodkyňu na ceste k Tebe. Milujem Ťa Bože. Vďaka patrí pani Laura aj Vám za tú obetu, ktorú prinášate svojim poslaním.

  139. Veľké ĎAKUJEM.

    Marta B.|05.11.17
    ĎAKUJEM Ti Bože za takmer okamžité vypočutie mojej modlitby proti bolesti pri menštruácii,je úžasné ako rýchlo nám dokážeš pomôcť.
    Veľká VĎAKA.Ľúbim Ťa Bože. Ďakujem

  140. Bohu najdrahšiemu, Stvoriteľovi celého Vesmíru.

    Kvetena|03.11.17
    Bože, len k Tebe sa modlím, Stvoriteľ môj. Najdrahší Nebeský Otecko môj, pred Tebou chcem na kolená kľaknuť slzami radosti a šťastia ,že ťa mám ,zmáčať Tvoj plášť. Tak veľmi ťa milujem ,najspravodlivejší môj Bože. S hlbokou láskou Dakujem Ti drahý Bože za liečivo ktoré som dostala od Teba ,cez duševný príjem drahej Laury, proroka posledného, na tejto zničenej chorej zemi. Začiatkom desiateho mesiaca som telefonovala k pani Laure,ohlásil sa mi jej manžel ,pán Vladimír. Potešila som sa , lebo viem ,že pani Laura má veľa práce . Rozprávala som o svojich problémoch a tak pani Laura povedala manželovi že má odkaz pre mna od Teba drahý Bože . Dostala som liečivo na môj problém , ktoré prijala cez duševný príjem. Hned na druhý den som si bola kupiť čo som potrebovala. Bože drahý si moje všetko na tom svete ,si moje všetko v celom Vesmíre, si to najdrašie čo vo svojom srdci nosím , Teba tam mám najdrahší a najspravodlivejší môj Boh. Na mojich perách Tvoje meno mám . Len o Tebe vždy budem rozprávať o Bohu jedinom , ktorý nás stvoril a život nám dal . Si prvoradý a najdôležitejší v mojom živote. Nesklamem ťa !,nevzdám sa ťa ! Si môj život, si svetlom mojich očí , moja radosť ,moje všetko na Tvojej zničenej zemi ! Ani neviem vyjadriť tu veľku vdaku môjmu Bohu, toľko by som Ti chcela povedať , napísať ,vyznať Ti moju hlboku lásku , vdačnosť, pokoru, a hlboku uctu k Tebe najdraší môj Bože . Milion krát Ti dakovať budem za všetko môj drahý Bože ,ale aj to je všetko málo , čo si už pre mna urobil . V telesnej schránke moje srdce klopká , k Tebe ho dvíham hned za rána, k Bohu najdrahšiemu ,najmilovanejšiemu jedinému .Len Teba mám a s myšlienkou na Teba , Boha jediného zaspávam aj vstávam s pozdravom do nového dna. Tak veľmi ťa ľubim , Neviem to vyjadriť slovami ,ale vo svojom srdci to cítim .Drahý Otecko Nebeský som Ti bezhranične vdačná aj za drahu a láskavu Lauru proroka posledného na tejto Tvojej zničenej zemi. Mám ju veľmi rada aj s jej manželom žehnám ich láskou v Tvojom Božom mene ,tak veľmi som Ti vdačná za nich ! Nech ich chráni ruka Tvoja Božia od všetkých neprajníkov zla!! Len Tebe verím drahý Boh môj , len Tebe naj spravodlivejší.! s láskou kvetena

  141. Najdrahšiemu Jedinému BOHU a najvzácnejšiemu človeku Laure.

    Margita|03.11.17

    Najdrahšiemu Jedinému BOHU a najvzácnejšiemu človeku Laure.

    PANE BOŽE aj takto sa Ti chcem poďakovať za všetko čo si pre mňa urobil, vyliečil, usmernil a nebolo toho málo, ale terazsa chcem poďakovať za túto poslednú liečbu ktorú napĺňam s Tvojou Božou pomocou. Ani neviem nájsť tie výstižné slová ktoré by vyjadrili nekonečnú vďaku za pomoc, ktorú si mi poslal cez duševný príjem našej najvzácnejšej pani Laury nášho posledného proroka. Keby nebolo Tvojej LÁSKY BOŽE už by som tu nebola medzi živými alebo zostala na vozíku, ale Ty Otecko milovaný si ma opäť zachránil, poslal si mi liečbu na moju veľmi, veľmi ubolenú dušu, neustále kŕče vo všetkých svalov, a na obrovsky deficit vápnika. Liečba mi zabrala už v prvý týždeň a je veľmi príjemná lahodná. Zakysané mlieko so .... mi chutí ako lahodný osviežujúci nápoj. Každý deň Ti BOŽE ďakujem a teším sa že si na mňa nezabudol a že počúvaš moje modlitby, prosby, ďakovania. Slzy mi tečú, keď píšem tieto slová, lebo sú to slová vďaky a lásky ktorú cítim a aj takto Ti chcem poslať. Drahý BOŽE prosím Ťa nepusť mňa z TVOJEJ BOŽEJ náruče lebo len u TEBA BOŽE je najbezpečnejšie.
    PANE BOŽE prosím o požehnanie pre našu najvzácnejšiu, najsilnejšiu, najláskavejšiu ženu tohto sveta nášho proroka pani Lauru a jej manžela.
    Drahý BOŽE prosím ŤA o usmerňovanie mojich myšlienok, slov a skutkov a prosím o požehnanie mňa a mojej rodiny.
    Drahá pani Laura pozdravujem Vás, ste úžasný silný človek jediný na svete, ktorý učí ľudí milovať JEDINÉHO BOHA. Ďakujem Vám za ochotu, trpezlivosť ,lásku a obetavosť. BOH Vám žehnaj!
    S láskou, vďakou a pokorou Margita.

