Bohu ako platba za pomoc stačí iba naša láska k Nemu.

11.05.2020 04:57

Bohu ako platba za pomoc stačí iba naša láska k Nemu.

Samuel | 4.08.2015

Pozdravujem všetkých Božích bojovníkov na tejto Božej stránke. Píšem dnes svoj prvý príspevok na túto úžastnú a pravdivú stránku a chcem týmto vyzvať hneď v úvode aj iných ľudí, ktorí sem chodia aby začali tiež písať. Lebo verím že táto stránka má omnoho viac návštevníkov ako len tých čo sem prispievajú článkami. Neviem aký je dôvod prečo niektorí ľudia píšu a niektorí nepíšu, sú určite aj takí, ktorý sa hanbia alebo sa boja napísať. Neviem koho sa boja. Už viem že sa treba báť jediného Boha. Ja sem chodím už takmer dva roky a píšem tiež až teraz. Dozviete sa prečo...Je to môj prvý príspevok, budem sa snažiť bez chýb, ako pani Laura nedávno apelovala na Vás všetkých. Paradoxom je, že ja pani Lauru ani nepoznám, nikdy som sa na Božiu pomoc neobjednával, nikdy som s ňou ani len netelefonoval. Nebolo mi treba. Vačšina z Vás sú tu takí, čo sú buď vyliečení z choroby, alebo duševnej záťaže ako tomu hovoríte kliatba, ale ja len navštevujem túto stránku, modlím sa odvtedy k Bohu a preto aj píšem, lebo za tie dva roky sa mi tak polepšil život, že by sa o tom dala napísať krásna kniha. Zrejme až rozprávková.

Ešte sa vrátim k pani Laure, verím na 100% tomu, že táto pani je Boží prorok, aj keď ju nepoznám, ale tie pravdy ktoré sem táto pani vkladá nemôžu byť výplody jej fantázie ako si myslia niektorí šialenci, ktorí sa snažia jej prekaziť prácu ktorú vykonáva pre Boha. Pri každom Božom odkaze ktorý sem táto odvážna pani Laura uvedie, mám pri jeho čítaní také neskutočné zimomriavky a tých odkazov je tak veľa, že nevidím dôvod prečo by to niekto robil len tak z dlhej chvíle. Sám som usúdil že ide o Boha, ktorý tejto pani diktuje ako liečby pre chorých, tak aj odkazy tomuto svetu. Cítim že sú to hlboké pravdy.

Môj príbeh v krátkosti uvediem, píšem až teraz, lebo som sa chcel na vlasnej koži presvedčiť či Boh skutočne je a či to funguje tak ako píše táto pani na tejto stránke. Je to na dlhé vyprávanie, ale skrátim to. Vlastním niekoľko firiem na Slovensku a v Čechách a ročne som investoval tisíce eur na budovanie týchto firiem. Hovorím o rozvoji zručností zamestnancov, efektívnom vedení firmy, rôznych typov manažérskych kurzov, atď. Na jar minulého roku som všetky tieto školenia zatrhol a zrušil. Už ani cent. Začal som sa modliť Bohu aby sa On staral o chod mojej firmy a o šikovnosť mojich zamestnancov. Vyskúšal som to. Ale s plnou dôverou v Božiu nekonečnú silu. Vyšlo to! Mojim firmám sa darí stále viac a viac, prosperujú a ja mám navyše viac voľného času. Píšem to len v skrátenej forme jednoduchými vetami, nikto nečíta rád dlhé články. Viac času mám aj preto, lebo sa viac venujem rodine, aj vďaka tejto stránke a Bohu som pochopil, že nežijem preto aby som podnikal, ale podnikám len preto, aby som mohol žiť a venovať sa veciam a ľuďom ktorých mám rád a to je hlavne moja rodina. Keby si toto ľudia uvedomili, že sa stačí odovzdať Bohu, modliť sa k Nemu a prosiť Ho o to čo si želáte, tak verím tomu, že by to robil každý. Lebo by zistili že to funguje, že Boh je všemocný a dokáže splniť ozaj všetko!
Každý chce byť šťastný, ľudia dnes navštevujú vo veľkom kurzy pozitívneho myslenia, čítajú knihy ako byť šťastný alebo bohatý, knihy o anjeloch, o tom ako byť úspešný, ale nevedia že stačí tak málo - poprosiť Boha. Ani ja som to nevedel.

Márne sú ich snahy o čokoľvek, kým nezačnú prosiť Boha, lebo iba On dokáže plniť želania (verím tomu že pre niekoho aj na počkanie). Ak je to Božia vôla, vie urobiť zázrak. A keď vidí u človeka úprimnú a nefalšovanú prosbu, vypočuje. Viem to podľa seba. Na sebe som to zistil. A najlepšie je na Bohu to, že Bohu stačí ako platba za tieto zázraky iba Láska. To viem podľa starých príspevkov, keď to Boh dávno odkázal a bolo to uverejnené na hlavnej stránke. Nič viac od nás nechce, iba cítiť našu úprimnú a detskú lásku. 