  142. Poďakovanie.

    Mária|26.10.17

    Ďakujem pekne za telefonát, cením si Vaše ušľachtilé poslanie.

  143. Božia liečba.

    Zuzana|25.10.17
    Chcem sa Ti Otecko môj poďakovať za liečbu , ktorú si mi poslal na moje oslabené srdce a oslabenú psychyku. Bola som tak nesmierne vyčerpaná, že pani Laura počula pri mojom rozhovore s pánom Vladkom môj hlas a povedala ,že mám veľmi smutný hlas. Bola taká láskavá a napojila sa na Otecka a ten mi poslal liečbu na môj problém. Keď mi odkázal , že ma ten hnusný jedovatý šváb nenakazil bola som vďačná, že ma pred jeho jedom ochránil. Myslela som , že to neskutočné búšenie srdca a mdloby sú príznak uhryznutia no Otecko mi odkázal , že je to od vyčerpania a hrozí mi kolaps. A naozaj som sa tak cítila . Pán Vladko pri rozhovore poznamenal, že sú to konské dávky a ani on pri svojom vyťažení nedostal od Otecka také dávky, že to musí byť vážne. Keď si to vezmem spät , bola som pre svojích najbližších asi veľmi odporná, ale naozaj som nevládala . Všetko mi vadilo, stále mi búšilo srdce , hneď som sa zadýchala ani pesničku som napríklad nemohla dcére zaspievať lebo som lapala dych. Nemohla som sa dočkať kedy prídu bylinky a vitamíny , aby som mohla začať naplňať dvojmesačnú liečbu. Pán Vladko mi povedal , že tak po týždni by mi malo byť lepšie , srdce kľudnejšie a ja môžem povedať , že už na štvrtý deň som sa cítila lepšie. Mám za sebou dva a pól týždňa liečby a je zo mňa úplne iný človek. Žiadne srdcové záchvaty, žiadné nervové problémy. Som plná sili , energie a to len vďaka Tebe Otecko a našej Laure , ktorá je tu vždy pre nás a pomáha nám. Ďakujem Otecko za požehnanie liečby pre moje telo a ochraňuj ma pri jej napĺňaní. Neskutočne Ti Otecko ďakujem za lásku , ktorou ma obdarúvaš. Si pre mňa ten JEDINÝ a NAJDÔLEŽITEJŠÍ. Milujem Ťa nesmierne. ❤❤❤

  144. Ďakujem.

    Jaroslav|19.10.17
    Pane Bože len ty si jediný ktorý riadi moj život, ktorý ma vedie každyým krokom a ktorý mi stále našepkáva čo mám urobiť. Ráno vstávam s pozdravom a modlidbami k tebe a večer s pozdravom a modlidbami k tebe. Každý deň cítim tvoju lásku saj napriek utrpenie ktoré mi život prináša. Bože ja si bez teba neeviem život predstaviť. Milujme ťa a potrebujem ťa a hlavne tvoju lásku, ochranu a odpustenie. Si pre mňa všetkým. Bože veľmi ľutujem že som pošľapal najvzácnejšiu kvetinu na tomto svete a to p.Lauru

  145. Nevzdám to.

    Zuzana|18.10.17
    Ty jeden odporny satanisko si mi dnešné poobedie a večer chcel znepríjemniť??Ale ja sa nedám poslala som ťa tam odkial si prišiel a prosila Ťa Otecko o pomoc zvládnuť moju liečbu. Celé poobedie som mala hrozne naduté brucho a do hlavy mi stále chodili predstavi, že to večer nedám a vyvrátim svoju porciu byliniek a koreniny. Možno práve aj preto som dva krát vyvrátila to čo malo ostať v bruchu. Bolo mi neskutočne zle na odpadnutie, srdce búšilo , hlava sa točila a ja som Ťa poslala kade ľahšie a prosila o pomoc v dojedení ostatných liečív Teba Otecko. Medzitým som otravovala Vladka v neskorých večerných hodinách a opísala čo sa stalo. Povedal , že vyvrátenú dávku treba dostať do tela alebo liečbu zabaliť. Samozrejme ja sa nevzdám a nezabalím to. Navážila som si novú dávku a pomaly konzumovala no môžem povedať, že mdloby odišli aj búšenie srdca sa stratilo a mňa to naštartovalo pokračovať. Medzitým som dojedala posledné lyžičky bazalky a mala som pocit plynatosti v črevách , tak som šla na WC pre istotu. Ako sedím a čakam tlačim tak tu zrazu prichádza moja menštruácia po 6 mesačnon oddychu , kôli tejto pliage , ktrou som nakazená a zato mám jesť bazalku vo veľkom množstve. Pochopila som , že sa aj telo bránilo bazalke , ale ja už len dúfam a verím , že viac takéto komplikácie v mojej liečbe nebudú a naplním ju do bodky a uzdravím svoje choré telo. Po deviatich dňoch liečby sa mi vracia moja menštruácia. Ďakujem Ti Otecko nesmierne. Ako som povedala kolegyni v práci verím tejto liečbe , verím bylinkám a hlavne verím v Teba Bože môj a verím , že po mesačnej liečbe budem zdravá. Ďakujem pani Laura a Vladko za večerné ponaučenie, veľmi mi to pomohlo. Ďakujem . Ľúbim vás a Teba Otecko nesmierne milujem najviac na svete....❤❤