Je to tak jednoduché a tak krásne!

To bol môj prvý živý dôkaz o Bohu, prosil som o takéto nepodstatné veci ako je podnikanie, ale iba z toho titulu, že celá moja rodina je zdravá, nič nám nechýba, deti sú zdravé, peňazí mám viac ako mi treba, do konca života už nemusím pracovať. Vďaka Bohu za tak pekne namaľovaný život. A tak som prosil o zlepšenie podnikania aj pomocou modlitby na tejto stránke. Kedysi bola prístupná pre všetkých, dnes už iba tým, čo sú prihlásení. Ja bohužiaľ nie som registrovaný, ale v najbližšej dobe tak urobím a požiadam pani Lauru o prístup ku všetkým zablokovaným rubrikám.

Dúfam že tento príspevok bude uverejnený, kedže ho píšem iba formou mailu, keďže inak to nešlo.

Vaše príspevky čítam vždy, keď mi to moje pracovné povinnosti dovolia, rád by som sa teraz týmto dňom stal aj ja členom Vašej Božej flotily. Parádne píše Daniel, miro, Robo, takisto Tomáš, Petrovia, Júlia, Ľudmila, Maťa, Dana, Helena... nejdem všetkých menovať, ale sledujem Vás už ozaj dlhú dobu a budem odteraz prispievať aj ja a to tak často, ako mi to čas dovolí. Držte sa všetci Bohuverní ľudia. Mám Vás rád aj keď ani jedného z Vás nepoznám. Boh Vás všetkých ochraňuj každý jeden deň! 

S láskou

Samuel

 

Komentáre:

  1. renáta | 4.08.2015

    Milý Samuel, vďaka Bohu za teba a aj za ďalších, čo navštevujú túto Božiu stránku z presvedčenia o jej pravdivosti a zatiaľ o sebe ešte nedali vedieť. Verím, že sa odhodlajú a spoznáme aj ich. Tvoj životný príbeh je motivujúci, tvoj postoj k pani Laure je príkladný a tvoja láska k nášmu jedinému Pánu Bohu je nám všetkým príkladom. Neváhaj a čím skôr popros pani Lauru o registráciu a prístup na celý obsah stránky.
    Prajem tebe Samuel, všetkým verným, pani Laure a pánovi Vladimírovi pekný Pánom Bohom žehnaný deň.

  2. Peter | 4.08.2015

    Ešte jedna vec Samuel. Ďakujem Ti za Tvoj prvý článok aj za seba. Je mi ponaučením a posunul ma zase o krok ďalej.

  3. Maťa | 4.08.2015

    Samuel, krásny článok, teším sa s Tebou, že sa Ti tak darí a vítam Ťa tu medzi nami. Ďakujem, že si napísal. Nech Tebe a Tvojej rodinke náš PánBožko naďalej žehná. :-)

  4. Valéria | 4.08.2015

    Aj mne sa páči Samuel tvoj príspevok a hlavne časť v ktorej píšeš, že si začal dôverovať Bohu a prenechal si mu svoje starosti. Naučiť sa dôverovať Bohu je pre mnohých náročné ale ty si to dokázal a je to úžasné. Tiež dôverujem Bohu, sama si v mnohých situaciach neporadím a preto prosím nebeského Otca nech zoberie moje trápenie a pomôže mi ho vyriešiť. Vždy mi Boh pomohol a ja mu za to vždy veľmi pekne ďakujem.

  5. Ľudmila K. | 5.08.2015

    Samuel vitaj medzi Božími bojovníkmi. Som šťastná, že sa pridal ďalší smelý bojovník. Boh Ti žehnaj - pre mnohých si príkladom.

  6. Erika | 5.08.2015

    Nádherný príbeh. Boh Nám splní všetky sny a túžby. To čarovné slovíčko je BOH.
    Boh Vám žehnaj.

  7. miro | 5.08.2015

    Samuel pripájam sa, krásny príbeh, ukážkový príklad ako si našiel Boha a zistil že On dokáže jediný pomôcť. Vitaj medzi Božími bojovníkmi, pre takých ako ty je tu miesta ešte dosť. 

  8. Kvetena | 8.08.2015

    Krásny ukážkový príbeh, Samuel, áno Laura je úžasný človek. Všetci sa tešíme, že ju máme. Je to veľmi silný bojovník. Ako krásne je milovať jediného Boha. Nie je a nikdy nebude iných bohov. Milovať Boha je niečo nádherné. Boh Vás žehnaj.